Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
strong69

#7051 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Kakva li ce biti situacija sa kartama? Oni LICEMJERI pricaju o nekom fer i korektnom odnosu sto se tice smjestaja na tribini i cijena karata a sa svakom tekmom na Grbavici je stvar gora. "Tribina" Istok 10 KM :roll:
north

#7052 Re: FK Sarajevo

Post by north »

strong69 wrote:Kakva li ce biti situacija sa kartama? Oni LICEMJERI pricaju o nekom fer i korektnom odnosu sto se tice smjestaja na tribini i cijena karata a sa svakom tekmom na Grbavici je stvar gora. "Tribina" Istok 10 KM :roll:
Ma haveru kakva god bude treba ići, poderati ih u navijanju ko i svaku put do sada, a na našim igračima je da izginu i ostvare dobar rezultat :wink:

Od onjih ništa dobro ne treba očekivati....

Jao navijača, čim im se podigne cijena karte stupaju u bojkot, kakva odanost klubu, pa koji im je ovo put do sada? :roll:
PriNc_ba

#7053 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

Znaci 5 puta sam vracao snimak da provjerim jesam dobro cuo :D :lol: :lol: :lol: :lol: prevrno sam se sa stolice od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: kaze Hamzagic za izvor.ba jojjjj hahhahahah xD "...i jebi ga ovako kad se boris i nagradi te dragi Allah." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e ne mogu da vjerujem hahaahahahahahhahaa

e svasta :D a onaj pomocni trener travnika il sta je vec na poluvremenu kaze Sarajevo bilo dobro imalo par odlicnih prilika i precku ali i Travnik je odigrao odlicno i imao 2-3 odlicne polukontre :lol:

meni nesto mirise da bi ovi nasi "neprecizni" mogli da nastimaju nisanske sprave protiv komsija :dance: nisam odavno imao osjecaj da cemo dobiti u derbiju a evo sada :) ovo nije humano koliko smo prilika fulali u zadnjih par tekmi :-) nesto slicno je s realom bilo :D a onda kad proradise havarija :thumbup:
Obuca9

#7054 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image
Obuca9

#7055 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image

@luckylaka

Evo jedne za tebe, da vidiš kako Dado valja levate :)
nanda_

#7056 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

Mene je bas strah kad vecina nas misli da cemo uzeti ovaj derbi jer mi iskustvo drugacije govori tako da cu ja ostat bez prognoze ,samo mislim da je za MV vrlo bitan derbi ne samo zbog svega sta znaci vec i to da li ce polozit ili ne kod ovih vjecnih njegovih kriticara :D a Dado :lol: :dance:
burek_in_space

#7057 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

luckylaka wrote:A dze mi je sad onaj kreten sto je govorio kako Dado igra preko chune.Samo momku treba vremena i da nesto ubode(ni ovdje se nije proslavio s time)vise voli loptu od one stvari :razz: DADO St.Louis je sa tobom. :thumbup: i Sarajevom
17. Oct. 2010. 13:24 Banned user for reason “Krsenje pravila foruma”
» luckylaka

14 dana
samo_ovaj_put

#7058 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

hz__semir wrote:Image
SARAJEVO VOLIM TE :thumbup:
Impavidus

#7059 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

nenadjebivo...
Image
emigrazione

#7060 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Plave bluze ce zavrsiti kao vidovita beba vs. Mekki Torabi :D
Ubit cemo sejtana u njima
mekaba

#7061 Re: FK Sarajevo

Post by mekaba »

Nije mi jasno kako neko moze da zabrani Hordama da ispune onu tribinu iza gola.Ako ima karata u slobodnoj prodaji onda je do vas da se organizujete i to pokupujete odmah cim krene prodaja.To treba odraditi ako je moguce.Gledao sam klip sa zadnjeg derbija :thumbup: :thumbup: :thumbup: .Ovaj klip sam takodje gledao na jednoj danskoj stranici gdje jedan Danac sa zaljenjem konstatuje kako oni na danskim stadionima nikada nece napraviti nesto slicno.Dalje u tekstu stoji da treba upamtiti ime "Horde Zla" jer je to jedna od najjacih EX YU grupa koja je u velikoj ekspanziji.Probat cu ovo pronaci ponovo i postaviti ovdje.Napunite onu tribinu iza gola i pokazite abortusima sa grbavice ko je numero uno. ;-) Hajmo Argentina moze jos bolje.Svi na istu tribinu jebo 10-20-30 KM.
Cafe Camargue

#7062 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

Impavidus wrote:nenadjebivo...
Image
slika godine bez ikakve konkurencije, odmah uručit nagradu :D :D
žiku ledetu osmjeha :lol:
mekaba

#7063 Re: FK Sarajevo

Post by mekaba »

Evo teksta sa danskog foruma gdje se spominju HZ i to jako pozitivno.

