FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

JOINT_1921
Vozim: odlično

#70676 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

Pa to ti kao sto i sam kazes "vjerujes", sta da nije bilo tako? Suvislo je i polemisati da li bi to kod vas slicnih izazvalo identican kriticki osvrt kao i sada sto radite. Ja ne kazem da je nesto odradjeno super, ali je radjeno u najboljoj mogucoj namjeri i prema raspolozivom u tom trenutku, prema odluci VECINE, dakle broji se vise necijih "vjerovanja" i onda se donese odluka. Pa nije brate Tutankamon
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#70677 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

I Nobel kad je išao da napravi TNT išao je iz najbolje namjere :D
Charuga
Globalni moderator

#70678 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Svaka ti je Njegoševa ... :mrgreen:
kudrilo

#70679 Re: FK Željezničar

Post by kudrilo »

Ja prvi kažem da je Adžem trebao dobit otkaz ranije. Šta god bilo onda, ja bih ostao pri mišljenju.

Problem je što bi neki počeli priču onda "ko tjera trenera 4 kola do kraja...", a oni koji su tražili smjenu pričali "ja da znam, ja bih vodio klub, oni trebaju znati kako..."
ultima_palabra

#70680 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

JOINT_1921 wrote:Pa to ti kao sto i sam kazes "vjerujes", sta da nije bilo tako? Suvislo je i polemisati da li bi to kod vas slicnih izazvalo identican kriticki osvrt kao i sada sto radite. Ja ne kazem da je nesto odradjeno super, ali je radjeno u najboljoj mogucoj namjeri i prema raspolozivom u tom trenutku, prema odluci VECINE, dakle broji se vise necijih "vjerovanja" i onda se donese odluka. Pa nije brate Tutankamon
Pa ništa, makar bi znao da si nešto pokušao. Ako ideš 100 na sat u zid, možeš probati zakočiti ili skrenuti... ili možeš nastaviti istim tempom. U prvom scenariju ćeš 70-80% poginuti, u drugom 100%.

Ta "većina" je sastavljena od fudbalskih analfabeta, to smo nebrojeno puta vidjeli u zadnje 3 godine.
vryzas

#70681 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

ultima_palabra wrote:
JOINT_1921 wrote:Pa to ti kao sto i sam kazes "vjerujes", sta da nije bilo tako? Suvislo je i polemisati da li bi to kod vas slicnih izazvalo identican kriticki osvrt kao i sada sto radite. Ja ne kazem da je nesto odradjeno super, ali je radjeno u najboljoj mogucoj namjeri i prema raspolozivom u tom trenutku, prema odluci VECINE, dakle broji se vise necijih "vjerovanja" i onda se donese odluka. Pa nije brate Tutankamon
Pa ništa, makar bi znao da si nešto pokušao. Ako ideš 100 na sat u zid, možeš probati zakočiti ili skrenuti... ili možeš nastaviti istim tempom. U prvom scenariju ćeš 70-80% poginuti, u drugom 100%.

Ta "većina" je sastavljena od fudbalskih analfabeta, to smo nebrojeno puta vidjeli u zadnje 3 godine.
:thumbup:
vryzas

#70682 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

mali_milojica wrote:I Nobel kad je išao da napravi TNT išao je iz najbolje namjere :D
:lol: :lol: :thumbup:
vryzas

#70683 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Charuga wrote:Svaka ti je Njegoševa ... :mrgreen:
:pisnuo: :pisnuo: :mrgreen:
JOINT_1921

#70684 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

ultima_palabra wrote:

Bez obzira sto se i ja slazem sa istim i Adzem je odmah poceo srati na pocetku lige za prvaka i netom prije toga, neko se sastao i odlucio o tome, ali ja samo kazem da ti to ne garantuje nista i banalno ti je poredjenje upravo jer je fudbal kompleksan. Ja samo govorim o nasim reakcijama na sve sto se desi. Hajmo malo vise biti navijaci jbg. Uprava zeli najbolje klubu a dokaz su svi pokrenuti i izvrseni projekti, pa i ovo se mora posloziti kad tad jer jednostavno je to kosmicka pravda, predanim radom do uspjeha
Last edited by JOINT_1921 on 29/05/2018 13:35, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#70685 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

wewa

#70686 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

pa i jesmo navijaci - nismo pratitelji gradjevinskog portala. zelimo se radovati sportskim uspjesima svog kluba, a imamo pravo kritikovati propustene prilike i greske u radu.

