Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Dinamov trener zatim se podsjetio ratnih vremena u Mostaru, pa je objasnio kako je došlo do njegov ranjavanja u stražnjicu.
'Imao sam sukob s niškim specijalcima'
„Imao sam sukob sa, kako su mi rekli, niškim specijalcima. Nosio sam pištolj za pojasom i pokušao sam ga pomjeriti, a on je opalio. Prvi i jedini put sam sebi napravio ranu. Imao sam teških momenata u ratu, ali život ide dalje.“
--------------------------
Vaha heroj,Baka poliglota,a oba iz Mostara grada
sve citam ne bih li saznao sta se sinoc desavalo... sinoc oko 20.30-20.45 dva kombija hitne pomoci pod rotacijama u pratnji policije dofurala na kum...tri patrolna golfa i jedan patrolni rexton sa brukom drotova...kontam neki za*eban belaj bio... ima li ko info?
holowey wrote:sve citam ne bih li saznao sta se sinoc desavalo... sinoc oko 20.30-20.45 dva kombija hitne pomoci pod rotacijama u pratnji policije dofurala na kum...tri patrolna golfa i jedan patrolni rexton sa brukom drotova...kontam neki za*eban belaj bio... ima li ko info?
holowey wrote:sve citam ne bih li saznao sta se sinoc desavalo... sinoc oko 20.30-20.45 dva kombija hitne pomoci pod rotacijama u pratnji policije dofurala na kum...tri patrolna golfa i jedan patrolni rexton sa brukom drotova...kontam neki za*eban belaj bio... ima li ko info?
--------------------------------------------------------
ništa,budala u nekom lohotnom BMW zagrlio stub na Dobrinji.
--------------------------------------------------------
ništa,budala u nekom lohotnom BMW zagrlio stub na Dobrinji.
Policija je, izgleda, ipak, jedna od svijetlijih tacaka u ovoj drzavi
Naravno da jeste kada treba kupiti poubijane kriminalce po cesti i "pružati usluge" nakon što te izgraviraju nožem i popljačkaju.
Ništa preventiva i ostalo.
hajmo opklade koliko ce jos pucnjava biti do kraja sedmice?
Sarajevo je jedan od najsigurnijih gradova u regionu, a građani imaju puno povjerenja u policiju sa kojom sarađuju, izjavio je načelnik sektora kriminalističke policije MUP-a Kantona Sarajevo Predrag Kurteš.
rusmir.ba wrote:ne nego je pravcem pucla da sidje sa otvorenog parkinga, a to nije silaz nego stepenice, pa kad je pocela klackat oplela po gasu
Silazila je lijevo od crvenog parkiranog Golfa između ona dva zidića a na kraju one staze su stepenice pa onda kad je to vidjela od straha pritisla gas a ne kočnicu i rezultat slika jedan. Gledao sam još jedan udes na istom principu samo što je u ovom slučaju ženska sa golfom dvicom uletjela ženi u dvorište isto greškom pritisla gas a ne kočnicu.