pa to je tvoja percepcija kako izgleda
nekome mozda odgovara tako
Moderators: _BataZiv_0809, anex

opasni ste obojicamobsterc wrote: ↑22/02/2026 18:15 Nedavno jedan sere kako moras voziti rucni mjenjac da se spojis sa autom, da to voze samo oni koji vole i uzivaju u voznji, ne moze sportsko auto i automatik..
A vozi alfu 147 na plinu
I sta ces, ja sutim jer mojih 380ks je preneseno automatikom i ja ne volim auta, ne bih da se raspravljam sa istinskim ljubiteljima..
Al moraš priznati da je gušt manuelca uz neku krivudavu cestu vozitimobsterc wrote: ↑22/02/2026 18:15 Nedavno jedan sere kako moras voziti rucni mjenjac da se spojis sa autom, da to voze samo oni koji vole i uzivaju u voznji, ne moze sportsko auto i automatik..
A vozi alfu 147 na plinu
I sta ces, ja sutim jer mojih 380ks je preneseno automatikom i ja ne volim auta, ne bih da se raspravljam sa istinskim ljubiteljima..
Ili sjesti u auto ukucati destinaciju i citati forum.drug_profi wrote: ↑22/02/2026 22:15 Ako dođem dotle da mi nije gušt vozit. Ići ću vozom, busom, avionom..
Jeftinije je ovo moje. I da taksi platim.Haris.ba wrote: ↑22/02/2026 22:17Ili sjesti u auto ukucati destinaciju i citati forum.drug_profi wrote: ↑22/02/2026 22:15 Ako dođem dotle da mi nije gušt vozit. Ići ću vozom, busom, avionom..
Treba cejfit sto prije, ne odgadjati. Kad dodju poodmakle godine nece ti biti do toga. Zivot prodje a ostade onda kajanje.