BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bosanska senzacija
#7051 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sjećam se onog Brazilca Bajana iz Širokog kome su u roku od par dana sredili papire kako bi odigrao jednu utakmicu za našu reprezentaciju i prodao se.
Ovaj Kološinac se izjasnio prije mjesec dana da želi igrati za nas ali se ništa ne čini povodom toga, iako bi nam protiv Grčke sigurno bio zlata vrijedan.
Ovaj Kološinac se izjasnio prije mjesec dana da želi igrati za nas ali se ništa ne čini povodom toga, iako bi nam protiv Grčke sigurno bio zlata vrijedan.
-
udrch
#7052 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
komentator na eurosportu reče da se javio neki njegov jaran mailom i da će Kolašinac igrati isključivo za BiH..motorola01 wrote:Kad bi on mogao zaigrati za nas? Stvano je dobar igrac samo cemo se sigruno nacekati dok on dobije papire da moze da igra za nas...MyTao wrote:Kolasinac trenutno odlicno igra protiv Dotrmunda...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7053 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
džaba jarani i te šuplje to treba odmah sređivati...preko reda i svih mogućih veza.....mislim da je ovom Hadžiću iz Austrije trebalo godinu dana da dobije državljanstvo BiH....sad jel se uporedo ganja i promejna sportskog ne znam...mislim da niko na forumu nije načisto oko ovih procedura
Sad je situacija sa ovim matičnim brojevimaproblematična...ne mogu djecu upisati što se tek rode, a kamoli nekog klipana iz dijaspore
Sad je situacija sa ovim matičnim brojevimaproblematična...ne mogu djecu upisati što se tek rode, a kamoli nekog klipana iz dijaspore
- novi.dan.nova.nafaka
#7054 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa zar Vijece min. nekad nije intervenisalo kada su u pitanju kosarkasi. meni se cini da su za nekog amera jednom sredjivali...JoseMujica wrote:džaba jarani i te šuplje to treba odmah sređivati...preko reda i svih mogućih veza.....mislim da je ovom Hadžiću iz Austrije trebalo godinu dana da dobije državljanstvo BiH....sad jel se uporedo ganja i promejna sportskog ne znam...mislim da niko na forumu nije načisto oko ovih procedura
- Muhamed Đakmić
#7055 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zašto se Bakir Izetbegović i Željko Komšić malo ne aktiviraju, kad već Nebojša Radmanović ne bi?
Znam da je glupo, ali kod nas se sve politički rješava, pa tako može i ovo ako postoji interes.
Znam da je glupo, ali kod nas se sve politički rješava, pa tako može i ovo ako postoji interes.
- MOSALJOZE
#7056 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Evo ja cu da se kandidujem za to mjesto gdje se vrši promjena drzavljanstva i obacavam (pored zlatnih kašika,i ostalog):"prevest" cu kolašinca bicakcica hajrovica i co.za 2 mjeseca

- BHF_Manijak
#7057 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Iskreno, ne znam u koju da temu stavim jer nije decko ni u jednoj kategoriji, a ova mi izgleda oept najprikladnija jer je ako nista potencijalni.
Ma ja, sta se ima sa deckom razgovarati, jos je bio u Medjugorju, jebo to sta Stimac radi, on je ionako debil!
O Halilovicu:
"On će igrati za Hrvatsku! To je 99 posto. Ključan potez napravio je Štimac koji je s njim razgovarao u Međugorju. Tada se on jako približio našoj reprezentaciji, iako je prije bio bliži BIH", rekao je Mamić dodavši:
"Međutim, to još nije gotovo, nikoga ne treba moliti. Malo sam se zabrinuo ponašanjem svojih prijatelja iz HNS-a koji su mislili da je to gotovo, da će igrati za Hrvatsku".
ž
Naravno, pretpostavljam da je ovo Mamiceva patka i pravljenje pritiska, ali mislite da Stimac nije urgiro i sa deckom razgovaro? Ali jebo to, razgovor je za levate, treba decka za kapu povuci pa te mozda i prepozna, pa ce odlucit za nas da igra.

Ma ja, sta se ima sa deckom razgovarati, jos je bio u Medjugorju, jebo to sta Stimac radi, on je ionako debil!
O Halilovicu:
"On će igrati za Hrvatsku! To je 99 posto. Ključan potez napravio je Štimac koji je s njim razgovarao u Međugorju. Tada se on jako približio našoj reprezentaciji, iako je prije bio bliži BIH", rekao je Mamić dodavši:
"Međutim, to još nije gotovo, nikoga ne treba moliti. Malo sam se zabrinuo ponašanjem svojih prijatelja iz HNS-a koji su mislili da je to gotovo, da će igrati za Hrvatsku".
