Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Timotije
#7051 Re: Dres reprezentacije BiH
Citajuci sve komentare, a ima nas kojekuda, dolazim do zakljucka:
Dva dana prije pocetka prvenstva, nigdje na kugli zemaljskoj, nema kupiti dres jednog od 32 ucesnika....
Ispravite me ako se varam!
Dva dana prije pocetka prvenstva, nigdje na kugli zemaljskoj, nema kupiti dres jednog od 32 ucesnika....
- jeza u ledja
#7052 Re: Dres reprezentacije BiH
Ljudi moji bilo i nestalo. Vjerovatno nisu ocekivali toliku pomamu.
Bice ocigledno ponovo za koji dan pa se strpite.
-
missko
#7053 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Ne varas se, mozda u americi ima al u Evropi u renomiranim radnjama nema a u tim radnjama imas nakurnjak od adidasa kupit al nas dres ne ili samo ima onaj novi od Legea sa kragnomTimotije wrote:Citajuci sve komentare, a ima nas kojekuda, dolazim do zakljucka:
Gesendet von meinem SM-N9005
-
Timotije
#7054 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Nema ni u USA, evo @Jez je provjeravao kod tih nakupaca.missko wrote:Ne varas se, mozda u americi ima al u Evropi u renomiranim radnjama nema a u tim radnjama imas nakurnjak od adidasa kupit al nas dres ne ili samo ima onaj novi od Legea sa kragnomTimotije wrote:Citajuci sve komentare, a ima nas kojekuda, dolazim do zakljucka:
Nema u BiH, nema nigdje ni u EU...
Faktor iznenadjenja ne pije vode, radi li iko ispitivanja trzista za Adidasove proizvode? Pali su na ispitu, usrali su i sefa i stanicu. Da sam im direktor marketinga, ne bih mirno spavao narednih mjeseci, u svakoj ozbiljnoj firmi za ovako nesto glave moraju letiti...
Ako ne sitnim seficima, odletice generalnom, prvom prilikom...
Ne govorim o kolicini novca koji Adidas propusta, to je za njih mala maca, puno je skuplja ova anti-reklama, a dokopace se ove price novinari, ako nista, nakon prvenstva, kad im malo zafali tema....
-
missko
#7055 Re: Dres reprezentacije BiH
Nije do adidasa ljudi su odmah isporucili opremu reprezentaciji i odradili promociju na svojoj internet stranici i onda je odjednom sve izbrisano i ustopano a to moze samo znaciti da neko spori taj nas ugovor s adidasom a taj neko moze biti samo Legea.
Moze se desiti da je nestalo dresova ali ne moze se desiti da tvoje ime tj ime reprezentacije ucesnika SP ne stoji na internet strani sa imenima ostalih ucesnika koje oni oblace
Moze se desiti da je nestalo dresova ali ne moze se desiti da tvoje ime tj ime reprezentacije ucesnika SP ne stoji na internet strani sa imenima ostalih ucesnika koje oni oblace
- homega
#7056 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa je li iko pročitao makar taj ugovor sa Legea-om?missko wrote:Nije do adidasa ljudi su odmah isporucili opremu reprezentaciji i odradili promociju na svojoj internet stranici i onda je odjednom sve izbrisano i ustopano a to moze samo znaciti da neko spori taj nas ugovor s adidasom a taj neko moze biti samo Legea.
-
missko
#7057 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Stranci nagadjaju da je bila neka rupa u ugovoru s Legeom i da su je iskoristili da ulete kao nas novi isporucivac dresova, ali izgleda ovi iz legea ne sjede skrstenih rukuhomega wrote:Pa je li iko pročitao makar taj ugovor sa Legea-om?missko wrote:Nije do adidasa ljudi su odmah isporucili opremu reprezentaciji i odradili promociju na svojoj internet stranici i onda je odjednom sve izbrisano i ustopano a to moze samo znaciti da neko spori taj nas ugovor s adidasom a taj neko moze biti samo Legea.
- Herr Flick
#7058 Re: Dres reprezentacije BiH
Sta je izbrisano,ne kontammissko wrote:Nije do adidasa ljudi su odmah isporucili opremu reprezentaciji i odradili promociju na svojoj internet stranici i onda je odjednom sve izbrisano i ustopano a to moze samo znaciti da neko spori taj nas ugovor s adidasom a taj neko moze biti samo Legea.
- Edin H.
#7059 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa nema nigdje kupiti dresova.Herr Flick wrote:Sta je izbrisano,ne kontammissko wrote:Nije do adidasa ljudi su odmah isporucili opremu reprezentaciji i odradili promociju na svojoj internet stranici i onda je odjednom sve izbrisano i ustopano a to moze samo znaciti da neko spori taj nas ugovor s adidasom a taj neko moze biti samo Legea.
-
missko
#7060 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Bilo je na nekim stranicama bar slika a sad ni toHerr Flick wrote:Sta je izbrisano,ne kontammissko wrote:Nije do adidasa ljudi su odmah isporucili opremu reprezentaciji i odradili promociju na svojoj internet stranici i onda je odjednom sve izbrisano i ustopano a to moze samo znaciti da neko spori taj nas ugovor s adidasom a taj neko moze biti samo Legea.
