Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
R2D2_SA

#70576 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Ne moze se covjek ovdje kad dodje ni nasmijati vise, kao nekad, samo ibretiti. Zivi bili a ko je to objavio da nasi prodaju Osmanovica???? Mediji objavili da je doslo isto ono kao od komsinica cao, vozdrica, cickovo ulje kosica, mi bi da pregovaramo oko malog...i to je to.

Ovaj drugi o nekoj zavjeri prica, ispade da licno Jesic i njegova raja pisu po forumima i pljuju Krleta i Benku da bi doveo neke druge hahahaha, jah, eto ne smije inace kao trener :-) :-) :-)

Zene treneri u klimaksu :-)

S obzirom da Krletu istice ugovor treba ga prodati, ionako sve manje igra, a Osmanovica po meni treba zadrzati, barem da vidimo koliko moze. Ovima iz Slovacke (sportski direktor iz Srbije) se mozemo zahvaliti na besplatnoj reklami.
nKrkan

#70577 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Zadnji put Mostarci su pod Bijelim brijegom poraženi u okviru Premijer lige prije dvije i po godine. Tačnije, bilo je to 28. aprila 2013. godine kada je Čelik golovima Jasmina Mešanovića, koji sada igra za Zrinjski, te Saše Kajkuta slavio sa 2:0.

Od tada su Plemići odigrali 41 utakmicu, 27 puta slavili, a samo 14 puta su gosti odnijeli po bod. Trener Zrinjskog Vinko Marinović još nije izgubio utakmicu kada je vodio ekipu na domaćem terenu, a u tom porazu od Čelika trener je bio Branko Karačić.
Jebote led
Stroj-2

#70578 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Hocel se to kotrljat glave neke? Ima raja pravo iznjet svoje misljenje pa makar se to nekom ne svidjalo. Evo meni prvom bi bilo drago da Krle ide i to jedva cekam iskreno kao i masi raje. Sto se Benke tice ne vjerujem da moze dat od sebe ono sto se id njega ocekuje i trebo bi na ljeto lik da ide jer nije lik Bog pa da ostane igrat za nas i u 48 godini. Svemu ima zamjena, i u drugim klubovima najbolji idu. Pa nije niko pupcano vezan.
1946--1987

#70579 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Obuca zna ko kome moze cistiti kopacke, on je relevantan.Jebo jesica koji je strucnjak i koji je sa njima 24 sata :mrgreen:
Ps. Ne pljujem nikoga, lud sam za Leonom i hocu da zavrsi karijeru kod nas al jarane sa ibrakovica si presao na Jesica.Pravi pitar :mrgreen:

Pusti frajera da radi svoj posao pa cemo mu zajedno jebavat majku na kraju sezone ako nista ne bude.
Logovan

#70580 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

nKrkan wrote:
Zadnji put Mostarci su pod Bijelim brijegom poraženi u okviru Premijer lige prije dvije i po godine. Tačnije, bilo je to 28. aprila 2013. godine kada je Čelik golovima Jasmina Mešanovića, koji sada igra za Zrinjski, te Saše Kajkuta slavio sa 2:0.

Od tada su Plemići odigrali 41 utakmicu, 27 puta slavili, a samo 14 puta su gosti odnijeli po bod. Trener Zrinjskog Vinko Marinović još nije izgubio utakmicu kada je vodio ekipu na domaćem terenu, a u tom porazu od Čelika trener je bio Branko Karačić.
Jebote led
Znači... Vakat je da izgube!!! :D
Stroj-2

#70581 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

leškarenje wrote:
Stroj-2 wrote:Hocel se to kotrljat glave neke? Ima raja pravo iznjet svoje misljenje pa makar se to nekom ne svidjalo. Evo meni prvom bi bilo drago da Krle ide i to jedva cekam iskreno kao i masi raje. Sto se Benke tice ne vjerujem da moze dat od sebe ono sto se id njega ocekuje i trebo bi na ljeto lik da ide jer nije lik Bog pa da ostane igrat za nas i u 48 godini. Svemu ima zamjena, i u drugim klubovima najbolji idu. Pa nije niko pupcano vezan.
Ma letice kad kaze glavni da lete, i taj neće pitati navijače.
Upravo. :thumbup:
jeza u ledja

