Da, slabo se cuje, ali ako smo ultima i ja dobro prebrojali cini se da je prozvano 15uglavnomja wrote:
16
Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#7026 Re: Rukometna reprezentacija BiH
-
akaunt
#7027 Re: Rukometna reprezentacija BiH
I da se on ne zapita "Jebem li ga što mene ne prozvaše"?Edin H. wrote:Da, slabo se cuje, ali ako smo ultima i ja dobro prebrojali cini se da je prozvano 15uglavnomja wrote:
16
- Charuga
- Globalni moderator
#7028 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”rocco_siffredi wrote:Ajde deda na patetisi ovdje i ne seri.
» rocco_siffredi
7 dana
-
akaunt
#7029 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Koji broj ima Numić?
- phillie
#7030 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Cini mi se sedmica...ma realno, nije ni mogao cuti jel ga prozvalo. Nije to dodjela Oskara, nego je buka u dvorani, a oni izlaze vec ustaljenim redoslijedom (kao i kosarkasi). Ako se doda jos tu i adrenalin pred utakmicu, onda ce malo ko obracati paznju na spikera, koji je mogao citati i haiku poeziju u tom trenutku.akaunt wrote:Koji broj ima Numić?
-
akaunt
#7031 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ako je sedmica onda se fino vidi kad izlazi na teren i cuje se da ga spiker najavljuje.phillie wrote:Cini mi se sedmica...ma realno, nije ni mogao cuti jel ga prozvalo. Nije to dodjela Oskara, nego je buka u dvorani, a oni izlaze vec ustaljenim redoslijedom (kao i kosarkasi). Ako se doda jos tu i adrenalin pred utakmicu, onda ce malo ko obracati paznju na spikera, koji je mogao citati i haiku poeziju u tom trenutku.akaunt wrote:Koji broj ima Numić?
- Bosanski_kralj
#7032 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kako mi znamo uprskati stvari to je prosto nevjerovatno.
Ipak, dojam je kako neka druga, veća nacija ne bi bila ovako kažnjena. Istina, njima se vjerovatno nikad ne bi ni desio ovakav propust.
Ipak, dojam je kako neka druga, veća nacija ne bi bila ovako kažnjena. Istina, njima se vjerovatno nikad ne bi ni desio ovakav propust.
- uglavnomja
#7033 Re: Rukometna reprezentacija BiH
nuMic nije ni na jednom spisku 
- phillie
#7034 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ipak je 27 Nuic.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
svi u napad
#7036 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Zatvaraj sve. Covjek doktorirao sa 2 recenice. Svu nasu glupost, nemarnost, ljenost i neodgovornost, kako drzave tako i pojedinaca opisao na najjednostavniji nacin. E sad patriote nek nastave braniti neodbranjivo. Nama koji volimo ovu drzavu je stalo da se stvari popravljaju i idu na bolje i zato samo kaznjavati po novcaniku. Glavu ne treba stavljati u pijesak. Zivjeli.TAFKAP wrote:Ne razumeijem čemu tolika frka, nevjerica i bunjenje... Kad je država BiH kao najveći organ u stanju zakasniti da na rok podnose tužbu protiv Srbije za agresiju, t.j. ne podnese istu jedinim ispravnim, ovlašetnim, putem, ovo je šaša.
Ne može se naprijed u budužnost, na "zakrpit", "zajebat" i "haj ba, biće nekako"...
- uglavnomja
#7037 Re: Rukometna reprezentacija BiH
svi u napad wrote:Zatvaraj sve. Covjek doktorirao sa 2 recenice. Svu nasu glupost, nemarnost, ljenost i neodgovornost, kako drzave tako i pojedinaca opisao na najjednostavniji nacin. E sad patriote nek nastave braniti neodbranjivo. Nama koji volimo ovu drzavu je stalo da se stvari popravljaju i idu na bolje i zato samo kaznjavati po novcaniku. Glavu ne treba stavljati u pijesak. Zivjeli.TAFKAP wrote:Ne razumeijem čemu tolika frka, nevjerica i bunjenje... Kad je država BiH kao najveći organ u stanju zakasniti da na rok podnose tužbu protiv Srbije za agresiju, t.j. ne podnese istu jedinim ispravnim, ovlašetnim, putem, ovo je šaša.
