Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
fixer

#7051 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by fixer »

505sCrtom wrote: ma dobro. nesto drugo sad.

naletih na ovaj video. nisam ga jos uvijek pogledao ali znam da je o sudjenju. ne zelim se vracati na tu temu. samo dijelim.

Sta nam ovo rade? Fudbal ljudi, ne balet.
Neka ima damu pa udara, a neko prica ko curica :D
http://www.24sata.hr/nogomet/alba-leo-n ... eao-300068
http://www.marca.com/2013/02/01/en/foot ... 34530.html
skenderija04

#7052 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

Pa kome da vjerujemo,Albi ili Callejonu :D
popokatepetl_com

#7053 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by popokatepetl_com »

505sCrtom wrote:
fixer wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jest, Real je puno slabiji od Barcelone. Pukim slucajem ove godine je taj slabi klub uzeo jednu malu titulu toj istoj jakoj Barceloni. :roll:
e dobro. neka si mi kaz'o. evo i ja cu staviti red smajlija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sad ozbiljno. svaka cast na ligaskoj tituli (prvoj u koliko? zadnjih 5-6 godina?). jeste da je barcelona prosle godine i madridu oduzela jednu titulu, ali hajde. to sad nije bitno.
nego, da i ja tebe pitam nesto. sta bi od one proslogodisnje ronaldove izjave oko "shift of the power balance in favor od real madrid"? sjecas se toga? sto je kasnije pique ismijao sa, "dobro, dacemo im tu titulu, ako im je stalo, mogu imati shift of the power".

sad, sto se tice madrida, ja tu nemam problem. to si mogao zakljuciti do sad. recimo, meni je iker prvom zafalio ovdje. niko drugi ga nije ni spomenuo. ako si pratio ek, onda si mogao procitati puno hvale od mene, i za xabija a i za ramosa.
ja imam problem sa mourinhovim prljavim fudbalom. vjerujem da ces ga i ti imati kad jednom mourinhovi igraci pocnu lupati po cjevanicama realove igrace. a posto znamo da je sujetan udarace i vise nego sto sad lupaju alvesa. o tom potom. do sad mourinhov madrid ima 30 crvenih kartona. priznat ces, previse za tako jak tim.
sto se tice njegovih uspijeha sa madridom, moram te razocarati ali on nije osvojio nista vise od prijasnjih trenera. a ni manje. prosijek u madridu je 1 trofej u 2 godine. to je valdano neki dan rekao.
jedino sto je mourinho donio jeste prljavi fudbal, razdor u timu, razdor u vrhu kluba i razdor u klubskom odnosu sa medijima, sudijama, trenerima drugih timova... a dobro. mozda ja jesam previse subjektivan. ali ako se vratis dvije godine u nazad vidjet ces da sam pisao, da ce upravo do ovoga doci i da ce na duze staze madridu nanijeti vise stete nego koristi.
eto, uzivaj u la liga trofeju dok jos mozes.
1. Neistina, Real ej uzeo titulu nakon 3 godine a ne nakon 5-6 godina koliko ti preuvelicavas.
2. Koga je to ubleha Pique ismijao i kome je to on poklonio titulu, otresli su ih u direktnom duelu na sred Camp Noa, Piqe ismijao Ronalda koji im je utrpao 2 komada :D
3.Licemjera Ikera fanovi Barcelone gotive jer se navodno druzi sa nekim njihovim igracima zove ih na vjencanja, ne raduje se pobjednickom golu njegove ekipe u LP jer se svadja sa Mourinhom kojeg bi fanovi Barcelone voljeli vidjeti na izlaznim vratima Reala jer ih je pobjedjivao i uzimao trofeje sa tri razlicita kluba.

4. Ko ste to vi da imate problem sa Murinjovim fudbalom, fudbalom jednog vrhunskog fudbalskog strucnjaka koji je toliko rekorda srusio i toliko trofeja osvojio, sta bi vi da dirigujete kako ce protivnicka ekipa da se postavi protiv Barcelone. Kad neko odigra igru koja vama odgovara i vi ga porazite puni ste hvale ali za to kad izgube imaju problem sa igrom protivnika :lol:
5.Imam i ja problem sa prljavom igrom Barcelone i njenih padavicara, igraca koji napucavaju protivnika sa ledja u ruku kako bi iznudili suspenziju za slijedeci mec pa me niko ne pita...
6. Murinjo je u nepune tri sezone donio 3 trofeja a to je prosjek od 1 trofeja po sezoni i bolje od toga sto znaci da je enuporedivo bolji od svojih prethodnika taj smijesni VAldano moze svoju pricu macku o rep okaciti.

