Nemas mi sta pomagati, znam dobro hijerarhiju u sportskom kolektivu, ali ti ocigledno ne znas jer ti hijerarhija zavrsava sa sportskim direktorom.kakotakonikako wrote:Samo jedno pitanje: Ko je zaduzen u klubu za sportski dio ?vryzas wrote:Koje prozivke? Samo argumentovano...al jbg. sa nekim ljudima ne mozes tako, moras se spustiti na njihov nivo jer poznaju samo taj jezik.Dead Man Walking wrote:Auu Djasmine, u sta se ovo pretvaramo? Kakve su ovo rasprave i prozivke medjusobne? Dostojanstva ljudi!
Brane upravu i Misimovica ko da je sveta krava. Ok, dosao covjek i preuzeo klub. Ima volju, zelju, znanje u nekim stvarima, voli Želju, okupio solidnu ekipu ljudi. Sve pet, sve ok. Napravio bruku dobrih stvari u ovih par godina, sve pet.
Isti taj Misimovic i uprava nemaju veze s vezom kada je u pitanju sport. To kad spomenes, eto ti internet brigade u ofanzivi.
Pa sta je Bog te mazo, nije Josip Broz licno.
Da ti pomognem: prvo igraci, pa trener, pa ostali strucni stab, pa sportski direktor. Uloga uprave kluba je da, pored stabilizacije kluba i izgradnje infrastrukture, pruzi finansijsku pomoc sportskom direktoru da on nakon zelje trenera dovede nove igrace. Ove godine je sportskom dijelu kluba pruzeno sve sto treba, ali je trener svojom tvrdoglavoscu i neznanjem doveo do toga da se titula ne osvoji.
A ovo sto si napisao za Misimovica, samo stavi Amar i onda procitaj, sa time da Amar nema veze o infrastrukturi kluba i stabilizaciji istog i da je taj isti Amar zelio samo raditi sa lopovom Zujom. A mi ce mo uskori imati najbolji teren, a ubrzo i jedan od najboljih stadiona u regiji. Docice nakon toga i sportski rezultati, jer ce se jos veca sredstva ulagati u sportski dio.
Idealna i dobitna kombinacija je ova Uprava ( ne samo Misimovic, sto pojedinci namjerno isticu, zeleci omalovaziti Misimovica ) zajedno sa Amarom, Zeljinim najtrofejnijim trenerom.
Mada neki kazu da im je Adzem najbolji, jer je tri puta pobjedio malene.
Ko postavlja sportskog direktora? Ko postavlja trenere? Uprava i samo uprava je odgovorna za 6-7 trenera u zadnje 3-4 sezone. Pusti tu suplju "dali su im sve", nismo djeca. Gdje je bila ta uprava kada je trebalo sutnuti Petrovica par kola prije kraja? Mozda bi uzeli titulu da su povukli taj potez. Tadasnji sportski direktor je predlagao otkaz 4-5 kola prije kraja prvenstva. Sto ga nisu poslusali? Sta bi na kraju? Nisu preuzeli dio odgovornosti za gubitak titule, sve su svalili na trenera i igrace...a internet brigada jedva docekala da poljuje sve i svasta. Veliki dio krivice je na igracima i treneru, ali i uprava je kriva isto tako. Ima li su priliku za potez, nisu ga povukli.
A kad kazem uprava, zna se da se jedan covjek za sve pita...i neka se pita, boli me neka stvar. Samo neka prepusti famozni sportski segment nekome ko zna jer on ocigledno nema veze sa zivotom sto se tice sportskog dijela.