Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

AmiĐa_Idriz

#70651 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

BHF_Manijak

#70652 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ako sam ja dobro upratio on je kao neka 8-ica, dakle ono sto je i Gravenberch. Vise bih volio onda ovog da rijese u januaru, nego Holandeza.

Sljedeci petak je deadline? Ma nece oni nikog vise dovesti, pazite sta vam kazem.
AmiĐa_Idriz

#70653 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Isti lik na VAR-u kao protiv Bournemoutha, nevjerovatno.
no_sekirli

#70654 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Ako ne dovedu još jednog rasnog veznjaka, pa taman bio on i Endo2, samo da je zdrav, biće ova sezona za halalit.

To su poslovni ljudi, znaju oni da se pita od govana ne može napraviti, mislim može, ali se ne može jesti.

Roviti Jones, Thiago, Stefan neće puno donijeti, a kako baš stojimo protiv jake, prilično kvalitetne ekipe koja ima ambicije za vrh, vidjet će se kroz par dana.
drugtito2011

#70655 Re: Liverpool FC

Post by drugtito2011 »

Počeli ste kupovati igrače od ćelave ublehe. Kalvin Phillips bi mogao kod vas.

A sad još bolja vijest. MC napušta Cancelo (posudba u Barcelonu) i Laporte u Al Nassr. Eto prilike da se dokažete protiv oslabljenog MC.
AmiĐa_Idriz

#70656 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

BHF_Manijak wrote: 22/08/2023 10:50 Ako sam ja dobro upratio on je kao neka 8-ica, dakle ono sto je i Gravenberch.
Hibrid, šest - osam, može pokriti dosta toga, u Brazilu igra i jedno i drugo ovisno o jačini protivnika. Kad bi ga morao porediti sa nekim poznatijim igračima to bi mi bio Enzo npr., ali ima mi nešto i Thiagovski u njegovim nogama i mislim da je dugoročno planiran kao njegova zamjena.

Brazilci evo javljaju da je dogovorio lične uslove sa klubom (uzeti baš dobru kašiku soli), samo je frka sa Fluminenseom sada jer ga ne žele dati prije zime. A ono, realno i kada bi ga doveli sada on bi krepao do kraja sezone jer se u Brazilu odavno igra. Kako god, vidjećemo kuda ide to.
BHF_Manijak

#70657 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

no_sekirli wrote: 22/08/2023 11:20 Ako ne dovedu još jednog rasnog veznjaka, pa taman bio on i Endo2, samo da je zdrav, biće ova sezona za halalit.

To su poslovni ljudi, znaju oni da se pita od govana ne može napraviti, mislim može, ali se ne može jesti.

Roviti Jones, Thiago, Stefan neće puno donijeti, a kako baš stojimo protiv jake, prilično kvalitetne ekipe koja ima ambicije za vrh, vidjet će se kroz par dana.
Ma ja sam sve sigurniji da je dooosta dosta toga i do Kloppa, ne moze sve biti do ovih klosara.
Mislim ima i do njihovog debilizma, ali Boga mi nije ni Kloppovo maslo za ramazana. Cudan lik.

Ici ce prica ima Endo, uz njega ce Bajcetic da stasava ha hu, uglavnom suplja prica za siroke narodne mase.
no_sekirli

#70658 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Ma naravno da je do Kloppa, do njega mora i biti, ipak on sebi slaže tim, ne slaže ga gazda.

Vidi i on gdje škripi. Jebga ako ona ponuda za Ekvadorca od 110 miliona nije bila trolanje, 20 su dali za Enda, neka bar 80 ulože na veznjaka i stopera.