7. Opet se fanovi Barcelone brinu o "steti" koju ce Real pretrpjeti zbog Murinja kakva briga sportskih rivala, vise od kluba dok nas ne pobjedite :lol:
5 0 5

#7054 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:Pa kome da vjerujemo,Albi ili Callejonu :D
callejon je izjavio da je messi cekao sat i po arbelou, a barcin autobus je otisao 45 minuta poslije utakmice.
skenderija04

#7055 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

505sCrtom wrote:
skenderija04 wrote:Pa kome da vjerujemo,Albi ili Callejonu :D
callejon je izjavio da je messi cekao sat i po arbelou, a barcin autobus je otisao 45 minuta poslije utakmice.
Ne , rekao je d mu nije jasno kako neko moze da nakon sat i po napada kolegu po profesiji. Odlicna konf. Callejona. On je vidio sve, i za Karanku i za Arbelou iako je ovaj navodno bio u autu. I onda ga pitaju za rasizam i tip kaze "Real je jedini klub koji trpi rasisticke ispade" :D
5 0 5

#7056 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

pa kako ga je mogao napasti sat i po kasnije, ako su otisli 45 minuta poslije utakmice.
drugtito2011

#7057 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by drugtito2011 »

popokatepetl_com wrote:
505sCrtom wrote:
fixer wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jest, Real je puno slabiji od Barcelone. Pukim slucajem ove godine je taj slabi klub uzeo jednu malu titulu toj istoj jakoj Barceloni. :roll:
e dobro. neka si mi kaz'o. evo i ja cu staviti red smajlija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sad ozbiljno. svaka cast na ligaskoj tituli (prvoj u koliko? zadnjih 5-6 godina?). jeste da je barcelona prosle godine i madridu oduzela jednu titulu, ali hajde. to sad nije bitno.
nego, da i ja tebe pitam nesto. sta bi od one proslogodisnje ronaldove izjave oko "shift of the power balance in favor od real madrid"? sjecas se toga? sto je kasnije pique ismijao sa, "dobro, dacemo im tu titulu, ako im je stalo, mogu imati shift of the power".

sad, sto se tice madrida, ja tu nemam problem. to si mogao zakljuciti do sad. recimo, meni je iker prvom zafalio ovdje. niko drugi ga nije ni spomenuo. ako si pratio ek, onda si mogao procitati puno hvale od mene, i za xabija a i za ramosa.
ja imam problem sa mourinhovim prljavim fudbalom. vjerujem da ces ga i ti imati kad jednom mourinhovi igraci pocnu lupati po cjevanicama realove igrace. a posto znamo da je sujetan udarace i vise nego sto sad lupaju alvesa. o tom potom. do sad mourinhov madrid ima 30 crvenih kartona. priznat ces, previse za tako jak tim.
sto se tice njegovih uspijeha sa madridom, moram te razocarati ali on nije osvojio nista vise od prijasnjih trenera. a ni manje. prosijek u madridu je 1 trofej u 2 godine. to je valdano neki dan rekao.
jedino sto je mourinho donio jeste prljavi fudbal, razdor u timu, razdor u vrhu kluba i razdor u klubskom odnosu sa medijima, sudijama, trenerima drugih timova... a dobro. mozda ja jesam previse subjektivan. ali ako se vratis dvije godine u nazad vidjet ces da sam pisao, da ce upravo do ovoga doci i da ce na duze staze madridu nanijeti vise stete nego koristi.
eto, uzivaj u la liga trofeju dok jos mozes.
1. Neistina, Real ej uzeo titulu nakon 3 godine a ne nakon 5-6 godina koliko ti preuvelicavas.
2. Koga je to ubleha Pique ismijao i kome je to on poklonio titulu, otresli su ih u direktnom duelu na sred Camp Noa, Piqe ismijao Ronalda koji im je utrpao 2 komada :D
3.Licemjera Ikera fanovi Barcelone gotive jer se navodno druzi sa nekim njihovim igracima zove ih na vjencanja, ne raduje se pobjednickom golu njegove ekipe u LP jer se svadja sa Mourinhom kojeg bi fanovi Barcelone voljeli vidjeti na izlaznim vratima Reala jer ih je pobjedjivao i uzimao trofeje sa tri razlicita kluba.

4. Ko ste to vi da imate problem sa Murinjovim fudbalom, fudbalom jednog vrhunskog fudbalskog strucnjaka koji je toliko rekorda srusio i toliko trofeja osvojio, sta bi vi da dirigujete kako ce protivnicka ekipa da se postavi protiv Barcelone. Kad neko odigra igru koja vama odgovara i vi ga porazite puni ste hvale ali za to kad izgube imaju problem sa igrom protivnika :lol:
5.Imam i ja problem sa prljavom igrom Barcelone i njenih padavicara, igraca koji napucavaju protivnika sa ledja u ruku kako bi iznudili suspenziju za slijedeci mec pa me niko ne pita...
6. Murinjo je u nepune tri sezone donio 3 trofeja a to je prosjek od 1 trofeja po sezoni i bolje od toga sto znaci da je enuporedivo bolji od svojih prethodnika taj smijesni VAldano moze svoju pricu macku o rep okaciti.

