Milorad Dodik ALL ABOUT
- muha_sa
#70376 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/113 ... ekate.html
BURSAĆ I PUHALO RAZVALILI ŠPIRIĆA I STEVANDIĆA: “NARODE, ova dva buzdovana vi plaćate 13 hiljada KM mjesečno. I zato se nemojte buniti što na kiši čekate..."
A da, nemojte zaboraviti, kad iz Slovenije budete slali novce gladnoj rodbini, na svakih poslanih 100 eura moraćete izdvajati po 10 eura...
U samo nekoliko mjeseci mandata parlamentarcima iz budžeta uplaćeno više od 750 hiljada maraka.
Jesu li zaslužene plate koje primaju, ako su u međuvremenu održane samo konstitutivne sjednice oba doma.
Ukupne plate, koje dosežu iznose i do 7 hiljada maraka, dobiju čak i oni koji javno govore da na sjednice ne žele dolaziti. Oni koji ovu državu negiraju, govore da ne valja, ne funkcioniše…
Povodom toga oglasili su se banjalučki novinar Dragan Bursać, te psiholog ianalitičar Srđan Puhalo. Oni su uprli prst u Nikolu Špirića i Nenada Stevandića.
“Ova dva buzdovana vi plaćate 13 hiljada KM mjesečno. I zato se nemojte buniti što na kiši čekate radne dozvole za Sloveniju.
A da, nemojte zaboraviti, kad iz Slovenije budete slali novce gladnoj rodbini, na svakih poslanih 100 eura moraćete izdvajati po 10 eura.
Pogodite za koga ?!”, napisao je Bursać.
Puhalo je prokomentarisao:
“Nikola Špirić ima platu oko 6000 KM, Nenad Stevandić prima oko 7000 KM, BiH je jedina zemlja na svijetu gdje se više isplati da je mrziš, nego da je voliš!!!”
BURSAĆ I PUHALO RAZVALILI ŠPIRIĆA I STEVANDIĆA: “NARODE, ova dva buzdovana vi plaćate 13 hiljada KM mjesečno. I zato se nemojte buniti što na kiši čekate..."
A da, nemojte zaboraviti, kad iz Slovenije budete slali novce gladnoj rodbini, na svakih poslanih 100 eura moraćete izdvajati po 10 eura...
U samo nekoliko mjeseci mandata parlamentarcima iz budžeta uplaćeno više od 750 hiljada maraka.
Jesu li zaslužene plate koje primaju, ako su u međuvremenu održane samo konstitutivne sjednice oba doma.
Ukupne plate, koje dosežu iznose i do 7 hiljada maraka, dobiju čak i oni koji javno govore da na sjednice ne žele dolaziti. Oni koji ovu državu negiraju, govore da ne valja, ne funkcioniše…
Povodom toga oglasili su se banjalučki novinar Dragan Bursać, te psiholog ianalitičar Srđan Puhalo. Oni su uprli prst u Nikolu Špirića i Nenada Stevandića.
“Ova dva buzdovana vi plaćate 13 hiljada KM mjesečno. I zato se nemojte buniti što na kiši čekate radne dozvole za Sloveniju.
A da, nemojte zaboraviti, kad iz Slovenije budete slali novce gladnoj rodbini, na svakih poslanih 100 eura moraćete izdvajati po 10 eura.
“Nikola Špirić ima platu oko 6000 KM, Nenad Stevandić prima oko 7000 KM, BiH je jedina zemlja na svijetu gdje se više isplati da je mrziš, nego da je voliš!!!”
- mO k3
#70377 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neznam kako to srbi vide i sta zapravo zele ..... nece u NATO i evropu vole Rusiju , ali velika vecina ih zeli na zapadu raditi dok skoro niko nece u Rusiju .....
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#70378 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kako nece... eno forumas spreca je u rusijimO k3 wrote:Neznam kako to srbi vide i sta zapravo zele ..... nece u NATO i evropu vole Rusiju , ali velika vecina ih zeli na zapadu raditi dok skoro niko nece u Rusiju .....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70379 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
" Svako jutro ja i moja drugarica Jelena, koja živi u ulici Momira Nikolića (osuđen na 20 godina zatvora), zajedno idemo u školu „Biljana Plavšić“ ( 11 godina zatvora). Ja živim u ulici Stanislava Galića broj 92 (doživotna robija). Da bi došli do škole moramo da pređemo aveniju Radoslava Krstića (osuđen na 35 godina) i parkić Ljubomira Borovčanina (osuđen na 17 godina zatvora).Ja i moji drugari smo odlični učenici i želimo da upišemo srednju školu “Momčilo Krajišnik” (osuđen na 20 godina zatvora), ali moramo da imamo sve petice tj. da budemo “Vukovci sa Vučjaka”.
