Jest' jez, neki pljakaduJoseMujica wrote:nego jel iko zbavio ove nove dresuljke....đe ima i kolko para?
Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#7026 Re: Dres reprezentacije BiH
- jeza u ledja
#7027 Re: Dres reprezentacije BiH
u americi ima. u raznim radnjama a i na netu. na fifa world cup store je isto bilo da se naruci. pa postavlja je raja slike jebemu misa. mescini i da je neko postavljao slike iz neke radnje u njemackoj.
ovi bijeli dresovi od juce mi izgledaju lose pravo, prozirni kad se natope. haj sto je ibisevic nosio traku, ali ako su zvanicni, a vjerovatno nisu (mislim takmicarski) onda od kud broj 24 na hadzicu kad svi moraju imati brojeve od 1 do 23?
ovi bijeli dresovi od juce mi izgledaju lose pravo, prozirni kad se natope. haj sto je ibisevic nosio traku, ali ako su zvanicni, a vjerovatno nisu (mislim takmicarski) onda od kud broj 24 na hadzicu kad svi moraju imati brojeve od 1 do 23?
-
isx
#7028 Re: Dres reprezentacije BiH
Moze li mi neko ko ima dres izmjeriti tačan prečnik logoa?
-
missko
#7029 Re: Dres reprezentacije BiH
Amerika je drugo trziste. Evropa je bitna, niko ne spori da ce repka igrati u adidasu ali nejasno je dokle ce nas legea drzati zakljucane. Ja cak mislim da u adidas radnjama u evropi u magacinima ima dresova i samo cekaju da se pravni odnosi rijese i da se puste u prodaju
Gesendet von meinem SM-N9005
-
Timotije
#7030 Re: Dres reprezentacije BiH
Plavi je dobar, sta vise odlican. Lagan, dise koza u njemu,stavrno nemam nikakvih zamjerki.
Kupio bih rado i bijeli (od ovog Legeinog se sav izaspem i unervozim), ali sto bi reko pokojni Mladen Delic: " Nema vise vremena za bilo sto, 45:38, pada mi zastavica jebiga....
Ibrete se i ovi moji Danci da im je sve puklo u danu, kod najpoznatijeg prodavaca, nijednog vise nema, a nema nas vise od 22 tisuce u drzavi....
Najprodavaniji od svih plasiranih reprezentacija
.
http://www.dr.dk/sporten/fifavm2014/nyh ... 143417.htm
Prevescu samo naslov: Ovo je iznenadjujuci danski favorit
Listu cete skontati i bez prevoda.....
Kupio bih rado i bijeli (od ovog Legeinog se sav izaspem i unervozim), ali sto bi reko pokojni Mladen Delic: " Nema vise vremena za bilo sto, 45:38, pada mi zastavica jebiga....
Ibrete se i ovi moji Danci da im je sve puklo u danu, kod najpoznatijeg prodavaca, nijednog vise nema, a nema nas vise od 22 tisuce u drzavi....
Najprodavaniji od svih plasiranih reprezentacija
http://www.dr.dk/sporten/fifavm2014/nyh ... 143417.htm
Prevescu samo naslov: Ovo je iznenadjujuci danski favorit
Listu cete skontati i bez prevoda.....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7031 Re: Dres reprezentacije BiH
ajnbishjenEdin H. wrote:Sprechen Sie Deutch?Velkoski wrote:fuck german language
- insomnia78
#7032 Re: Dres reprezentacije BiH
A mi pak velikoEdin H. wrote:Pa kao sto rekoh ti globalisti ne zarezuju nas ni za suhu sljivu, diskriminacija prema malom narodu, smatraju da smo malo trziste.phillie wrote:Jednostavno zakazala je distribucija dresova prema navijacima....dal zbog kratkog roka od vremena potpisivanja ugovora ili zbog neceg drugog, no idea.
A ni nas narod se valjda puno ne zali, sljedeci parolu, sutnja je zlato.
Ljudi ba jednostavno procjenili koliko ce biti dobri, ne puno za njih i nece da se zajebaju u pet do dvanest
Znaci daj im neki s lagera, napravicemo vam novi do godine, dvije...
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- insomnia78
#7033 Re: Dres reprezentacije BiH
Kriju nas nema govoramissko wrote:https://sportinsider.wordpress.com/2014 ... owina-aus/
Znaci bila je u ugovoru neka rupa koju adidas sad koristi da ponisti ugovor saveza s legeom i garant ih sad legea spori i zato nas adidas krije maximalno da se zastiti od kakvih penala koje bi mogli dobiti
Osim sto je na TV-u bila utakmica koju igramo u adidas opremi
-
Timotije
#7034 Re: Dres reprezentacije BiH
Gdje ih sve siju, napisite kome nije mrsko?
Moj je :" Made in Cambodia".
Moj je :" Made in Cambodia".
