Ta usluga se još uvijek šlepa, i ostala je dio Telemach usluga, jer cijelo Sarajevo nije bilo pokriveno Telemach signalom, s tim da sad kad su kupili sve sarajevske kablovske operatere to više nije slučaj (BH Cabel Net, Elob, HS, HKB-NET, M&H Company i ASK), tako da ta usluga i više nema nekog pretjeranog smisla, jer pretpostavljam da sad cijelo Sarajevo ima pristup Telemach uslugama, i vjerovatno je i planiraju uskoro ugasiti, a postojeće MMDS korisnike prebaciti na analogiju ili Start digitalni paket uz doplatu od 3 KM.Tiger 033 wrote:Drug valjda ja znam sta je za mene dobro...jbt NE kontam... ja trazim uslugu koju placam da RADIsta je tu (ne)normalno
ili ako vec kako kazete ne moze pa nek' je UGASE.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- crnivrag
#70276 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- semirsar
#70277 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
i et' te tujdi di si... sta 's kad je ugase, a ugasit' ce je sigurno?Tiger 033 wrote:Drug valjda ja znam sta je za mene dobro...jbt NE kontam... ja trazim uslugu koju placam da RADIsemirsar wrote:Total nije opcija, jelde, ako vec mora biti bezicnosta je tu (ne)normalno
ili ako vec kako kazete ne moze pa nek' je UGASE.
Kao sto rekoh, ne znam tvoju situaciju, ali da je ne znam koliko jeftiniji taj MMDS, nije vrijedan te tvoje patnje snjim.
Jbg, ti k'o sto rece, znas sta je za tebe dobro
- chakany
#70278 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kada starta Tropik TV? Nešto ne vidim reklamu u posljednje vrijeme na televiziji
Tokom trajanja SP-a na BHT 1 su često išle reklame za pomenuti kanal, a sad ništa.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#70279 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma vjerovatno je to imalo veze sa ovim popodnevnim vecim kvarom sad je sve poprilicno OK. Ping radi bez time outa tako da hvala u svakom slucaju. Ali fakat interesantno da je sinoc upload bio nulaTelemach wrote:@hrasno38
Ukoliko i dalje budete imali poteškoće sa brzinom interneta. Pozovite nas da detaljno provjerimo.
- crnivrag
#70280 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na reklami su govorili da se traži njihovo uvrštavanje od strane operatera od septembra.chakany wrote:Kada starta Tropik TV? Nešto ne vidim reklamu u posljednje vrijeme na televizijiTokom trajanja SP-a na BHT 1 su često išle reklame za pomenuti kanal, a sad ništa.
- Telemach
#70281 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Tiger 033,Tiger 033 wrote:Ja maloprije nazovem Telemach da im kažem da na MMDS-u kad gledam Animal planet i Discovery... restarta mi se resiver svakih 5 min i da na Discovery kasne titlovi ...Kaže mi lik hladno mi vam me mozemo pomoći...Jbt plaćam uredno uslugu koju NE mogu koristiti .....hallloooooo gdje to ima na kugli zemaljskoj !!!!odmor wrote:Ma najgore mi je bilo sto kad zoves 1360 ne mozes dobiti nikog iznad, nekog sefa, a oni na 1360 su samo na nekom protokolu. Cak sam im nudio da mi daju broj tog servisera, otiso bi ja autom po njega, ni to ne daju. Jos mi rodjo doso i potpaljuje me, kaze mi, ma to oni znaju da je crko ruter a nemaju rutera na stanju pa im se ne dolazi dok ne nabave. To se cak poklapalo sa pricom kad sam diskutovo sa jednim radnikom na 1360 i on mi reko da mi je ruter na ofline. Onda ja nazovem 1360 i kazem da ruter radi da ja mogu pristupit preko ip adrese, ali svi oni parametri decibeli na 0.
Ma ne znam, ne ponovilo se vise.