Ovako, meni se čini da uvijek ostave male rupe namjerno, čisto da mogu onda opravdati eventualni neuspjeh. Kao falio nam je peti stoper, ozljede, ne bih nikada igrača platio 100 miliona i takva patetika.
zomri

#70659 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Sve mi se cini da je ponuda za Caiceda blef, nametanje poreza Chelsea i Boehlyju za uplitanje u Lavia deal. Jednostavno mi to ima najvise smisla. Ne das jos dva miliona za Laviu ali moze jos 67 za Caiceda :?
BHF_Manijak

#70660 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma i oko Lavie je iskljucivo njihovo kurcenje bilo i idiotsko razmisljanje. Onako razmisljaju klasicni idioti.
Kao oni nisu vise bidali za nje jer ne smatraju da igrac vrijedi tih zeljenih 50 miliona.
Ali pazi ti molim te tog idiotizma! Dakle igrac ne vrijedi 50, ali cu ja ponuditi 45+bonusi, mislim WTF?!!

Ja kad kazem da mi nesto ne vrijedi nekih para, mogu ponuditi za to eventualno duplo manje ili trecinu vrijednosti, ali reci da nesto ne vrijedi 100 maraka, a ponuditi 90 ili 95 je idiotizam!
zomri

#70661 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Ma to je ova njihova kurceva analitika koja u najboljem slucaju moze evaluirati cijenu igraca na osnovu proslih podataka. Taj i taj igrac je imao ovakve brojeve i vrijedio toliko i toliko proslo ljeto. Lavia je imao ove brojeve znaci realna vrijednost je x. To ti vrijedi samo na papiru i kada bi bio jedini ponudjac ali to oni nikako da skontaju.

Odavno pisem da je njihov glavni problem sto i dalje misle da jedini gledaju analitiku i brojeve. Sada to svaki klub radi od brightona i brentforda do bayerna i reala. Mislis da svima u modelu nisu iskocili lavia i caicedo? To je u beautiful mindu objasnjeno kad svi ganjaju najbolju trebu pa izvise osim jednog a najbolja strategija je malo drugacija.
AmiĐa_Idriz

#70662 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Trent i Diaz su na ovim slikama sa treninga, čini se da su ok.
BHF_Manijak

#70663 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

zomri wrote: 22/08/2023 12:32 Ma to je ova njihova kurceva analitika koja u najboljem slucaju moze evaluirati cijenu igraca na osnovu proslih podataka. Taj i taj igrac je imao ovakve brojeve i vrijedio toliko i toliko proslo ljeto. Lavia je imao ove brojeve znaci realna vrijednost je x. To ti vrijedi samo na papiru i kada bi bio jedini ponudjac ali to oni nikako da skontaju.

Odavno pisem da je njihov glavni problem sto i dalje misle da jedini gledaju analitiku i brojeve. Sada to svaki klub radi od brightona i brentforda do bayerna i reala. Mislis da svima u modelu nisu iskocili lavia i caicedo? To je u beautiful mindu objasnjeno kad svi ganjaju najbolju trebu pa izvise osim jednog a najbolja strategija je malo drugacija.
Ma igraju se ljudi moneballa ba. To je super kad si ti pionir u tome, pa sjebes konkurenciju i dok se oni dovranisu ti vec napravio sampionsku ekipu. Medjutim majstore u moru danasnje tehnologije, analitika, mozgova - sto ti kazes pa nisi jedini jebo te led, sto ti imas imaju i svi.

Opet cu ponovit, znam da sam vise dosadan s tim, ali ne ide mi u glavu kako retardiranm mozes biti - dakle kazes igrac ne vrijedi 50 mil, a ti nudis 45, je li to realno? Da su ponudili 25 imala bi smisla prica, ovako je klasicno moneball preseravanje!
AmiĐa_Idriz

#70664 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Liverpool are considering triggering the release clause of Andre to make the deal happen, the player is pushing for the move. -
@EmmanuelLuiz12 via @TheRedmenTV
drug_profi

#70665 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

To oko Lavie smo komentarisali već, presmješno je bilo ponašanje LFC. Ali to je sad završena stvar. Nadam se da se mali nije zajebo, jer u Liverpul sigurno više neće sve i da hoće. :mrgreen:

Ali smrdi mi da nema više pojačanja.
Dukure je 70 miliona i oni to neće dati ni pod razno.
Rayan i Amrabat po meni nisu rješenja problema, a vidim da se najviše o njima govori.

