Poslovna imperija porodice Dodik zarađuje milione
Nikad ga nije niko ovako razvaliovideo wrote:Ubi Zvonko Komsic preCjednika ko mraz paprike
Link?MMM1977 wrote:Nikad ga nije niko ovako razvaliovideo wrote:Ubi Zvonko Komsic preCjednika ko mraz paprike
Gledam na N1tvojkomsija wrote:Link?MMM1977 wrote:Nikad ga nije niko ovako razvaliovideo wrote:Ubi Zvonko Komsic preCjednika ko mraz paprike
video wrote:E svaka cast Zvonko![]()
Sve neke face novinari od raznih senada, bakira(birvsktile) preko svega i svacega ALI kad izadju pred medjeda-kurko![]()
Kako ga momak (sa BH radija) ogoli do srzi, otrese ga ko nana pregacu, nema dalje
General War wrote:preCednik u svom maniru![]()
"ta ce dziHatlije sa Zeljkom Komsicem na celu!!
![]()
na 24:00 lijepo ga ovaj reporter izdigonotsure wrote:General War wrote:preCednik u svom maniru![]()
"ta ce dziHatlije sa Zeljkom Komsicem na celu!!
![]()
Niko drugi nema precjenika trbuhozborca... jbt počinje intervju, precjenik priča a usta ne otvara... ja sve gledam okolo odakle dolazi glas, iz neba, s radija, iz mobitela... nevjerovatno. Priča a ne priča
Ja ne znam kako se uopšte desio taj gaf da tamo neki Komšić (budali bi bio i išaret dovoljanprljavi Hare wrote:Sve je ovo prije isplanirano!Ovaj novinar Komšić Z. je rođak radikalnog člana predsjedništva Komšića Ž. koji ga je nagovorio da isprovocira
i smara besmislenim pitanjima Vrhovnog komandanta Guardiana,što je ovaj Komšić Z. i uradio.Komšić Ž. je bjesan jer je Guardian danas
izjavio da je sa njim završio![]()
![]()
i zato je potegao ovoga Komšića Z. da udari po Guardianu.
![]()
Ima li u tih Komšića iko normalan?![]()
![]()