Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
scooby_dooby_doo

#7051 Re: Sarajevski derbi

Post by scooby_dooby_doo »

ovo ce da bude najbolji derbii :D :P
dobar,ti?

#7052 Re: Sarajevski derbi

Post by dobar,ti? »

Rano se otkljucala tema, vjerovatno ce se ranije i zakljucat :D
celava_dlaka

#7053 Re: Sarajevski derbi

Post by celava_dlaka »

0:2 + sou na juznoj strani :izet:
ibizza

#7054 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

3-0 :izet:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7055 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

Realno gledajuci derbi koji je po svim pretpostavkama nikada blizi X.
LSD

#7056 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Koji magarac postavi da se jedini pravi derbi ove države igra radnim danom :? :shock: boli me q za ostale parove.

Ako uzmemo bod, možemo se nogom udarati u pakaš.....evo sad i Selimović ozljeđen :shock: cccc
cvrčak_na_hedonizmu

#7057 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Prognoza je vrlo jasna i očigledna, pobjeda Željine djeca protiv bordo P(l)aćenika iz Malezije :D

Srđan Stanić, Emrah Hasanhodžić, Eldar Hasanović, Nermin Jamak, Nermin Zolotić, Rijad Bajić, Armin Hodžić + Muamer Svraka from the bench su igrači koji su ponikli u fudbalskom gigantu iz Sarajeva.

Trofejniji, Stariji i Veći sarajevski klub neće imati problema da sa lakoćom riješi derbi protiv mlađeg, manjeg i netrofejnijeg sarajevskog kluba.

Dominacija na terenu i tribinama Gradskog Stadiona je neminovna. Bodro P(l)aćenici, pomirite se sa (s)Udbom :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7058 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

7-0.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7059 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

LSD wrote:Koji magarac postavi da se jedini pravi derbi ove države igra radnim danom :? :shock: boli me q za ostale parove.
Stvarno je tragicno da ovo kolo kada je derbi pada u srijedu. I onako je degradirana ova nasa liga, posjeta ej pala na svim utakmicama, a evo sada ce i derbi dodatno grohnuti. Tuzno.
Ako uzmemo bod, možemo se nogom udarati u pakaš.....evo sad i Selimović ozljeđen :shock: cccc
Bez straha...mislim "straha" :D . Mi u prosjeku trebamo 12 do 15 :D suteva na gol da bi dali jedan gol. Vi nam toliko necete dozvoliti, sasvim sigurno.

Prekidi i neke bas radikalne greske, mislim da ce to biti i najvece sanse na utakmici. ;-)
Muhamed Đakmić

#7060 Re: Sarajevski derbi

Post by Muhamed Đakmić »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Prognoza je vrlo jasna i očigledna, pobjeda Željine djeca protiv bordo P(l)aćenika iz Malezije :D

Srđan Stanić, Emrah Hasanhodžić, Eldar Hasanović, Nermin Jamak, Nermin Zolotić, Rijad Bajić, Armin Hodžić + Muamer Svraka from the bench su igrači koji su ponikli u fudbalskom gigantu iz Sarajeva.

Trofejniji, Stariji i Veći sarajevski klub neće imati problema da sa lakoćom riješi derbi protiv mlađeg, manjeg i netrofejnijeg sarajevskog kluba.

Dominacija na terenu i tribinama Gradskog Stadiona je neminovna. Bodro P(l)aćenici, pomirite se sa (s)Udbom :D
Iznenađuje me da ti kao poznavalac svog kluba ne znaš da Srđan Stanić nije tu ponikao :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7061 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Stanić.. Imali smo izroda na Sjeveru, daleko mu kuća bila. :D
testni_akaunt

#7062 Re: Sarajevski derbi

Post by testni_akaunt »

Nuhanović 69. Željo bio bolji :0, a uzgubii
cvrčak_na_hedonizmu

#7063 Re: Sarajevski derbi

Muhamed Đakmić wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Prognoza je vrlo jasna i očigledna, pobjeda Željine djeca protiv bordo P(l)aćenika iz Malezije :D