Ostali nisu prvi izbor da bi se odlučili za kupovinu.
Pandakonda

#70666 Re: Liverpool FC

Post by Pandakonda »

BHF_Manijak wrote: 22/08/2023 11:49
no_sekirli wrote: 22/08/2023 11:20 Ako ne dovedu još jednog rasnog veznjaka, pa taman bio on i Endo2, samo da je zdrav, biće ova sezona za halalit.

Ma ja sam sve sigurniji da je dooosta dosta toga i do Kloppa, ne moze sve biti do ovih klosara.
Mislim ima i do njihovog debilizma, ali Boga mi nije ni Kloppovo maslo za ramazana. Cudan lik.

Ici ce prica ima Endo, uz njega ce Bajcetic da stasava ha hu, uglavnom suplja prica za siroke narodne mase.
Bas je prije par dana bila vijest da smo mogli imati Enza i jos nekog Brunu za male pare i da je to Edwards predlozio ali je Klopp ostao tvrdoglav da se radije produzi ugovor Milneru i Hendersonu :-) Klopp je sigurno tvrdoglav tip, sto se nekad isplati kao u slucaju VVD-a, ali nekad zna biti i lose.

Inace Andre je zainteresovan za Liverpool i Fluminese zeli prodati međutim oni imaju pretenziju da osvoje copa libertadores i ne zele ga nikako pustati prije toga. Liverpool ne salje formalno ponudu da ne bi pravio pritisak na igraca da mora birati odma između toga da potencijalno osvoji njihovu varijantu lige prvaka ili da dođe u evropu. Ono sto je jos zanimljivo je da se uzvratna utakmica cetvrtfinala koju igra Fluminese, odrzava na zadnji dan transfer roka. Ako Fluminese ispadne mogao bi se on odma zaganjati zadnji dan, a ako ne ispadnu u najgorem slucaju eto ga u januaru.

Za sve ostalo tu je Endo :D
Pandakonda

#70667 Re: Liverpool FC

Post by Pandakonda »

AmiĐa_Idriz

#70668 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Za Andrea je stvar zapravo vrlo jednostavna, ili aktiviraj klauzulu ili čekaj januar.
AmiĐa_Idriz

#70669 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Manu Kone had been closely watched as Liverpool prepared too rebuild their midfield this summer.

A potential move in the remainder of the window has not been ruled out as Liverpool consider further additions in midfield. - @dmlynchlfc
Ovo mi se čini kao zavjesa, ali s obzirom da je Lynch...
Pandakonda

#70670 Re: Liverpool FC

Post by Pandakonda »

AmiĐa_Idriz wrote: 22/08/2023 13:22 Za Andrea je stvar zapravo vrlo jednostavna, ili aktiviraj klauzulu ili čekaj januar.
Negdje sam na twitteru procitao da je Fluminese "zamolio" liverpool da prodaju odgode do januara radi copa libertadoresa. Mozda je bolje napraviti neki pre agreement sa njima i da dodje u januaru da se ne zamjeramo sa njima radi buducih kupovina po latino americi. Kod njih je copa libertadores bas velika stvar i ako ostanemo u losim odnosima nas moze unazaditi u buducnosti.
AmiĐa_Idriz

#70672 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Diaz i Trent su ok, trenirali su full danas obojica bez problema. Curtisa i dalje nema.
vaučer

#70673 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Thiago? Stefan?
AmiĐa_Idriz

#70674 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Nema niti jednog na slikama. Doduše nema ni Iboua ni Maca, moguće da rade nešto drugo.
vaučer

#70675 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Zna li se kad će nas PGMOL odjebati?
Post Reply