Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zmijuga loma
#7026 Re: Real Madrid C.F.
Pa da, AS je katalonska novina sa sjedištem u Madridu. 
- Yashar
#7027 Re: Real Madrid C.F.
od Roona za City 
-
omar little
#7028 Re: Real Madrid C.F.
hvala ti.skenderija04 wrote:Evo link
Original: http://www.as.com/futbol/articulo/mouri ... ftb_26/Tes
Prevod Google http://translate.google.es/translate?sl ... es&act=url
evo, sad ovoh procitah http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... as-despite
- E&E
#7029 Re: FC Barcelona
I Raul vam je legenda kluba najveca u historiji pa gdje je sad? Prodali ste ga da bi kristina mogla dobiti broj 7.veljaca wrote:Mislim da, ako bi stvarno doslo do ovoga sukoba - mister Five tu ne bi imao sanse ..... jer Casillas je legenda kluba ..... bar je to moje misljenje ....skenderija04 wrote:Pa ne znam bas...Ovo za Manchester City je vjerovatno Mourinho filtrirao.Ali da As otvara sa temom Mourinho - Casillas je cudno. Koji je cilj izmisljanja sukoba? Da se Bayern i Barca opuste? Sumnjam. Ovo je unosenje nemira u vlastitu kucu ali mi jos nisu jasni interesi. Ako je ova bomba o odlasku u City povezana sa sukobom sa Ikerom onda je poruka jasna- ili on ili ja. Ako zeli da stvori napetost,ok ali Madrid je funkcionisao bolje kada je bila tisina i mir u klubu.
-
palermo
#7030 Re: FC Barcelona
Pa uvijek kada je neki klub birao između legende i uspjeha, i izabrao legendu, pogriješio je. I pojmovno, legenda je priča o prošlosti, uspjeh je priča o sadašnjosti.skenderija04 wrote:Pa to je to. Covjek je promjenio klub. Cak nisam siguran za koga je navijac Reala ako bi morao da izabere. Stampa je za Ikera ,logicno, ali mislim da je navijac Reala za Mourinha.
Naravno, Real je veći od obojice, kako god sukob završi. Ako uopšte i postoji
- Dr. Kuca
#7031 Re: Real Madrid C.F.
Entropio wrote:Nisam ovo očekivao od Casillasa.![]()
Ovo Kasiljas Murinju dokazuje da i on moze biti necovjek
- ultima_palabra
#7032 Re: Real Madrid C.F.
Khedira otpao za Osasunu zbog bolesti, Di Maria će biti na klupi.
-
matt9
#7033 Re: Real Madrid C.F.
Manchester City ready to launch sensational bid to sign Cristiano Ronaldo from Real Madrid this summer
Abu Dhabi powerbrokers willing to match £80 million world-record transfer fee and sanction salary of between £400,000-a-week and £500,000-a-week to land Portuguese icon
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... id-to-sign
Abu Dhabi powerbrokers willing to match £80 million world-record transfer fee and sanction salary of between £400,000-a-week and £500,000-a-week to land Portuguese icon
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... id-to-sign
-
Mustang1
#7034 Re: Real Madrid C.F.
Nema potrebe ni citati komentare portala gdje je Dzeko i top i flop i sve ostalo u svakoj utakmici 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#7035 Re: Real Madrid C.F.
osim guardiole koji je omanđijao barcelonine igračeultima_palabra wrote:Ja vam kažem, nemojte se plaho nadati da je ovo stvarni sukobPogledajte Mourinhove ekscese po Chelseaju i Interu... nije niko lud da tjera kapitena i legendu pred najvažniji dio sezone.
Lik je na odlascim uspio rasplakati Drogbu i Materazzia, štaš više
- ultima_palabra
#7036 Re: Real Madrid C.F.
Pa to...kladim se da bi i ovi domaći igrači koji ga lafo ne vole izginuli za njegaodesveuhonduras wrote:osim guardiole koji je omanđijao barcelonine igračeultima_palabra wrote:Ja vam kažem, nemojte se plaho nadati da je ovo stvarni sukobPogledajte Mourinhove ekscese po Chelseaju i Interu... nije niko lud da tjera kapitena i legendu pred najvažniji dio sezone.
ne postoji trener kojeg njegovi igrači više vole od Mourinha.
Lik je na odlascim uspio rasplakati Drogbu i Materazzia, štaš više
-
5 0 5
#7037 Re: Real Madrid C.F.
e sad je iker bad guy u svemu ovome. pogledaj kako su mourinhovi klubovi izgledali poslije njegovog odlaska. porto, chelsea, inter, svi do jednog ostali u krizi, sa polariziranim igracima, upravom... porto se oporavio, ali chelsea i inter jos uvijek nisu. pitanje je koliko je mourinhov "metod" dobar za madrid na duze staze. (o tome smo pricali jos prosle godine)ultima_palabra wrote: Pa to...kladim se da bi i ovi domaći igrači koji ga lafo ne vole izginuli za njegaPretpostavljam da hoće da probudi inat u Ikeru koji se možda malo uspavao.
cassillas nije samo kapiten madrida nego i spanije i najbolji golman na svijetu. njegove duznosti su puno vece u spaniji i njegova karijera nije samo ovih par godina mourinhovog izleta. covjek ne zeli da postane dio mourinhovih medijskih "ko ima duzi" igrica. (btw. mourinho je sa sobom odnio sve informacije koji su scouti napravili za chelsea. to govori nesto o njegovoj odanosti klubu. iz porta je isto otisao sa skandalom). mourinho uvijek misli samo na svoj uspijeh dok je cassillas pravi kapiten madrida. u svakom smislu te rijeci.
sad kad razmislim, ako mourinho sada postavlja standarde u madridu, mozda bi ikeru i bolje bolje negdje drugo, u manU npr. ili interu. moze doci i u barcelonu. cijela reprezentacija mu je tamo.
