MOSALJOZE wrote:Neko napisa da je kardio ujutro najbolje raditi.Da odma kažem da griješi.Eto zamisli sebe ustaneš u pola 7 nikakav i treba da trčiš -.- Kad raditi kardio?Milion puta sam napisao NITI JEDAN ORGANIZAM NIJE ISTI,tako da radiš kad ti odgovara.Ne znam ja volim trčati navečer oko 10,kad slabo koga ima ljepota,pogotovo ljeti.
Eh,što se tiče tog dijela vjerovatno je pored straznjice i bokova najtezi dio za skinuti.To malo stomaka,muči dosta raje.
A što se tiče načina,najbolji,najjednostavniji,i najzdraviji jeste trčanje + uključi bazen 2 puta sedmično.Ako ti je dnevno potrebno 2500 kalorija,unosi max 2000.Ne treba da ideš ni gore ni dole,malo će duže trajati,ali tijelo će imati prijeko potrebnu energiju za kardio.
Da ne zaboravim,dobre tene koje neće propuštati,kapa,gaće koje te neće stiskati,i toplija odjeća za torzo će svakako pomoći.
Kardio ujutru je cisti kiks, oko toga nema nikakvog spora.To sam jedne prilike i citao, to nema smisla.Eh sad, ne znam kad da ga ubacim u plan.Preko dana radim, jedino onda navecer... vikend bi mogao biti izuzetak, ali ne vjerujem da je bas uredu raditi u razlicita doba dana.Nije li pravilnije da to bude uvijek isti termin ? (mozda grijesim, mozda to nema veze ni s cim)
Sto se tice kalorija, ako unesem 2000, koliko onda uz jedan solidan 30minutni kardio mogu izgubiti ? I da li trebam praviti taj deficit, u startu recimo nekih -50 po danu do nekih -500 poslije ?
@Dantex
Upravo tako, prednji dio.Vrlo specificna situacija, gornji dio stomaka u odlicnom stanju, a ovo dole malo zapusteno.Mislim da nece trebati dugo da se skine, znao sam nekad i gori stomak skidati, ali eto... Isplatit ce se na kraju, to je sigurno.
Nisam neki aman ljubitelj hrane, mogu se privici na dijetu.