Hvala Riddle
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Mis mekinjas
#7026 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Joj da ja pišem seriju Jon Snow bi se vratio kao šetač. 
Hvala Riddle
Hvala Riddle
- Riddle
#7027 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ima spoilera, jer je serija dosta propustila i moguce da ce biti prikazano kasnije. Kao Jaime naprimjer. Događaj iz njegovog zadnjeg poglavlja me ostavio da na trncima cekam narednu knjigu. U seriji je negdje nasred mora.NK33 wrote:Nema vise spojlera dok ne izadje nova knjiga, u par scena je serija cak spojlala knjige tako da smo sad kvit i idemo ispocetka
Nema tamo nikog za rasprave, svi dosli na temu o seriji
- Riddle
#7028 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
U vecini slucajeva je dovoljno izbrisati S iz https.
- Aurelia Bronski
#7029 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ih, kod nas bi se zacas uhljebila, mi samo takve i zaposljavamo.AleksoMKD wrote:Nego ko ce sada Melisandru zaposlit? Ko ce joj verovati?
Ovakav debakl nece dobro stajati u CV-u. "Samo sam odvela desetine hiljada u smrt, nateral brata da ubije brata, roditelje da zapale svoje jedino dete i produzila haos u drzavi".
- dječak sa šibicama
#7030 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja mislim da je Melisandra onog jutra skontala da Stannis nije "taj", odnosno nije ga izdala vec jednostavno odjahala shvativsi da nema od njega hajra.
Lik je definitivno ispao najveci luzer u seriji, izgubio bitku od patuljka na Crnoj vodi, izgubio od Boltona, sta mu vrijedi ako i ostane ziv kad se takvom kralju vise niko nece pokloniti.
Jos kao vodja bijelih setaca? moze i tako, ali onda je i on zombi, ja ne vidim u onim likovima nista dobro. Samo idu naprijed bezglavo i ubijaju. Isto neka epidemija.
Lik je definitivno ispao najveci luzer u seriji, izgubio bitku od patuljka na Crnoj vodi, izgubio od Boltona, sta mu vrijedi ako i ostane ziv kad se takvom kralju vise niko nece pokloniti.
Jos kao vodja bijelih setaca? moze i tako, ali onda je i on zombi, ja ne vidim u onim likovima nista dobro. Samo idu naprijed bezglavo i ubijaju. Isto neka epidemija.
- AleksoMKD
#7031 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Aurelia Bronski wrote:
Ih, kod nas bi se zacas uhljebila, mi samo takve i zaposljavamo.
Ali ona ga je ubedila na sve te poteze.dječak sa šibicama wrote:Ja mislim da je Melisandra onog jutra skontala da Stannis nije "taj", odnosno nije ga izdala vec jednostavno odjahala shvativsi da nema od njega hajra.
Odjednom skontala "ups, zajebala sam se" i ostavila ga da umre.
On je trebao od samog pocetka slusati Davosa al sta ces, tvrdoglava budala.
- madner
#7032 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa nije je slusao kod Blackwatera i potop.
Realno, mogao je ovo bolje Stannis, a ne ovaj harakiri. Da je bar ubio ovu ruznu da je vise ne gledamo.
Realno, mogao je ovo bolje Stannis, a ne ovaj harakiri. Da je bar ubio ovu ruznu da je vise ne gledamo.
- dječak sa šibicama
#7033 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ubijedila ga uvjerena da je on "taj", a onda svi vidjesmo da nije.
Malo jeste da ispada naivno za jednu "vjesticu".
U sustini, on je kriv za poraz, inzistirao je da ide iako su ga svi upozoravali da dolazi snijeg, da je prerano, da saceka. On je navalio, sam pao sam se ubio.
U sustini, on je kriv za poraz, inzistirao je da ide iako su ga svi upozoravali da dolazi snijeg, da je prerano, da saceka. On je navalio, sam pao sam se ubio.
- Gandalf
#7034 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

portret jedan 'nako baš royalty
-
sizifinho
#7035 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
a pa ona mu je pričala kako u vatri stoji da je on pobjednik, da će poraziti boltone, ali samo ako pridonese žrtvu kraljevske krvi. Više puta ju je pitao- jesi li sigurna u to što gledaš?dječak sa šibicama wrote:Ubijedila ga uvjerena da je on "taj", a onda svi vidjesmo da nije.