7. Opet se fanovi Barcelone brinu o "steti" koju ce Real pretrpjeti zbog Murinja kakva briga sportskih rivala, vise od kluba dok nas ne pobjedite :lol:
Obzirom na tvoju očitu objektivnost, baš me zanima za koga ćeš navijati kad prevodilac dobije nogu u junu, a akobogda i ranije, i da li ćeš i dalje biti obožavalac destruktivnosti i jada koji prezentira prevodilac. A taj vrhunski stručnjak je RM koštao 500 mil EUR, što je oko 166 mil po tituli, a to daleko iznad prosjeka. Dobar stručnjak, ali za spi.kati tudju lovu. Čista 5 za prevodica.
popokatepetl_com

#7058 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

500 miliona Eura za Coentraoa, Diega Lopeza, Varanea, Modrica, Khediru, Carvalha, Ozila i Di Mariu? Jos jedna notorna laz servirana iz katalonske kuhinje.
popokatepetl_com

#7059 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

500 miliona Eura za Coentraoa, Diega Lopeza, Varanea, Modrica, Khediru, Carvalha, Ozila i Di Mariu? Jos jedna notorna laz servirana iz katalonske kuhinje. Pogledaj CV tog prevodioca, kakvi su onda ti fudbalski strucnjaci kad im prevodilac pokupi u 10. godina ovoliko trofeja
drugtito2011

#7060 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by drugtito2011 »

popokatepetl_com wrote:500 miliona Eura za Coentraoa, Diega Lopeza, Varanea, Modrica, Khediru, Carvalha, Ozila i Di Mariu? Jos jedna notorna laz servirana iz katalonske kuhinje. Pogledaj CV tog prevodioca, kakvi su onda ti fudbalski strucnjaci kad im prevodilac pokupi u 10. godina ovoliko trofeja
Zaboravio si CR...a nije nista servirano iz Katalonske kuhinje, osim činjenica...obzirom da si ti neko ko je veoma detaljan, čudim da si propustio CR sa spiska...za dvije godine po čeme će se sjećati prevodioca u Madridu...po uništavanju ugleda kluba, parama koje im je uzeo i svemu ono što fudbal ne čini najljepšom sporednom stvari na svijeti...a titule, pa prevodilac je govorio da kup kralja i super kup nisu bitne titule, pa se sad kur.i tim tutulama jer nema čime drugim...nego nisi mi odgovorio za koga ćeš navijati kad prevodilac dobije nogu
Last edited by drugtito2011 on 01/02/2013 19:56, edited 1 time in total.
Mikady

#7061 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Mikady »

Jose Calejon :Cuo sam Mesija da Karanku naziva 'Mourinho lutka' jer sam isao iza njega.. :oops:

Takodjer sa nadovezao za scenu na parkingu... :oops: namazan je mali :mrgreen:
fixer

#7062 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by fixer »

drugtito2011 wrote:
popokatepetl_com wrote:500 miliona Eura za Coentraoa, Diega Lopeza, Varanea, Modrica, Khediru, Carvalha, Ozila i Di Mariu? Jos jedna notorna laz servirana iz katalonske kuhinje. Pogledaj CV tog prevodioca, kakvi su onda ti fudbalski strucnjaci kad im prevodilac pokupi u 10. godina ovoliko trofeja
Zaboravio si CR...a nije nista servirano iz Katalonske kuhinje, osim činjenica...obzirom da si ti neko ko je veoma detaljan, čudim da si propustio CR sa spiska...za dvije godine po čeme će se sjećati prevodioca u Madridu...po uništavanju ugleda kluba, parama koje im je uzeo i svemu ono što fudbal ne čini najljepšom sporednom stvari na svijeti...a titule, pa prevodilac je govorio da kup kralja i super kup nisu bitne titule, pa se sad kur.i tim tutulama jer nema čime drugim...nego nisi mi odgovorio za koga ćeš navijati kad prevodilac dobije nogu
S kim se ovdje sve mora raspravljat. On ne zna kad je Ronaldo dosao. :D
fixer

#7063 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by fixer »

Mikady wrote:Jose Calejon :Cuo sam Mesija da Karanku naziva 'Mourinho lutka' jer sam isao iza njega.. :oops:

Ja, nije se moglo desit da sve to cuje.
Mikady

#7064 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Mikady »

fixer wrote:
Mikady wrote:Jose Calejon :Cuo sam Mesija da Karanku naziva 'Mourinho lutka' jer sam isao iza njega.. :oops:

