SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nookey

#7051 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nookey »

julisiz es grant wrote:
O'zone wrote:Halo ba koji je to mozak jbm ga!!!

Nisam se odavno iznervirao da psujem ko kočijaš ali bi sad mu volio sve istresti u facu jbm i njega i onoga ko mu dade diplomu i onoga ko mu dade posao u tužilaštvu.

Čuj nema elemenata krivičnog djela?!?!?
Nije zabranjeno sjediti u kombiju, sve dok je taj kombi ispravno parkiran, sa maskom ili bez.
Da li ga je iko vidio da mami djecu u kombi...ima li svjedoka tome, ili su ga samo vidjeli i snimali kako sjedi u kombiju...
Ne može sjediti sa maskom blizu škole u kombiju...
Ja sam jednom čekao sestru preko puta Ekonomske na Pofalićima u autu i prišao mi policajac i legitimisao me i tek me popustio kad sam objasnio šta čekam, ne zato što sam bio u prekršaju jer sam stajao na autobuskoj stanici, nego zato što ne smije biti zadržavanja blizu škole i 'posmatranja'...
julisiz es grant

#7052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

nookey wrote:
julisiz es grant wrote:

Nisam se odavno iznervirao da psujem ko kočijaš ali bi sad mu volio sve istresti u facu jbm i njega i onoga ko mu dade diplomu i onoga ko mu dade posao u tužilaštvu.

Nije zabranjeno sjediti u kombiju, sve dok je taj kombi ispravno parkiran, sa maskom ili bez.
Da li ga je iko vidio da mami djecu u kombi...ima li svjedoka tome, ili su ga samo vidjeli i snimali kako sjedi u kombiju...
Ne može sjediti sa maskom blizu škole u kombiju...
Pod koje krivično djelo to ide...ili prekršajno..
nookey

#7053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nookey »

[/quote]
Pod koje krivično djelo to ide...ili prekršajno..[/quote]

Ne znam, ali gore sam ti napisao šta mi je čovjek rekao...
Možda je slično kao što ne možeš stajati na proširenju kod Američke ambasade jer ti priđe čovjek sa dugom cijevi i otjera te...
Alfons Kauders

#7054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

nookey wrote: Ne znam, ali gore sam ti napisao šta mi je čovjek rekao...
Možda je slično kao što ne možeš stajati na proširenju kod Američke ambasade jer ti priđe čovjek sa dugom cijevi i otjera te...
mozda i s ovim treba isto?

najnormalnije sjedis maskiran ispred skole i pokusavas oteti necije dijete...

onda dodje ciko s dugom cijevi, istrese ti 2-3 metka u grudni kos... i rijesen problem :thumbup:
O'zone
Globalni moderator

#7055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

julisiz es grant wrote:

Ako ima već PET prijava za taj isti kombi i tog istog maskiranog tipa što od škola što od roditelja..DA, postoje elementi koji izazaivaju sumnju da je subjekt tu da izvrši krivično djelo. Policija je samim time dužna reagovati i privesti lice na razogovr jer su optužbe VEOMA ozbiljne i da lice sasluša i dežurni ("%&*%$) tužilac.

Probaj sa maskom sjediti u autu ispred SCC odnosno u blizini državnih institucija ili u blizini Kantonalne vlade, Federalne...Probaj pod maskom hodati gradom legitimisat će te....A tip sjedi isred škole i DOZIVA djecu....Mislim.....jbga doktore, al ono fakat....
nookey

#7056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nookey »

Alfons Kauders wrote:
nookey wrote: Ne znam, ali gore sam ti napisao šta mi je čovjek rekao...
mozda i s ovim treba isto?

najnormalnije sjedis maskiran ispred skole i pokusavas oteti necije dijete...

onda dodje ciko s dugom cijevi, istrese ti 2-3 metka u grudni kos... i rijesen problem :thumbup:
upravo tako, evo sad pročitah da su se zezali, OJ BOŽE DRAGI države i zaje.bancije pa šta je ovo?????
Alfons Kauders

#7057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

O'zone wrote:
julisiz es grant wrote:

Ako ima već PET prijava za taj isti kombi i tog istog maskiranog tipa što od škola što od roditelja..DA, postoje elementi koji izazaivaju sumnju da je subjekt tu da izvrši krivično djelo. Policija je samim time dužna reagovati i privesti lice na razogovr jer su optužbe VEOMA ozbiljne i da lice sasluša i dežurni ("%&*%$) tužilac.