stvorila se nekakva natjecateljska atmosfera na temi - kao da moras izabrati uz koga si, kao da iko moze prigovoriti aktuelnoj upravi na onome sto jesu uradili. ali, nema razloga da se ceka rezultat na terenu, nema razloga da ono sto narod dovodi na stadion ne prati ostale aktivnosti kluba. cak nije stvar ni u titulama, bodovima - dajte da uzivamo u igri, dajte da gledamo fudbalere koji znaju svoj posao, a koje vode treneri koji znaju sta hoce i kako do toga doci. ma kako se zvali.
vryzas

#70687 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

mali_milojica wrote:https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... bro/32215/
Hajmo malo lijepih vijesti :D

:thumbup: :thumbup:

Image

:mrgreen:
wewa

#70688 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

dobro je, imamo fore do januara 2018.
vryzas

#70689 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

wewa wrote:pa i jesmo navijaci - nismo pratitelji gradjevinskog portala. zelimo se radovati sportskim uspjesima svog kluba, a imamo pravo kritikovati propustene prilike i greske u radu.

stvorila se nekakva natjecateljska atmosfera na temi - kao da moras izabrati uz koga si, kao da iko moze prigovoriti aktuelnoj upravi na onome sto jesu uradili. ali, nema razloga da se ceka rezultat na terenu, nema razloga da ono sto narod dovodi na stadion ne prati ostale aktivnosti kluba. cak nije stvar ni u titulama, bodovima - dajte da uzivamo u igri, dajte da gledamo fudbalere koji znaju svoj posao, a koje vode treneri koji znaju sta hoce i kako do toga doci. ma kako se zvali.
8) :thumbup:
JOINT_1921

#70690 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

wewa wrote:pa i jesmo navijaci - nismo pratitelji gradjevinskog portala. zelimo se radovati sportskim uspjesima svog kluba, a imamo pravo kritikovati propustene prilike i greske u radu.

Naravno da treba kritikovati i ja sam to uradio milion puta, ali smijesne su price odlazi, tjerati motkama na kraju sezone i slicni biseri. Eto nadamo se istom
Mutivoda

#70691 Re: FK Željezničar

Post by Mutivoda »

wewa wrote:
to za skupit pare je l'?
je l' bilo već nekih priča o ciframa?
fakat bih voljela da se to nekako skine makar s grbača roditeljima.

inače, Articoolisan <3
wewa

#70692 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

Mutivoda wrote:
wewa wrote:
to za skupit pare je l'?
je l' bilo već nekih priča o ciframa?
fakat bih voljela da se to nekako skine makar s grbača roditeljima.

inače, Articoolisan <3
ma ne skida se nista s grbaca, vidis da nas vide kao budzetsku stavku.
dosad je veliki komplet opreme bio oko 300 KM, vidjecemo na sta ce izaci Umbro.
mislim, ne tjera nas niko, sve to radis za svoje dijete, samo bi bilo lijepo cuti kakvih novih i kreativnih ideja o tome kako ubuduce skupljati pare a da i djeca od toga nesto vide. kad vec trenira na -17 i do 11 navece, da barem ponosno ide na trening znajuci da je odabrao najbolji sportski kolektiv i da je tom kolektivu bitan.
JOINT_1921

#70693 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

Meni ta vijest vise zvuci kao da je naglaseno kad koje selekcije pocinju nositi opremu, besplatno naravno. Nadam se da se ne varam
wewa

#70694 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

JOINT_1921 wrote:Meni ta vijest vise zvuci kao da je naglaseno kad koje selekcije pocinju nositi opremu, besplatno naravno. Nadam se da se ne varam
:lol: izvini, ali odavno bolji vic ne cuh :lol:

sad je Diadora, prije nje je bila Yoma, prije toga Patrick... koga sam zaboravila?
Mile Kitic

