Mada, al qaida fan klub uvijek moze reci "to je uradio neki odmenuti pomahnitali Assadov general", pa nema nekog smisla sa njima o tome.
Nego, pogledati ova lica

oni nemaju ljudski izraz lica, izobliceni, ovo su sejtani 1/1

Hame_ wrote:
Tebi ovo neka zajebancija čim se smiješ i koristiš LOL ().
Odjebaus i ti...

Ovo dijete ne zna 5 rijeci engleskog jezikaNadzornik wrote:
hahah koje sranje u bojiNadzornik wrote:
Trust mozgova..dječak sa šibicama wrote:
Nego, pogledati ova lica
Ovo sad više ne piše ni Fatima, kako li joj se matera zove. Ima ih više na nalogu, ko savoxa._BataZiv_0809 wrote:Jebalo mater cime se sve sluze
Sad sam gledao profil i nisam nasao ovaj tweetzrakomlat wrote:hahah koje sranje u bojiNadzornik wrote:

Ovisi sa koje strane Lavrov gledaMaliDuje wrote:Lavrov:"Sirija je nas Staljingrad"...
Toliko o tome da su Rusi spremni da ustuknu
karanana wrote:Meni je malo cudno izgledalo ono mjesto napada sarinom. Dakle, ljudi grcaju, dave se a drugi koji pomazu to rade bez ikakvih maski. Zar gas jos uvijek nije prisutan ako se napad desio prije par minuta. Onda u pozadini, mozda 50 metara od lokacije gdje su mrtvi i ovi koji se gushe, neki ljudi mirno sjede na nekom zidicu i gledaju prema dogadjaju. Nekako mi sve cudno oko toga.
GIVI wrote:Generalno ova dva taj general i 51state su dva najiritantnija trola na ovom forumu.Posebno pedeset prva pederska država.taj je najžešči borac za malo sutra uokolo.Superhikk wrote:Tja, svrsishodnog li reagovanja na pisanja lika kojem sami nick reflektuje komplekse. Al štaš, ne mogu svarit slabiće koji sopstvenu impotenciju kompenzuju klanjanjem sili, moći i bogatstvu. Pa se to uživi, identifikuje, pa sa žarom "ratuje" ovdje sa uglavnom imaginarnim putinoljupcima. Živopisan lik. Savremeni internet ratnik. Još general bokte. Au
U zelenim autobusima,idu na mjesto dogadjaja.Ironmen wrote:savoxxx gdje su humanisti bijeli sljemovi ??