The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Tito_i_Partija

#7051 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

dale cooper wrote:
Tito_i_Partija wrote:Nije treb'o Ibro, bolje bi bilo da je jedna zena otisla umjesto njega. Maggie je vazna za nastavak price a Michonne je kul k'o i Daryl, znaci il' Rosita il' Sasha.
Gdje ćeš bolan ženu toljagom po glavi? :| :mrgreen:
Pa ne bi bilo prvi put, tako je fasovala komsinica od Carol onomad kad su vukovi napali Alexandriju. :wink:

Mada kad malo razmislim, ne znam bas da li mozemo Glenna svrstat' medju muskarce. :D
Tito_i_Partija

#7052 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Logovan wrote:
dale cooper wrote:
Tito_i_Partija wrote:Nije treb'o Ibro, bolje bi bilo da je jedna zena otisla umjesto njega. Maggie je vazna za nastavak price a Michonne je kul k'o i Daryl, znaci il' Rosita il' Sasha.
Tito gori od Negana.
Image
Pandakonda

#7053 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Rosita i Sasha ne bi prouzrokovale toliku emocionalnu reakciju kod ljudi jer nisu dovoljno dugo u seriji i nisu imale veliku ulogu. Ali ako bi već morao birat prije bi ubio Sashu jer je Rosita postala dosta zanimljiv lik otkako je Ibro ostavio. Bit će zanimljivo vidjet kako Rosita koristi sve što je Ibro naučio , a uostalom Sasha nema više svrhe, ubili su joj brata, momka i sad Ibru. Po meni lično Rosita ima veći potencijal za bolji arc nego Sasha. :-)
suspect_zero

#7054 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by suspect_zero »

još nisam pregledala al' evo vidim ko je zaplatio :cry: ....e vala mi baš zao Korozije :( Glena sam nekako prežalila u prošloj sezoni :oops:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7055 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

dale cooper wrote:
što, šta fali? :D

jesmo li mi imali sličnu konverzaciju u vezi Negana, žena i toljaga... osjećam neki deja vu...
Fajcion

#7056 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Fajcion »

Na ovu dvojicu recimo još Michonne ili Sasha da su pale ehh to bi bila epizoda, premijera, velika muda, šok :izet: :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7057 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

Najveci sok bi bio da mu je puko film i da ih je sve pobio :mrgreen:
Fajcion

#7058 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Fajcion »

Tomahawk11 wrote:Najveci sok bi bio da mu je puko film i da ih je sve pobio :mrgreen:
a ostavi Eugena na životu :lol: :lol: Zamisli taj tok
Logovan

#7059 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Najveci sok bi bio da mu je puko film i da ih je sve pobio :mrgreen:
I onda Negan i ostatak grupe shvate da su napravili veliku grešku sa ubijanjem i postanu dobri ljudi. :D Napuste svoju lokaciju i krenu u traženje nove, a usput pomažu drugim grupama i bore se protiv loših ljudi. :D
dale cooper

#7061 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Chmoljo wrote:
dale cooper wrote:
što, šta fali? :D

jesmo li mi imali sličnu konverzaciju u vezi Negana, žena i toljaga... osjećam neki deja vu...
:shock: Šokiraš me majke mi. :D Jedino ako razgovaramo o različitim toljagama. :mrgreen:
Daryl Dixon

#7062 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

Fajcion wrote:Na ovu dvojicu recimo još Michonne ili Sasha da su pale ehh to bi bila epizoda, premijera, velika muda, šok :izet: :thumbup:
koliko ih je udarao Kurana mi mislio sam da je petoro ljudi izmasakrirao :lol:
Fajcion

#7063 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Fajcion »

Daryl Dixon wrote:koliko ih je udarao Kurana mi mislio sam da je petoro ljudi izmasakrirao :lol:
Ja se bio ponadao da je nastavio klepati i kako su demantirali sve one unaprijed znalce kad ono Rick na sedmom nebu :-) :lol:
Pandakonda

#7064 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Image
suspect_zero

#7065 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by suspect_zero »

