Ako ide, onda ostadoste bez Nalića
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70651 Re: Premijer liga BiH
sumire, ide li Krpić u shopping
-
sumirprimus
#70652 Re: Premijer liga BiH
sto krpic?nije na posudbiTomahawk11 wrote:sumire, ide li Krpić u shopping![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70653 Re: Premijer liga BiH
Pa kažeš Nalić do ambasade, da ga gdje ne sretne Krpić, malo do SCC, malo BBI i bi-bi, pa-pasumirprimus wrote:sto krpic?nije na posudbiTomahawk11 wrote:sumire, ide li Krpić u shopping![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#70654 Re: Premijer liga BiH
Dugove je sveo Tan a ne Selimovic. Selimovic je koliko se sjecam spominjan vezano za tranfer Cimrota i cvakanje nekih para Evo u aprilu ove godine je izasla i vijest da u tuzilastvu pokrenut i predmet.....Tomahawk11 wrote:Nisi baš u pravu ni za Selimovića, to je doba kad je osvojena titula, kad su se dugovi sveli na nulu.hrasno38 wrote:
Jeste samo sto je razlika sto se iza ove uprave i te kako nesto vidi......a iza Selimovica ostala pustosE sad to mijesanje ja zaista ne znam da li postoji tako da necu ni da komentarisem ali cisto sumnjam da posoji klub iole ozbiljniji u kojem se uprava ne pita za igracki kadar i trenere.
Nakon toga je nastao javašluk i klub doveden na niske grane.
Tako da račun praviš kad krčmar podvuče račun i ispostavi cifru.
https://www.fokus.ba/sport/fudbal/u-tuz ... u/1081593/
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70655 Re: Premijer liga BiH
Pa jeste dugove sveo Tan, ali je Selimović tad imao mandat. Nećemo mu sad samo pripisati mutne radnje, a ono što je dobro, oduzeti.hrasno38 wrote:
Dugove je sveo Tan a ne Selimovic. Selimovic je koliko se sjecam spominjan vezano za tranfer Cimrota i cvakanje nekih para Evo u aprilu ove godine je izasla i vijest da u tuzilastvu pokrenut i predmet.....
- hrasno38
#70656 Re: Premijer liga BiH
Naravno u pravu siTomahawk11 wrote:Pa jeste dugove sveo Tan, ali je Selimović tad imao mandat. Nećemo mu sad samo pripisati mutne radnje, a ono što je dobro, oduzeti.hrasno38 wrote:
Dugove je sveo Tan a ne Selimovic. Selimovic je koliko se sjecam spominjan vezano za tranfer Cimrota i cvakanje nekih para Evo u aprilu ove godine je izasla i vijest da u tuzilastvu pokrenut i predmet.....
- Charuga
- Globalni moderator
#70657 Re: Premijer liga BiH
Bilbija ne igra posljednja dva kola, radi povrede.
- avetinja
#70658 Re: Premijer liga BiH
Penal protiv Sarajeva je kriminalno dosuđen. Vidim da vam nije smješno kada se nepravilnosti dešavaju na vašu štetu. Ne vjerujem da bi se Hercegovci smijali jedni drugima, već bi složno osudili sramotan čin. Ali neka, dok god se ovako međusobno podjebavamo, a uprave nam šute, povaljivat će nas sudije.
Šta reći za nas nego: UPRAVA NAPOLJE!
Last edited by avetinja on 12/11/2018 14:54, edited 1 time in total.
- avetinja
#70659 Re: Premijer liga BiH
Mislio sam protiv vas.
Mada je i onaj vaš bio diskutabilan.
-
sumirprimus
#70660 Re: Premijer liga BiH
ko su vam oni sto se potukose na jugu?
-
Crvena Tifoza
#70661 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Penal protiv Sarajeva je kriminalno dosuđen. Vidim da vam nije smješno kada se nepravilnosti dešavaju na vašu štetu. Ne vjerujem da bi se Hercegovci smijali jedni drugima, već bi složno osudili sramotan čin. Ali neka, dok god se ovako međusobno podjebavamo, a uprave nam šute, povaljivat će nas sudije.
Meni najsmješnija parola navijačkih grupa kod nas.
- avetinja
#70662 Re: Premijer liga BiH
Ne znam zašto bi bilo smiješno.
-
channel10
#70663 Re: Premijer liga BiH
Gdje su oni prenosnici dojava iz saveza kad se pricala prica ko je najbolji u ligi i to nakon padova na najljepsem stadionu u drzavi?