Nakon škole idemo na trening, ritmičku gimnastiku, u klubu “Duško Tadić” (osuđen na 20 godina zatvora). Mi smo šampioni Republike Srpske i vicešampioni Velike Srbije.Naravno biti ćemo mnogo bolji kada se izgradi sportski kompleks “Radovan Karadžić”,(osuđen na 40 godina) sa olimpijskim stadionom “Ratko Mladić” (suđenje u tijeku).
Ja sam i član izviđačke čete “Radoslav Brđanin” (osuđen na 30 godina zatvora). To je naša svakodnevnica.7 ulica – 162 godine zatvora, jedna ulica doživotni zatvor, a koliko će godina biti budući olimpijski stadion ‘Ratko Mladić’ ovisi o Haagu!?"
Aleksandra, VIII.c , OŠ Biljana Plavšić, Banja Luka, RS
- SaraFina
#70380 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote:" Svako jutro ja i moja drugarica Jelena, koja živi u ulici Momira Nikolića (osuđen na 20 godina zatvora), zajedno idemo u školu „Biljana Plavšić“ ( 11 godina zatvora). Ja živim u ulici Stanislava Galića broj 92 (doživotna robija). Da bi došli do škole moramo da pređemo aveniju Radoslava Krstića (osuđen na 35 godina) i parkić Ljubomira Borovčanina (osuđen na 17 godina zatvora).Ja i moji drugari smo odlični učenici i želimo da upišemo srednju školu “Momčilo Krajišnik” (osuđen na 20 godina zatvora), ali moramo da imamo sve petice tj. da budemo “Vukovci sa Vučjaka”.
Nakon škole idemo na trening, ritmičku gimnastiku, u klubu “Duško Tadić” (osuđen na 20 godina zatvora). Mi smo šampioni Republike Srpske i vicešampioni Velike Srbije.Naravno biti ćemo mnogo bolji kada se izgradi sportski kompleks “Radovan Karadžić”,(osuđen na 40 godina) sa olimpijskim stadionom “Ratko Mladić” (suđenje u tijeku).
Ja sam i član izviđačke čete “Radoslav Brđanin” (osuđen na 30 godina zatvora). To je naša svakodnevnica.7 ulica – 162 godine zatvora, jedna ulica doživotni zatvor, a koliko će godina biti budući olimpijski stadion ‘Ratko Mladić’ ovisi o Haagu!?"
Užas fakat!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70381 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iz političkog Sarajeva bi rekli - grad na fašističkoj osnovi.
Ono sve 'eroj do 'eroja
Ono sve 'eroj do 'eroja
- Thorgerson
#70382 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa dobro nije valjda da mislite da ove ulice fkt postoje?
To uopšte nije poenta ovog teksta.
- Thorgerson
#70383 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zašto niko "ne razvali" Genjca i ekipu koja su na grbači još više.muha_sa wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/113 ... ekate.html
Sta je razlika u odnosu na ove? Ovi naši kobajagi vole ovu zemlju.
- SaraFina
#70384 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Thorgerson wrote:Pa dobro nije valjda da mislite da ove ulice fkt postoje?
![]()
Pa ne vjerujem da sve postoje i da su na putu ovoj djevojčici ali poenta kao što reče nije u tome.
Nego u bolesnom dokazivanju i prekrajanju povijesti te pravljenju od zločinaca heroje.
- славянин
#70385 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
SaraFina wrote:Tomahawk11 wrote:" Svako jutro ja i moja drugarica Jelena, koja živi u ulici Momira Nikolića (osuđen na 20 godina zatvora), zajedno idemo u školu „Biljana Plavšić“ ( 11 godina zatvora). Ja živim u ulici Stanislava Galića broj 92 (doživotna robija). Da bi došli do škole moramo da pređemo aveniju Radoslava Krstića (osuđen na 35 godina) i parkić Ljubomira Borovčanina (osuđen na 17 godina zatvora).Ja i moji drugari smo odlični učenici i želimo da upišemo srednju školu “Momčilo Krajišnik” (osuđen na 20 godina zatvora), ali moramo da imamo sve petice tj. da budemo “Vukovci sa Vučjaka”.