- jeza u ledja
#7035 Re: Dres reprezentacije BiH
Da, i moj je Made in Cambodia
.
Ne znam koliki je precnik jebiga nemam ga tu. Mogu samo reci da je naljepljen grb. Dres na ramenima ima rupice, sa strane uz tijelo je mescini tanji. Kragna je na V i preklapaju se tamno plava i bijela ciza (tamnija plava od ove na dresu). Ne znam jos pise ovo nesto adizero, climacool i kurci palci. Ne pise, nazalost, pozadi BiH ili nesto tako malim slovima. (ono na vrhu kragne ili nesto). Takodje, a ovo je valjda bitno ko se boji da nije original, na unutrasnjoj maloj etiketi ima nekakav mali bar kod. Materijal je hrapav. Eto to je sve sto se mogu sjetit. Grb je ovaj novi, sa cirilicom i to.
Nisam dodavao slova i brojke (mozes upisati sta hoces), sto sve zajedno povecava cijenu za jos nekih 25%.
noiserr je nabavio isti dres, ali njemu pise "DZEKO" i broj "11", koji je on sam dodao ako se ne varam. Sad ne znam jel upisivao "DZEKO" ili "DŽEKO" ili "Džeko" ili nesto trece. Ja sam se nadao da ce se moci kupiti dresovi sa unaprijed upisanim zvanicnim imenima, dijakriticima, zvanicnim brojevima i to, ali ocigledno ocekujem previse.
Nisam vidio bijele dresove.
Na FIFAinoj stranici, isti je fazon, a mislim da se moze naruciti i za van SAD, ali se mora platiti carina. Ko zivi u EU i da mu se placat sve to nek potrazi tamo.
Ne znam koliki je precnik jebiga nemam ga tu. Mogu samo reci da je naljepljen grb. Dres na ramenima ima rupice, sa strane uz tijelo je mescini tanji. Kragna je na V i preklapaju se tamno plava i bijela ciza (tamnija plava od ove na dresu). Ne znam jos pise ovo nesto adizero, climacool i kurci palci. Ne pise, nazalost, pozadi BiH ili nesto tako malim slovima. (ono na vrhu kragne ili nesto). Takodje, a ovo je valjda bitno ko se boji da nije original, na unutrasnjoj maloj etiketi ima nekakav mali bar kod. Materijal je hrapav. Eto to je sve sto se mogu sjetit. Grb je ovaj novi, sa cirilicom i to.
Nisam dodavao slova i brojke (mozes upisati sta hoces), sto sve zajedno povecava cijenu za jos nekih 25%.
noiserr je nabavio isti dres, ali njemu pise "DZEKO" i broj "11", koji je on sam dodao ako se ne varam. Sad ne znam jel upisivao "DZEKO" ili "DŽEKO" ili "Džeko" ili nesto trece. Ja sam se nadao da ce se moci kupiti dresovi sa unaprijed upisanim zvanicnim imenima, dijakriticima, zvanicnim brojevima i to, ali ocigledno ocekujem previse.
Nisam vidio bijele dresove.
Na FIFAinoj stranici, isti je fazon, a mislim da se moze naruciti i za van SAD, ali se mora platiti carina. Ko zivi u EU i da mu se placat sve to nek potrazi tamo.
-
isx
#7036 Re: Dres reprezentacije BiH
Daj mi izmjeri tačno u mm kad budeš u prilici, da mogu to uraditi na condivo majicu.jeza u ledja wrote:Da, i moj je Made in Cambodia.
Ne znam koliki je precnik jebiga nemam ga tu. Mogu samo reci da je naljepljen grb.
-
missko
#7038 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Ne kriju nas al eto nadji nas kod njih ovdje http://www.adidas.de/fussball-kleidung-trikotsinsomnia78 wrote:Kriju nas nema govoramissko wrote:https://sportinsider.wordpress.com/2014 ... owina-aus/
Znaci bila je u ugovoru neka rupa koju adidas sad koristi da ponisti ugovor saveza s legeom i garant ih sad legea spori i zato nas adidas krije maximalno da se zastiti od kakvih penala koje bi mogli dobiti
Osim sto je na TV-u bila utakmica koju igramo u adidas opremi
- insomnia78
#7039 Re: Dres reprezentacije BiH
Zato sto smo mali za njih i jednostavno se bahate, sto bi nas narod reko boli ih kurac
Zanima me samo koliko u parama dobijamo
Zanima me samo koliko u parama dobijamo
- Edin H.