Der findes ikke som sådan hooligans i Italien..
De italienske fans er Ultras som lever for en go gang riot..
De planlægger ikke sammenstød men tager dem som de kommer.

Hvis i skal opleve fans som går amok skal i tage til Grækenland og se PAOK som et eks.

Ellers er der Bosnien, Kroatien, Rusland, Polen og ja etc...
De rykker det et takt højere op end hvad der blev sat som standart af England.
Specielt Horde Zla fra Sarajevo skal der holdes øje med.
De "ejer" den tribune de står på, bestemmer hvem der står der og hvad der skal ske.
Plus deres crew er på +1000 på alle aways.

Argentina's fans blev i 80'erne og 90'erne købt af landets ledere til at skræmme befolkningen til at stemme på dem.
Derfor har de lidt mere magt end så mange andre i det land.

Hva med BiH's landsholds fans? BHFanaticos er BiH's landsholds ultras de er nu også nogle af europas vildeste ultras!
north

#7064 Re: FK Sarajevo

Post by north »

mekaba wrote:Evo teksta sa danskog foruma gdje se spominju HZ i to jako pozitivno.

Der findes ikke som sådan hooligans i Italien..
De italienske fans er Ultras som lever for en go gang riot..
De planlægger ikke sammenstød men tager dem som de kommer.

Hvis i skal opleve fans som går amok skal i tage til Grækenland og se PAOK som et eks.

Ellers er der Bosnien, Kroatien, Rusland, Polen og ja etc...
De rykker det et takt højere op end hvad der blev sat som standart af England.
Specielt Horde Zla fra Sarajevo skal der holdes øje med.
De "ejer" den tribune de står på, bestemmer hvem der står der og hvad der skal ske.
Plus deres crew er på +1000 på alle aways.

Argentina's fans blev i 80'erne og 90'erne købt af landets ledere til at skræmme befolkningen til at stemme på dem.
Derfor har de lidt mere magt end så mange andre i det land.

Hva med BiH's landsholds fans? BHFanaticos er BiH's landsholds ultras de er nu også nogle af europas vildeste ultras!
Može li malo prevoda haveru?
KPGS

#7065 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

Sa kim Borac igra iduće kolo?
mekaba

#7066 Re: FK Sarajevo

Post by mekaba »

A evo sta su gledali.Dobro ste se prikazali hahahahaa.Argentina :thumbup: :thumbup: :thumbup: Sarajevo sidste lørdag. Så kan folk pille af med deres grækervideoer og tusind lys, det her det er satme organiseret kultur og den fedeste fanvideo jeg har set siden Tornado Rapids legendariske video fra Anderlecht. Ægte hele vejen igennem og sprøde sprøde sange:
http://www.youtube.com/watch?v=kTwdVvP8Ha0&NR=1 (1. halveg)
http://www.youtube.com/watch?v=PIRuNloq3GA&NR=1 (2. halveg)

Totalt proppet afsnit, alle med, alle synger ALT hvad de kan og der opnåes en sindsyg volume - der kan vi fandme lærer noget - ikke bare at mumle igennem, men virkelig synge igennem hele tiden! Og fedt at spillerne bare løber ud i lys/kanonslags helvedet og fejrer scoringen - mentalitet Balkan! Spuria
mekaba

#7067 Re: FK Sarajevo

Post by mekaba »

mekaba wrote:A evo sta su gledali.Dobro ste se prikazali hahahahaa.Argentina :thumbup: :thumbup: :thumbup: Sarajevo sidste lørdag. Så kan folk pille af med deres grækervideoer og tusind lys, det her det er satme organiseret kultur og den fedeste fanvideo jeg har set siden Tornado Rapids legendariske video fra Anderlecht. Ægte hele vejen igennem og sprøde sprøde sange:

Totalt proppet afsnit, alle med, alle synger ALT hvad de kan og der opnåes en sindsyg volume - der kan vi fandme lærer noget - ikke bare at mumle igennem, men virkelig synge igennem hele tiden! Og fedt at spillerne bare løber ud i lys/kanonslags helvedet og fejrer scoringen - mentalitet Balkan! Spuria
Evo prevoda:Nemoze se prevest od rijec do rijec ali moze se prenijeti njegovo misljene. Danski zargon je drugciji od naseg.
Sarjevo prosle subote. Mogu ljudi odjebati sa svojim klipovima iz grcke i hiljadu svjetala i baklji, ovo je stvarno organizirana kultura i najbolji fanvideo koji sam ikad gledao od Tornado Rapids legendarni video iz Anderlechta. Istinto kroz cjelu tekmu i predobre pjesme. Krcato i svi zajedno, svi pjevaju na sav glas i to cijelo vrijeme. Dostize se nenormalna atmosfera. Tu ima sta nauciti- ne samo mumljati nego stvarno pjevati i to cijelo vrijeme! I cool je da igraci trce direktno u pakao od baklji i slave postizanje gola - Mentalitet Balkan!