ž
Naravno, pretpostavljam da je ovo Mamiceva patka i pravljenje pritiska, ali mislite da Stimac nije urgiro i sa deckom razgovaro? Ali jebo to, razgovor je za levate, treba decka za kapu povuci pa te mozda i prepozna, pa ce odlucit za nas da igra.
-
missko
#7058 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma rano je za malog jos je junior. Mi nikako ne mozemo da shvatimo da smo reprezentacija broj dva za vecinu igraca koji imaju izbora igrati za nekoga drugog od respektabilnijih . Mali ako bez pritiska odluci za nas onda cemo imati igraca koji igra srcem. Da Pajanic i Begovic nisu dolazili iz tih malenih fudbalskih zemalja cisto sumljam dabi se za nas odlucili, mada Mire mozda jer je bas patriopta ali Bega ne bi garant.
-
palermo
#7059 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A šta mu je to krucijalno mogao reći Štimac ??? Šta mu je mogao reći da bi ga konačno opredijelio za Hrvatsku ??BHF_Manijak wrote:Iskreno, ne znam u koju da temu stavim jer nije decko ni u jednoj kategoriji, a ova mi izgleda oept najprikladnija jer je ako nista potencijalni.
Ma ja, sta se ima sa deckom razgovarati, jos je bio u Medjugorju, jebo to sta Stimac radi, on je ionako debil!![]()
O Halilovicu:
ž
Naravno, pretpostavljam da je ovo Mamiceva patka i pravljenje pritiska, ali mislite da Stimac nije urgiro i sa deckom razgovaro? Ali jebo to, razgovor je za levate, treba decka za kapu povuci pa te mozda i prepozna, pa ce odlucit za nas da igra.![]()
Maminjo samo pravi pritisak na dečka, i plus kupuje svoju javnost
- BHF_Manijak
#7060 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa iskreno nije mu nogao nista specijalno reci, ali je bar pokazao da na malog najozbiljnije racuna time sto je sa deckom popricao, a vjerovatno i sam znas sta taj razgovor znaci mladom talentu kao sto je Halilovic, pokazao se interes razgovorom. A nije da nasim ljenguzama nije bilo blizu Medjugorje, hajd opravdanje im je kad treba vani negdje ici "skupo, nema se, valja ustedit" i slicno, ali do Medjugorja su mogli doguzeljat kako god. Ima ih hvala Bogu u Savezu dovoljno, guzicama se udaraju.
- limeni
#7061 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
najveci talenat trenutno je sead kolasinac koji bi nam zlata vrijedio bas na tim pozicijama..ostali momci su dobri talenti ali do sada nista specijalno..
- MOSALJOZE
#7062 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
limeni wrote:najveci talenat trenutno je sead kolasinac koji bi nam zlata vrijedio bas na tim pozicijama..ostali momci su dobri talenti ali do sada nista specijalno..
- Bosanski_kralj
#7063 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa Sušić je bio u Međugorju, tu je i povukao Halilovića za kapu?BHF_Manijak wrote:Pa iskreno nije mu nogao nista specijalno reci, ali je bar pokazao da na malog najozbiljnije racuna time sto je sa deckom popricao, a vjerovatno i sam znas sta taj razgovor znaci mladom talentu kao sto je Halilovic, pokazao se interes razgovorom. A nije da nasim ljenguzama nije bilo blizu Medjugorje, hajd opravdanje im je kad treba vani negdje ici "skupo, nema se, valja ustedit" i slicno, ali do Medjugorja su mogli doguzeljat kako god. Ima ih hvala Bogu u Savezu dovoljno, guzicama se udaraju.
- BHF_Manijak
#7064 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
O tom ti pricam, ali dalje od povlacenja kapice nismo ni stigli.Bosanski_kralj wrote:Pa Sušić je bio u Međugorju, tu je i povukao Halilovića za kapu?BHF_Manijak wrote:Pa iskreno nije mu nogao nista specijalno reci, ali je bar pokazao da na malog najozbiljnije racuna time sto je sa deckom popricao, a vjerovatno i sam znas sta taj razgovor znaci mladom talentu kao sto je Halilovic, pokazao se interes razgovorom. A nije da nasim ljenguzama nije bilo blizu Medjugorje, hajd opravdanje im je kad treba vani negdje ici "skupo, nema se, valja ustedit" i slicno, ali do Medjugorja su mogli doguzeljat kako god. Ima ih hvala Bogu u Savezu dovoljno, guzicama se udaraju.
