Strujni kabel izvuci/isključi iz modema/routera na desetak sekundi i ponovo uključi i trebalo bi biti uredu.moke_31 wrote:Kod mene nema net na Dobrinji? Je li do mene ili do lola. Provjerio priključke i ok su, jedino da djeca nisu shebala onaj telefonski kabal.
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#7051 Re: Logosoft ALL ABOUT
-
Sakazulu
#7052 Re: Logosoft ALL ABOUT
A jesu spori jer sve ide preko istoka, zato imaju pink paket i slične kanale, pretežno na sr jeziku - ili barem po defaultu namješten na sr. Ali nadam se da će jednom proraditi i zapadni kanali u boljem broju, sa vraćanjem ranije ukinutih!
- afannedim
- MTV
#7054 Re: Logosoft ALL ABOUT
Iskreno nemam nista protiv pink paketa, a zanimljivo je da prevod po defaultu za fox life i fox crime hrvatski a za fox movies i fox srpski. Namjesteno za discovery default hrvatski koji ne radi a radi srpski i na animalu takodjer.Sakazulu wrote:A jesu spori jer sve ide preko istoka, zato imaju pink paket i slične kanale, pretežno na sr jeziku - ili barem po defaultu namješten na sr. Ali nadam se da će jednom proraditi i zapadni kanali u boljem broju, sa vraćanjem ranije ukinutih!
Meni više ne. Možda sutra bude.
-
Sakazulu
#7055 Re: Logosoft ALL ABOUT
Davno sam napisao nešto na temu jezika itd. Krenulo je sa dječijim crtanim kanalima, gdje sam dijete morao ispravljati sa ekavice... Ne iz razloga što imam nešto protiv ekvaice, ali ako već ovdje živimo onda lokalizacija je bitna. Drugo, prije priče o mTel-u napisah da mi se čini da sve više naginu na istok i opada broj ijekavice... kad koji dan kasnije uleti PINK 3000 kanala, pa ubrzo krenulo i špekulisanje oko mTela... Eto za sad sve ide u tom smijeru. Ali sve to i nije toliko strašno. Osim što u zadnjoj turi dodanih kanala ode sve pod LOCK, osim ESporta!
Evo za sada brzina drži!
Evo za sada brzina drži!
- MTV
#7056 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sakazulu sve razumijem.
Moj prijedlog kojeg bi mogli ljuska i damir.d da proslijede bilo kome i da isti razmotre.
Dječiji:
Orlando Kids (OK - Jedini program s crtićima na hrvatskom jeziku! Sinkronizirano na tvoj jezik, Svaki dan, Cijeli dan! OK!) http://orlando-kids.tv
OK Bambino (Isto tako)
nick jr. (Kao nickelodeon samo za najmlađe)
RTL Kockica
Cartoon Network
Jim Jam
Boomerang
Regionalni:
RTL Plus
PRVA
PRVA PLUS
Happy TV
Filmski i serijski kanali:
Kino TV SD
Kino TV HD
Eurochannel
CineStar TV
Cinestar A&T
CBS Reality
CBS Drama
AXN Spin
Zabavni kanali:
E! Entertainment
GINX
Fashion TV
Dokumentarni kanali:
Viasat Nature
Crime & Investigation
HD kanali:
Outdoor HD
National Geographic HD
Nat Geo WILD HD
Discovery Sci HD
FOX HD
LUXE HD
myzen HD
nickelodeon HD
(A ne neke kanale 6 i alfe koji nekad malo radi malo neradi A1HD)
Muzički kanali:
CMC
Jugoton (CMC - ov drugi kanal)
Balkanika
mezzo
Informativni kanal:
CNN
EuroNews
Bloomberg TV
CNBC Europe
Satelitski kanali:
RTL NITRO
Erotski kanali:
Brazzers TV
Frenchlover TV
I da napokon prorade teleteks na kanalima:
HAYAT BH
RTS 1
RTS 2
RTS SATELIT
SAT 1
PRO7
Kabel 1
SUPER RTL.. mozda ima još koji
I za moje kolege forumaše sport klubovi u HD i kad bi bio HBO ali to bi bila naučna fantastika
Moj prijedlog kojeg bi mogli ljuska i damir.d da proslijede bilo kome i da isti razmotre.