Ja, nije se moglo desit da sve to cuje.
Kako nije ipak je on bio na Bernabeu 8-)
5 0 5

#7065 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

fixer wrote: Ja, nije se moglo desit da sve to cuje.
s obzirom da je kasnio u cijeloj utakmici, cudi me da je igdje stigao na vrijeme.
fixer

#7066 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by fixer »

Mikady wrote:
Za razliku od messija :D
:thumbup:
Mikady

#7067 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Mikady »

fixer wrote:
Mikady wrote:
Za razliku od messija :D
:thumbup:
Treba biti objektivan druze 8)
skenderija04

#7068 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

Evo, kazu da je i pljunuo na klupu Madrida. Valjda je zamjereno da za ove prve dvije optuzbe nema niti jednog detalja da pokriju pricu pa su sad izvadili i snimak na kojem se jasno vidi detalj :D :D :D :D

Dr. Kuca

#7069 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Dr. Kuca »

Real je dao svoj maximum, bas su izgarali, Messi se slabo krece u ovim utakmica, nekad djeluje da nema zelje.
Mikady

#7070 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Mikady »

Dr. Kuca wrote:Real je dao svoj maximum, bas su izgarali, Messi se slabo krece u ovim utakmica, nekad djeluje da nema zelje.
Jok nema zelje a rado bi strpo 5 komada Realu :lol: pa on tako djeluje naivno svojom pojavom.. a trpa osasuni naravno sve sto moze.

Ocito da se i Messi nervira kad mu ne ide.. a ne pisati da nije zaint da zabije, nema zelje o sta vec.. kretanja njegova terenu :lol: treba biti objektivan 8)
popokatepetl_com

#7071 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

drugtito2011 wrote:
Zaboravio si i KAku to ti je zajedno 150 miliona eura ali steta sto ih Mourinho nije doveo mozda bi sa tim transferima moga nabrati bar 300 od tih 500 miliona.
Mikady

#7072 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Mikady »

Barca je platila Interu 55 mill + Eto :roll: Hleb 25mill, Cgrkslyki ili kako vec 30 mill pa samo onaj brazilac sto je doveden za 15 mil a nije ni debi imao u Barsi ima toga jos, Maska iz LFC dosao za par pilica a Cesk igrac koji je prosao njihovu skolu je masno placen 40 mill, napadac Alexis 35 itd... ima toga puno da ne nabrajam vise i kod Barse objektivno druze :)

Gledam Real Madrid zaradio 513 mill u 2012 niko o tome a Barsa 470 mill, a Barsa isto placa godisnje 600 000 eura vise po igracu od recimo upravo Real Madrida, kad zbrojis 24 igraca dobijes finu cifru :mrgreen: nisu ni u Barsi iz ljubavi o nogometu da je nogomet nogomet imaju i u Espanyolu tako i grad BARCELONA znaci placaju masno cak vise od Sejk City, Real Madrid, ManU itd..
kory_galaktikos

#7073 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by kory_galaktikos »

Mikady wrote:Barca je platila Interu 55 mill + Eto :roll: Hleb 25mill, Cgrkslyki ili kako vec 30 mill pa samo onaj brazilac sto je doveden za 15 mil a nije ni debi imao u Barsi ima toga jos, Maska iz LFC dosao za par pilica a Cesk igrac koji je prosao njihovu skolu je masno placen 40 mill, napadac Alexis 35 itd... ima toga puno da ne nabrajam vise i kod Barse objektivno druze :)

Gledam Real Madrid zaradio 513 mill u 2012 niko o tome a Barsa 470 mill, a Barsa isto placa godisnje 600 000 eura vise po igracu od recimo upravo Real Madrida, kad zbrojis 24 igraca dobijes finu cifru :mrgreen: nisu ni u Barsi iz ljubavi o nogometu da je nogomet nogomet imaju i u Espanyolu tako i grad BARCELONA znaci placaju masno cak vise od Sejk City, Real Madrid, ManU itd..
ee dugo bolji post nisam procito svaka cast za ovo svi mi to znamo samo sto neki nece da shvate to..kako mi je vise preko glave te price kako madrid trosi nenormalno velike novce,kako su kod njih plate najvece,nabrajaju neke promasaje..eto covjek fino nabrojo samo neke... :thumbup:
Mikady

#7074 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Mikady »

Druze samo objektivno 8)
hordash

#7075 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by hordash »

Mikady wrote:
Gledam Real Madrid zaradio 513 mill u 2012 niko o tome a Barsa 470 mill, a Barsa isto placa godisnje 600 000 eura vise po igracu od recimo upravo Real Madrida..
Da su toliko zaradili mogli bi sve dugove platit. Ovo su prihodi, a ne dobit.
Locked