Užas fakat!
- SaraFina
#70386 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Je li to ti mene stalkiraš? Postaje morbidno. Sa teme o odlasku na Dodika.
https://forum.klix.ba/pokret-za-odlazak ... 13650.html
Pročitaj mi predhodni upis. Lakše ti je. Nego jalovo pokušavati da me ismiješ.
https://forum.klix.ba/pokret-za-odlazak ... 13650.html
Pročitaj mi predhodni upis. Lakše ti je. Nego jalovo pokušavati da me ismiješ.
Pa ne vjerujem da sve postoje i da su na putu ovoj djevojčici ali poenta kao što reče nije u tome.
Nego u bolesnom dokazivanju i prekrajanju povijesti te pravljenju od zločinaca heroje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70387 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa nije, jasno da nije.Thorgerson wrote:Pa dobro nije valjda da mislite da ove ulice fkt postoje?
![]()
Sve su to podmetanja političkog Sarajeva.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- SaraFina
- Maraschino
#70390 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo je kolega najbitnije...Tomahawk11 wrote:Dodik poručio Tačiju: Nemoj spominjati RS
Nek si mu se nagovorio prCednice."Nemoj da spominješ RS. Ako će ti biti lakše, evo da ti kažem - RS nema nikakve teritorijalne pretenzije prema Kosovu, jer je Kosovo u Srbiji", rekao je Dodik, prenosi Srna.
- SaraFina
#70391 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pametni Albanci svaka im čast. Od gotovine praviti veresiju nisu budale.
Tumor dozvoliti da po ivicama nagriza ono za što su se izborili, bili bi budale.
Tumor dozvoliti da po ivicama nagriza ono za što su se izborili, bili bi budale.
- atmel
#70392 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nisu oni Bošnje.SaraFina wrote:Pametni Albanci svaka im čast. Od gotovine praviti veresiju nisu budale.
Albancima
Sjećam se zajedničkog nastupa Vučića i Bakira na N1.
Vučić govori a ovaj naš konj samo potvrđuje kako stanovništvo sa cijelog Balkana odlazi. Dok ovaj prvi zna u selo u BiH i Srbiji koliko je stanovnika, a to je više puta pomenuo na televiziji, hoću, da kažem koliko prate trend iseljavanja, naš riđonja onako žalostno izgleda u diskusiji i samo potvrđuje šta ovaj drugi kurac govori. Dok ovaj ima plan kako prisvojiti teritorij naš k.... gleda koja je opština prioritet na izborima.
Last edited by atmel on 10/05/2019 16:27, edited 3 times in total.
- SaraFina
#70393 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
atmel wrote:Nisu oni Bošnje.SaraFina wrote:Pametni Albanci svaka im čast. Od gotovine praviti veresiju nisu budale.
Tumor dozvoliti da po ivicama nagriza ono za što su se izborili, bili bi budale.za diplomaciju
Za republiku dobiti federaciju.
- atmel
#70394 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovi iz nule državu, republiku.SaraFina wrote:atmel wrote:Nisu oni Bošnje.SaraFina wrote:Pametni Albanci svaka im čast. Od gotovine praviti veresiju nisu budale.
Tumor dozvoliti da po ivicama nagriza ono za što su se izborili, bili bi budale.za diplomaciju
Za republiku dobiti federaciju.
- mayab
- House
#70396 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mektić odgovorio na Vučićevu spremnost da "brani Srbiju": Odje*i više i ti i rat
- SaraFina
#70397 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
House wrote:Mektić odgovorio na Vučićevu spremnost da "brani Srbiju": Odje*i više i ti i rat
- SaraFina
#70399 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
House wrote:oplakao sam
Možeš zamisliti face u picoustog
- nemampojma0
#70400 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sutra press Dodika i Cvijanovicke, tema nepoznata. Kazu da ce izokola objasniti svojim glasacima kako treba ici putem ka NATO-u, ali to ne znaci ulazak u NATO