UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#7051 Re: UEFA Champions League
Dan 3. Epsko kukanje ne posustaje. 
-
kiligonzales
#7052 Re: UEFA Champions League
Predstavnici Sudijske komisije UEFA su nezadovoljni suđenjem Denisa Ajtekina na utakmici Barselona - PSŽ u revanšu osmine finala Lige šampiona (6:1)
Ajtekin će biti suspendovan do kraja ove sezone, kada će se doneti odluka da li će i koje utakmice suditi u evropskim takmičenjima u nastavku svoje karijere.
Eto koga je zanimalo, informacija friško objavljena.
Ajtekin će biti suspendovan do kraja ove sezone, kada će se doneti odluka da li će i koje utakmice suditi u evropskim takmičenjima u nastavku svoje karijere.
Eto koga je zanimalo, informacija friško objavljena.
- MOSALJOZE
#7053 Re: UEFA Champions League
Ja pročitao saudijske
I to dva puta
I to dva puta
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7054 Re: UEFA Champions League
Fudbaleri PSG-a uoči meča s Barcelonom zabavljali se do kasno u noć sa Rihannom
Naime, Blaise Matuidi i Marco Verratti imali su izlazak sa slavnom pjevačicom Rihannom samo dva dana uoči revanš utakmice osmine finala Lige prvaka.
Mogli su napisati da su se prije mjesec nasli....ja clanka i govana
Naime, Blaise Matuidi i Marco Verratti imali su izlazak sa slavnom pjevačicom Rihannom samo dva dana uoči revanš utakmice osmine finala Lige prvaka.
Mogli su napisati da su se prije mjesec nasli....ja clanka i govana
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7055 Re: UEFA Champions League
Mora da je to uzrok poraza, nema šta drugo biti 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
-
ja71
#7057 Re: UEFA Champions League
ovo zvuci kao da si i sam prepoznao da nije bilo pravog razloga za penal ...malakh wrote: ... a igrači barce nisu naivni da to ne znaju iskoristiti i pasti kada treba.
- AmiĐa_Idriz
#7058 Re: UEFA Champions League
groove wrote:znaci stigle su ga tvoje suze iz svibnja 2016.AmiĐa_Idriz wrote:A meni bas drago sto su sudije ostetile PSG, vratilo se kurvi Emeriju za Bazel
Jos da onaj Erikson aBd bude vječno protjeran iz fudbala
- Tito_i_Partija
#7059 Re: UEFA Champions League
Ako ima "kmecanja" na Barcinoj temi ove sezone, ja ga vidim prvenstveno k'o kritika upucena direktno ekipi, znaci stagnacija, letargicna igra, i neraspolozenost igraca, k'o i bezidejnost Enrike-a. Ima tu i tamo naravno poneka kritika upuceno i sudiji, al' ni blizu koliko je ima na temama ekipa iz EPL-a.ultima_palabra wrote:Ma dobro, missko je van konkurencije, mada je se ove sezone prebacio sa sudija na golmaneTito_i_Partija wrote:
Ne samo ove sezone, nego svake sezone: Missko pod broj jedan, pa onda najmanje deset praznih mjesta.![]()
Ali generalno je Barcelonina tema najveca kmecaona na forumu. Jos samo da se Pique registruje.
A sto se tice Perezovih namjestaljki, to se odnosi direktno na Ligu, ne samo na sudije.
- ultima_palabra
#7060 Re: UEFA Champions League
Tito_i_Partija wrote:Ako ima "kmecanja" na Barcinoj temi ove sezone, ja ga vidim prvenstveno k'o kritika upucena direktno ekipi, znaci stagnacija, letargicna igra, i neraspolozenost igraca, k'o i bezidejnost Enrike-a. Ima tu i tamo naravno poneka kritika upuceno i sudiji, al' ni blizu koliko je ima na temama ekipa iz EPL-a.ultima_palabra wrote:Ma dobro, missko je van konkurencije, mada je se ove sezone prebacio sa sudija na golmaneTito_i_Partija wrote:
Ne samo ove sezone, nego svake sezone: Missko pod broj jedan, pa onda najmanje deset praznih mjesta.![]()
Ali generalno je Barcelonina tema najveca kmecaona na forumu. Jos samo da se Pique registruje.
A sto se tice Perezovih namjestaljki, to se odnosi direktno na Ligu, ne samo na sudije.
- AmiĐa_Idriz
#7061 Re: UEFA Champions League
Sta je ovo sve najgore sto se moze desiti desava se na EPL temi
"Hitler je pobio mnoge Jevreje ali ni priblizno onoliko koliko ih je pobijeno na EPL temi."
"Hitler je pobio mnoge Jevreje ali ni priblizno onoliko koliko ih je pobijeno na EPL temi."
- veella
#7062 Re: UEFA Champions League
Danas je petak i vec treci dan citam komentare o utakmici barsa psg. Utakmica je bila strasno dobra.
Ko je koga ostetio? Pa ljudi jeste li vi svjesni da je barsa uradila nemoguce, nakon poraza od 0:4 pa do pobjede od 6:1.
Koji penal, kakav sudija, igrom i zalaganjem psg je trebao izgubiti 70:0.
Ne gotivim barsu ali su zasluzeno prosli dalje.
Cestitke barsi, a psg neka okaci kopacke o klin.
Ebi ga i nas je Liverpool sa Kloppom rasuo u 1/2 finalu kupa uefa lani
Ko je koga ostetio? Pa ljudi jeste li vi svjesni da je barsa uradila nemoguce, nakon poraza od 0:4 pa do pobjede od 6:1.
Koji penal, kakav sudija, igrom i zalaganjem psg je trebao izgubiti 70:0.
Ne gotivim barsu ali su zasluzeno prosli dalje.
Cestitke barsi, a psg neka okaci kopacke o klin.
Ebi ga i nas je Liverpool sa Kloppom rasuo u 1/2 finalu kupa uefa lani
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#7063 Re: UEFA Champions League
ovo zvuči kao da sam i sam prepoznao da bi svaki sudija za ono svirao penal...ja71 wrote:ovo zvuci kao da si i sam prepoznao da nije bilo pravog razloga za penal ...malakh wrote: ... a igrači barce nisu naivni da to ne znaju iskoristiti i pasti kada treba.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#7064 Re: UEFA Champions League
a to nije bilo grube igre i kršenja?ultima_palabra wrote:Što onda nije niko dobio crveni karton?malakh wrote:ponovo ponavljam, niko nije kriv igračima psga kriv što su igrali mesarski i kršili barcine igrače na svakom busenu terena. previše agresivna igra, a igrači barce nisu naivni da to ne znaju iskoristiti i pasti kada treba.
smiješan si sa tim pitanjem.
- veella
-
groove
#7066 Re: UEFA Champions League
samo otvori filehosting i nista
- veella
#7067 Re: UEFA Champions League
Mora da su izbrisali, poslije cu postaviti novi linkgroove wrote:samo otvori filehosting i nista
-
Melbourne_Australia
#7068 Re: UEFA Champions League
I zasto pisati na ovu temu kad lik hladno dodje i pise o mesarskoj igri PSG...jbt ko sve ima internet i ko sve pise o fudbaluLogovan wrote:Šta kaže @malakh, "igrali mesarski i kršili barcine igrače na svakom busenu terena. previše agresivna igra"Ja vala nit sam vidio mesarsku igru, nit sam vidio crvene kartone. Pregledaj još jednom utakmicu, ne brukaj se.
A onda u nastavku, "igrači barce nisu naivni da to ne znaju iskoristiti i pasti kada treba"Jeste, iskoristili su grube prekršaje igrača PSG-a i dobili dva penala.
Nisu oni padali kada treba, nego su oni padali svakih 5-10 minuta.
- ultima_palabra
#7069 Re: UEFA Champions League
Pa eto sudija kojeg toliko branis im je dao tri zuta kartona, od toga dva zbog prigovora.malakh wrote:a to nije bilo grube igre i kršenja?ultima_palabra wrote:Što onda nije niko dobio crveni karton?malakh wrote:ponovo ponavljam, niko nije kriv igračima psga kriv što su igrali mesarski i kršili barcine igrače na svakom busenu terena. previše agresivna igra, a igrači barce nisu naivni da to ne znaju iskoristiti i pasti kada treba.
smiješan si sa tim pitanjem.
I onda ja smijesan
- Tito_i_Partija
#7070 Re: UEFA Champions League
Pa sta ocekujes kad glavni doprinos temi dolazi od Velkoskog, Edina i tebe? Pored vas i Muhina kafana djeluje k'o penzionerska citaonica.AmiĐa_Idriz wrote:Sta je ovo sve najgore sto se moze desiti desava se na EPL temi![]()
-
omar little
#7071 Re: UEFA Champions League
kazu sjeba bakir reviziju 
- Tito_i_Partija
#7072 Re: UEFA Champions League
Zavisi cije postove citas. Licno mislim da je Skendo previse informisan da bi ga nazvali obicnim teoreticarem. Drugi par carapa je to sto niko od Madridista cak ni ne zivi u Spaniji, pa da moze koliko-toliko na argumentativan nacin da pobija njegove postavke.ultima_palabra wrote:Pa tu je bilo teorija zavjere, zajebali su i "Na rubu znanosti"
-
omar little
#7073 Re: UEFA Champions League
Navijač PSG-a ubio navijača Barcelone, jer ga je provocirao
http://sport1.ba/fudbal/tragicno-navija ... irao/77554
Na Sudu je potvrđeno da je ruganje navijača Barcelone bilo motiv ubistva. (ovo L sam im ja besplatno izlektorisala
)
pa se ti zeki i trolaj, moj brate
tako ce i ovdje, dosta je ljudi dok nije mrtva glava pala 
http://sport1.ba/fudbal/tragicno-navija ... irao/77554
Na Sudu je potvrđeno da je ruganje navijača Barcelone bilo motiv ubistva. (ovo L sam im ja besplatno izlektorisala
pa se ti zeki i trolaj, moj brate
- malakh
#7074 Re: UEFA Champions League
hajde provjeri ti to još jednom. ne branim ja sudiju, već kažem onako kako jeste.ultima_palabra wrote: Pa eto sudija kojeg toliko branis im je dao tri zuta kartona, od toga dva zbog prigovora.
I onda ja smijesan
25 prekršaja na jednoj utakmici, pa nije ragbi prijatelju.
-
ja71
#7075 Re: UEFA Champions League
Jesi li ti došo il si pošo ?malakh wrote:ovo zvuči kao da sam i sam prepoznao da bi svaki sudija za ono svirao penal...ja71 wrote:ovo zvuci kao da si i sam prepoznao da nije bilo pravog razloga za penal ...malakh wrote: ... a igrači barce nisu naivni da to ne znaju iskoristiti i pasti kada treba.