Dječiji:
Orlando Kids (OK - Jedini program s crtićima na hrvatskom jeziku! Sinkronizirano na tvoj jezik, Svaki dan, Cijeli dan! OK!) http://orlando-kids.tv
OK Bambino (Isto tako)
nick jr. (Kao nickelodeon samo za najmlađe)
RTL Kockica
Cartoon Network
Jim Jam
Boomerang
Regionalni:
RTL Plus
PRVA
PRVA PLUS
Happy TV
Filmski i serijski kanali:
Kino TV SD
Kino TV HD
Eurochannel
CineStar TV
Cinestar A&T
CBS Reality
CBS Drama
AXN Spin
Zabavni kanali:
E! Entertainment
GINX
Fashion TV
Dokumentarni kanali:
Viasat Nature
Crime & Investigation
HD kanali:
Outdoor HD
National Geographic HD
Nat Geo WILD HD
Discovery Sci HD
FOX HD
LUXE HD
myzen HD
nickelodeon HD
(A ne neke kanale 6 i alfe koji nekad malo radi malo neradi A1HD)
Muzički kanali:
CMC
Jugoton (CMC - ov drugi kanal)
Balkanika
mezzo
Informativni kanal:
CNN
EuroNews
Bloomberg TV
CNBC Europe
Satelitski kanali:
RTL NITRO
Erotski kanali:
Brazzers TV
Frenchlover TV
I da napokon prorade teleteks na kanalima:
HAYAT BH
RTS 1
RTS 2
RTS SATELIT
SAT 1
PRO7
Kabel 1
SUPER RTL.. mozda ima još koji
I za moje kolege forumaše sport klubovi u HD i kad bi bio HBO ali to bi bila naučna fantastika
-
Sakazulu
#7057 Re: Logosoft ALL ABOUT
haha potpisujem za SF kanale ali sa dobrim SF efektima i sadržajima.
Da ne ostane u nedorečeno, moj jezik je svaki ali na ijekavici - čak i engleski
Da ne ostane u nedorečeno, moj jezik je svaki ali na ijekavici - čak i engleski
- edin.h
#7058 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja samo zelim da nam vrate ponovo muzicki kanal "Balkanika".. bas mi nedostaje, a na Telemachu ima
I eventualno malo brzine da pojacaju
I eventualno malo brzine da pojacaju
-
Sakazulu
#7059 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na par dana su ih i pojačali, ali izgleda to je to

- semirsar
-
coolkid
#7061 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svaka čast za Eurosport 2HD,još samo da dogovore Arenasport 5 i sportski kanali kompletirani.
-
Sakazulu
#7062 Re: Logosoft ALL ABOUT
E i mi zapeli za ovaj net, a i kako nećemo kad vani nije ljeto, pa nam dobar i brz net dođe kao GO.
- afannedim
-
Sakazulu
#7064 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma da, ima još ove oscilacije. Sad kako treba, pa onda kako bi moglo i na kraju 'i tata bi sine' varijanta 
- MTV
-
Intelinside
#7066 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da li neko zna kada će nam uvesti prevode za ove kanale????
-FilmBox Arthouse
-DocuBox HD
-Fast&FunBox HD
-Fine Living
-Food Network HD
-FilmBox Arthouse
-DocuBox HD
-Fast&FunBox HD
-Fine Living
-Food Network HD
-
Dzontra_Volta
#7067 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da dodam i prevode za:Intelinside wrote:Da li neko zna kada će nam uvesti prevode za ove kanale????
-FilmBox Arthouse
-DocuBox HD
-Fast&FunBox HD
-Fine Living
-Food Network HD
- Eroxxx HD
- Erox HD
-
Dzontra_Volta
- afannedim
- MTV
#7070 Re: Logosoft ALL ABOUT
Taman mislim umrla tema kad ono.
-FilmBox Arthouse
-DocuBox HD
Cak se ocekuje FilmBox Arthouse HD. Najavljen i od strane Logosofta i procitao sam na jednom forumu. Naletio sam na 360 Tune Box kako reklamira spotove u HD kvaliteti bez reklama itd. Moze biti da ce i on biti HD.
