Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris033 wrote: ↑01/11/2021 08:16
3100 KM je novogradnja p.p. PU Ilidza
Ma ona zgrada je ja mislim min. 60% prazna. I ko živi tu dolazi iz UAE i sl, tako da se ta zgrada može komotno staviti na ignore što se tiče postojanja uopšte.
U vezi novoizgrađene zgrade tamo iza Ilidžisa, i tamo su cijene masne tako da je to sve fokusirano na spomenutu dobrostojeću braću.
Pa posto je ovo klasifikovano kao zatvoreni parging da se izbjegnu garazne norme iako to nije po modernim pravilima, zasto mislis da je fizicki moguce da je nivo vode unutra nizi nego vani
mk ultra wrote: ↑05/11/2021 20:09
Pa posto je ovo klasifikovano kao zatvoreni parging da se izbjegnu garazne norme iako to nije po modernim pravilima, zasto mislis da je fizicki moguce da je nivo vode unutra nizi nego vani
lol naravno da ne mislim nego sam u nevjerici
ali me vise interesuje je li u upotrebi i ima li potpljenih auta
a vjerovatno ima
nekome wrote: ↑05/11/2021 19:05
je li operativna garaza, jesu li ljudima u potpunosti poplavljena auta tj. potopljena?
Otvorena garaza, mozda da ima neka rampa.
Naravno da je poplavljeno
Inace rekli su da je oko 70-80 autobmoila na tom podrucju poplavilo.
Zatvorenog je tipa garaža i kupovala su se parking mjesta. Ima i dio koji je besplatan, taj nije stradao
4.5 miliona je procjenjena šteta. Ide se ka opštini za nadoknadu, već su se angažovali pravnici iz Wavesa i kontaktiraju se vlasnici nekretnina, ići će se sa kolektivnim zahtjevom, a može i pojedinačno ako ko hoće.
Neka se ne uzdaju u bilo kakvu odstetu od drzave. Jedino ako misle na par paketa brasna, ulja i sl, jer su takve stvari ljudi dobijali 2014 godine. Osim ako nemaju stelu.
Thorgerson wrote: ↑10/11/2021 11:40
Otvorena garaza, mozda da ima neka rampa.
Naravno da je poplavljeno
Inace rekli su da je oko 70-80 autobmoila na tom podrucju poplavilo.
Zatvorenog je tipa garaža i kupovala su se parking mjesta. Ima i dio koji je besplatan, taj nije stradao
4.5 miliona je procjenjena šteta. Ide se ka opštini za nadoknadu, već su se angažovali pravnici iz Wavesa i kontaktiraju se vlasnici nekretnina, ići će se sa kolektivnim zahtjevom, a može i pojedinačno ako ko hoće.
Općina nema ništa s ovim.
Učini mi se da piše pravnici iz Walesa