Pregledah sinoć konačno....i baš sam se :( :cry: još Derila odvedoše, nadam se samo da Negan nije homić :oops: pa da jađo nastrada :oops: to bi slomilo srce svim ženama :D

Negan krvožder pravi, al' opet gotivniji lik (bar za sada) od onog Jednookog Guvernera, odmah u startu (dosta brutalno, al' brutlan i vakat) je pokaz'o kakav je a ne k'o onaj cile-mile pa onda cvrc :oops: :D
Misli da našim neće biti nimalo lako, Negan ima dosta ljudi oko sebe, ima naoružanje, a i slijepo su mu poslušni....nekakvi svi k'o bivši robijaši :-?
Rik se na tren slomio radi Karla (kao i svaki roditelj, djeca su slaba tačka) al' samo dok se malo dohaviza ima da im nanu naninu na parmak :evil: ....elem, razvući se ovu prvu polovinu u pretvaranj da su slomljeni dok je ojačaju....mislim da će ključnu ulogu odigrati municija koju budu pravili...
r_faruk

#7066 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by r_faruk »

bilo bi dobro da ne razvlace puno.... da malo odmaknu od klisea, da ubrzaju. vjerovatno je sljedeca epizoda: rik sadi krompir, okopava, veze buraniju, pakuje u kamion i pravac kod negana.
jasko_ba

#7067 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jasko_ba »

r_faruk wrote:bilo bi dobro da ne razvlace puno.... da malo odmaknu od klisea, da ubrzaju. vjerovatno je sljedeca epizoda: rik sadi krompir, okopava, veze buraniju, pakuje u kamion i pravac kod negana.
Ma dok je ovakav hype oko serije, mogu komotno otici na 15+ sezona bez problema. :roll:
sumirprimus

#7068 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

jel veceras u 22.00?
Tomahawk11
Globalni moderator

#7069 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:jel veceras u 22.00?
Jest.
Al skinem cim dodjem ciku i pregledam?
Ko ce ih cekati do 22 00 :D
sumirprimus

#7070 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

ma na ovom foxu ba? stos skidat ako ima na tvu? s posla jedes malo u kafanu, gor dol i deset... :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#7071 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:ma na ovom foxu ba? stos skidat ako ima na tvu? s posla jedes malo u kafanu, gor dol i deset... :D
Pa zato sto mi cejf da gledam u 18 00, a ne u 22 00 :)
Hm, isto mi ga dodje.
Skine za minutu-dvije, pogledam (kvalitet isti) i vozdra.
sumirprimus

#7072 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

a gdje skidas? ja sam prije gledao na onoj filmoviti u serijama..doduse strim je.
al uvijek budu bar dan kasnije.
r_faruk

#7073 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by r_faruk »

imate i na shush-u. a meni ne valja ton na foxu kada ide walking dead, isto kao da je neki los rip :), ostali kanali su ok!
Tomahawk11
Globalni moderator

#7074 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:a gdje skidas? ja sam prije gledao na onoj filmoviti u serijama..doduse strim je.
al uvijek budu bar dan kasnije.
tpb
sizifinho

#7075 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

Ih, ove godine smo zakinuti za jednu kvalitetnu epizodu.

Do sad barem su bile dvije fenomenalne epizode na početku a onda kasnije - sporije.

Sad smo odmah skočili na Carol i Kraljevstvo, i sve dosadne konverzacije koje se u pravom životu nikad ne bi vodile. Zbrzali su introdukciju Ezekiela, bolje bi bilo da su nas pustili par epizoda da se kuhamo misleći da je luđak. Ovako, kratko je trajalo.

Generalno se bojim da kvare seriju sa ovim pričanjem priče iz jedne perspektive po epizodi. Sad čekamo iduću sedmicu da gledamo Daryl-a, pa tek onu tamo da vidimo RIck-a... sve u svemu sranje je počelo. Jesam li morao gledati kako Carol obiđe pola kraljevstva, plače oko nekih gluposti i krade pantalone? Generalno imaju tih debilnih situacija, nebitnih, gdje kradu vrijeme.
Post Reply