- jeza u ledja
#7061 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Koji stranci?missko wrote: Stranci nagadjaju da je bila neka rupa u ugovoru s Legeom i da su je iskoristili da ulete kao nas novi isporucivac dresova, ali izgleda ovi iz legea ne sjede skrstenih ruku
-
Baresi 6
#7062 Re: Dres reprezentacije BiH
da ne bude poslije prvenstva opet legea
kolko sam shvatio ta rupa u ugovoru se odnosi samo na prvenstvo 
- homega
#7063 Re: Dres reprezentacije BiH
Kojem ugovoru? Jesi li ga pročitao ili samo lupetaš bezze?Baresi 6 wrote: kolko sam shvatio ta rupa u ugovoru se odnosi samo na prvenstvo
- Edin H.
#7064 Re: Dres reprezentacije BiH
homega wrote:Kojem ugovoru? Jesi li ga pročitao ili samo lupetaš bezze?Baresi 6 wrote: kolko sam shvatio ta rupa u ugovoru se odnosi samo na prvenstvo
-
Baresi 6
#7065 Re: Dres reprezentacije BiH
pa neko je ranije stavio link na njemackom jeziku gdje neki novinar koji valjda ima neke veze to rekaohomega wrote:Kojem ugovoru? Jesi li ga pročitao ili samo lupetaš bezze?Baresi 6 wrote: kolko sam shvatio ta rupa u ugovoru se odnosi samo na prvenstvo
- homega
#7066 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma daEdin H. wrote:homega wrote:Kojem ugovoru? Jesi li ga pročitao ili samo lupetaš bezze?Baresi 6 wrote: kolko sam shvatio ta rupa u ugovoru se odnosi samo na prvenstvo
-
missko
#7067 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Novinari vidi onaj link sto sam postaviojeza u ledja wrote:Koji stranci?missko wrote: Stranci nagadjaju da je bila neka rupa u ugovoru s Legeom i da su je iskoristili da ulete kao nas novi isporucivac dresova, ali izgleda ovi iz legea ne sjede skrstenih ruku
-
Baresi 6
#7068 Re: Dres reprezentacije BiH
a decko da malo prelistas temu prije nego sto letis pred rudu?homega wrote:
Ma daJoš on viri tuđe žene kroz prozor, spuštene ruke
- _mufljuz_
#7070 Re: Dres reprezentacije BiH
samo Kolyashinerov dres dolazi u obzir + Beguna - u ostale sam se razocar'o iako im svima popusim ako prodju grupu....
-
serpico35
#7071 Re: Dres reprezentacije BiH
ovo je sramota. ko god da je kriv. vjerujem da su opet nasi nesto zakuhali, tj niko iz fs nije ugovor procitao nego nako u zurbi potpisao.mozda u ugovoru stoji da je legea obavezna do 31maja isporucivati opremu, s tim da sitnim slovima pise da ako se nasi plasiraju na sp da se legeina oprema koristi i na njemu. a ta sitna slova niko nije citao.
- stranac2
#7072 Re: Dres reprezentacije BiH
Zaboravi adidas i njihovu proizvodnu i distributersku mrezu . Ovi nasi pijacari i knezi su sv prekucali izgleda. Ni Legea mrska im ne moze nista..
-
Baresi 6
#7073 Re: Dres reprezentacije BiH
a zasto raja toliko favorizuje tog kolasinca a ne igrace koji su izborili plasman? niko ne kaze samo spahic dolazi u obzir, ili pjanic, ili dzeko, ili ibisevic, itd.. ne kontam_mufljuz_ wrote:samo Kolyashinerov dres dolazi u obzir + Beguna - u ostale sam se razocar'o iako im svima popusim ako prodju grupu....
- _mufljuz_
#7074 Re: Dres reprezentacije BiH
zato sto je cojek bosanac od glave do pete, nepokvarena dusa do daske i pogibe za dres....Baresi 6 wrote:a zasto raja toliko favorizuje tog kolasinca a ne igrace koji su izborili plasman? niko ne kaze samo spahic dolazi u obzir, ili pjanic, ili dzeko, ili ibisevic, itd.. ne kontam_mufljuz_ wrote:samo Kolyashinerov dres dolazi u obzir + Beguna - u ostale sam se razocar'o iako im svima popusim ako prodju grupu....
pjanu nisam spomen'o zato sto ga se nisam sjetio.....
- Herr Flick
#7075 Re: Dres reprezentacije BiH
Nema Legeea ništa više s nama i to je kraj priče.Jedini i glavni krivac za ovu situaciju oko dresova je savez a donekle i adidas.Valjda bi bio red ako se potpisuje novi ugovor sa novim s sponzorom jeste da se napravi prezentacija dresova,organizuje neka zabava ko i u svim normalnim zemljama a oni svi brze bolje poletili za Brazil
Zatim nevjerovatno je da 2 dana prije pocetka SP nema dresova u zemlji koja ce nastupiti na Mundijalu a ugovor potpisan prije 10 dana
S druge strane ima i do adidasa jer se vjerovatno nisu nadali ovakvoj pomami za BH dres