A ona mu je milion puta nabila na nos to što je nije poveo s sobom u blackwater bay, pa izgubio borbu.
uostalom, skontaš da je lik vidio šta ta kuja može, i ja bi joj vjerovao
- ferratilis
#7036 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bgm ja bi je uvijek zaposlio, kod mene joj ne trebaju nikakve preporuke ni sivijeviAleksoMKD wrote:Nego ko ce sada Melisandru zaposlit? Ko ce joj verovati?
Ovakav debakl nece dobro stajati u CV-u. "Samo sam odvela desetine hiljada u smrt, nateral brata da ubije brata, roditelje da zapale svoje jedino dete i produzila haos u drzavi".
- Tito_i_Partija
#7037 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jarane, kad imas onakav pickin dim, ne smije ti niko nista.sizifinho wrote: uostalom, skontaš da je lik vidio šta ta kuja može, i ja bi joj vjerovao
-
kakavdanakneiskustvu
#7038 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ko je onaj sto ga arya ubi?
- Njanjavi
#7039 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pogledaj epizodu gdje joj ubijaju oca, onaj lik koji cuva sansu da gleda odrubljivanje glave je onkakavdanakneiskustvu wrote:ko je onaj sto ga arya ubi?
-
kakavdanakneiskustvu
#7040 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ono bas ko da je lena headey gola prosetala dubrovnikom
-
kakavdanakneiskustvu
#7041 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Njanjavi wrote:Pogledaj epizodu gdje joj ubijaju oca, onaj lik koji cuva sansu da gleda odrubljivanje glave je onkakavdanakneiskustvu wrote:ko je onaj sto ga arya ubi?
hvala,vidim da mi je odnekle poznat
- rumenige_brajtner
#7042 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
karma is a bitch 

-
Juliuscezar
-
sumirprimus
#7044 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
auh,dje snjeznog da opletu.jedino ako nije to azor ahaj kako vec.
kad se digne prvo sve one izdajnicke pizdeke oko sebe da potamani,i onog malca..smrad jedan nezahvalni..
inace slazem se kko god je reko za kraj sezone,nedoreceno,nedovrseno,bezveze.sve ocekujes neki speTakl,bitku,ono skok sa kule,jedno klanje,izdaju,kralja na bukvicu,kraljicu medj divljacima opet i patuljka na tronu.
inace,ne znam jel ko postavljao,za one koji nisu citali knjige,dobri su i oni klipovi na jutjubu complete history got sezona:1234...od prvih ljudi...
kad se digne prvo sve one izdajnicke pizdeke oko sebe da potamani,i onog malca..smrad jedan nezahvalni..
inace slazem se kko god je reko za kraj sezone,nedoreceno,nedovrseno,bezveze.sve ocekujes neki speTakl,bitku,ono skok sa kule,jedno klanje,izdaju,kralja na bukvicu,kraljicu medj divljacima opet i patuljka na tronu.
inace,ne znam jel ko postavljao,za one koji nisu citali knjige,dobri su i oni klipovi na jutjubu complete history got sezona:1234...od prvih ljudi...
- AleksoMKD
- Tito_i_Partija
#7046 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
To bas neko sjeo i pobroj'o koliko ljudi ima na svakoj strani?AleksoMKD wrote:
Ali ono sto je vaznije od samog broja ljudi su konji. Stannis nije im'o ni magarca.
- AleksoMKD
#7047 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Yup.
Mislim isti lik koji je prebrojao Stanisove u bitci na zidu.
Mislim isti lik koji je prebrojao Stanisove u bitci na zidu.
- ferratilis
#7048 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Živo me zanima čime se bavi ovaj što je ovo brojao, i koliko zarađujeAleksoMKD wrote:
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7049 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
i da je bilo vojnika na obje strane ko na slici stanisovih je pola u toku jurisa pocelo bjezat nazad u sumu a boltonovi su svi na konjima plus u formaciji za opkoljavanje...
-
Juliuscezar
#7050 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da je Stannis znao da ovi izlaze iz zidina mogao je vratiti vojsku u sumu i tako umanjiti prednost konjice. Mozda bi morao postaviti mamac i zrtvovati par stotina ljudi , ali bi imao neke sansepici wrote:i da je bilo vojnika na obje strane ko na slici stanisovih je pola u toku jurisa pocelo bjezat nazad u sumu a boltonovi su svi na konjima plus u formaciji za opkoljavanje...