Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad ce novinari i dotepenci shvatiti da je samo jedna Otoka. Ne postoji nova Otoka. A ne da C.Vilu II zovu Otoka kao i naselje koje se uvijek zvalo Kvadrant.
Altsa wrote: ↑06/09/2023 13:34
Kad ce novinari i dotepenci shvatiti da je samo jedna Otoka. Ne postoji nova Otoka. A ne da C.Vilu II zovu Otoka kao i naselje koje se uvijek zvalo Kvadrant.
Altsa wrote: ↑06/09/2023 13:34
Neeeeveeer
I jebiga , postoji.. jer ti sada to sve spada u MZ Otoka.
Barem za ovu zgradu kod bazena znam 100%
MZ Otoka je Bazen, Stadion, Meander i Vistafon, i cijela ta strana obale rijeke do ceste BMS, od Alipašinog mosta do mosta sen.McCloskey, te ulice Brčanska i Žrtava fašizma.
Zoooka wrote: ↑06/09/2023 18:57
Ovi vozaci su bezobrazni, tako da je vjerovatno i zasluzio dato vrijedjanje.
Ma ovom kratkom treba dati po guzici
Ne valja vrijedjati ljude za te stvari. Nije on kriv. Ovi sto vjeruju u boga ce reci da ga je on stvorio takvog. Ja cu reci da je do genetike, ali ne valja vrijedjati.
drug_profi wrote: ↑06/09/2023 13:53
MZ Otoka je Bazen, Stadion, Meander i Vistafon, i cijela ta strana obale rijeke do ceste BMS, od Alipašinog mosta do mosta sen.McCloskey, te ulice Brčanska i Žrtava fašizma.
Ne valja vrijedjati ljude za te stvari. Nije on kriv. Ovi sto vjeruju u boga ce reci da ga je on stvorio takvog. Ja cu reci da je do genetike, ali ne valja vrijedjati.
Mora da si i sam kratak...a iz snimka se jasno vidi da mu guzica traži čepa.
Mora da si i sam kratak...a iz snimka se jasno vidi da mu guzica traži čepa.
186 cm, ali mi je npr čundara mala, volio bih da je veća, ali nije do mene.