Pa i nije bas a najbolji primjer je ZrinjskiAmiĐa_Idriz wrote:Sistemsko guranje nekog kluba do titule je apsolutno nemoguće, nebitno Željo, Sarajevo, Zrinjski, Slob..ovaj
Kada to shvatite biće vam lakše. Valjda.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#70476 Re: Premijer liga BiH
- emigrazione
#70477 Re: Premijer liga BiH
Halo zbog vise penala kao sto je taj u Bijeljini ste i dosli u situaciju da se borite za titulu, mnozina...jedan penal ne znaci nistaPa ja isto kao i zbog lakrdije u Lukavici protiv Slavije kad ste vi osvojili sampionsku titulu ili u zadnjoj utakmici protiv Slobode kad su svi osim Zebe znali da ne trebaju igrati. Nemoj bez veze da zapocinjemo pricu kad su u toj prici razlike minorne.
- decko_sa_kovaca
#70478 Re: Premijer liga BiH
Postavi jedan lazove
- AmiĐa_Idriz
#70479 Re: Premijer liga BiH
Da se Želji namještalo, Željo bi uzeo titulu.
Sve ostalo su priče za malu djecu.
Sve ostalo su priče za malu djecu.
- Radio Sarajevo
#70481 Re: Premijer liga BiH
Nisam napisao u šaljivom tonu. Ima krađe, ali nema tu sistemskog podržavanja bilo koga. U Srbiji smijene trenera na pravdi Boga, i niko ništa ne smije uraditi. Protesti kakvim smo mi srušili Ušanovića su tamo nemogući jer cijelu jebenu državu drži Vučić.hrasno38 wrote:vjerujem da si ovo napisao u saljivom tonuRadio Sarajevo wrote:Meni su uvijek smiješne ove priče o visokoj politici kad neko bude oštećen za penal.
Je li ikome palo na pamet da je sudija slučajno pogriješio, i da jednostavno nije dobro vidio?
Ne znam više šta hoćete od Saveza, ljudi rade koliko mogu, i rade prilično dobro. Ako uporedimo naš sa savezima iz komšiluka, kod nas barem ne vladaju kriminalci iz najgoreg miljea, kao što je to slučaj u Srbiji i u Hrvatskoj.
Niti iko dogovara titulu, niti je to ikad tako bilo. Jednostavno, negdje se malo pogriješi, negdje malo ukrade, ali u suštini uvijek najbolji tim bude na kraju šampion.
Kod nas ipak nije tako. Glupo je zbog nekoliko penala sada smišljati teorije zavjere, a bilo je penala i kojim su oštetili Zrinjski, samo se danas o tome ne priča.
- emigrazione
#70482 Re: Premijer liga BiH
Pa bilo je jasta nego je bilo, ja se na Kosevu sjecam dvije situacije gdje sam se poklopio po usima i to bas protiv Zrinjskog, penal ko Trebevic im nije sviran...sjecam se kada smo jednom Zepce jedva dobili ultra ofirno mene stid bilo
- Radio Sarajevo
#70483 Re: Premijer liga BiH
Pa to i govorim. Meni je krivo kad se ovakve stvari dese, ali brate i u Ligi prvaka sudije griješe, šilje velikim klubovima, oštete male... To je jednostavno tako, i moramo se pomiriti s tim, i računati na to.emigrazione wrote:Pa bilo je jasta nego je bilo, ja se na Kosevu sjecam dvije situacije gdje sam se poklopio po usima i to bas protiv Zrinjskog, penal ko Trebevic im nije sviran...sjecam se kada smo jednom Zepce jedva dobili ultra ofirno mene stid bilo
Sudija bude kažnjen, pa onda opet kasnije svira, i tako ukrug. Naravno, nikad niko nije pomislio da je sudija možda slučajno porgiješio.
Sjećam se utakmice kad je bilo 3:3 u Mostaru, Željo je oštećen jer uopšte nije bilo faula kod drugog gola. A opet, kod rezultata 0:0, Zrinjskom čist penal nije sviran. I nikome ništa. GOŠK-u protiv Sarajeva dva penala nisu svirana, od kojih je jedan sigurno trebalo da bude sviran.
Tih situacija imaš u svakom kolu.
-
last mohicans
#70484 Re: Premijer liga BiH
Svakako da je mogao slučajno pogrijesti, ali u ovome slučaju sigurno nije. Garant je u glavi mislio da bi remi bio najbolji ishod, tačno se to moze vidjeti nekad kod sudija, posebno u derbi utakmicama. Dokaz tome je sto je pustio da se akcija skroz odigra, ne zbog prednosti, vec sto ni sam nije bio ubjeđen u penal. Katastrofalno je pratio igru i previse kartona podijelio i jednim i drugim, a neke faulove nije uopste svirao. Ne da je isjeckao igru,vec ju je masakrirao i samo je on odgovaran za onakve tenzije među igračima, niko drugi.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#70485 Re: Premijer liga BiH
Kod penala Sarajeva je bio siguran i svirao ga je bukvalno isti sekund.