Probaj sa maskom sjediti u autu ispred SCC odnosno u blizini državnih institucija ili u blizini Kantonalne vlade, Federalne...Probaj pod maskom hodati gradom legitimisat će te....A tip sjedi isred škole i DOZIVA djecu....Mislim.....jbga doktore, al ono fakat....
evo ja sad konto do bankomata pa do banke...

da li da obucem sako, jaknu, ili masku za skijanje?

kako bi osiguranje banke reagovalo na moj modni izbor?
O'zone
Globalni moderator

#7058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Kako rekoh Čosić će da najebe a ostali da izvuku guzove u kraj...
Nakon održanih vanrednih sjednica 8. februara, 28. jula 2016. godine te upravo okončane 47. sjednice koja je počela 11. oktobra, u skladu sa Zakonom o Vladi i Zakonom o unutrašnjim poslovima Kantona Sarajevo i u skladu sa svojim ovlastima, Vlada Kantona Sarajevo je konstatovala da je došlo do propusta u obavljanju poslova iz nadležnosti Uprave policije.

Kako je Vlada navela u svom Zaključku, ministar Ministarstva unutrašnjih poslova će Nezavisnom odboru za izbor i reviziju policijskog komesara u skladu sa članom 50. Zakona o unutrašnjim poslovima KS podnijeti inicijativu za smjenu policijskog komesara MUP-a KS.

Vlada Kantona Sarajevo pozdravlja brzo donošenje zakonskih propisa te pooštravanje sankcija i kazni za počinioce djela iz oblasti sigurnosti saobraćaja.

Od sudova Vlada KS traži izricanje strožijih kazni, kao i prestanak pravne prakse u kojoj se izriču presude koje nisu adekvatne počinjenim krivičnim djelima.

Vlada Kantona Sarajevo sugeriše Visokom sudskom i tužilačkom vijeću BiH da razmotri zakonom propisane mjere sa ciljem unapređenja efikasnosti rada tužilačkih i pravosudnih institucija u Kantonu Sarajevo.
julisiz es grant

#7059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlasnik- ... /161013094

Eto, zajebancija, ipak neki pranster. Pedofil ozbiljnih namjera ne bi činio nešto čime bi skrenuo pažnju na sebe, kao što je nošenje ove kretenske maske.
dezurni_ucenik

#7060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

julisiz es grant wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlasnik- ... /161013094

Eto, zajebancija, ipak neki pranster. Pedofil ozbiljnih namjera ne bi činio nešto čime bi skrenuo pažnju na sebe, kao što je nošenje ove kretenske maske.

Narod sa uvrnutim smislom za humor. Govorio djeci da udju u kombi i na kraju opravdanje za sve to - mi se zajebavali.
vješalica

#7061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

nookey wrote:Pa ljudi moji 4 puta sam zvao policiju prije par godina i to ne isti dan nego lupam u mjesec dana, zbog bolesnika od 55-60 godina u zelenoj trici koji parkira na Otoci na proširenju kod 'Oraha' i dr.ka na djecu i djevojke koje tu prolaze iz škole prema troli i Aneksu, svojim ga očima vidio, dok na kraju zadnji put nisam i njima rekao na telefon, ja sad odoh da ga izvučem iz auta i kad ga slomim da znate ko je evo vam podatke i tada je došla patrola i uzela mu dokumente, a on se ibretio kao šta je problem... da mene nije bilo tu i da nisam vrisnuo na njega, izvukao bi se sa uzimanjem podataka, ovako je skontao da sam ga provalio i ušutio se, ovi mu nešto zaprijetili tipa, imamo podatke bude li još prijava bla, bla...