#70582 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Obuca9 wrote:Mene samo zanima po čijem je nalogu krenula opšta pljuvačina pojedinaca po Benki i Velkoskom, još od sredine novembra. Očito se pripremao teren za izbacivanje naše dvojice najboljih fudbalera iz ekipe, kako bi se otvorila mjesta ovim Ješićevim pulenima, Simeunoviću i Cesaru u prvih 11. Haj Simeunović i nekako, ali ovaj mijanmarski golgeter će nas glave doći. Ne može on Benki ni kopačke čistiti, ali Šef struke očito ne misli tako. Bar ako je suditi po ovim prijateljskim utakmicama.
Jarane, fin si momak, ali previse si opsjednut teorijama zavjere.
Vi koji drzite onaj forum ste krivi sto je on postao centar crnjacenja i negativne energije, jer ste upravo vi i sami takvi.

Velkoski je odlican igrac i zao mi je sto ide, ali vrijeme mu je.
Za Benku nije, i volio bih kad bi kod nas ostao do kraja karijere.

A svi igraci imaju svoju cijenu, i ako neko dobro plati za njega, svaki moze otici.
Sto se tice pljuvanja po Velkoskom, ono traje mnogo duze od zadnjih par mjeseci. Pljuvalo se i prosle sezone, kad je postao bezvoljan, barem tako neki misle.
Na kraju sto se tize Cezara, i ja sam i vise nego skeptican. Frajer se nije vidio do sad. Nemoguce da je ovako los, jer mu je ovaj partner igracina.
strong69

#70583 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Obuca9 wrote:Mene samo zanima po čijem je nalogu krenula opšta pljuvačina pojedinaca po Benki i Velkoskom, još od sredine novembra. Očito se pripremao teren za izbacivanje naše dvojice najboljih fudbalera iz ekipe, kako bi se otvorila mjesta ovim Ješićevim pulenima, Simeunoviću i Cesaru u prvih 11. Haj Simeunović i nekako, ali ovaj mijanmarski golgeter će nas glave doći. Ne može on Benki ni kopačke čistiti, ali Šef struke očito ne misli tako. Bar ako je suditi po ovim prijateljskim utakmicama.
Jarane, procitaj jos jednom sta si napisao pa malo potkrijepi sve to.
Maharadza

#70584 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Benkara institucija! :P
jeza u ledja

#70585 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Maharadza wrote:Benkara institucija! :P
:!: :!: :izet:
strong69

#70586 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Benko je pravi profesionalac i odlican fudbaler. Nikad i nigdje nisam procitao da je neko rekao bilo sta protiv tog covjeka.
nebitan lik

#70587 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Stroj-2 wrote:Hocel se to kotrljat glave neke? Ima raja pravo iznjet svoje misljenje pa makar se to nekom ne svidjalo. Evo meni prvom bi bilo drago da Krle ide i to jedva cekam iskreno kao i masi raje. Sto se Benke tice ne vjerujem da moze dat od sebe ono sto se id njega ocekuje i trebo bi na ljeto lik da ide jer nije lik Bog pa da ostane igrat za nas i u 48 godini. Svemu ima zamjena, i u drugim klubovima najbolji idu. Pa nije niko pupcano vezan.
Benko nek ide al tek kad nadju boljeg! Lik grize na terenu,prgav,autoritet stvara prostor jer njega po 2 igraca cuvaju,i ovako star vise se bori nego cijela ekipa zajedno plus nas najbolji strijelac tako da nema sta o njemu neko da prica
Maharadza