Penal Zrinjskog je svirao 5s nakon glume igrača Zrinjskog.
-
NoWayOut
#70486 Re: Premijer liga BiH
Greske su jedno i one se desavaju, sastavni dio fudbala, ali onaj penal je uvreda za fudbal. Da je tu bilo nekog naguravanja pa on navukao penal, pa hajde, ono od sinoć je dovoljan razlog da se čovjek zapita zasto pratiti fudbal u BiH.mali_milojica wrote:Kod penala Sarajeva je bio siguran i svirao ga je bukvalno isti sekund.
-
DonieBrasco
#70487 Re: Premijer liga BiH
Sve ce se ovo pod tepih staviti a lakrdije nastaviti, samo je kristalno jasno da se nekome namjesta titula.
- GandalfSivi
#70488 Re: Premijer liga BiH
Mogu mami namjestati, bjezimo im pet bodova, dobro igramo, a dolaze nam na proljece. Hvala i dovidjenja...
Meni je bitnije da im se stadion suspenduje na tri utakmice, a dao bi im 50 kilometara zabrane, pa nek idu u BL igrati...
Meni je bitnije da im se stadion suspenduje na tri utakmice, a dao bi im 50 kilometara zabrane, pa nek idu u BL igrati...
-
MensurM
#70489 Re: Premijer liga BiH
Ko tebi dolazi na proljeće?GandalfSivi wrote:Mogu mami namjestati, bjezimo im pet bodova, dobro igramo, a dolaze nam na proljece. Hvala i dovidjenja...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#70490 Re: Premijer liga BiH
Sloboda
hoce fukare da ih biju
Izgleda je sumir na Grbavici.poveo navijace

Izgleda je sumir na Grbavici.poveo navijace
- armin071
#70491 Re: Premijer liga BiH
Kakva je ovo polarizacija na Grbavici. Jug jebe Sjeveru mater u pi.ku 
- plain vanilla
#70492 Re: Premijer liga BiH
Eno i baklje na terenu. Dobit ce vecu kaznu nego.Zrinjski.
Odose
Odose
-
Nadzorna_ploca
#70493 Re: Premijer liga BiH
Jest to ti prije Manijaka izasao sa juga?MensurM wrote:Ko tebi dolazi na proljeće?GandalfSivi wrote:Mogu mami namjestati, bjezimo im pet bodova, dobro igramo, a dolaze nam na proljece. Hvala i dovidjenja...
- Raigor Stonehoof
#70494 Re: Premijer liga BiH
Ne ide ti on na utakmice kukuruz lige, on za dinamo navija
Sloboda otezala znacajno komsinicama borbu za 3.mjesto
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- plain vanilla
#70496 Re: Premijer liga BiH
Cuj Sloboda im otezala. Pa mogli bi i oni nekoga pobijediti.Raigor Stonehoof wrote:Ne ide ti on na utakmice kukuruz lige, on za dinamo navija
- Raigor Stonehoof
#70497 Re: Premijer liga BiH
Priznaj da im ovo vracate za leotarplain vanilla wrote:Cuj Sloboda im otezala. Pa mogli bi i oni nekoga pobijediti.Raigor Stonehoof wrote:Ne ide ti on na utakmice kukuruz lige, on za dinamo navija
- luckylaka
#70498 Re: Premijer liga BiH
Svaki qrac sebe naziva navijacem Zelje...ima ona sto kaze,,...ko te jebe moze Zeljo i bez tebe"
- plain vanilla
#70499 Re: Premijer liga BiH
Mi.mozemo svakog pobijediti, samo necemoRaigor Stonehoof wrote:
Priznaj da im ovo vracate za leotar![]()
-
todd_smith
#70500 Re: Premijer liga BiH
Penal nije bio, ali ni prvi niti zadnji put da Sarajevo ili zeljo gubi odluke u Zapadnom Mostaru.
Da se ne lazemo mozemo hladno nabrojati jos 5-6 ociglednih odluka protiv Sarajevskih klubova u zapadnom Mostaru
Nego sta je ovo na Grbavici? Neki bojkot jel? Sta ti je karma i sudbina kad premotamo film prije 4-5 sezona, neka ko vas jebe
Da se ne lazemo mozemo hladno nabrojati jos 5-6 ociglednih odluka protiv Sarajevskih klubova u zapadnom Mostaru
Nego sta je ovo na Grbavici? Neki bojkot jel? Sta ti je karma i sudbina kad premotamo film prije 4-5 sezona, neka ko vas jebe