Ja ti ne prijetim nego ti nagovjestavam sta ce se desiti kad drugi procitaju da sarajlije nisu odranile grad i da mogu jedino da piju kafu i da seru dok ga ostali grade, sto, kad vec pominjemo jadne, inace prilici jednom dr. nauka za kojeg su BTW diplomanti UNSA istrustrurani sto svojim diplomama mkogu dupe obrisati i sto nisu vrijedi domara na "normalnim" univerzitetumaWarhead wrote:Gorane, hajde što psuješ ko kočijaš, to bi ti se i moglo oprostiti. Ali si stvarno jadan, da jadniji ne možeš biti, što mi preko privatnih poruka prijetiš da će mi tvoje društvance na Klixu "sad jebati mater".goran16v wrote:Buduci da je to ocigledno sofisticirani jezik novokomponovanih doktora nauka bojim se da ces za tumacenje morati pitati doticnog eksperta iz obl. drust. nauka sa 30 objavljenih radova!mmiirreellaa wrote:ciju guzicu? svoju ili njegovu? dobro je moj pokojni dida govorio, puna mi ja kapa ovih sto pricaju samo da bi nesto rekli.
![]()
Titulu sam ti rekao samo iz razloga što si tražio da ti kažem po čemu sam ja to kvalifikovan da procijenim tvoj diplomski rad. Eto sad znaš, pa hajde budi ljubazan i postavi temu (jer ova tema nije za te rasprave) u kojoj ćeš iznijeti podatke i metodologiju po kojoj si došao do zaključka da su Sarajlije med i mlijeko i da su oni rođeni van Sarajeva veći kriminalci i ološ. Možda i jesu, ali potkrijepi to svojim istraživanjem ako takvo uopšte postoji. U suprotniom, nemoj seruckati i tvrditi takve stvari.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
goran16v
#7051 Re: "Majstori" parkiranja
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#7052 Re: "Majstori" parkiranja
ko zakuha ovdje pas ga nije jebo
? imal tih majstora parkiranja ?
- Warhead
#7053 Re: "Majstori" parkiranja
Pa dragi moj, naša konverzacija na pp-u je brzo degradirala u tom smjeru zbog toga što umjesto da se držiš teme (tvoj diplomski rad u kojem tvrdiš da si nešto dokazao) ti si počeo raspravljati o mojim kvalifikacijama, gramatici, mjestu rođenja, bolonji, kupovini diploma i sličnim ad hominem napadima. Šta si očekivao nakon toga, da ti pošaljem bajaderu? Normalno da ću ti napisati stvari koje će te raspucati, kao što si i ti meni pisao stvari koje će mene raspucati.goran16v wrote:Ja ti ne prijetim nego ti nagovjestavam sta ce se desiti kad drugi procitaju da sarajlije nisu odranile grad i da mogu jedino da piju kafu i da seru dok ga ostali grade, sto, kad vec pominjemo jadne, inace prilici jednom dr. nauka za kojeg su BTW diplomanti UNSA istrustrurani sto svojim diplomama mkogu dupe obrisati i sto nisu vrijedi domara na "normalnim" univerzitetumaWarhead wrote: Gorane, hajde što psuješ ko kočijaš, to bi ti se i moglo oprostiti. Ali si stvarno jadan, da jadniji ne možeš biti, što mi preko privatnih poruka prijetiš da će mi tvoje društvance na Klixu "sad jebati mater".![]()
Titulu sam ti rekao samo iz razloga što si tražio da ti kažem po čemu sam ja to kvalifikovan da procijenim tvoj diplomski rad. Eto sad znaš, pa hajde budi ljubazan i postavi temu (jer ova tema nije za te rasprave) u kojoj ćeš iznijeti podatke i metodologiju po kojoj si došao do zaključka da su Sarajlije med i mlijeko i da su oni rođeni van Sarajeva veći kriminalci i ološ. Možda i jesu, ali potkrijepi to svojim istraživanjem ako takvo uopšte postoji. U suprotniom, nemoj seruckati i tvrditi takve stvari.