-
palermo
#7065 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma zajebaješ. Kao prvo dosada se pokazalo da i pored našeg nevjerovanja ipak ovi što trebaju pričaju sa našim potencijalnim reprezentativcima. Tako da baš ti ta tvoja ne stoji.BHF_Manijak wrote:Pa iskreno nije mu nogao nista specijalno reci, ali je bar pokazao da na malog najozbiljnije racuna time sto je sa deckom popricao, a vjerovatno i sam znas sta taj razgovor znaci mladom talentu kao sto je Halilovic, pokazao se interes razgovorom. A nije da nasim ljenguzama nije bilo blizu Medjugorje, hajd opravdanje im je kad treba vani negdje ici "skupo, nema se, valja ustedit" i slicno, ali do Medjugorja su mogli doguzeljat kako god. Ima ih hvala Bogu u Savezu dovoljno, guzicama se udaraju.
Usput da Sušić izjavi ovo što je Maminjo ozjavio, ovdje bi se onda druga priča iskonstruisala, u stilu, gle mu glave i pameti, šta imaš objavljivati, samo daješ Hrvatima mig da djeluju, nego treba tišu mišu i u sjeni raditi i tako dalje i bla bla bla....
Halilović zna da se na njega u ovoj zemlji računa, i njegov izbor će biti ipak samo njegov izbor. I tako i treba da bude.
- karanana
#7066 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
boze kako dobro i pozrtvovano igra lula i veceras.
- Mikady
#7067 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Neka igra tako i protiv Grckekaranana wrote:boze kako dobro i pozrtvovano igra lula i veceras.
-
cindrlimindrli
#7068 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovaj Ljajic uopste nije los igrac, ima li on kakve rodbine po Bosni da ga kako vrbujemo da igra za nas? 
- MOSALJOZE
#7069 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
igra za srbiju inače loše pjeva himnu pa ne bi vjerovatno igraocindrlimindrli wrote:Ovaj Ljajic uopste nije los igrac, ima li on kakve rodbine po Bosni da ga kako vrbujemo da igra za nas?
-
cindrlimindrli
#7070 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Znam da je igrao tamo, al` cini se da je to za njega gotova stvar, zato pitam ima li i nas pasos?MOSALJOZE wrote:igra za srbiju inače loše pjeva himnu pa ne bi vjerovatno igrao
- MOSALJOZE
#7071 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ma nema ništa od njega.Čovjek igrao za srbiju i ćaocindrlimindrli wrote:Znam da je igrao tamo, al` cini se da je to za njega gotova stvar, zato pitam ima li i nas pasos?MOSALJOZE wrote:igra za srbiju inače loše pjeva himnu pa ne bi vjerovatno igrao
- Mikady
#7072 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Rep. BIHcindrlimindrli wrote:Znam da je igrao tamo, al` cini se da je to za njega gotova stvar, zato pitam ima li i nas pasos?MOSALJOZE wrote:igra za srbiju inače loše pjeva himnu pa ne bi vjerovatno igrao
On i njegov "babo" za sebe kazu da su veci srbi tj. veci i od onih sto "pevaju" ..
-
cindrlimindrli
#7073 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa dobro, pisaj ga onda.Mikady wrote:On i njegov "babo" za sebe kazu da su veci srbi tj. veci i od onih sto "pevaju" ..
- ganjeta
#7074 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije ni čudo što pišeše ove gluposti za Mravca i Subotića, kad postavljaš ovakva pitanja.cindrlimindrli wrote:Znam da je igrao tamo, al` cini se da je to za njega gotova stvar, zato pitam ima li i nas pasos?MOSALJOZE wrote:igra za srbiju inače loše pjeva himnu pa ne bi vjerovatno igrao
Čuj igrao za jednu repku a sad bi za nas da igra...pa nije hrkljuš, imaju neka pravila koja su tebi izgleda strani pojam
Ne znam treba li napomenuti da je Spahić dobio žuti karton u prvom nastupu za Anži
-
cindrlimindrli
#7075 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A ti si po zanimanju advokat kojem je uza specijalnost spor u svijetu sporta? Jesi li?ganjeta wrote:Nije ni čudo što pišeše ove gluposti za Mravca i Subotića, kad postavljaš ovakva pitanja.
Čuj igrao za jednu repku a sad bi za nas da igra...pa nije hrkljuš, imaju neka pravila koja su tebi izgleda strani pojam
Pa sta ako zbog diskriminacije na nacionalnoj osnovi koju moze bez problema dokazati odluci promijeniti sportsko
drzavljanstvo?