Hoću da kažem, 4 puta ih zovem, ništa... mogao je silovati, kidnapovati, ubiti, raditi šta hoće dok oni dođu...
I što je najgore vidim majmuna kod Narodnog pozorišta nakon mjesec dva sa tri čovjeka kako rade neke građevinske radove u jednom haustoru, znači on živi 'normalno' među ljudima, djecom, djevojčicama i nikom ništa, a sutra će nekog silovati...

Ma vjerujte mi od sutra utoku u bubreg i polako, nema druge, ovo ne da je divlji zapad (jer tamo si se imao pravo braniti) ovo je genocid nad normalnim ljudima koji hoće da žive normalan život u ovom nazovi gradu...
ma maskirat se prići kolima i zaliti ga solnom kiselinom i atletika da te niko ne stigne
pa nek se prijavi da je postu dok je drko na djecu
drugog izlaza nema
zoveš policiju oni blamiraju
ovako ne prijaviš i ne ostavljaš tragove
DaysleepeR

#7062 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

u KS vlada histerija i panika, to je jasno kao dan...
nookey

#7063 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nookey »

dezurni_ucenik wrote:

Narod sa uvrnutim smislom za humor. Govorio djeci da udju u kombi i na kraju opravdanje za sve to - mi se zajebavali.
Isto kao da je neko pucao prema toj djeci i kaže ja se zezao, pokušao si kralju da uradiš krivično djelo otmice djeteta i sad bi trebao odgovarati za isto, naravno sa naglaskom na trebao jer vjerovatno neće biti ništa od toga...
Mutivoda

#7064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Mutivoda »

joj, nadam se da će tako nekad neko s tvojim djetetom se zajebavat, pa da vidiš kako je zajebancija i jes' smiješno.. idiot.
dezurni_ucenik

#7065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

Naravno da nece biti nikakvih kazni jer je rijec o "zezanciji". Igrali se glupani malo pedobera, ali sve je to sala :oops:
saabsa

#7066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by saabsa »

Ma iz zajebancije im odrediti mjesec dana pritvora.
nookey

#7067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nookey »

vješalica wrote:
nookey wrote:Pa ljudi moji 4 puta sam zvao policiju prije par godina i to ne isti dan nego lupam u mjesec dana, zbog bolesnika od 55-60 godina u zelenoj trici koji parkira na Otoci na proširenju kod 'Oraha' i dr.ka na djecu i djevojke koje tu prolaze iz škole prema troli i Aneksu, svojim ga očima vidio, dok na kraju zadnji put nisam i njima rekao na telefon, ja sad odoh da ga izvučem iz auta i kad ga slomim da znate ko je evo vam podatke i tada je došla patrola i uzela mu dokumente, a on se ibretio kao šta je problem... da mene nije bilo tu i da nisam vrisnuo na njega, izvukao bi se sa uzimanjem podataka, ovako je skontao da sam ga provalio i ušutio se, ovi mu nešto zaprijetili tipa, imamo podatke bude li još prijava bla, bla...

Hoću da kažem, 4 puta ih zovem, ništa... mogao je silovati, kidnapovati, ubiti, raditi šta hoće dok oni dođu...
I što je najgore vidim majmuna kod Narodnog pozorišta nakon mjesec dva sa tri čovjeka kako rade neke građevinske radove u jednom haustoru, znači on živi 'normalno' među ljudima, djecom, djevojčicama i nikom ništa, a sutra će nekog silovati...