- ultima_palabra
#7038 Re: Real Madrid C.F.
Bojim se da se nismo baš najbolje razumjeli... ti inače imaš unaprijed određen pogled na neke stvari, kad se pojavi neka nova vijest onda je samo uklapaš u svoju sliku.505sCrtom wrote:e sad je iker bad guy u svemu ovome. pogledaj kako su mourinhovi klubovi izgledali poslije njegovog odlaska. porto, chelsea, inter, svi do jednog ostali u krizi, sa polariziranim igracima, upravom... porto se oporavio, ali chelsea i inter jos uvijek nisu. pitanje je koliko je mourinhov "metod" dobar za madrid na duze staze. (o tome smo pricali jos prosle godine)ultima_palabra wrote: Pa to...kladim se da bi i ovi domaći igrači koji ga lafo ne vole izginuli za njegaPretpostavljam da hoće da probudi inat u Ikeru koji se možda malo uspavao.
cassillas nije samo kapiten madrida nego i spanije i najbolji golman na svijetu. njegove duznosti su puno vece u spaniji i njegova karijera nije samo ovih par godina mourinhovog izleta. covjek ne zeli da postane dio mourinhovih medijskih "ko ima duzi" igrica. (btw. mourinho je sa sobom odnio sve informacije koji su scouti napravili za chelsea. to govori nesto o njegovoj odanosti klubu. iz porta je isto otisao sa skandalom). mourinho uvijek misli samo na svoj uspijeh dok je cassillas pravi kapiten madrida. u svakom smislu te rijeci.
sad kad razmislim, ako mourinho sada postavlja standarde u madridu, mozda bi ikeru i bolje bolje negdje drugo, u manU npr. ili interu. moze doci i u barcelonu. cijela reprezentacija mu je tamo.
Svaki igrač, ma kolika legenda bio, mora raditi na svom usavršavanju. Prije onog gola protiv Villareala, moglo se vidjeti da je kompletna ekipa nervozna jer protivnik ima slobodnjak sa 25 metara... to se prije nije dešavalo. Normalno je da bilo koji trener očekuje najbolje od svog golmana i kapitena u finišu sezone.
Po meni je Mourinho u Chelseaju ostavio vrhunsku kičmu ekipe koja je donijela mnogo trofeja u narednim godinama. To što Roman mijenja trenere kao čarape i što 5 godina poslije ne može napraviti smjenu generacija, mislim da nije do Josea.
Isto tako, Interu sa svim starim igračima je trebao jedan brzi remont čega Moratti nije bio svjestan. Inter se vratio u svoje normalno stanje u zadnjih 20 godina, i sad je tu kriv trener koji im je jedini donio uspjeh?
Uzmi Barcelonu 2008, Rijkaard je ostavio krš od ekipe, sa milion zavada, nikakvim radnim navikama i konceptom igre, uprava morala izaći na referendum podrške itd. Pep naredne godine osvojio sve... kad si sposoban onda mijenjaš stvari i nižeš uspjehe, kad si nesposoban onda tražiš izgovore.
-
5 0 5
#7039 Re: Real Madrid C.F.
@ultima_palabra:
izgleda da se nismo razumijeli. ali da ne uvlacimo sve te klubove u raspravu sad. ja se nadam da ce na kraju iker ostati.
izgleda da se nismo razumijeli. ali da ne uvlacimo sve te klubove u raspravu sad. ja se nadam da ce na kraju iker ostati.
- neo7
#7040 Re: Real Madrid C.F.
ti si dosadan sa reklamiranjem blgoa...plati pa klatiYashar wrote:Evo zbog čega CR7 donosi profit klubu u kojem igra,
odnosno zbog čega će donositi klubu u kojem će igrati
REKLAME - tajno oružje CR-sedmice
XXXXl
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#7044 Re: Real Madrid C.F.
gdje se mogu vidjeti ti golovi 
- odesveuhonduras
#7045 Re: Real Madrid C.F.
http://videa.hu/tagok/1652311rashtiman wrote:gdje se mogu vidjeti ti golovi
-
kory_galaktikos
#7046 Re: Real Madrid C.F.
aj benzeme aj ronalda.a golova... dobro je,ja nisam ni zamisljo bolje uh kako me bilo strah ove utakmice...
samo ljudi ovaj granero ma njeg treba prodat pod hitno,kolko je samo imo gresaka ma milion..i aBd desni bek prva opcija za trazit ljetos
samo ljudi ovaj granero ma njeg treba prodat pod hitno,kolko je samo imo gresaka ma milion..i aBd desni bek prva opcija za trazit ljetos
- BHF_Manijak
#7047 Re: Real Madrid C.F.
Znam da sam dosadan
ali - kako je odigro Ozil?! 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#7048 Re: Real Madrid C.F.
Golčina! Ali mog'o je bez ovog pokazivanja butine...
-
todd_smith
#7049 Re: Real Madrid C.F.
Entropio wrote:Nisam ovo očekivao od Casillasa.![]()
oplakah
-
kory_galaktikos
#7050 Re: Real Madrid C.F.
ma ozil ko ozil kad mu dodje luda predibla 3-4 igraca,napravi dar mar po strani heh--imo je mislim asistenciju,bio je dobar samo cini mi se da mu je bilo bas krivo kad je izlazio...BHF_Manijak wrote:Znam da sam dosadanali - kako je odigro Ozil?!