Nece biti prevoda na Fast&Fun Box HD.
Ne znam da li, ali mislim da postoji prevod pojedinih ako ne i svih emisija na -Fine Living ali nisam siguran.
Za prevod Food Network-a placa hrvatski vip/bnet, ali dok se kod njih ne pojavi u ponudi Food Network HD nece biti prevoda. Ali kao "uskoro" ce ga uvrstiti u svoju ponudu HD kanala. A nedavno su uvrstavali HD kanale i tu je bila DOMA TV HD (drugi kanal NOVE TV, inace NOVA TV HD kod njih postoji makar 3 godine) Ali odoh ja sve nesto okolo tj nece biti brzo Fooda u HD.

SPI INTERNATIONAL vlasnik datih kanala se pripremi za prevod ova dva kanala:Intelinside wrote:Da li neko zna kada će nam uvesti prevode za ove kanale????
-FilmBox Arthouse
-DocuBox HD
-Fast&FunBox HD
-Fine Living
-Food Network HD
-FilmBox Arthouse
-DocuBox HD
Cak se ocekuje FilmBox Arthouse HD. Najavljen i od strane Logosofta i procitao sam na jednom forumu. Naletio sam na 360 Tune Box kako reklamira spotove u HD kvaliteti bez reklama itd. Moze biti da ce i on biti HD.
Nece biti prevoda na Fast&Fun Box HD.
Ne znam da li, ali mislim da postoji prevod pojedinih ako ne i svih emisija na -Fine Living ali nisam siguran.
Za prevod Food Network-a placa hrvatski vip/bnet, ali dok se kod njih ne pojavi u ponudi Food Network HD nece biti prevoda. Ali kao "uskoro" ce ga uvrstiti u svoju ponudu HD kanala. A nedavno su uvrstavali HD kanale i tu je bila DOMA TV HD (drugi kanal NOVE TV, inace NOVA TV HD kod njih postoji makar 3 godine) Ali odoh ja sve nesto okolo tj nece biti brzo Fooda u HD.
Ti to ozbiljnoDzontra_Volta wrote: Da dodam i prevode za:
- Eroxxx HD
- Erox HD
-
aMeR_BH
#7071 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ona podesavanja za HD STB koja ste spominjali u vezi rezolucije, jel vrijede za Airties ili samo za MAG?
- MTV
#7072 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne radi na AirTies HD, radi na MAG 250 mislim da jos radi na Amino 130, ne znam ali mozda i na Amino 110 ali nisam siguran jer posjedujem AirTies dva komada a ove ostale nemam.aMeR_BH wrote:Ona podesavanja za HD STB koja ste spominjali u vezi rezolucije, jel vrijede za Airties ili samo za MAG?
-
Dzontra_Volta
#7073 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa ako ste ozbiljni sa ovih 6 kanala, onda sam i ja ozbiljan sa ova dva XXX kanala. Ima filmova sa "zapletom", pa da vidimo šta kažu.MTV wrote:Ti to ozbiljnoDzontra_Volta wrote: Da dodam i prevode za:
- Eroxxx HD
- Erox HD
![]()
Htio sam da kažem: dajte ba ljudi, popustite malo, učite engleski, ne mora svaki kanal da ima prevod. Ako bude, uvešće ga. Ako ne bude, svejedno, hvala Logosoftu što ima daleko najbolju ponudu kanala u BiH, računajući sve kablovske i iptv servise.
- saraf_osmica
#7075 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesi li ti dobar?Dzontra_Volta wrote:Pa ako ste ozbiljni sa ovih 6 kanala, onda sam i ja ozbiljan sa ova dva XXX kanala. Ima filmova sa "zapletom", pa da vidimo šta kažu.MTV wrote:Ti to ozbiljnoDzontra_Volta wrote: Da dodam i prevode za:
- Eroxxx HD
- Erox HD
![]()
![]()
Htio sam da kažem: dajte ba ljudi, popustite malo, učite engleski, ne mora svaki kanal da ima prevod. Ako bude, uvešće ga. Ako ne bude, svejedno, hvala Logosoftu što ima daleko najbolju ponudu kanala u BiH, računajući sve kablovske i iptv servise.