Jesu se lesinari nalozili u picku materinu. Ne bi me iznenadilo da veceras bude oko 6-7 hiljada gledalaca.
Oplodi ih Biki!

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Na toj slici isto ko da narodnjake pjeva.BegA_ wrote:
Oplodi ih Biki!
Ne vidim potrebu za njima kada već gazimo ovim sastavom!BegA_ wrote:I opet Mitrevskog i Kostica nema.
Radi cega su dovedeni?PIMP-Meister-2000 wrote:Ne vidim potrebu za njima kada već gazimo ovim sastavom!BegA_ wrote:I opet Mitrevskog i Kostica nema.
Od 6 pojacanja koja smo doveli u prvoj nam igraju (ili ulaze sa klupe): Berberovic, Okic, Duljevic, Protic. Dva igraca se nisu uspjela nametnuti. Sta tu smrdi?refffko wrote:Radi cega su dovedeni?PIMP-Meister-2000 wrote:Ne vidim potrebu za njima kada već gazimo ovim sastavom!BegA_ wrote:I opet Mitrevskog i Kostica nema.
Tebi je ovo sve OK i ne smrdi ti nesto?

Traži azil u BiH.Koshpa wrote:Sta se desava sa toliko najavljivanim "velikim" pojacanjem Kallasijem ? Zasto on ne igra nikako ? Pa ni na klupi ga nema
Dosao da obezbjedi egzistencijuwannabe_ultra wrote:frajeru FK Sarajevo bilo jedini izlaz iz rata
u 19:00 evo i ja čekamo hoće li neko biti dobargiovanni galli wrote:kad pocinje utakmica? im a li ko neki link na pp?''??
ako ima kakva merhametli duša neka i meni na pp proslijedi link...cpu_fan wrote:u 19:00 evo i ja čekamo hoće li neko biti dobargiovanni galli wrote:kad pocinje utakmica? im a li ko neki link na pp?''??