evo malo mojih chilija...znalci ce prepoznati neke sorte
ovo je kod kuce a na drugoj lokaciji im ima jos bruka
takodjer sam iscjedio i sok iz preostale aronije...danas stigle etikete za flase,tako da je uskoro spremna za prodaju

danasnja berba

Moderator: anex
Banksy wrote:Heeej, tu siToto wrote:![]()
U bastispreca wrote:Gdje su svi sa ove teme......Najbolja tema na ovom forumu .....Ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigdje ste
OoooToto wrote:
Uh jesi poranilashmizlica wrote:U bastispreca wrote:Gdje su svi sa ove teme......Najbolja tema na ovom forumu .....Ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigdje ste
Toto wrote:Banksy wrote:Heeej, tu siToto wrote:![]()

a ima li krticedert wrote:basca mi ko Hirosima poslije atomske bome![]()
samo se jebena rastika drziko mlada ........i koju moja Heka redovno konzumira .....a ko ce drugi
![]()
i patlidzan nije jos kekno .....jebaji ga ......ove godine je zeglo ko nikada i kol'ko god zalijem malo
neJmashmizlica wrote:a ima li krticedert wrote:basca mi ko Hirosima poslije atomske bome![]()
samo se jebena rastika drziko mlada ........i koju moja Heka redovno konzumira .....a ko ce drugi
![]()
i patlidzan nije jos kekno .....jebaji ga ......ove godine je zeglo ko nikada i kol'ko god zalijem malo
Ima kod mene ,kolko trebasshmizlica wrote:a ima li krticedert wrote:basca mi ko Hirosima poslije atomske bome![]()
![]()
pa ako nemaš da ti pošaljemdert wrote:
neJmasto pitas? da ti nafatam koju
kod mene odmah pored napravile krtičnjakControl panel wrote:Vezano za krtice. Ja sam svaki dan imao po nekoliko novih rupa. Citao po forumima savjete i na kraju u peniju uzmem onaj uredjaj sto se zabode u zemlju. Ispusta onaj neki biiiip zvuk(koji i mene iritira) . Stavio sam to ima mjesec nema vise nijedne nove rupe.
Ali opet ljudi kazu i one se na to naviknu pa se opet vrate akon nekog vremena.
usput otjeras i komsijespreca wrote:malo im pustite rokenrola ili metalicu
holowey wrote:usput otjeras i komsijespreca wrote:malo im pustite rokenrola ili metalicu