505sCrtom wrote:
e dobro. neka si mi kaz'o. evo i ja cu staviti red smajlija
sad ozbiljno. svaka cast na ligaskoj tituli (prvoj u koliko? zadnjih 5-6 godina?). jeste da je barcelona prosle godine i madridu oduzela jednu titulu, ali hajde. to sad nije bitno.
nego, da i ja tebe pitam nesto. sta bi od one proslogodisnje ronaldove izjave oko "shift of the power balance in favor od real madrid"? sjecas se toga? sto je kasnije pique ismijao sa, "dobro, dacemo im tu titulu, ako im je stalo, mogu imati shift of the power".
sad, sto se tice madrida, ja tu nemam problem. to si mogao zakljuciti do sad. recimo, meni je iker prvom zafalio ovdje. niko drugi ga nije ni spomenuo. ako si pratio ek, onda si mogao procitati puno hvale od mene, i za xabija a i za ramosa.
ja imam problem sa mourinhovim prljavim fudbalom. vjerujem da ces ga i ti imati kad jednom mourinhovi igraci pocnu lupati po cjevanicama realove igrace. a posto znamo da je sujetan udarace i vise nego sto sad lupaju alvesa. o tom potom. do sad mourinhov madrid ima 30 crvenih kartona. priznat ces, previse za tako jak tim.
sto se tice njegovih uspijeha sa madridom, moram te razocarati ali on nije osvojio nista vise od prijasnjih trenera. a ni manje. prosijek u madridu je 1 trofej u 2 godine. to je valdano neki dan rekao.
jedino sto je mourinho donio jeste prljavi fudbal, razdor u timu, razdor u vrhu kluba i razdor u klubskom odnosu sa medijima, sudijama, trenerima drugih timova... a dobro. mozda ja jesam previse subjektivan. ali ako se vratis dvije godine u nazad vidjet ces da sam pisao, da ce upravo do ovoga doci i da ce na duze staze madridu nanijeti vise stete nego koristi.
eto, uzivaj u la liga trofeju dok jos mozes.
1. Neistina, Real ej uzeo titulu nakon 3 godine a ne nakon 5-6 godina koliko ti preuvelicavas.
2. Koga je to ubleha Pique ismijao i kome je to on poklonio titulu, otresli su ih u direktnom duelu na sred Camp Noa, Piqe ismijao Ronalda koji im je utrpao 2 komada
3.Licemjera Ikera fanovi Barcelone gotive jer se navodno druzi sa nekim njihovim igracima zove ih na vjencanja, ne raduje se pobjednickom golu njegove ekipe u LP jer se svadja sa Mourinhom kojeg bi fanovi Barcelone voljeli vidjeti na izlaznim vratima Reala jer ih je pobjedjivao i uzimao trofeje sa tri razlicita kluba.
4. Ko ste to vi da imate problem sa Murinjovim fudbalom, fudbalom jednog vrhunskog fudbalskog strucnjaka koji je toliko rekorda srusio i toliko trofeja osvojio, sta bi vi da dirigujete kako ce protivnicka ekipa da se postavi protiv Barcelone. Kad neko odigra igru koja vama odgovara i vi ga porazite puni ste hvale ali za to kad izgube imaju problem sa igrom protivnika
5.Imam i ja problem sa prljavom igrom Barcelone i njenih padavicara, igraca koji napucavaju protivnika sa ledja u ruku kako bi iznudili suspenziju za slijedeci mec pa me niko ne pita...
6. Murinjo je u nepune tri sezone donio 3 trofeja a to je prosjek od 1 trofeja po sezoni i bolje od toga sto znaci da je enuporedivo bolji od svojih prethodnika taj smijesni VAldano moze svoju pricu macku o rep okaciti.
7. Opet se fanovi Barcelone brinu o "steti" koju ce Real pretrpjeti zbog Murinja kakva briga sportskih rivala, vise od kluba dok nas ne pobjedite