BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
- i agree
#7051 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Radi li vam haloo internet,da pitam i ovde?
-
riko-ga
#7052 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Da pitam ove upucenije Sta da uzmem za 7-10 dana za internet Ultra bht.Znaci treba mi najpovoljnija opcija stim da cu signal imati sa nekog rubnog prijemnika.Znam da imaju te neke opcije za ukucati sto traju 10- tak dana.Hvala.
- Sanjarko
#7053 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
7 dana, 10 giga, 5 km.riko-ga wrote:Da pitam ove upucenije Sta da uzmem za 7-10 dana za internet Ultra bht.Znaci treba mi najpovoljnija opcija stim da cu signal imati sa nekog rubnog prijemnika.Znam da imaju te neke opcije za ukucati sto traju 10- tak dana.Hvala.
- Sanjarko
#7054 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Steta sto je privremena. Ja bi presao da nije.
- Sanjarko
#7055 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ukinuli je a sisali Mtel sa ovom ponudom.
- Yenna
#7056 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Zadovoljna Mtelom, na pretplati sam, trosim puno neta, sa sam na tarifi S net +, sa 20 giga interneta 
-
riko-ga
#7057 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Hvala na odgovoru.Jrl to sam ukucam i ako da kako ide kod.Ono *100#.......Vizionar 1985 wrote:7 dana, 10 giga, 5 km.riko-ga wrote:Da pitam ove upucenije Sta da uzmem za 7-10 dana za internet Ultra bht.Znaci treba mi najpovoljnija opcija stim da cu signal imati sa nekog rubnog prijemnika.Znam da imaju te neke opcije za ukucati sto traju 10- tak dana.Hvala.
- Sanjarko
#7058 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nemaju vise ovo u ponudi. Imaju mjesec 7 giga, 15 km i 2 gige, ne znam koliko, mislim 10 km. Uber poglu sto su je ukinuli.riko-ga wrote:Hvala na odgovoru.Jrl to sam ukucam i ako da kako ide kod.Ono *100#.......Vizionar 1985 wrote:7 dana, 10 giga, 5 km.riko-ga wrote:Da pitam ove upucenije Sta da uzmem za 7-10 dana za internet Ultra bht.Znaci treba mi najpovoljnija opcija stim da cu signal imati sa nekog rubnog prijemnika.Znam da imaju te neke opcije za ukucati sto traju 10- tak dana.Hvala.
- Sanjarko
-
Grom2017
#7060 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Meni je Haloo top. Prvenstveno zbog neta, brz, doduse imam i dobar telefon pa ne steka. Drug bio na eronetu super net ili tako nesto tarifa se zvala, preko msn i viber smo pricali, razgovor kao "ovaj za pare".
Savrseno se cuje. Prebaci se na mtel zbog ove akcije 24 mjeseca 50% jeftinije i prvi put kad smo pricali, razocarenje. Jedva sam ga cuo, prekida ima, sumova, rek'o idi to vrati dok nisu poceli obracunavati(zezao ga). Onda, dobra stvar sto mnogi prelaze na haloo (i sam sam prenio broj) pa onda unutar mreze poziv kosta 0,09 pf i kao pricas koliko hoces(tj. 2h, kao poslije 2h puca veza pa moras ponovo zvati, tako sam cuo, ni sa kim jos nisam dosao do 2h razgovora
).
- pepeljara
#7061 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
BEZ BRIGEVizionar 1985 wrote:https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7269
Evo ovdje su sve ponude. Uber glup potez BHT-koma.
300 minuta
prema svim mrežama u BiH
500 SMS
prema svim mrežama u BiH
1000 MB
mobilnog interneta
30 KM
-
getriba
-
Posmatrac_007
#7063 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ispada da smo, posle Slovenije, najjeftiniji u regionu 
- dadoka84
#7064 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
S jednom velikom razlikom 
- fusion_ba
#7065 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
samo sto treba pogledati u tabeli ovo "najjeftinija ponuda" sto je ustvari najmjerodavnije. tu smo jedino ispred Makedonije i Crne Gore
-
vojopd
#7066 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Mtel je ocajan u Banjaluci, Prijedoru, provjereno. Pogotovo sada kada su navukli ihahaj korisnika na paket od 16 KM Eronet zakucava 20+ Mbps
.
-
Posmatrac_007
#7067 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Jedno pitanje za korisnike eronet slagalice. Kada npr. aktiviram u jednom mjesecu vecu kolicinu mob interneta a pred istek odlucim da produzim trajanje na narednih mjesec ali zbog neiskoristenih MB odaberem manji paket, da li se u tom slucaju MB zbrajaju a vrijeme produzava narednih 30 dana?
