Sramota je šta rade dvije ekipe koje bi trebale biti uzor kako se igra fudbal... prevazišli su i Engleze i Talijane. Jedna ekipa kao da je izašla na uličnu tuču, a druga na časove glume
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#7026 Re: FC Barcelona
Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša
Sramota je šta rade dvije ekipe koje bi trebale biti uzor kako se igra fudbal... prevazišli su i Engleze i Talijane. Jedna ekipa kao da je izašla na uličnu tuču, a druga na časove glume
Fuj, čast izuzecima koji se trude da igraju fudbal kako treba, a i njih je sve manje... mislim da ću ovaj meč bojkotovati do daljnjeg.
- Charuga
- Globalni moderator
#7027 Re: FC Barcelona
Tek sad ti sega? Dobrodosao u klub ...ultima_palabra wrote:Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša![]()
- ultima_palabra
#7028 Re: FC Barcelona
Eh da nam je takvih bilo u ratu... do Vladivostoka bi doguraliPlavih_11 wrote:Tek sad ti sega? Dobrodosao u klub ...ultima_palabra wrote:Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša![]()
- Better Man
#7029 Re: FC Barcelona
Ako nisu mogli pobjediti Barcelonu koja još nije ušla u punu formu, šta onda mogu očekivati kad Barcelona bude u punoj formi? Real je jednostavno slabija ekipa od Barcelone i nemaju šta tražiti protiv iste i imaju odavno nabijen kompleks od njih.
- mrtva kokoš
#7030 Re: FC Barcelona
eno kaze guardiola da nije smio ubaciti sancheza u igru jer se bojao da ce dozivjeti ozljedu...

- fidoremilienko
#7031 Re: FC Barcelona
Ma daj, to su priče za malu djecu!Better Man wrote:Ako nisu mogli pobjediti Barcelonu koja još nije ušla u punu formu, šta onda mogu očekivati kad Barcelona bude u punoj formi? Real je jednostavno slabija ekipa od Barcelone i nemaju šta tražiti protiv iste i imaju odavno nabijen kompleks od njih.
-
fixer
#7032 Re: FC Barcelona
Tekma jest daleko, ali Sudnji dan mozda nije tolikoultima_palabra wrote:Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša![]()
Sramota je šta rade dvije ekipe koje bi trebale biti uzor kako se igra fudbal... prevazišli su i Engleze i Talijane. Jedna ekipa kao da je izašla na uličnu tuču, a druga na časove glumeFuj, čast izuzecima koji se trude da igraju fudbal kako treba, a i njih je sve manje... mislim da ću ovaj meč bojkotovati do daljnjeg.
Spaha car, a ovi mesari.
- ultima_palabra
#7033 Re: FC Barcelona
Marcelo je nervozan izišao na teren... publika ga je vrijeđala na rasnoj osnovi, mada to ne može biti opravdanje za onakav start.
-
fixer
#7034 Re: FC Barcelona
Ja mislim da je on mislio da starta na Alvesa, ali, ili ga je dobro "fulio", ili nije bilo vremena da mu vrati pa se istresao na ovom. A Alvesu je, siguran sam, htio da vrati nakon onog hvatanja za vrat.ultima_palabra wrote:Marcelo je nervozan izišao na teren... publika ga je vrijeđala na rasnoj osnovi, mada to ne može biti opravdanje za onakav start.
- Obuca9
#7035 Re: FC Barcelona
Imal negdje da se pogleda snimak one makljaže na kraju, ne upratih sinoć, poslije drugog gola Messija sam se okrenuo i igrao tavle, nisam vise ni gledo tekmu 
-
todd_smith
#7036 Re: FC Barcelona
hz__semir wrote:Imal negdje da se pogleda snimak one makljaže na kraju, ne upratih sinoć, poslije drugog gola Messija sam se okrenuo i igrao tavle, nisam vise ni gledo tekmu
- Obuca9
#7037 Re: FC Barcelona
Hvala. Kad su uopšte Real i Barca zadnji put odigrali tekmu, a da nije bilo marisane 
I uvijek isti likovi, Marcelo i Pepe kod Reala, a onaj rezervni golman kod Barce. Frajera izgleda čuvaju na klupi, samo da se ima ko pobiti s ovim grmaljima iz Madrida, kad zagusti
I uvijek isti likovi, Marcelo i Pepe kod Reala, a onaj rezervni golman kod Barce. Frajera izgleda čuvaju na klupi, samo da se ima ko pobiti s ovim grmaljima iz Madrida, kad zagusti
- Charuga
- Globalni moderator
#7038 Re: FC Barcelona
Onda su vjerovatno vrijedjali i Alvesa, posto je i on tamnoputi brazilac kao i Marcelo ..ultima_palabra wrote:Marcelo je nervozan izišao na teren... publika ga je vrijeđala na rasnoj osnovi, mada to ne može biti opravdanje za onakav start.
