Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- scooby_dooby_doo
#7051 Re: Sarajevski derbi
ovo ce da bude najbolji derbii

-
dobar,ti?
#7052 Re: Sarajevski derbi
Rano se otkljucala tema, vjerovatno ce se ranije i zakljucat 
-
celava_dlaka
#7053 Re: Sarajevski derbi
0:2 + sou na juznoj strani 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7055 Re: Sarajevski derbi
Realno gledajuci derbi koji je po svim pretpostavkama nikada blizi X.
-
LSD
#7056 Re: Sarajevski derbi
Koji magarac postavi da se jedini pravi derbi ove države igra radnim danom
boli me q za ostale parove.
Ako uzmemo bod, možemo se nogom udarati u pakaš.....evo sad i Selimović ozljeđen
cccc
Ako uzmemo bod, možemo se nogom udarati u pakaš.....evo sad i Selimović ozljeđen
- cvrčak_na_hedonizmu
#7057 Re: Sarajevski derbi
Prognoza je vrlo jasna i očigledna, pobjeda Željine djeca protiv bordo P(l)aćenika iz Malezije
Srđan Stanić, Emrah Hasanhodžić, Eldar Hasanović, Nermin Jamak, Nermin Zolotić, Rijad Bajić, Armin Hodžić + Muamer Svraka from the bench su igrači koji su ponikli u fudbalskom gigantu iz Sarajeva.
Trofejniji, Stariji i Veći sarajevski klub neće imati problema da sa lakoćom riješi derbi protiv mlađeg, manjeg i netrofejnijeg sarajevskog kluba.
Dominacija na terenu i tribinama Gradskog Stadiona je neminovna. Bodro P(l)aćenici, pomirite se sa (s)Udbom
Srđan Stanić, Emrah Hasanhodžić, Eldar Hasanović, Nermin Jamak, Nermin Zolotić, Rijad Bajić, Armin Hodžić + Muamer Svraka from the bench su igrači koji su ponikli u fudbalskom gigantu iz Sarajeva.
Trofejniji, Stariji i Veći sarajevski klub neće imati problema da sa lakoćom riješi derbi protiv mlađeg, manjeg i netrofejnijeg sarajevskog kluba.
Dominacija na terenu i tribinama Gradskog Stadiona je neminovna. Bodro P(l)aćenici, pomirite se sa (s)Udbom
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7059 Re: Sarajevski derbi
Stvarno je tragicno da ovo kolo kada je derbi pada u srijedu. I onako je degradirana ova nasa liga, posjeta ej pala na svim utakmicama, a evo sada ce i derbi dodatno grohnuti. Tuzno.LSD wrote:Koji magarac postavi da se jedini pravi derbi ove države igra radnim danom![]()
boli me q za ostale parove.
Bez straha...mislim "straha"Ako uzmemo bod, možemo se nogom udarati u pakaš.....evo sad i Selimović ozljeđencccc
Prekidi i neke bas radikalne greske, mislim da ce to biti i najvece sanse na utakmici.
- Muhamed Đakmić
#7060 Re: Sarajevski derbi
Iznenađuje me da ti kao poznavalac svog kluba ne znaš da Srđan Stanić nije tu ponikaocvrčak_na_hedonizmu wrote:Prognoza je vrlo jasna i očigledna, pobjeda Željine djeca protiv bordo P(l)aćenika iz Malezije![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7061 Re: Sarajevski derbi
Stanić.. Imali smo izroda na Sjeveru, daleko mu kuća bila. 
-
testni_akaunt
#7062 Re: Sarajevski derbi
Nuhanović 69. Željo bio bolji :0, a uzgubii
- cvrčak_na_hedonizmu
#7063 Re: Sarajevski derbi
Ali je stekao afirmaciju, Stanić je godinama u Želji, jedini klub za koji je profesionalno igrao. Za mene je on Željino dijete ( iako znam cijelu priču o njemu ). Imao je kikseva, al svi ih imamo. Meni jedan od dražih igrača. Kerlu ne spominjem uopšte sa druge straneMuhamed Đakmić wrote:Iznenađuje me da ti kao poznavalac svog kluba ne znaš da Srđan Stanić nije tu ponikaocvrčak_na_hedonizmu wrote:Prognoza je vrlo jasna i očigledna, pobjeda Željine djeca protiv bordo P(l)aćenika iz Malezije![]()
-
ibizza
#7064 Re: Sarajevski derbi
Pa ko vama vas napravi, jel te sramota?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Prognoza je vrlo jasna i očigledna, pobjeda Željine djeca protiv bordo P(l)aćenika iz Malezije![]()
- tataćusak
#7065 Re: Sarajevski derbi
Ja mislim baš suprotno. Mlade ekipe teško da mogu držati neku taktičku postavko 90 min-LIBERO- wrote:Realno gledajuci derbi koji je po svim pretpostavkama nikada blizi X.
