To mi izgleda kao da pokusavaju sprijeciti Ukrajince da dodju do njihsumirprimus wrote: ↑28/03/2022 12:30
op op
ukopavaju se, defanzivne pozicije hehe, mocna ruska armija![]()
Ne kontam ko je ovdje druga vojna sila?
Rusi bjeze
To mi izgleda kao da pokusavaju sprijeciti Ukrajince da dodju do njihsumirprimus wrote: ↑28/03/2022 12:30
op op
staro je to, ima i 20 dana.sto posto.
ukri ih napadaju manjoi i mobilnijim jedinicma, najmanji problem im je rijeka hehelajkujMe wrote: ↑28/03/2022 12:33To mi izgleda kao da pokusavaju sprijeciti Ukrajince da dodju do njihsumirprimus wrote: ↑28/03/2022 12:30
op op
![]()
Ne kontam ko je ovdje druga vojna sila?
Rusi bjeze
Zaboravljas da su i Britanci imali tu svoje snage.Black swan wrote: ↑28/03/2022 12:33Ja sam procitao podatak da su ubili 150000 nijemaca i unistili 800 tenkova...eh sad nek me neko ispravi
To je ipak respektabilna brojka za nekog ko se "predao" i nosa bijelu zastavu
To je kako se ono kaze urbana legenda da su se predali bez borbe
-Sovjetima ne Rusima
Mislim da će artiljerci ponovo biti popucani po nogama kada ih uhvate. Umjesto da bježe, ostave sve iza sebe, oni se ukopavaju, da bi bolje razarali Kyev. Kada ih uhvate, biće plakanja, nisam ja, jasam kuhar, ja sam muzičar, ha hu, bu hu, a 20 kilometara od njih srušen grad totalno i ko zna koliko hiljada mrtvih.
ma dobra je tojota, meni za majevice dusu dala

Ukrajinskoj vojsci ponestaje municije i zbog toga mnogi polažu oružje, izjavio je Eduard Basurin, portparol Narodne milicije samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR).
"Čini se da sada počinju da stižu manje količine municije. Već sam jednom rekao da im je ponestalo zaliha", saopštio je Basurin za TV kanal Rusija 24, prenosi agencija RIA Novosti.
Prema njegovim rečima, ukrajinski vojnici koji polažu oružje priznaju da im je nestalo municije i da se zato predaju.
Malo stvari iz drugog ugla.Snage DNR i ruski marinci nastavljaju da čiste grad od militanata Azova koji se povlače.