Ali onda, umjesto da se zadržiš na pp porukama, ti si k'o blesav potrčao da prepričavaš razgovor na forumu, na temi koja nema veze sa tim, i da mi prijetiš kako ćeš mi tako "jebati mater". Mislim, kao dijete kad mu neko otme igračku i onda počne plakati i urlati "Mama, mama"!. S tim što ti nisi potrčao zvati mamu, nego istomišljenike sa foruma.
-
goran16v
#7054 Re: "Majstori" parkiranja
Tema je utoliko sto sam ja na PP vrlo civilizovanim rjecnikom objasnio uvazenom ekspertu da brojonst nije presudna za vjerovatnocu porijekla onoga ko krsi propise nego nametanje nacina zivota i da sam u sklopu svoj dipl. rada na UNSA uradio stat. analizu po kojoj je vecina pocinilaca kriv. djela i prekrsaja itd dolazi van Sarajeva, sto je suprotno njegovoj tvrdnji je parking papak najvjerovatnije sarajlija, da bi "doktor nauka" bez ikakvog predstavljanja skoro ultimativno trazio da mu se rad dostavi jer on ne vjeruje buduci da je UNSA kao univerzitet kara Musanova, diploma FPN-a nije vrijeda domara na normalnom univerzitetu, a diplomanti isftustrirani jer diplomom mogu obrisati dupe. Dalja prepiska je dovela do citiranih observacija eminentnog strucnjaka
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#7056 Re: "Majstori" parkiranja
jel citas sta pisu il kao i ja samo po duzini posta procjenis ko je kome pristavio visemmiirreellaa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- mmiirreellaa
#7057 Re: "Majstori" parkiranja
citam jasta, pa'ne i koja pametnaMatijevic_Vlado wrote:jel citas sta pisu il kao i ja samo po duzini posta procjenis ko je kome pristavio visemmiirreellaa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?
- Warhead
#7058 Re: "Majstori" parkiranja
Pa dostavi li ti podatke i metodologiju na bazi koje si izveo zaključak ili ne? Diplomski (a i magistarski i doktorati) na UNSA VEĆINOM jesu "kara Musanova". Tu i tamo se zalomi zaista odličnih radova ali većina je slabog kvaliteta, sa lošom metodologijom i pogrešnim statističkim analizama. Ja ne tvrdim da je tvoj rad takav jer ga nisam pročitao. Ali odbijanje da, bar anonimno, objasniš metodologiju i predstaviš podatke baca veliku sumnju na isti. Obzirom na kompleksnost teze i na mnoštvo faktora koje treba kontrolisati da bi se izolovao kauzalni uticaj mjesta prijeratnog prebivališta na činjenje kriminalnih dijela, čisto sumnjam da si to mogao uraditi na adekvatan način u diplomskom radu. Eto, ti nas razuvjeri i pokaži suprotno.goran16v wrote:Tema je utoliko sto sam ja na PP vrlo civilizovanim rjecnikom objasnio uvazenom ekspertu da brojonst nije presudna za vjerovatnocu porijekla onoga ko krsi propise nego nametanje nacina zivota i da sam u sklopu svoj dipl. rada na UNSA uradio stat. analizu po kojoj je vecina pocinilaca kriv. djela i prekrsaja itd dolazi van Sarajeva, sto je suprotno njegovoj tvrdnji je parking papak najvjerovatnije sarajlija, da bi "doktor nauka" bez ikakvog predstavljanja skoro ultimativno trazio da mu se rad dostavi jer on ne vjeruje buduci da je UNSA kao univerzitet kara Musanova, diploma FPN-a nije vrijeda domara na normalnom univerzitetu, a diplomanti isftustrirani jer diplomom mogu obrisati dupe. Dalja prepiska je dovela do citiranih observacija eminentnog strucnjaka
- tendzera
#7059 Re: "Majstori" parkiranja
Nastavite,samo nastavite. 