Ma vjerujte mi od sutra utoku u bubreg i polako, nema druge, ovo ne da je divlji zapad (jer tamo si se imao pravo braniti) ovo je genocid nad normalnim ljudima koji hoće da žive normalan život u ovom nazovi gradu...
ma maskirat se prići kolima i zaliti ga solnom kiselinom i atletika da te niko ne stigne
pa nek se prijavi da je postu dok je drko na djecu
drugog izlaza nema
zoveš policiju oni blamiraju
ovako ne prijaviš i ne ostavljaš tragove
Još imaju to snimljeno jer se svaki poziv snima, fakat ne može čovjek biti ravnodušan kada su neke stvari u pitanju...
julisiz es grant

#7068 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

nookey wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Isto kao da je neko pucao prema toj djeci i kaže ja se zezao, pokušao si kralju da uradiš krivično djelo otmice djeteta i sad bi trebao odgovarati za isto, naravno sa naglaskom na trebao jer vjerovatno neće biti ništa od toga...
Dokazano-čime
Vidio-ko
Ljakan

#7069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ljakan »

Treba mu slupat kombi i reci zajebancija,jebo ti hitler mater.
vješalica

#7070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

DaysleepeR wrote:u KS vlada histerija i panika, to je jasno kao dan...
ne da vlada histerija i panika nego mi svi ovdje u gradu umišljamo
jer situacija je odlična
ovo što čitamo su samo vijesti iz đibutija i neke divlje države u africi :skoljka: :oops:
ranger

#7071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ranger »

kako nece vladat histerija i panika bokte dragi mazo lik ubije 2 cure i pobjegne u drugu drzavu u roku od par sati...
sutra da nestane necije dijete znas kad bi se naslo, nikad.
dezurni_ucenik

#7072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

julisiz es grant wrote: Dokazano-čime
Vidio-ko

Smaras sa komentarima. Lik sa maskom parkiran ispred nekoliko skola poziva djecu da krenu sa njim. Tebi je to izgleda najnormalnije. Da je ovo normalna drzava lik bi vec lezo na cumu sa odvaljenim bubrezima cisto onako da malo razmisli sljedeci put kad bude pravio "zezanciju".
nookey

#7073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nookey »

vraćamo se na ovog juče, ko je njega vidio da vozi i čime je to dokazano?
pa je dignuta opšta hajka...
da se razumijemo, prijavljeno je pet puta da se bijeli kombi vrti oko škole i da zove djecu da uđu, znači pet puta, bi li to neko prijavio bezveze, ne vjerujem...
O'zone
Globalni moderator

#7074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Eto jel bio neki veliki problem? Roditelji prijave, škola prijavi, uslikaju kombi i lika sa maskom pošalješ patrolu da nađe kombi privede lica na saslušanje, derne im kaznu za uznemiravanje jer su se "malo zezali" a gazda da im je pametan malo bi se i on zezao pa ih poalo na neplaćeni 6 mjeseci a iz moje bi recimo firme izletili za sva vremena i svim bi drugim firmama poslao obavjest šta su uradili pa neka me tuže.

Takava vrsta zajebancije je nedopustiva...Takva vrsta zajebancije je kao da si se opasao sa nečim što liči na bombu i uletio u tržni centar ispuštajući neartikulisane zvuke...Majmuni jedni to su djeca, nešto na što smo svi osjetljivi u PM.
vješalica

#7075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

nookey wrote:vraćamo se na ovog juče, ko je njega vidio da vozi i čime je to dokazano?
pa je dignuta opšta hajka...
da se razumijemo, prijavljeno je pet puta da se bijeli kombi vrti oko škole i da zove djecu da uđu, znači pet puta, bi li to neko prijavio bezveze, ne vjerujem...
pa eto drketor je priznao da su to njegovi radnici i da je kao šala u pitanju
tekst je tako ofiran do bola
prvo to nisu šale niti se šaliti sa tim stvarima u blizini školskih dvorišta
kreteni su bolesni i treba im istetovirat na čelu da su pedofili i manijaci seksulani i na kuću im tablu staviti
da se smire
Post Reply