Ili se zbraja samo ako je aktivirana ista opcija.
- rida1976
#7068 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Posmatrac_007 wrote:Jedno pitanje za korisnike eronet slagalice. Kada npr. aktiviram u jednom mjesecu vecu kolicinu mob interneta a pred istek odlucim da produzim trajanje na narednih mjesec ali zbog neiskoristenih MB odaberem manji paket, da li se u tom slucaju MB zbrajaju a vrijeme produzava narednih 30 dana?
Zbraja se uvijek, bez obzira koji paket uzimaš ponovo.
- fusion_ba
#7069 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
vojopd wrote:Mtel je ocajan u Banjaluci, Prijedoru, provjereno. Pogotovo sada kada su navukli ihahaj korisnika na paket od 16 KM Eronet zakucava 20+ Mbps.
Bht isto odlicno pokriva to podrucje. Od Gradiske do Sanskog Mosta konstantno H+, a izmedju Sanskog Mosta i Bihaca katastrofa, nI EDGE ne radi kako treba
-
vojopd
#7070 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Cuo sam da je i BHT super, jer imaju manje korisnika od mtela. Mozda se i to proba kad ponude normalni paket sa 10+ GB neta
.
-
lenanimra
#7071 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
mtel i pretplata jedno ti reknu prije potpisa ugovora a kad stigne racun ograde se tako da su premazani u vise slojeva s tom pretplatomnova_ja wrote:Zadovoljna Mtelom, na pretplati sam, trosim puno neta, sa sam na tarifi S net +, sa 20 giga interneta
- beni-bu-man
#7072 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Sto se ne cita ugovor prije potpisalenanimra wrote:mtel i pretplata jedno ti reknu prije potpisa ugovora a kad stigne racun ograde se tako da su premazani u vise slojeva s tom pretplatomnova_ja wrote:Zadovoljna Mtelom, na pretplati sam, trosim puno neta, sa sam na tarifi S net +, sa 20 giga interneta
-
lenanimra
#7073 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Sto se ne cita ugovor prije potpisa[/quote]
Tipicno skolski potpises ugovor i trebaju ti aktivirati pretplatu 1 u mjesec ali zbog tehnicki problema nisu u mogucnosti pa ti kasni 4 danada bi ti po ispostavi racuna naplatili punu pretplatu zbog toga sto obracunski period nije puni mjesec i teta ti fino pokaze u ugovoru sta je zaokruzila
Tipicno skolski potpises ugovor i trebaju ti aktivirati pretplatu 1 u mjesec ali zbog tehnicki problema nisu u mogucnosti pa ti kasni 4 danada bi ti po ispostavi racuna naplatili punu pretplatu zbog toga sto obracunski period nije puni mjesec i teta ti fino pokaze u ugovoru sta je zaokruzila
- diablobih
#7074 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Meni sve normala dosad, nekoliko mjeseci proslo, sve ista cijena, a to je ona 16+ haman 17 KM.lenanimra wrote:mtel i pretplata jedno ti reknu prije potpisa ugovora a kad stigne racun ograde se tako da su premazani u vise slojeva s tom pretplatomnova_ja wrote:Zadovoljna Mtelom, na pretplati sam, trosim puno neta, sa sam na tarifi S net +, sa 20 giga interneta
Prvi mjesec sam, jer mi je predlozila tako radnica predao pred kraj mjeseca, jer im kao sistem ne moze odmah prepoznati popust i doslo 2 KM. Ovi ostali sve ide kako pise u ugovoru.
-
lenanimra
#7075 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Al bez obzira dobra im je ponuda paketa u odnosu na konkurenciju jedino im je zamjerka na ove bonuse kako iskazivaju sifrovano pa trebas iz km pretvarat u minute da skontas koliko je ostalo a o prekoracenju ne dolazi porukadiablobih wrote:Meni sve normala dosad, nekoliko mjeseci proslo, sve ista cijena, a to je ona 16+ haman 17 KM.lenanimra wrote:mtel i pretplata jedno ti reknu prije potpisa ugovora a kad stigne racun ograde se tako da su premazani u vise slojeva s tom pretplatomnova_ja wrote:Zadovoljna Mtelom, na pretplati sam, trosim puno neta, sa sam na tarifi S net +, sa 20 giga interneta
Prvi mjesec sam, jer mi je predlozila tako radnica predao pred kraj mjeseca, jer im kao sistem ne moze odmah prepoznati popust i doslo 2 KM. Ovi ostali sve ide kako pise u ugovoru.