-
LSD
#7066 Re: Sarajevski derbi
@Libero
Može li FCS tražiti da se derbi prolongira na vikend
ima valjda pravo na to.....cisto radi raje....mislim, trebalo bi to uraditi (ovo bi pisao isto da je Željo domacin)....jer ovo je sistematsko gušenje derbija, nekome je stalo da što manje raje bude na stadionima, da klubovi što manje zarađuju na ionako velikoj besparici.....šta košta Savez da najvecu utakmicu sezone prebace za vikend
ništa.
A i za odziv raje je posebna prica.....svaki pojedinac može nafatati par jarana koji svakako bezveze sjede i šupljiraju na kafama.
Može li FCS tražiti da se derbi prolongira na vikend
A i za odziv raje je posebna prica.....svaki pojedinac može nafatati par jarana koji svakako bezveze sjede i šupljiraju na kafama.
-
testni_akaunt
#7067 Re: Sarajevski derbi
Želju je vlast toliko mrzila da im stadion dade. I tribine (ko ono zaplaka za njima)ibizza wrote: Pa ko vama vas napravi, jel te sramota?
- cvrčak_na_hedonizmu
#7068 Re: Sarajevski derbi
Jel tebe sramota tvog bitisanjaibizza wrote: Pa ko vama vas napravi, jel te sramota?
http://vukajlija.com/bitisanje
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#7069 Re: Sarajevski derbi
Ne moze drug. Jer za vikend vec ide slijedece kolo. To je taj ubrzani tempo srijeda-subota, zbog reprezentativnih pauza. Znas vec sve i sam.
Jbg. naravno da bi bolje bilo da posjeta bude 15 000+, nego 9000-10 000...ALI....
Jbg. naravno da bi bolje bilo da posjeta bude 15 000+, nego 9000-10 000...ALI....
- cvrčak_na_hedonizmu
#7070 Re: Sarajevski derbi
Utakmica treba da se odigra u 15.00 h ; Da ne uzmu pareLSD wrote:@Libero
Može li FCS tražiti da se derbi prolongira na vikendima valjda pravo na to.....cisto radi raje....mislim, trebalo bi to uraditi (ovo bi pisao isto da je Željo domacin)....jer ovo je sistematsko gušenje derbija, nekome je stalo da što manje raje bude na stadionima, da klubovi što manje zarađuju na ionako velikoj besparici.....šta košta Savez da najvecu utakmicu sezone prebace za vikend
ništa.
-
ibizza
#7072 Re: Sarajevski derbi
Iskreno, da je derbi i u subotu, tesko bi bilo 15 000+ , jer obje ekipe bezveze igraju. <Dovoljno je pogledeati dosadasnje posjete, ja ne pamtim da smo nekad losiju posjetu imali...-LIBERO- wrote:Ne moze drug. Jer za vikend vec ide slijedece kolo. To je taj ubrzani tempo srijeda-subota, zbog reprezentativnih pauza. Znas vec sve i sam.
- ultima_palabra
#7073 Re: Sarajevski derbi
Against modern football!cvrčak_na_hedonizmu wrote:Prognoza je vrlo jasna i očigledna, pobjeda Željine djeca protiv bordo P(l)aćenika iz Malezije![]()
-
LSD
#7074 Re: Sarajevski derbi
Igra i Zvezda bezveze, pa opet dođe po 30 milja na Marakanu
trenutno neobjašnjiv fenomen....ove godine delije nešto namjerno dolaze masovno, iako im klub igra za qrac.
- cvrčak_na_hedonizmu
#7075 Re: Sarajevski derbi
Zaboravljaš da je Zvijezda klub za koji navija kompletna Srbija i iza koje stoji politika i političari. Ništa čudno.