Isto sam tražio ali nigdje. Možeš u Haris Exportu vidjeti ali ti nije original.Nisrin wrote:BINGOhotaa wrote:Gdje u Sa ima da se kupi ova Fred Perry majica i koja je cijena ?
Baj d vej, kupio nekad u Njemačkoj ovu majicu i dan danas k'o nova
Isto sam tražio ali nigdje. Možeš u Haris Exportu vidjeti ali ti nije original.Nisrin wrote:BINGOhotaa wrote:Gdje u Sa ima da se kupi ova Fred Perry majica i koja je cijena ?
DaffyDuck wrote:ima krpljenje sofersajbe na autu? znaci popravak malog napuknuca prouzrokovanog letecim kamencicem na putu
DaffyDuck wrote:ima krpljenje sofersajbe na autu? znaci popravak malog napuknuca prouzrokovanog letecim kamencicem na putu
WildRedRose wrote:DaffyDuck wrote:ima krpljenje sofersajbe na autu? znaci popravak malog napuknuca prouzrokovanog letecim kamencicem na putu
znaci ipak si se odlucila da ti kidam ves pa zato trazis jeftinoamiliana wrote:Jeftinog zenskog donjeg vesa ???
Ja sam išao 2 puta zbog auta,i tu je normalno,ali kad udješ u "pijacu" to je ciganluk,krkanluk i ne znam šta već.Ja zaobilazim u širokom luku.uglavnomja wrote:ima li sta zanimljivo na auto pijaci![]()
isplati li se klapnuti do tamo? da se ubije par sati
Auto stakla Novus, Alipašina 69 (Koševsko brdo). Broj telefona: 033 226 986DaffyDuck wrote:ima krpljenje sofersajbe na autu? znaci popravak malog napuknuca prouzrokovanog letecim kamencicem na putu
Otidji, to treba dozivjetiuglavnomja wrote:ima li sta zanimljivo na auto pijaci![]()
respo wrote:znaci ipak si se odlucila da ti kidam ves pa zato trazis jeftinoamiliana wrote:Jeftinog zenskog donjeg vesa ???
dobro necemo javnoamiliana wrote:respo wrote:znaci ipak si se odlucila da ti kidam ves pa zato trazis jeftinoamiliana wrote:Jeftinog zenskog donjeg vesa ???
P308 wrote:Otidji, to treba dozivjetiuglavnomja wrote:ima li sta zanimljivo na auto pijaci![]()
Necemo nikakoamiliana wrote:dobro necemo javno
dobro tako cemo pred forumasima necemo nikakorespo wrote:Necemo nikakoamiliana wrote:dobro necemo javno![]()
amiliana wrote:amiliana wrote:Jeftinog zenskog donjeg vesa ???
zenske gace 1 km, xxl 1,5 kmP308 wrote:amiliana wrote:amiliana wrote:Jeftinog zenskog donjeg vesa ???
Definisi jeftino
uglavnomja wrote:
zenske gace 1 km, xxl 1,5 km![]()
na autopijaci