Velis zavalili su me?
Prije cu ga potrositi ...
Moderator: anex
Velis zavalili su me?
Jarane, ako ikako mozes ponisti narudzbu.Ramzess Veliki wrote: ↑02/03/2020 03:41 Koliko je ovaj site pouzdan?![]()
https://www.lazada.com.my/products/orig ... jWANS&mp=1
Men'se cini dobro zajeban ...
Stoposto si u pravu ... a ponadao sam se jeftino proci.eltroxin wrote: ↑02/03/2020 04:03Jarane, ako ikako mozes ponisti narudzbu.Ramzess Veliki wrote: ↑02/03/2020 03:41 Koliko je ovaj site pouzdan?![]()
https://www.lazada.com.my/products/orig ... jWANS&mp=1
Aventus kosta 400+ maraka za 50 ml, tako da nema teoretske sanse da ovo nije fake.
Garant. U Importanne centru je bila jedna radnja sa robom sa Iofer.com, kineski site gdje kopiraju sve proslogodisnje modele poznatih kreatora. Sve identicno, materijal, kroj, samo u unutrasnjem savu zasiveno malo "C" kao znak da je Kina a ne original. Takve su ih prodavali pod originale.
Desava se i najboljim.
Dobro sam poceo, ne trazim vise Pino Silvestre po granapima.konektovan wrote: ↑02/03/2020 09:25Desava se i najboljim.![]()
U koju drzavu narucujes sa lazade?Ramzess Veliki wrote: ↑02/03/2020 11:52Dobro sam poceo, ne trazim vise Pino Silvestre po granapima.![]()
Upravo novi razvoj dogadjaja, poslali mi poruku kao izvinjavaju se jer nemaju Creed, nude mi da izaberem po istoj cijieni Bvlgari, Lacoste, 212 Men (nikad cuo), aha, ima i Invictus ... Hugo Boss ...![]()
Dobra stvar sa Lazadom je da lovu drze kod sebe dok se ne potvrdi transakcija. Kad ti paket dodje mozes da zadrzis kurira, da ga pregledas i ako ti se ne svidi ne primis ga, vratis nazad, a Lazada ti vrati pare na racun. Takodjer je limitirano vrijeme isporuke, ako ne dostave za mjesec dana obustava se transakcija.![]()
U Maleziju, ali isporucuju bilo gdje. Zavisi od Sellera, neki su jaki a neki tek pocinju sa biznisom. Lazada je posrednik izmedju kupca i razlicitih prodavaca, kao i ebay.
I on ce doci na red ... na listi mi je zajedno sa Aqua di Gio, Eros versace, i Sauvage. I Marley Layton plavi, jasno kad se vratim, ne treba mi na gradilistu.
Da znam da ne narucujem parfem.Kataklinger wrote: ↑05/03/2020 09:05 Kupujem Sauvage vec nekoliko puta za redom, iskljucivo EDT verziju. EDP i Parfem ne podnosim, ubise u mozak.
Nista ti ne narucuj dok ne probas. Otidji u parfumeriju pa probaj jedan, jedan dan. Pa drugi, drugi dan i to na kozi,a ne na onaj papiric pa tek onda odluci sta ti se svidja. Ovdje mislim na edt i edp verziju. Cisti parfem nemas potrebe da isprobavas jer i ovaj edp ubija zelju za zivotomRamzess Veliki wrote: ↑05/03/2020 09:53Da znam da ne narucujem parfem.Kataklinger wrote: ↑05/03/2020 09:05 Kupujem Sauvage vec nekoliko puta za redom, iskljucivo EDT verziju. EDP i Parfem ne podnosim, ubise u mozak.![]()
Probaj aqua di gio profumo umjesto obicnog. A mozes i Animale Animale ako volis Jacomo, podavices sve te kosooke oko tebeRamzess Veliki wrote: ↑05/03/2020 08:58I on ce doci na red ... na listi mi je zajedno sa Aqua di Gio, Eros versace, i Sauvage. I Marley Layton plavi, jasno kad se vratim, ne treba mi na gradilistu.
I pronasao sam napokon Jacomo de Jacomo crni!![]()
Moze pricati ko sta hoce, to je bomba od parfema.![]()
... ima jedan cije ime ovdje necu spomenuti, to je moja tajna ... jedan parfem koji je u isto vrijeme otvoren i zatvoren, zavodljiv i misteriozan, cak pomalo mracan ... zestok na prvo otvaranje, ostaje na kozi i deset sati a na odjeci skoro zauvijek.![]()

Kad sam poceo raditi, tamo nekad 2004 kupio sam 32 icu, i to je bio neki moj ozbiljniji pocetak sa parfemima. Iskreno, svima se oko mene svidjao, samo meni nije. Potrosio tih 100 ml, i nisam nikad vise ni pomislio o kupovini istog. Vjerujem da bi sada, moj nos drugacije reagovao, ali sta je tu je, nisam imao nos da prepoznam legendu. Sjecam se da je postojanost bila impresivna, i gurao je oko 8-10 sati bez problema. Takodjer u tom periodu, kupio sam i moschino uomo, koji mi je bas bio dobar, i bio cak i favorit izmedju njega i 32, iako nesto slabije postojanosti, vise mi je prijao.