#7040 Re: Dres reprezentacije BiH
Velkoski wrote:ajnbishjenEdin H. wrote:Sprechen Sie Deutch?Velkoski wrote:fuck german language
- Herr Flick
#7041 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma to su sve nagađanja,kave rupe i ta sranja.Mi smo zvanicni ugovor sa Legeom imali do 31.maja i poslije toga svako na svoju stranu.Mada mi je opet nejasno kako u sopostvenoj drzavi nemas kupit orginal dres za SPmissko wrote:https://sportinsider.wordpress.com/2014 ... owina-aus/
- jeza u ledja
#7042 Re: Dres reprezentacije BiH
Sad sam bezze otisao na FIFA store da vam kao dam link i dokazem da ima dresova, ali a-a. A znam da je bilo ranije.
Ima drugih nekih artikala, majice i tako to, ne znam jesu li uopste Adidasove, ali dresova nema. Nema ni link za njih. A kao sto rekoh prije 7 dana kad sam ja kupovao je bilo. Moja pretpostavka - jednostavno nestalo im, za sad. Otisao sam i na worldsoccershop, tamo gdje sam ja uzeo dres i sad ne mogu da nadjem. Il sam ja smotan pa ne mogu naci ponovo ono sto sam nasao na dvije razlicite stranice, ili se jednostavno - RASPRODALO.
Zato ih, siguran sam , nema ni u EU radnjama trenutno.
Ima drugih nekih artikala, majice i tako to, ne znam jesu li uopste Adidasove, ali dresova nema. Nema ni link za njih. A kao sto rekoh prije 7 dana kad sam ja kupovao je bilo. Moja pretpostavka - jednostavno nestalo im, za sad. Otisao sam i na worldsoccershop, tamo gdje sam ja uzeo dres i sad ne mogu da nadjem. Il sam ja smotan pa ne mogu naci ponovo ono sto sam nasao na dvije razlicite stranice, ili se jednostavno - RASPRODALO.
Zato ih, siguran sam , nema ni u EU radnjama trenutno.
-
missko
#7043 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Nejasno nego sta. Ako smo mi mali pa nije SP mali dogadjaj nije Dzeko mali igrac ljudi placaju reklame da im pravi licno Dzeko i licno adidas al jok njima je previse stavit nas na internet stranicu kao ucesnike SP koji nose adidas opremu ma dajte. Adidas jednostavno nece da se zalijece i izlaze dodatnom trosku dok stvari ne budu i pravno cisteHerr Flick wrote:Ma to su sve nagađanja,kave rupe i ta sranja.Mi smo zvanicni ugovor sa Legeom imali do 31.maja i poslije toga svako na svoju stranu.Mada mi je opet nejasno kako u sopostvenoj drzavi nemas kupit orginal dres za SPmissko wrote:https://sportinsider.wordpress.com/2014 ... owina-aus/
-
omar little
#7044 Re: Dres reprezentacije BiH
nema, nema. ja sam trazila neki dan i na fifi i na tom worldsoccerblabla, uopce nema traga dresa. obicno se ostavi dres i onda pise out of stock, ovdje nista. neprofesionalno, ko god da je odgovoran.
- Herr Flick
#7045 Re: Dres reprezentacije BiH
Ovi iz oficijelnog shopa saveza su prosle sedmice rekli da bi dresovi trebali doci ove sedmice,pa cemo vidit da li ce bas biti u prodaji
- jasko_ba
#7046 Re: Dres reprezentacije BiH
U Zenici na pijaci, kaze moze za cenera
Jebat ga, ne izgleda lose
Jebat ga, ne izgleda lose
-
omar little
#7047 Re: Dres reprezentacije BiH
jel bolji od onih legeinih s pijace? 
- Edin H.
#7048 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja sam stvarno vjerovao da ce se dresovi pojaviti u prodaji cim istekne ugovor sa Legeom, ali ne, Adidas nas je skroz izignorisao, ne shvatajuci da mi jesmo mala zemlja, ali ipak postoji poprilicna podrska fudbalskom timu.
Na engleskom website-u Adidasa, isto kao da BiH nije na Svjetskom prvenstvu i nisu nam oni zvanicni sponzor, tj. uopste nas nema.
Na engleskom website-u Adidasa, isto kao da BiH nije na Svjetskom prvenstvu i nisu nam oni zvanicni sponzor, tj. uopste nas nema.
Last edited by Edin H. on 10/06/2014 20:46, edited 1 time in total.
-
miki.ba
#7049 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja sam ubjedjen da ce dresovi biti u prodaji sa pocetkom SP-a.
-
missko
#7050 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Nema ni na Njemackom a radnje adidasa imaju masu narudzbi vec ali dresa nema jos u prodaji meni su u subotu rekli da ce biti sad u srijedu ali me tako vozaju vec 3 puta od 1.6Edin H. wrote:Ja sam stvarno vjerovao da ce se dresovi pojaviti u prodaji cim istekne ugovor sa Legeom, ali ne, Adidas nas je skroz izignorisao, ne shvatajuci da mi jesmo mala zemlja, ali ipak postoji poprilicna podrska fudbalskom timu.