Ne može se naprijed u budužnost, na "zakrpit", "zajebat" i "haj ba, biće nekako"...
- It_is_a_Leclerc
#7038 Re: Rukometna reprezentacija BiH
A čujte, i meni je stalo da EHF ne vode idioti (da citiram velikog Veselina Vujovića), da delegati nisu osobe protiv kojih se vodi istraga za sistemsko namještanje utakmica i kriminal (da citiram slovensku štampu), da se dokumenti koje naš savez dostavi u ovakvim slučajevima makar prelistaju, ako se već ne čitaju, pa vidite da - ne ide.
Odluka EHF-a je na deset stranica ponovila sve ono što su Švicarci napisali u svom dopisu. Naš odgovor se i ne spominje. Kao da nije ni poslan. I zato se treba i hoćemo se žaliti.
To što smo musavi, prljavi,siromašni i nesposobni, baš i ne znači da trebamo mirno ćutati i pognuti glavu dok se svaka bjelosvjetska šuša piša po nama..Mislim, možda vi i možete, možda imate to u kodu. Neki od nas malo teže.
Živjeli.
Odluka EHF-a je na deset stranica ponovila sve ono što su Švicarci napisali u svom dopisu. Naš odgovor se i ne spominje. Kao da nije ni poslan. I zato se treba i hoćemo se žaliti.
To što smo musavi, prljavi,siromašni i nesposobni, baš i ne znači da trebamo mirno ćutati i pognuti glavu dok se svaka bjelosvjetska šuša piša po nama..Mislim, možda vi i možete, možda imate to u kodu. Neki od nas malo teže.
Živjeli.
-
criticos
#7039 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jedino na šta se RSBiH može žaliti je na to da se utakmica ponovi, jer je propust bio od strane delegata utakmice i sudija koji također nisu primjetili da je igrač koji nije u zapisniku na terenu. Onog trena kada su to primjetili, trebali su prekinuti neregularnu utakmicu. Nastavak neregularne utakmice ne može biti regularan i krivica potpisanog zapisnika od strane ljudi iz RSBiH je dovela do neregularnosti, ali sudije i delegat su neregularnu utakmicu priveli kraju aminujući grešku. Da su utakmicu prekinuli, samo tada bi se krivica mogla svaliti samo na RSBiH i registrovati gostima 0:10. Ovo je jedino na šta se RSBiH može žaliti i pokušati isposlovati ponovljenu utakmicu.
- hrasno38
#7040 Re: Rukometna reprezentacija BiH
It_is_a_Leclerc wrote:A čujte, i meni je stalo da EHF ne vode idioti (da citiram velikog Veselina Vujovića), da delegati nisu osobe protiv kojih se vodi istraga za sistemsko namještanje utakmica i kriminal (da citiram slovensku štampu), da se dokumenti koje naš savez dostavi u ovakvim slučajevima makar prelistaju, ako se već ne čitaju, pa vidite da - ne ide.
Živjeli.
- red evil
#7041 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Apsolutno da ne trebamo nikome dopustiti da rade od nas šta hoće ali isto tako moramo znati i priznati svoju grešku a ne uvijek svaljivati na druge, imaju nešto protiv nas. Nas ukopava potpis Muzurovića, on je glavni i on nas košta baraža i potencijalno SP. Taj potpis je vrlo važan, inače potpis na bilo koji dokument je važan i nakon tog potpisa sve što piše na dokumentu ti postaješ kriv ako šta ide protiv tebe. Treba čitati šta potpisuješ. Ovo nam mora biti škola. Nama za diskvalifikaciju nije problem delegat već Muzurović, nije nas izbacilo što je delegat zaboravio napisati ime već što je Muzurović to potpisao. Potpisao je netačan spisak, potpisao je saglasnost da će igrati jedino ti igrači koji se nalaze na spisku, potpisao je da je delegat apsolutno tačno, bez i jedne greške napisao spisak, i to nas problem. Muzurović mora biti kažnjen za svoj nemar, neznanje obavljanja svog posla, ništa ga ne amnestira u ovoj grešci. I moramo naučiti da budemo samokritični jer samo na takav način možemo napredovati.It_is_a_Leclerc wrote:A čujte, i meni je stalo da EHF ne vode idioti (da citiram velikog Veselina Vujovića), da delegati nisu osobe protiv kojih se vodi istraga za sistemsko namještanje utakmica i kriminal (da citiram slovensku štampu), da se dokumenti koje naš savez dostavi u ovakvim slučajevima makar prelistaju, ako se već ne čitaju, pa vidite da - ne ide.