#70695 Re: FK Željezničar

Post by Mile Kitic »

wewa wrote:
JOINT_1921 wrote:Meni ta vijest vise zvuci kao da je naglaseno kad koje selekcije pocinju nositi opremu, besplatno naravno. Nadam se da se ne varam
:lol: izvini, ali odavno bolji vic ne cuh :lol:

sad je Diadora, prije nje je bila Yoma, prije toga Patrick... koga sam zaboravila?
Famozna Legea :lol:
zipoo

#70696 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Isplati li se ovo citati? Je li sve logicno :lol:
salle_eh1986

#70697 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

hostapler wrote:
salle_eh1986 wrote:
avetinja wrote:
Magacioner, letit ćete svi redom kada pukne film. Raja su Željovci, oni koje ne možete kupiti, koji ne prave Sjevernu Koreju od foruma da bi stvarali kult ličnosti zbog par stoja. Uživajte dok možete.
Hahaha
Nego nije mi jasno ovo magacioner ?
Sine dragi ne pišem ja na s1 forumu da me trpaš u taj koš.
Ja ti rekoh ako te zanima ko sam, možeš dobiti sve podatke. Je li važi i za suprotno ?
Lažeš.
Na S1 aka lobotomija pises pod nickom salle86 i isti avatar koristiš.
Kad već hoćeš da ispadneš pametan bar vidi kad sam napisao zadnji post. Ne moraš ispadati glup svako malo
hostapler

#70698 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Znaci ipak pises :lol:
salle_eh1986

#70699 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

mali_milojica wrote:
salle_eh1986 wrote:
zipoo wrote:Prodaj sada zemlju i uzet ces 20 miliona KM. Poslije ces kurcem mlatarati. Ostavi zemlju u svoj posjed i kroz 10 godina ces mozda uzeti 100 miliona KM, za 15 god 150 mil...
:lol:
Ovo ko što su pitari govorili za duljevića, sad vrijedi 2 a na ljeto 4. Pa na kraju mudo od ovna.
To ti daješ garanciju na osnovu svog iskustva u toj branši? Hoćeš li ti iz svog džepa to kompenzirati ako ne bude tako?
Ne bi me čudilo da si u životu najviše u jednom trenutku u rukama imao par stoja ali zato se hladno razbacuješ milionima. Šta znaju oni kojima je to hljeb, ti si najpametniji.
Da ne idemo u to da je bolje sutra imati bolje uslove nego za 5 godina... ali nekome lakše metar u guzicu nego cenat u glavu...
Daš zemlju pod koncesiju. Na 30god.
Sistem izgradi-upravljaj-vrati.
Ona uvijek i zauvijek mora ostati na klubu. Pod uslovom da sve što koncesionar napravi na zemlji klubu pripada 50%.
Koncesionar napravi poslovnu zgradu od bubam 50 000 m2. Dakle 25 000 m2 ide klubu.
Klub izdaje 25 000 m2 po 10 KM mjesecno po kvadratu.
250k KM mjesečno.
3mil KM godisnje.
Za 10god 30mil KM.
Za 30god 90mil KM.
Kada ugovor o koncesiji istekne, sve se vraća u vlasništvo kluba.
Hvala na pažnji :kakoste:
Slažem se sa ovim, ok.
No glavni problem je da li imamo tog jednog koji će pristati na to. Ja ga ne vidim. Nešto slično smo kontali sa stadionom, kule ku.rci palci pa ništa od toga ne bi već ovako step by step.
salle_eh1986

#70700 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

hostapler wrote:Znaci ipak pises :lol:
Opet kažem kad već hoćeš nešto da odradiš prvo provjeri. Februar bio prije 4 mjeseca a zadnji post o tome kako prestajem pisati "iz svojih razloga"... Ali jok, čim ne mislim isto mora da sam lobotimac.
Naginje ovo na lobotimiju onda isto
Post Reply