Mislim ono logika i ti fazoni

Mislim ono logika i ti fazoni
- avetinja
#70664 Re: Premijer liga BiH
Ni dva dana nisu prošla, a već apsolvirana tema.Sliver wrote:Ma znam drug, nego vec apsolvirana i "zaboravljena" tema.Sve vidjeno i receno, zasto u stare rane dirati
Nisam znao.
- avetinja
#70666 Re: Premijer liga BiH
Samo se administracije bojim. 
-
svi u napad
#70667 Re: Premijer liga BiH
Odem malo na stranicu/podforum nasih dragih kona reko da vidim kakvo je stanje (ne daj boze da se nije sta desilo) i medju masom nekakvih zalopojki nadjem komentar Hrasnog koji zaista zasluzuje da se objavi i na ovoj stranici jer se radi o zaista dobroj analizi koju svi navijaci oba kluba iz Sarajeva trebaju pazljivo procitati. Dakle Hrasno kaze:
"A jesi li ti ikada u zivotu pomislio kako je ova uprava uspjela da poveze ugodno sa korisnim te izlobirala savez koji je ulozio do sada lijepe pare u Grbavicu i jos ce. Pa onda svaka utakmica reprezentacije nesto kane Zelji. Pa onda se desi da negdje u komsiluku neka ekipa ne moze radi kazne da igra u svojoj drzavi a Zeljo se isprsi sa stadionom i uzme pare. Ali naravno tako razmisljaju ljudi koji nikada u izvotu nisu imali nikakvu rukovodecu odgvornost i koji citav zivot rade samo ono sto im se naredi. Sta mislis da je Misimovicu Megamix pao sa neba. Koliko ono bjese dug Zelje kada je on sa svojom ekipom usao u Zelju a koliki je sada??? Kakav je stadion bio tada kakav je sada? Jel on kriv sto je 2013 godine prvi put uzeta titula Zelji os Pitara.....jel kriv sto je Kajkutu sviran penal ko Pitarima u subotu......jel kriv sto je Zeljo u Mostaru proslu sezonu od 0:3 dosao za 5 minuta do 3:3. O cemu ti vise pricas....kakave lobotomije....i konstanta prozivanja prije svega mene. Ja svoju guzicu ne tarem o hodnike uprave i boli me kurac kakvo je finansijsko stanje u Zelji......meni je Zeljo zabava i naravno da volim kada pobjedjuje ali ne pada mi na pamet da nekome jebem mater ako ne pobjedjuje a jos manje nekoga da tjeram. Nije to moje. To sto sam finansijski pomogao Zelji je moja dobra volja i niko me na to nije tjerao da bi sad ja kao imao pravo da smjenjujem i postavljam ljude iz kluba. Benifit tepiha je dugorocan kao i citavog stadiona. To je ono o cemu ja ovdje pricam i o osvajanju prijasnjih titula..nema Zeljo vise ljudi u savezu ne da mu pomognu nego da makar sude regularno utakmice. Nema nesto ni Sarajevo ako cemo posteno i na djelu je drzavna koalicija HDZ/SNSD koja ce gledati da rusi koliko je god moguce sve sto je iz Sarajeva. I da iskljucivo krivac za ovakve rezultate je Odovic....ako su bili krivci Capljic, Adzem, Petrovic onda je krivac nad krivcima i Odovic a to sto je on navijacima Zelje drag i simpatican je druga prica."