Ovo je komentar od Danca na klip HZ na grbavici.Nadam se da se nesto sprema za naredni derbi. :razz: :razz:
ibizza

#7068 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

mekaba wrote:
mekaba wrote:A evo sta su gledali.Dobro ste se prikazali hahahahaa.Argentina :thumbup: :thumbup: :thumbup: Sarajevo sidste lørdag. Så kan folk pille af med deres grækervideoer og tusind lys, det her det er satme organiseret kultur og den fedeste fanvideo jeg har set siden Tornado Rapids legendariske video fra Anderlecht. Ægte hele vejen igennem og sprøde sprøde sange:

Evo prevoda:Nemoze se prevest od rijec do rijec ali moze se prenijeti njegovo misljene. Danski zargon je drugciji od naseg.
Sarjevo prosle subote. Mogu ljudi odjebati sa svojim klipovima iz grcke i hiljadu svjetala i baklji, ovo je stvarno organizirana kultura i najbolji fanvideo koji sam ikad gledao od Tornado Rapids legendarni video iz Anderlechta. Istinto kroz cjelu tekmu i predobre pjesme. Krcato i svi zajedno, svi pjevaju na sav glas i to cijelo vrijeme. Dostize se nenormalna atmosfera. Tu ima sta nauciti- ne samo mumljati nego stvarno pjevati i to cijelo vrijeme! I cool je da igraci trce direktno u pakao od baklji i slave postizanje gola - Mentalitet Balkan!

Ovo je komentar od Danca na klip HZ na grbavici.Nadam se da se nesto sprema za naredni derbi. :razz: :razz:
:thumbup: :thumbup:
Baltazar_khan

#7069 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Pjesma hordi zla se čuje i do daleke Danske :thumbup:
north

#7070 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Granice se pomjeraju i želim da u nedjelju to bude još jače, bolje.....nešto što će sviju i kod nas i vani šokirati u pozitivnom smislu naravno, mi to MOŽEMO :thumbup: !!!
mekaba

#7071 Re: FK Sarajevo

Post by mekaba »

Baltazar_khan wrote:Pjesma hordi zla se čuje i do daleke Danske :thumbup:
Pratimo redovno sve "aktivnosti" Argentine :lol: :lol:
north

#7072 Re: FK Sarajevo

Post by north »

mekaba wrote:
Baltazar_khan wrote:Pjesma hordi zla se čuje i do daleke Danske :thumbup:
Pratimo redovno sve "aktivnosti" Argentine :lol: :lol:
Daj ba mekaba stari pitaru, uzmi slobodan dan kod tih skandinavaca i dođi na derbi, nećeš se pokajati vjeruj mi :wink:
emigrazione

#7073 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

north wrote:Granice se pomjeraju i želim da u nedjelju to bude još jače, bolje.....nešto što će sviju i kod nas i vani šokirati u pozitivnom smislu naravno, mi to MOŽEMO :thumbup: !!!
Sve dok argentinci ne budu pisali o nama ko sad danci, nema predaje :D
north

#7074 Re: FK Sarajevo

Post by north »

mekaba wrote:
north wrote:Granice se pomjeraju i želim da u nedjelju to bude još jače, bolje.....nešto što će sviju i kod nas i vani šokirati u pozitivnom smislu naravno, mi to MOŽEMO :thumbup: !!!
TOOOOOOOOOOOO jarane samo nemojte prekidati tekmu.Samo grlo i dlanovi."Pjesmom da ti kazem" ima ona stara narodna pjesma.Daj ba napunite onu tribinu iza gola.To mi je neispunjena djecacka zelja a ovi abortusi sa Grbavice su se uvijek toga bojali.Kud nisam dole da se malo "OPUSTIM" s vama. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma haveru možemo je napuniti, ima nas sasvim dovoljno za tako nešto, ali je problem što gurbeti ograde prostor za naše navijače i onda pored toga što imamo karte, moramo se stiskati u tom ograđenom kavezu....Jebi ga, tako je, ali je to do organizatora.....Ali i pored toga ćemo im prirediti jedno malo slatko iznenađenje :wink:
KPGS

#7075 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

Prekosutra igrači Želje imaju zakazano kod onog Marokanca iz Zetre. Hop. Tog li iznenađenja.
Locked