-
lavic
#7060 Re: "Majstori" parkiranja
E nek si ti doktorirao u presipanju supljeg u prazno, i jos si ponosan na sebe.Warhead wrote:Pa dostavi li ti podatke i metodologiju na bazi koje si izveo zaključak ili ne? Diplomski (a i magistarski i doktorati) na UNSA VEĆINOM jesu "kara Musanova". Tu i tamo se zalomi zaista odličnih radova ali većina je slabog kvaliteta, sa lošom metodologijom i pogrešnim statističkim analizama. Ja ne tvrdim da je tvoj rad takav jer ga nisam pročitao. Ali odbijanje da, bar anonimno, objasniš metodologiju i predstaviš podatke baca veliku sumnju na isti. Obzirom na kompleksnost teze i na mnoštvo faktora koje treba kontrolisati da bi se izolovao kauzalni uticaj mjesta prijeratnog prebivališta na činjenje kriminalnih dijela, čisto sumnjam da si to mogao uraditi na adekvatan način u diplomskom radu. Eto, ti nas razuvjeri i pokaži suprotno.goran16v wrote:Tema je utoliko sto sam ja na PP vrlo civilizovanim rjecnikom objasnio uvazenom ekspertu da brojonst nije presudna za vjerovatnocu porijekla onoga ko krsi propise nego nametanje nacina zivota i da sam u sklopu svoj dipl. rada na UNSA uradio stat. analizu po kojoj je vecina pocinilaca kriv. djela i prekrsaja itd dolazi van Sarajeva, sto je suprotno njegovoj tvrdnji je parking papak najvjerovatnije sarajlija, da bi "doktor nauka" bez ikakvog predstavljanja skoro ultimativno trazio da mu se rad dostavi jer on ne vjeruje buduci da je UNSA kao univerzitet kara Musanova, diploma FPN-a nije vrijeda domara na normalnom univerzitetu, a diplomanti isftustrirani jer diplomom mogu obrisati dupe. Dalja prepiska je dovela do citiranih observacija eminentnog strucnjaka
- Matijevic_Vlado
#7061 Re: "Majstori" parkiranja
cuj koja pametna! koliko pisu cudi da im nije svaka zlatnammiirreellaa wrote:citam jasta, pa'ne i koja pametnaMatijevic_Vlado wrote:jel citas sta pisu il kao i ja samo po duzini posta procjenis ko je kome pristavio visemmiirreellaa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?
![]()
- Warhead
#7062 Re: "Majstori" parkiranja
Nek si ti vozio BMW-a 250 km/h. Ako to nije razlog da se ponosiš, ne znam šta jeste.lavic wrote: E nek si ti doktorirao u presipanju supljeg u prazno, i jos si ponosan na sebe.
- mmiirreellaa
#7063 Re: "Majstori" parkiranja
citam jasta, pa'ne i koja pametna
[/quote]
cuj koja pametna! koliko pisu cudi da im nije svaka zlatna
[/quote]
evo poceli su argumenti tipa, vi't' glave
sad smo hin urekli
cuj koja pametna! koliko pisu cudi da im nije svaka zlatna
evo poceli su argumenti tipa, vi't' glave
-
goran16v
#7064 Re: "Majstori" parkiranja
Kojim jezikom i kojim pismom zelis da ti se obratim da shvatis da ja NEMAM tebi sta da dostvaljam, objasnjavam i dokazujem i ti NEMA sta od mene da trazis jer je to uradjeno pred kim treba, a ne pred hvalisavim papkom sa kupovnom diplomom, a to sto pises o UNSA najbolje govori sta si ti zapravo i kakav doktor nauka!Warhead wrote:Pa dostavi li ti podatke i metodologiju na bazi koje si izveo zaključak ili ne? Diplomski (a i magistarski i doktorati) na UNSA VEĆINOM jesu "kara Musanova". Tu i tamo se zalomi zaista odličnih radova ali većina je slabog kvaliteta, sa lošom metodologijom i pogrešnim statističkim analizama. Ja ne tvrdim da je tvoj rad takav jer ga nisam pročitao. Ali odbijanje da, bar anonimno, objasniš metodologiju i predstaviš podatke baca veliku sumnju na isti. Obzirom na kompleksnost teze i na mnoštvo faktora koje treba kontrolisati da bi se izolovao kauzalni uticaj mjesta prijeratnog prebivališta na činjenje kriminalnih dijela, čisto sumnjam da si to mogao uraditi na adekvatan način u diplomskom radu. Eto, ti nas razuvjeri i pokaži suprotno.goran16v wrote:Tema