Iznenađuje me da ti kao poznavalac svog kluba ne znaš da Srđan Stanić nije tu ponikao :D
Ali je stekao afirmaciju, Stanić je godinama u Želji, jedini klub za koji je profesionalno igrao. Za mene je on Željino dijete ( iako znam cijelu priču o njemu ). Imao je kikseva, al svi ih imamo. Meni jedan od dražih igrača. Kerlu ne spominjem uopšte sa druge strane :oops: Sasvim slučajno :oops:
ibizza

#7064 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

Pa ko vama vas napravi, jel te sramota?
tataćusak

#7065 Re: Sarajevski derbi

Post by tataćusak »

-LIBERO- wrote:Realno gledajuci derbi koji je po svim pretpostavkama nikada blizi X.
Ja mislim baš suprotno. Mlade ekipe teško da mogu držati neku taktičku postavko 90 min
LSD

#7066 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

@Libero

Može li FCS tražiti da se derbi prolongira na vikend :?: ima valjda pravo na to.....cisto radi raje....mislim, trebalo bi to uraditi (ovo bi pisao isto da je Željo domacin)....jer ovo je sistematsko gušenje derbija, nekome je stalo da što manje raje bude na stadionima, da klubovi što manje zarađuju na ionako velikoj besparici.....šta košta Savez da najvecu utakmicu sezone prebace za vikend :? ništa.

A i za odziv raje je posebna prica.....svaki pojedinac može nafatati par jarana koji svakako bezveze sjede i šupljiraju na kafama.
testni_akaunt

#7067 Re: Sarajevski derbi

Post by testni_akaunt »

ibizza wrote: Pa ko vama vas napravi, jel te sramota?
Želju je vlast toliko mrzila da im stadion dade. I tribine (ko ono zaplaka za njima)
cvrčak_na_hedonizmu

#7068 Re: Sarajevski derbi

ibizza wrote: Pa ko vama vas napravi, jel te sramota?
Jel tebe sramota tvog bitisanja :D

http://vukajlija.com/bitisanje
-LIBERO-
Čiča Gliša

#7069 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

Ne moze drug. Jer za vikend vec ide slijedece kolo. To je taj ubrzani tempo srijeda-subota, zbog reprezentativnih pauza. Znas vec sve i sam.

Jbg. naravno da bi bolje bilo da posjeta bude 15 000+, nego 9000-10 000...ALI.... :skoljka:
cvrčak_na_hedonizmu

#7070 Re: Sarajevski derbi

LSD wrote:@Libero

Može li FCS tražiti da se derbi prolongira na vikend :?: ima valjda pravo na to.....cisto radi raje....mislim, trebalo bi to uraditi (ovo bi pisao isto da je Željo domacin)....jer ovo je sistematsko gušenje derbija, nekome je stalo da što manje raje bude na stadionima, da klubovi što manje zarađuju na ionako velikoj besparici.....šta košta Savez da najvecu utakmicu sezone prebace za vikend :? ništa.

A i za odziv raje je posebna prica.....svaki pojedinac može nafatati par jarana koji svakako bezveze sjede i šupljiraju na kafama.
Utakmica treba da se odigra u 15.00 h ; Da ne uzmu pare :D Al ne pitam se, šmrc :(
smak

#7071 Re: Sarajevski derbi

Post by smak »

ibizza

#7072 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

-LIBERO- wrote:Ne moze drug. Jer za vikend vec ide slijedece kolo. To je taj ubrzani tempo srijeda-subota, zbog reprezentativnih pauza. Znas vec sve i sam.

Jbg. naravno da bi bolje bilo da posjeta bude 15 000+, nego 9000-10 000...ALI.... :skoljka:
Iskreno, da je derbi i u subotu, tesko bi bilo 15 000+ , jer obje ekipe bezveze igraju. <Dovoljno je pogledeati dosadasnje posjete, ja ne pamtim da smo nekad losiju posjetu imali...
ultima_palabra

#7073 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Against modern football! :mrgreen:
LSD

#7074 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Igra i Zvezda bezveze, pa opet dođe po 30 milja na Marakanu :shock: trenutno neobjašnjiv fenomen....ove godine delije nešto namjerno dolaze masovno, iako im klub igra za qrac.
cvrčak_na_hedonizmu

#7075 Re: Sarajevski derbi

Zaboravljaš da je Zvijezda klub za koji navija kompletna Srbija i iza koje stoji politika i političari. Ništa čudno.
Post Reply