Živjeli.
- turbofolk
#7042 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Koliko je već prošlo od informacije da nećemo u baraž. Ima li ijedan novinar da kontaktira nekog od igrača, selektora, golmana Burića npr. Baš bih volio čuti njegovo razmišljanje o svemu. Onako sretan nakon pobjede u Tuzli i ona izjava da je konačno vrijeme da se plasiramo na neki završni turnir. A sad.. Da mu neko to tek tako oduzme. Kažem, baš bih volio čuti šta on ima reći o svemu.

- Muhamed Đakmić
#7043 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Brate bilo 6-7 izjava na raznim portalimaturbofolk wrote:Koliko je već prošlo od informacije da nećemo u baraž. Ima li ijedan novinar da kontaktira nekog od igrača, selektora, golmana Burića npr. Baš bih volio čuti njegovo razmišljanje o svemu. Onako sretan nakon pobjede u Tuzli i ona izjava da je konačno vrijeme da se plasiramo na neki završni turnir. A sad.. Da mu neko to tek tako oduzme. Kažem, baš bih volio čuti šta on ima reći o svemu.
![]()
- It_is_a_Leclerc
#7044 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ja sam među prvima ovdje ukazao na problematiku tog potpisa (možda da neko od ovih što idu okolo i iskopavaju moje postove bude tako ljubazan pa mi to pronađe). Ali, nema šanse da smo mi jedini i glavni krivci za taj propust. Delegat je cijeli period prije utakmice bio pod pritiskom švicarskih službenih lica (morao ići u hotel Tuzla da vidi kako policajac kašlje, kako zavjese smrde na duhan, u restoran Zlatnik da vidi kakva je hrana, itd. itd.), nije stigao uraditi zapisnik, uradio ga pogrešno...I sad sve to da se zaboravi, a da "lanac događaja" krene od pogrešnog potpisa Muzurovića.
Pa ne može tako.
Nije nikakav problem, kaznite nas novčano, jer to zaslužujemo, ali izbaciti nas nakon pobjede čiste kao suza - zbog propusta lica EHF-a - nije i ne može biti pravedno.
Pa ne može tako.
Nije nikakav problem, kaznite nas novčano, jer to zaslužujemo, ali izbaciti nas nakon pobjede čiste kao suza - zbog propusta lica EHF-a - nije i ne može biti pravedno.
- uglavnomja
#7045 Re: Rukometna reprezentacija BiH
It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam među prvima ovdje ukazao na problematiku tog potpisa (možda da neko od ovih što idu okolo i iskopavaju moje postove bude tako ljubazan pa mi to pronađe). Ali, nema šanse da smo mi jedini i glavni krivci za taj propust. Delegat je cijeli period prije utakmice bio pod pritiskom švicarskih službenih lica (morao ići u hotel Tuzla da vidi kako policajac kašlje, kako zavjese smrde na duhan, u restoran Zlatnik da vidi kakva je hrana, itd. itd.), nije stigao uraditi zapisnik, uradio ga pogrešno...I sad sve to da se zaboravi, a da "lanac događaja" krene od pogrešnog potpisa Muzurovića.
Pa ne može tako.
kao prvo to je delegatov posao, svugdje se repke zale na nesto, pa nije dosao na prepise zapisnik i gleda utakmicu
kao drugo to je (jos jedan) razlog da se tuzla prekrizi za medjunarodna takmicenja. cuj dovesti zapadnjake, i to sportiste, u pusacku sobu i jos ne promijeniti smrdljive zavjese ... na zapadu je smrad cigara gori od smrada vanago
jedini aerodrom u europi gdje se pusi u zgradi, gdje se unose flase sa picem u avion ...
kao trece nikakav propust, greska nizerangiranog ucesnika ne opravdava cinjenicu da je ODGOVORNO lice potpisalo tu gresku.
pa nije muzurovic ganjao zavjese i policiajce ...
i meni je zao, normalno, ali realno zao
a ti si nerealan, subjektivan, emocionalan, vjerovatno imas neke veze sa svim tim ... i zato razumijem ovo sto pises, ali nisi u pravu ... greska je greska, propust, kako hoces ... ali pika se potpis.