je utoliko sto sam ja na PP vrlo civilizovanim rjecnikom objasnio uvazenom ekspertu da brojonst nije presudna za vjerovatnocu porijekla onoga ko krsi propise nego nametanje nacina zivota i da sam u sklopu svoj dipl. rada na UNSA uradio stat. analizu po kojoj je vecina pocinilaca kriv. djela i prekrsaja itd dolazi van Sarajeva, sto je suprotno njegovoj tvrdnji je parking papak najvjerovatnije sarajlija, da bi "doktor nauka" bez ikakvog predstavljanja skoro ultimativno trazio da mu se rad dostavi jer on ne vjeruje buduci da je UNSA kao univerzitet kara Musanova, diploma FPN-a nije vrijeda domara na normalnom univerzitetu, a diplomanti isftustrirani jer diplomom mogu obrisati dupe. Dalja prepiska je dovela do citiranih observacija eminentnog strucnjaka
Last edited by goran16v on 12/08/2013 15:04, edited 1 time in total.
-
Suspenzor
#7065 Re: "Majstori" parkiranja
Ma kak'i....kod privatnika.....mmiirreellaa wrote:garant radis u drzavnoj firmiSuspenzor wrote:mmiirreellaa wrote:ciju guzicu? svoju ili njegovu? dobro je moj pokojni dida govorio, puna mi ja kapa ovih sto pricaju samo da bi nesto rekli.
![]()
![]()
![]()
Usput, ja sam Fočak....
-
Naslovnica
#7066 Re: "Majstori" parkiranja
Jučer seljačine na Termalnoj rivijeri Ilidža, pored ONOLIKOG polupraznog parkinga, parkiraju na travu i one travnate površine.
Stoka seljačka, j*bo ih otac maloumni!
Stoka seljačka, j*bo ih otac maloumni!
- Warhead
#7067 Re: "Majstori" parkiranja
A kojim jezikom ja tebi trebam objasniti da se "na slijepo" ne treba vjerovati rezultatima istraživanja, ne samo tvog, nego bilo čijeg? Posebno kad je, kako TI tvrdiš, kupovina diploma posao koji cvjeta u BiH. Možda si i ti kupio diplomu ili nisi ni radio istraživanje.goran16v wrote:Kojim jezikom i kojim pismom zelis da ti se obratim da shvatis da ja NEMAM tebi sta da dostvaljam i dokazujem i ti NEMA sta od mene da trazis, a to sto pises o UNSA najbolje govori sta si ti zapravo i kakav doktor nauka!Warhead wrote:Pa dostavi li ti podatke i metodologiju na bazi koje si izveo zaključak ili ne? Diplomski (a i magistarski i doktorati) na UNSA VEĆINOM jesu "kara Musanova". Tu i tamo se zalomi zaista odličnih radova ali većina je slabog kvaliteta, sa lošom metodologijom i pogrešnim statističkim analizama. Ja ne tvrdim da je tvoj rad takav jer ga nisam pročitao. Ali odbijanje da, bar anonimno, objasniš metodologiju i predstaviš podatke baca veliku sumnju na isti. Obzirom na kompleksnost teze i na mnoštvo faktora koje treba kontrolisati da bi se izolovao kauzalni uticaj mjesta prijeratnog prebivališta na činjenje kriminalnih dijela, čisto sumnjam da si to mogao uraditi na adekvatan način u diplomskom radu. Eto, ti nas razuvjeri i pokaži suprotno.goran16v wrote:Tema je utoliko sto sam ja na PP vrlo civilizovanim rjecnikom objasnio uvazenom ekspertu da brojonst nije presudna za vjerovatnocu porijekla onoga ko krsi propise nego nametanje nacina zivota i da sam u sklopu svoj dipl. rada na UNSA uradio stat. analizu po kojoj je vecina pocinilaca kriv. djela i prekrsaja itd dolazi van Sarajeva, sto je suprotno njegovoj tvrdnji je parking papak najvjerovatnije sarajlija, da bi "doktor nauka" bez ikakvog predstavljanja skoro ultimativno trazio da mu se rad dostavi jer on ne vjeruje buduci da je UNSA kao univerzitet kara Musanova, diploma FPN-a nije vrijeda domara na normalnom univerzitetu, a diplomanti isftustrirani jer diplomom mogu obrisati dupe. Dalja prepiska je dovela do citiranih observacija eminentnog strucnjaka
Ako se nemaš čega stidjeti u svom diplomskom radu, zašto ti je pomisao na to da transparentno objaviš podatke i metodologiju jednaka pomisli da ti neko nokte čupa kliještima?
