Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Znam da sam dosadan ali - kako je odigro Ozil?!
ma ozil ko ozil kad mu dodje luda predibla 3-4 igraca,napravi dar mar po strani heh--imo je mislim asistenciju,bio je dobar samo cini mi se da mu je bilo bas krivo kad je izlazio...
Ma cudi me kako se dosad nije naviko, vecinu utakmica njega bas zamjeni!
Pogledo sam golove, strasni! Ronaldova onaj prvi je fantazija, Benzemin isto tako.
BHF_Manijak wrote:Znam da sam dosadan ali - kako je odigro Ozil?!
ma ozil ko ozil kad mu dodje luda predibla 3-4 igraca,napravi dar mar po strani heh--imo je mislim asistenciju,bio je dobar samo cini mi se da mu je bilo bas krivo kad je izlazio...
Ma cudi me kako se dosad nije naviko, vecinu utakmica njega bas zamjeni!
Pogledo sam golove, strasni! Ronaldova onaj prvi je fantazija, Benzemin isto tako.
a jest to..al danas mu je bas bas bilo krivo tako se bar meni cini...ipak treba bit zadovoljan kaka na klupi,plus sad di maria se vratio bit ce paklena borba za prvih 11
popravili su se opet, jedno vrijeme su počeli padati, mislio sam da će biti jedan od brojnih slučajeva gdje se neka mala ekipa zaholca pa onda sunovrati.
odesveuhonduras wrote:popravili su se opet, jedno vrijeme su počeli padati, mislio sam da će biti jedan od brojnih slučajeva gdje se neka mala ekipa zaholca pa onda sunovrati.
Arouna Kone je zvijer... sad sam ga opet gledao. U Sevilli su ga sjebale povrede, ali sigurno zaslužuje bolji tim.
Malaga zainteresirana za dovođenje G.Higuaina
-U slučaju da Malaga izbori plasman u Ligu Prvaka uprava vidi Higuaina kao savršeno pojačanje u napadu.
Interes je toliko velik da su čelnici Malage spremni ponuditi Pipiti duplo veću plaću od one koju ima u Realu.
L00d wrote:Eto sad cemo da gledamo sve komentare slicne ovome ... Nemojte zaebavati . Pravite se pametni
Ne pravimo se pametni. Ti se pravis pametan. Postavis link i lupis nebulozu. I sad se pravimo pametni?! Da je neko dosao na temu o Unitedu i 'mlatno' neku glupost kao sto si ti ovu, vjerovatno bi isto reagovao. Mada je ovo kliks, pa mozes da kliksas koliko hoces A mi cemo se i dalje smijati.
Eto sad hoces da kazes da je Morinjo k'o licnost, ljudina? (naravno, sudeci po izjavama iz medija i ponasanju pred kamerama - da se ne kaze opet ono, "ti ga znas privatno" )