No moram na kraju da malo strumfovima staviti soli na rep ili kako Hercegovci kazu suknut ili u Bosni zajebavat. Dakle zove mene zet (posto sam trenutno vani) da mi saopsti rezultate zadnjeg kola i kaze "NA GRBAVICI IZNENADJENJE NASTO JA KO IZ TOPA NEMOJ MI RECI DA JE ZELJO POBIJEDIO". Kone ne daj te se bice bolje zajedno 3-4 godine. Zivjeli
"A jesi li ti ikada u zivotu pomislio kako je ova uprava uspjela da poveze ugodno sa korisnim te izlobirala savez koji je ulozio do sada lijepe pare u Grbavicu i jos ce. Pa onda svaka utakmica reprezentacije nesto kane Zelji. Pa onda se desi da negdje u komsiluku neka ekipa ne moze radi kazne da igra u svojoj drzavi a Zeljo se isprsi sa stadionom i uzme pare. Ali naravno tako razmisljaju ljudi koji nikada u izvotu nisu imali nikakvu rukovodecu odgvornost i koji citav zivot rade samo ono sto im se naredi. Sta mislis da je Misimovicu Megamix pao sa neba. Koliko ono bjese dug Zelje kada je on sa svojom ekipom usao u Zelju a koliki je sada??? Kakav je stadion bio tada kakav je sada? Jel on kriv sto je 2013 godine prvi put uzeta titula Zelji os Pitara.....jel kriv sto je Kajkutu sviran penal ko Pitarima u subotu......jel kriv sto je Zeljo u Mostaru proslu sezonu od 0:3 dosao za 5 minuta do 3:3. O cemu ti vise pricas....kakave lobotomije....i konstanta prozivanja prije svega mene. Ja svoju guzicu ne tarem o hodnike uprave i boli me kurac kakvo je finansijsko stanje u Zelji......meni je Zeljo zabava i naravno da volim kada pobjedjuje ali ne pada mi na pamet da nekome jebem mater ako ne pobjedjuje a jos manje nekoga da tjeram. Nije to moje. To sto sam finansijski pomogao Zelji je moja dobra volja i niko me na to nije tjerao da bi sad ja kao imao pravo da smjenjujem i postavljam ljude iz kluba. Benifit tepiha je dugorocan kao i citavog stadiona. To je ono o cemu ja ovdje pricam i o osvajanju prijasnjih titula..nema Zeljo vise ljudi u savezu ne da mu pomognu nego da makar sude regularno utakmice. Nema nesto ni Sarajevo ako cemo posteno i na djelu je drzavna koalicija HDZ/SNSD koja ce gledati da rusi koliko je god moguce sve sto je iz Sarajeva. I da iskljucivo krivac za ovakve rezultate je Odovic....ako su bili krivci Capljic, Adzem, Petrovic onda je krivac nad krivcima i Odovic a to sto je on navijacima Zelje drag i simpatican je druga prica."
No moram na kraju da malo strumfovima staviti soli na rep ili kako Hercegovci kazu suknut ili u Bosni zajebavat. Dakle zove mene zet (posto sam trenutno vani) da mi saopsti rezultate zadnjeg kola i kaze "NA GRBAVICI IZNENADJENJE NASTO JA KO IZ TOPA NEMOJ MI RECI DA JE ZELJO POBIJEDIO". Kone ne daj te se bice bolje zajedno 3-4 godine. Zivjeli
- ZonFon
#70668 Re: Premijer liga BiH
...al najjace mi je ona antologijska tjeseci jedan dugoga nakon ispadanja iz kupa: "Neka smo ispali nemamo ekipu za 2 fronta, sad se mozemo okrenuti tituli."
Dva mjeseca kasnije, vece sanse za titulu ima Hajduk pored Dinama nego oni da nekome otkinu bod kuci
Dva mjeseca kasnije, vece sanse za titulu ima Hajduk pored Dinama nego oni da nekome otkinu bod kuci
- hrasno38
#70669 Re: Premijer liga BiH
Tako je..... pravilo skidanja gacaZonFon wrote:...al najjace mi je ona antologijska tjeseci jedan dugoga nakon ispadanja iz kupa: "Neka smo ispali nemamo ekipu za 2 fronta, sad se mozemo okrenuti tituli."
- bleee_sa
#70670 Re: Premijer liga BiH
Pa i sad je rapsodija na Grbavici, samo mjenja boje iz kola u kolo. 
- bleee_sa
#70671 Re: Premijer liga BiH
bez kondoma bazaSliver wrote:![]()
![]()
![]()
Grbavica u LGBT bojama
- Raigor Stonehoof
#70672 Re: Premijer liga BiH

Vlasnik autorskih prava: s1
-
Awakened
#70673 Re: Premijer liga BiH
Pretjeruje se. Ni Sarajevo tog istog GOSK-a ne dobi u dvije utakmice. Zvijezda dobi Zrinjski i ima cijeli niz pobjeda. Tuzla po imenima uopste nije losa ekipa.
- ultima_palabra
#70674 Re: Premijer liga BiH
Ostao je jos Doboj kod Kaknja.
- bleee_sa
#70675 Re: Premijer liga BiH
Šali se on, sluti, sluti.Sliver wrote:Bilo bi mnogo, ne sluti vam jos i toultima_palabra wrote:Ostao je jos Doboj kod Kaknja.