- turbofolk
#7046 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ne nađoh na klixu, pa kontam nije ni biloMuhamed Đakmić wrote:Brate bilo 6-7 izjava na raznim portalima
Hvala na informaciji, valja mi sad pročešljat ove sportske portale.
Edit: Komentarišem s čovjekom, bivšim rukometašem cijelu ovu situaciju sa diskvalifikacijom naših rukometaša, kaže on meni: Nema veze. Norveška je ba prejaka... Mrtav hladan, čovjek koji nijednu utakmicu reprezentacije ne propušta i zagriženi navijač ove ekipe. Pa kontam, koji qrac ja pojedoh svoje živce i psujem i delegata i onog ko spisak potpisa. Džaba Švicarcima sav pesinluk koji su nam podvalili, otrest će ih Norveška ko slinu.
- hrasno38
#7047 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nista manje jak nije bio ni Island kada smo igrali protiv njih pa oni ostadose a mi otidjosmo na SP!turbofolk wrote:Ne nađoh na klixu, pa kontam nije ni biloMuhamed Đakmić wrote:Brate bilo 6-7 izjava na raznim portalima
Hvala na informaciji, valja mi sad pročešljat ove sportske portale.
Edit: Komentarišem s čovjekom, bivšim rukometašem cijelu ovu situaciju sa diskvalifikacijom naših rukometaša, kaže on meni: Nema veze. Norveška je ba prejaka... Mrtav hladan, čovjek koji nijednu utakmicu reprezentacije ne propušta i zagriženi navijač ove ekipe. Pa kontam, koji qrac ja pojedoh svoje živce i psujem i delegata i onog ko spisak potpisa. Džaba Švicarcima sav pesinluk koji su nam podvalili, otrest će ih Norveška ko slinu.
- phillie
#7048 Re: Rukometna reprezentacija BiH
U rukometu, bar ovom reprezentativnom, nije bitno pobjediti. Mi pobjedimo Island, na SP odemo i mi i oni. Pobjedimo Svicarce, u baraz odu oni. Mi ko da igramo "onako" pa kad pobjedimo to se ne broji 
- turbofolk
#7049 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pročitah sad izjave Terzića i Burića na sportsport.ba
Pa njih uopšte ova odluka EHF-a nije iznenadila, nego je po njima čak i očekivana. Terzić, koji u karijeri nikad nije doživio sličnu situaciju, bio je malo rječitiji od Burića, pa je između ostalog rekao i ovo:
Pa njih uopšte ova odluka EHF-a nije iznenadila, nego je po njima čak i očekivana. Terzić, koji u karijeri nikad nije doživio sličnu situaciju, bio je malo rječitiji od Burića, pa je između ostalog rekao i ovo:
Znači žalbe koje se pominju s naše strane, po svemu sudeći su sviranje qrcu."Nisam direktno, zaista, ali sam čuo da je Monpeiller nekada davno isto kažnjen u Ligi prvaka. I to zbog nekog juniora koji nije bio u zapisniku. Nije čak ni nastupio"
- luckylaka
#7050 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Prvi put da ovom forumasu skinem kapu ili ti naklon do poda.Jednostavno ako smo mutavi,smotani,bijeda i fukara ne znaci da nemamo nikakva prava.Forumas objasnio.It_is_a_Leclerc wrote:A čujte, i meni je stalo da EHF ne vode idioti (da citiram velikog Veselina Vujovića), da delegati nisu osobe protiv kojih se vodi istraga za sistemsko namještanje utakmica i kriminal (da citiram slovensku štampu), da se dokumenti koje naš savez dostavi u ovakvim slučajevima makar prelistaju, ako se već ne čitaju, pa vidite da - ne ide.
Živjeli.