#70588 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

nebitan lik wrote:
Benko nek ide al tek kad nadju boljeg! Lik grize na terenu,prgav,autoritet stvara prostor jer njega po 2 igraca cuvaju,i ovako star vise se bori nego cijela ekipa zajedno plus nas najbolji strijelac tako da nema sta o njemu neko da prica
Dulja da ima Benkinu žestinu, želju za igrom i Cimijevu disciplinu, prodao bi se davno za milionsku cifru u neki klub iz liga petice.
jeza u ledja

#70589 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Dulja da se zna oslobodit lopte na vrijeme, ubaciti, ili osutati kako treba, davno bi se prodao. Plus zestina.

Gledam ovog Salaha, bas me nesto podsjeti na Dulju.
emigrazione

#70590 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Salah zvani kalorifer :lol: Saranovic original, onoliko beskorisne frtutme lomljavine i truda nisam odavno vidio...
jeza u ledja

#70591 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Pa bi, to i ja govorim. :D Mozda ne veceras, ali Duljevic sigurno ima potencijal da zaigra u ekipi koja igra grupne faze CL.

Ima mnogo problema u njegovoj igri, ne zna iskreno ni trcat kako treba. :-)
Ovo govorim samo zato sto sam frustriran njegovom igrom, a Sallah me opet podsjetio danas na to. Znaci imas sve predispozicije da postanes vrhunski igrac, a ti nemas one neke osnovne stvari koje se sto je najbitnije mogu nauciti. Pogedajte koliko je on samo napredovao pod Jesicem. Odjednom eksplodirao. Nije on jedini, Rustemovic, Amer Bekic, Kovacevic, sve mladi igraci kojima je trebao neko profesionalan i s iskustvom da im to objasni.
Znaci mozak, glava, samo malo misli sta ces s loptom kad predjes igraca i napravis ga blesavim.
Centarsuteve i suteve treniraj, svaki dan. Mogu se popraviti.

Sto se tice trke i zalaganja, mislim da mu to jeste na nivou i da nije to problem. Takodje mislim da je u glavi, sto se tice stava, ok. Prije je bio malo plasljiv, ali nema pogresan stav u glavi, kakav mnogi igraci, pogotovo njegovih karakteristika, imaju.
todd_smith

#70592 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

"Duljevic sigurno ima potencijal" epizoda 236

Evo treca godina se prica o Duljevicu i potencijalu. Turska plafon.
Ned071

#70593 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ned071 »

emigrazione wrote:Salah zvani kalorifer :lol: Saranovic original, onoliko beskorisne frtutme lomljavine i truda nisam odavno vidio...
Isto sam pomislio sinoc majke mi...
Obuca9

#70594 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

leškarenje wrote:
Ko pljuje po njima?
Navedi nick, ime.. bilo šta?
To što ti i još neki imate lični animozitet prema Ješiću je drugi par cipela, vi pljujete po njemu otkako je došao,to što vi volite neke igrače isto tako nema veze.... neka čovjek odradi ono zbog čega je tu, prvi ćeš ti bacati slike sa terena ako osvoji trofej,....
Nemam pametnijeg nego sad tražiti nickove. Ali samo neko ko je bezobrazan ili ima amneziju može reći da se nije pljuvalo po Benki i da ga se nije "tjeralo" iz prve postave. Vrati se na komentare poslije utakmice sa lišticom, kad su mu pojedinci počeli izvlačiti i nabrajati promašaj, po promašaj iz cijele sezone.