Pisali smo Vam u pp.
-
Dzontra_Volta
#70282 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://ba.n1info.com/a281272/Biznis/Tel ... rzaje.htmlTelemach predstavlja nove vrhunske sadržaje
Nove sezone Ubica mog oca i Senki nad Balkanom, nova serija Dragana Bjelogrlića Žigosani u reketu, utakmice UEFA Lige Nacija, Maša i Medvjed, Pepa Prase, Patrolne šape gledajte već u osnovnoj ponudi Telemacha! Istovremeno, Telemach standardne TV pakete obogaćuje HD kanalima i uvodi dodatne filmske kanale.
Vruća jesen hit premijera samo na TOP kanalu
Premijere originalnih serija koje se sa nestrpljenjem iščekuju – Ubice mog oca 3, Žigosani u reketu, Konak kod Hilmije učinit će jesen nezaboravnom, dok će svi korisnici već tokom zime moći da uživaju i prate novu sezonu hit serije - Senke nad Balkanom.
Utakmice Lige nacija na Sport Klubu
Od septembra, po prvi put se igra UEFA Liga nacija, a sljedeće godine i kvalifikacije za Europsko prvenstvo, čiji se prenosi emituju na Sport Klubu. Na Sport Klubu možete pratiti ove utakmice uz Sports mode statistiku preko EON-a.
Svi vaši omiljeni crtići su na Pikaboo
Popularni crtani filmovi Patrolne šape, Maša i Medvjed i Pepa Prase i još 10 novih naslova postaju dio Pikaboo porodice. Crtići zabavnog i edukativnog karaktera će svakom djetetu držati pažnju i naučit će ga mnogo novih stvari.
Telemach ukida doplatu za HD kanale
Telemach, sa vodećom HD ponudom u zemlji i najvećim brojem kanala u visokoj rezoluciji, svakom korisniku već od osnovnog paketa omogućava sve više sadržaja u HD rezoluciji. Od 28.8. HD paket prestaje da postoji i svi HD kanali postaju dio standardnih paketa bez dodatne naplate.
Korisnici D3 Osnovnog paketa imat će dodatno na raspolaganju tri HD kanala - Discovery Showcase HD , FTV HD, History HD, dok se u Proširenom paketu nalazi dodatnih šest HD kanala - Short TV HD, H2 HD, QYOU HD, MTV Live HD, iConcerts HD, Hustler TV HD po nepromijenjenoj cijeni!
Ostale promjene
Pored bogatog sadržaja koji se dodaje za sve generacije na postojećim kanalima, korisnici dobijaju i 2 nova filmska kanala – CineStar Comedy & Family i Pink SciFi, a korisnici Osnovnog paketa dobijaju i kanal Pink Western.
Dodatno, Telemach uvodi i opciju vraćanja unazad za još 3 kanala – CineStar Premiere HD 1, CineStar Premiere HD 2 i CineStar Comedy & Family kanal.
- fusion_ba
#70283 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pise sta uvode a ne pise sta izbacuju 
-
Mustang1
#70284 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako niko nije pritisnuo BHT. Ocigledno ljudi jos ne znaju, bit ce frke dan pred utakmicu kad ljudi koji su na selu skontaju da ne mogu gledati reprepzentaciju 
- Rugafet
#70285 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opa odlicna vijest za CP i CC i vracanje unazad. Svaka cast.
Cekaj jos nema obavijesti o ukidanju amc druzine? Da li to znaci da ipak postoji sansa da prezive kod nas
Cekaj jos nema obavijesti o ukidanju amc druzine? Da li to znaci da ipak postoji sansa da prezive kod nas
- aditon
#70286 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da li to znači da ćemo na SK gledati BiH repku u Ligi nacija i ako da, da li će iste prenositi srpski komentator?
- fusion_ba
#70287 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako su kupili prava i za Srbiju onda vjerovatno ce biti srpski komentator, a ako su samo za BiH kao Ligu prvaka onda mozda bude i neko iz BiH.
Last edited by fusion_ba on 27/08/2018 14:22, edited 1 time in total.
- diablobih
#70288 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
" Dodatno, Telemach uvodi i opciju vraćanja unazad za još 3 kanala – CineStar Premiere HD 1, CineStar Premiere HD 2 i CineStar Comedy & Family kanal. "
Woooooohoooo, napokon, bili su skoro bespotrebni kanali, jer se nije moglo vracati.
Woooooohoooo, napokon, bili su skoro bespotrebni kanali, jer se nije moglo vracati.
- MTV
#70289 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Crni ce da ugrize Dzontru

- diablobih
#70290 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, to se odavno zna, BiH samo na SK. Ko ce prenositi i nije bitno, ionako imaju bolje tri puta komentatore od bahe i tako tih. Napokon necu morati slusati kad bude igrac na 40 metara od gola da bi igrac mogao osutati.aditon wrote:da li to znači da ćemo na SK gledati BiH repku u Ligi nacija i ako da, da li će iste prenositi srpski komentator?
- Hercegoviina
#70291 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach nam pokusava zamazat oci uvodjenjem nizerazrednih pink kanala koji nisu ni za smeca sve pod krinkom top vrhunskih kanala.
- Rugafet
#70292 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I ja bas kontam..ovo nece na dobroMTV wrote:Crni ce da ugrize Dzontru![]()
![]()
![]()
![]()
- fusion_ba
#70294 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zato i ne uvode sve pinkove odjednom nego ih cuvaju kad izbace nesto kvalitetno da ubace pinkov kanal sa istom tematikom kao zamjenuHercegoviina wrote:Telemach nam pokusava zamazat oci uvodjenjem nizerazrednih pink kanala koji nisu ni za smeca sve pod krinkom top vrhunskih kanala.
Last edited by fusion_ba on 27/08/2018 14:32, edited 1 time in total.
- aditon
#70295 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nemam ništa protiv komentatora na SK, manje više svi su dobri međutim kad je naša reprezentacija u pitanju, onda komentator treba biti subjektivan, a ne objektivan 
-
shandrprcSA
#70296 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
svako 20-30 min se gubi slika i net pa onda radi 15 min pa ponovo nestaje, nekad ima tv i net nekad nema samo neta. Vise puta pregledao sve kontakte i spojnice i sve je ok.

- Radar71
#70297 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gdje su povratne info?Telemach wrote: Javit ćemo vam se sa povratnim informacijama za TOP PLAY.
-
hipija
#70298 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ide psihološka priprema za izbacivanje AMC kanala. Prvo se navede šta dolazi a onda ubrzo i šta odlazi.
Vrlo je moguće da će se ubaciti samo ova dva kanala :CineStar Comedy &Family i Pink SciFi a da će ovo pretumbavanje kanala po paketima, vraćanje unazad i ukidanje pet kanala iz HD paketa biti alternativa za ukidanje 7 AMC kanala.
Vrlo je moguće da će se ubaciti samo ova dva kanala :CineStar Comedy &Family i Pink SciFi a da će ovo pretumbavanje kanala po paketima, vraćanje unazad i ukidanje pet kanala iz HD paketa biti alternativa za ukidanje 7 AMC kanala.
-
printy4911
#70299 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
korisnici Osnovnog paketa dobijaju i kanal Pink Western.
Starije osobe traže ovaj kanal, đaba svi Fox, CineStar i slični kanali.
- crnivrag
#70300 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sreća njegova da sam bio zauzet cijeli dan, pa nisam vidio obavijest na vrijeme, koja se inače pojavila i na Klix portalu: https://www.klix.ba/magazin/film-tv/tel ... /180827074Rugafet wrote:I ja bas kontam..ovo nece na dobroMTV wrote:Crni ce da ugrize Dzontru![]()
![]()
![]()
![]()