Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da to je vrhunac hipijevaca i rodjenje liberalizma,koji potisce tradicionalne vrijednosti punih 50 godina,ali se sad desava preokret medju mladima,vracajuse tradicionalne vrijednosti
Možda se vraćaju u vukojebinama kao što smo mi, u kojima hiljadu i jedna stvar ne funkcioniše i ne valja i niko kurcom ne mrda zbog toga,
ali se zato upale ko' kutnjaci na spomen homoseksualaca i parada.
da to je vrhunac hipijevaca i rodjenje liberalizma,koji potisce tradicionalne vrijednosti punih 50 godina,ali se sad desava preokret medju mladima,vracajuse tradicionalne vrijednosti
Možda se vraćaju u vukojebinama kao što smo mi, u kojima hiljadu i jedna stvar ne funkcioniše i ne valja i niko kurcom ne mrda zbog toga,
ali se zato upale ko' kutnjaci na spomen homoseksualaca i parada.
U Ukrajini imas najperverzniju paradu, a sve prsti od progresa.
ne vracaju se u vukojebinama samo,pogledaj zapad i kako konzevatizam cvijeta,krscanske partije osvajaju .druzim se s mladima,sad je in biti konzervativan
sadie_forever wrote:ne vracaju se u vukojebinama samo,pogledaj zapad i kako konzevatizam cvijeta,krscanske partije osvajaju .druzim se s mladima,sad je in biti konzervativan
Da nije liberalne demokratije pola vas što sad piše iz Švedske, Njemačke, Francuske i ostalih zapadno evropskih zemalja ne bi bilo tu gdje
jeste. Još uvijek je i u evropskom parlamentu odnos na strani progresivnijih snaga.
sadie_forever wrote:ne vracaju se u vukojebinama samo,pogledaj zapad i kako konzevatizam cvijeta,krscanske partije osvajaju .druzim se s mladima,sad je in biti konzervativan
Da nije liberalne demokratije pola vas što sad piše iz Švedske, Njemačke, Francuske i ostalih zapadno evropskih zemalja ne bi bilo tu gdje
jeste. Još uvijek je i u evropskom parlamentu odnos na strani progresivnijih snaga.
Ako je pederluk pokszatelj progresa, hvala im na tome. Neka nas gdje jesmo.
Poštivanje ljudskih prava bilo koje skupine, neovisno od njihove nacionalne, rasne, etničke, seksualne i bilo koje druge pripadnosti je pokazatelj progresa. Ali vi koji ste po Evropi i drugdje po zapadnom svijetu znate to vrlo dobro.
dale cooper wrote:
Poštivanje ljudskih prava bilo koje skupine, neovisno od njihove nacionalne, rasne, etničke, seksualne i bilo koje druge pripadnosti je pokazatelj progresa. Ali vi koji ste po Evropi i drugdje po zapadnom svijetu znate to vrlo dobro.
dale cooper wrote:
Kada su zapad i evropa najvise napredovali tj . progresovali - trik pitanje
dale cooper wrote:Daleko smo mi čak i od jebene Ukrajine.
lol
si bio tamo?
ja jesam i to prilocno dugo.
zapravo, slazem se s Vama..jesmo daleko
daleko, ispred
Ma dobro, malo sam pretjerao vjerovatno. Idu mi na kurac ovi što su guzicama udobno po zapadno evropskim demokratijama i krenu
mi srati o povratku tradicionalnim i konzervativnim vrijednostima. Ali valjda ti ko' razuman lik možeš to skontati.
dale cooper wrote:
dale cooper wrote: