pa jes, jeftina radna snagaarzuhal wrote:
Pa orke su radile za Sarumana i kuhale one Uruke Haije, pravile ih u radionicama
ali nije upravljao njima
pa jes, jeftina radna snagaarzuhal wrote:
Pa orke su radile za Sarumana i kuhale one Uruke Haije, pravile ih u radionicama
http://www.milliyet.com.tr/f-16-lar-dar ... m-2278645/argyle wrote:izvor?sarajevoxxxx wrote:F-16 oborio helikopter koji je bio otvorio vatru na zgradu obavještajne službe u Ankari. Nekoliko vojnika koji su pokušali državni udar uhapšeni.
S obzirom da je u BiH zakonom zabranjeno organizirati ovakve skupove ili proteste bez odobrenja policije a ovi je vjerovatno nemaju, ako ima zakona ovi će biti rastjerani od strane organa reda.plain vanilla wrote:u Sarajevu 50tak ljudi. drzavljana Turske, izaslo na ulice

Gledaj UZIVO sta narod snima...madner wrote:Zasto mislite da je Istanbul gotov?
Propaganda vamo, propaganda tamo.
Realno da ide vojska na vojsku šteta i broj mrtvih bi bio mnogo veći ovo je možda i bolje kad civili idu na vojskuGeneral War wrote:Tako je, prilicno je cudno da vojska koja ne podrzava puc, ne brani vlast od pucista koji imaju avione, helikoptere...tenkove. Kakav god shod bio i jedni i drugi moraju se zapitati kakvu tursku zele.Freamon Lester wrote:Sve dok vojne jedinice ne krenu na ove koji izvode udar daleko je to od gotovog. Policija i narod nazalost nemaju sanse. Sa druge strane koliko vidim po snimcima prisustvo vojske je jako malo.
Krokodajl wrote: Ako narod hoće, leti, ako ne, ne leti. A Turski narod je uz Erdogana a i onaj dio koji nije je protiv ovakvog svrgnjavanja.
SkyLimit wrote:Za ovog se do maloprije tvrdilo da je zarobljen od strane pobunjenikaHerr Flick wrote:Komandant turskog generalštaba Hulusi Akar predvodi snage koje su u petak uvečer izvršile vojni udar u Turskoj.![]()
k3ngur wrote:Kaze frajer amerikanac ovo je dobro za njih ako vojska preuzme vlast u Turskoj...

A joooj...Freamon Lester wrote:Obama izrazio podrsku legalno izabranim duznosnicima u Turskoj. Laku noc. Pobuna je gotova.![]()
ako oni to kazu...animals wrote:Kaze analiticar na NTV, da je ovaj puc jako los za demokratiju u Turskoj..
jer ako Erdogan prezivi ovo, onda ce
jos vise ojacati, i preuzeti svu vlast u drzavi..
a to je jako lose za Tursku..
Da, meni definitivno zvuči tužno da se u Sarajevu u roku od par sati samoinicijativno okupi 50-tak ljudi, sa spremnim turskim zastavama, da daje podršku njihovom predsjedniku... Nadam se što većem procentu turskih studenata među ovim ljudima, iskreno.handžar88 wrote:Izgleda tuzno al jbg ocekivan potez sda i bakira debilcica, tu su kamere, snimit ce se iz odgovarajuceg ugla i predstavit kao velika podrska bosnjoka sultanu..
Ma ne zivimo mi tamo, ne pogadja nas..Co0l wrote:Ne gubi nadu,jos nije gotovo!animals wrote:Kaze analiticar na NTV, da je ovaj puc jako los za demokratiju u Turskoj..
insomnia78 wrote:
S moje sokoćalo
animals wrote:Ma ne zivimo mi tamo, ne pogadja nas..Co0l wrote:Ne gubi nadu,jos nije gotovo!animals wrote:Kaze analiticar na NTV, da je ovaj puc jako los za demokratiju u Turskoj..
samo mlatimo praznu slamu, na forumu..
Pa sta kazu, hoce li za Tursku?gnjev wrote:Allaha mi etoAjatolah_ wrote:gnjev wrote:Maloprije strim iz bosne kod sebilja ljudi mašu zastavama turske i bosneJe l' fakat?