-
lavic
#7068 Re: "Majstori" parkiranja
Ja jesam, a ti?Warhead wrote:Nek si ti vozio BMW-a 250 km/h. Ako to nije razlog da se ponosiš, ne znam šta jeste.lavic wrote: E nek si ti doktorirao u presipanju supljeg u prazno, i jos si ponosan na sebe.
Idi objavi jos neki rad on-line, vidis da te je krenulo.
Vjerovatno si i doktorirao on-line, istina jak fakultet i oblast,.....
- sorcerer
#7069 Re: "Majstori" parkiranja
jesi naporan warheade ,vjerovatno i ti parkiras onako kao ove stare sarajlije koje prave probleme

- Warhead
#7070 Re: "Majstori" parkiranja
Ma jok, Gras je zakon.sorcerer wrote:jesi naporan warheade ,vjerovatno i ti parkiras onako kao ove stare sarajlije koje prave probleme![]()
![]()
- sema911s
#7071 Re: "Majstori" parkiranja
e dekovi da vas priupitam,., vidim neki ste doktori za saobracajni zakon,.,.,
po dobrinji opet krenulo parkiranje i bio znak zabrajeno al ga neko slomio i sada na poziv policije kazu nema znaka nemozemo pisat,.,. to se isto desava na olimpiskom i ako je parking prazan nekoliko metara,.,
kome proslijedit zahtjev kada saobracajna nece da istrazi gdje je bio znak,., ko drzi to u arhivi gdje su znakovi i sl,.,
po dobrinji opet krenulo parkiranje i bio znak zabrajeno al ga neko slomio i sada na poziv policije kazu nema znaka nemozemo pisat,.,. to se isto desava na olimpiskom i ako je parking prazan nekoliko metara,.,
kome proslijedit zahtjev kada saobracajna nece da istrazi gdje je bio znak,., ko drzi to u arhivi gdje su znakovi i sl,.,
- mmiirreellaa
#7072 Re: "Majstori" parkiranja
Usput, ja sam Fočak....[/quote]
garant radis u drzavnoj firmi
Ma kak'i....kod privatnika.....
nikakav si zirant
-
goran16v
#7073 Re: "Majstori" parkiranja
Istim onim na kojem ti nema sta objasnjavas jer mene boli neka stvar hoces li ti vjerovati ili ne, ja sam napisao sta sam napisao, a vjerovao je i prihvatio onaj ko treba, a ne pokindireni papcic kojem bih ja kao trebao da dam neke podatke, e od te pomisli mi se povraca!Warhead wrote:
A kojim jezikom ja tebi trebam objasniti da se "na slijepo" ne treba vjerovati rezultatima istraživanja, ne samo tvog, nego bilo čijeg? Posebno kad je, kako TI tvrdiš, kupovina diploma posao koji cvjeta u BiH. Možda si i ti kupio diplomu ili nisi ni radio istraživanje.
Ako se nemaš čega stidjeti u svom diplomskom radu, zašto ti je pomisao na to da transparentno objaviš podatke i metodologiju jednaka pomisli da ti neko nokte čupa kliještima?
-
goran16v
#7074 Re: "Majstori" parkiranja
Min za saobracaj KS.sema911s wrote:e dekovi da vas priupitam,., vidim neki ste doktori za saobracajni zakon,.,.,
-
Nermin_BH