Nećemo se praviti ludi ;)

I po stoti put, nemam lični animozitet prema Ješiću, što bih imao? Nit ga znam, nit ga poznajem, nit me interesuje, on ili bilo ko drugi. Za mene je samo trener Sarajeva, kao i svaki prije njega, ali valjda imam pravo kao navijač Kluba biti zadovoljan ili nezadovoljan njegovim radom?
1946--1987

#70595 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Vratite nam cickovo ulje i blekica bolje ne zasluzujemo :izet:
Last edited by 1946--1987 on 18/02/2016 09:07, edited 1 time in total.
Obuca9

#70596 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

leškarenje wrote:
strong69 wrote:Benko je pravi profesionalac i odlican fudbaler. Nikad i nigdje nisam procitao da je neko rekao bilo sta protiv tog covjeka.
Ma ljudi umišljaju, vide ono što oni žele 8)
:run:
leškarenje wrote:Ma meni je Benko lagano poceo ici na kurac,koliko lik fula prilika pa to je nevjerovatno :shock: ne daj Boze da je bilo koji drugi igrac u pitanju,ne mogu da zamislim uvrede koje bi se izrekle.
Hoćeš još, evo ovako, samo na brzinu:
Cossack wrote:Benki se zamjena mora tražiti pod hitno jer njega kad stane onda baš stane. Nadam se da će tu uskočiti ovi brazilci.
MHAB wrote:Vrijeme za veliki remont. Na žalost po ko zna koji put kod nas. Prodati: Benko, Velkoski, Radovac,Okić, Stepanov.
north wrote:Cesar (Benko), s tim da ako brazilac ne bude na nivou, a Benko polako ispuhuje, i ovdje bi se dalo razmišljati o opciji pojačanja
omega369 wrote:Benko i realizacija?! Zna dati fin gol ali fakat koliko je covjek do sada onih pravih mrtvih zicera folio to je za anale :-) mozda taj brazilac bude bolji napadac od njega.
Stroj-2 wrote:Benko je u velikom padu, i trebali bi na kraju sezone podhitno tražit novog špica.
I to samo brzinskom pretragom postova sa ovog foruma, garant sam umislio, pa vidim ono što želim. A da ne spominjem šta se pisalo po drugim forumima, gdje se ismijavala njegova "borbenost" i slično.
1946--1987

#70597 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

E cuj pljuvanje ako ga je kritikovao neko za neki nevjerovatan promasaj :mrgreen:
Obuca9

#70598 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

1946--1987 wrote:E cuj pljuvanje ako ga je kritikovao neko za neki nevjerovatan promasaj :mrgreen:
Ti se uhvatio jednog posta (ovog od leška, to sam njemu za dušu izvukao :D ), u svim ostalima se spominju riječi "prodati, otjerati, zamjeniti". Baš je normalna stvar kad se pišu postovi o tome da treba prodati igrača koji je ubjedljivo najbolji strijelac Lige u godini iza nas (kalendarskoj), koji je dao preko 20 golova za tih godinu dana. On ne valja, a valja neki Cezar, kojeg niko živ gledao nije.

Uostalom, evo Ješić je na pripremama pokazao ko mu je prvi izbor. S izuzetkom meča kad je Cezaru otac umro, Benko je u svim ostalim utakmicama bio u drugoj postavi i opet je više pokazao, nego ovaj, koji se s loptom nije sastavio. Vidjećemo šta nosi subota i generalna proba, ali očito je da Ješić ne računa na Benku, što je po meni van svake pameti. Ali eto, očito se to ne smije reći, jer ispadne da imaš "lični animozitet prema Ješiću".
1946--1987

#70599 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

I ja volim Benku nenormalno ali ako ce nam Cezar donijeti vise radosti i srece onda sam ja za njega.Uostalom sacekajmo Travnik i Mostar pa cemo suditi zasto cezar ispred benke(ako uopste bude tako)
bjelave

#70600 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Jest, po Jesicu je Cezar u ovim pripremnim imao prednost u odnosu na Benku, igrao u prvoj postavi. A to do sad ni po cemu nije zasluzio.

Benko definitivno ima mjesta medju jedanaest. Jedino, ukoliko Jesic zna nesto sto mi ne znamo, tipa da Benko sigurno odlazi pa pokusava uigrati Cezara. Jedino tako guranje Cezara ima smisla.
Locked