- ultima_palabra
#7039 Re: FC Barcelona
Pa možda su indirektno uvrijedili par milijardi ljudi, ali se taj zvuk čuo jedino kad Marcelo ima loptuPlavih_11 wrote:Onda su vjerovatno vrijedjali i Alvesa, posto je i on tamnoputi brazilac kao i Marcelo ..ultima_palabra wrote:Marcelo je nervozan izišao na teren... publika ga je vrijeđala na rasnoj osnovi, mada to ne može biti opravdanje za onakav start.
- Charuga
- Globalni moderator
#7040 Re: FC Barcelona
Zvizdanje je krenulo nakon nekog grubog starta koji je napravio a prije toga nisam uopste cuo da mu neko zvizdi. Nema tu nista na rasnoj osnovi ..ultima_palabra wrote:Pa možda su indirektno uvrijedili par milijardi ljudi, ali se taj zvuk čuo jedino kad Marcelo ima loptuPlavih_11 wrote:Onda su vjerovatno vrijedjali i Alvesa, posto je i on tamnoputi brazilac kao i Marcelo ..ultima_palabra wrote:Marcelo je nervozan izišao na teren... publika ga je vrijeđala na rasnoj osnovi, mada to ne može biti opravdanje za onakav start.
- ultima_palabra
#7041 Re: FC Barcelona
Ja sam čuo ono "hu hu" pred kraj utakmice, nije cijeli stadion ali se solidno čulo.Plavih_11 wrote:Zvizdanje je krenulo nakon nekog grubog starta koji je napravio a prije toga nisam uopste cuo da mu neko zvizdi. Nema tu nista na rasnoj osnovi ..
- Obuca9
#7042 Re: FC Barcelona
@ultima
Zar si zaboravio, 1500 kilometara...
- ultima_palabra
#7043 Re: FC Barcelona
Ma nisam, just stating the factshz__semir wrote:@ultima
- Korisnicko ime
#7044 Re: FC Barcelona
Neko napisa da su frankisti cijelu predsezonu spremali za Super kup i opet popusise. Tacno. Smrad im je tempirao formu za ove dvije tekme kao da je rijec o zavrsnici Lige prvaka i Primere a ne o dvije prve zvanicne utakmice u sezoni. Zna Special smrad da protiv Barce ima sanse samo u ovakvim takmicenjima kup formata gdje odlucuju jedna ili dvije utakmice. Napeli su se k'o treger da odmah dostignu vrhunac forme pa su na pripremnim utakmicama igrali kao da im se o zivotu radi. Onda dodje Messi s plaze i pokaze im gdje im je mjesto. I klubu i Kristini i Special smradu...
A covjek je stvarno sramota za nogomet. Vidi izjave nakon meca i zavrtanja uha Barcinom pomocnom treneru. Kompletan idiot...
Procitah jutros dobar komentar. Barca ga je stvorila, Barca ce mu svojim uspjesima protiv Reala i doci glave...
A mentoli poput Pepea i Marcella nisu vrijedni za komentarisanje na ovom topicu. Ima li podforum o psihijatriji?
Btw, osvajanjem ovog trofeja, Barca se izjednacila sa frankistima po broju osvojenih trofeja (prvaci Svijeta, Evrope i Spanije, ostali UEFA kupovi, kup i super kup Spanije)...sada je 79:79.
Sta znaci kad nema Generalisimusa da naredi ko ce da osvaja trofeje...
A covjek je stvarno sramota za nogomet. Vidi izjave nakon meca i zavrtanja uha Barcinom pomocnom treneru. Kompletan idiot...
Mourinho also got involved, appearing to tweak the ear of Barcelona assistant coach Tito Vilanova.
When asked about the incident, Mourinho replied: "I have been polite and played like a man and not fallen to the ground at the first touch. I don't know who Vilanova is."
Procitah jutros dobar komentar. Barca ga je stvorila, Barca ce mu svojim uspjesima protiv Reala i doci glave...
A mentoli poput Pepea i Marcella nisu vrijedni za komentarisanje na ovom topicu. Ima li podforum o psihijatriji?
Btw, osvajanjem ovog trofeja, Barca se izjednacila sa frankistima po broju osvojenih trofeja (prvaci Svijeta, Evrope i Spanije, ostali UEFA kupovi, kup i super kup Spanije)...sada je 79:79.
Last edited by Korisnicko ime on 18/08/2011 11:18, edited 1 time in total.
-
elSaik
#7045 Re: FC Barcelona
Sve čekam da sc.sport objavi vijesti "Murinjo povuko Tita za uho"... 
- ultima_palabra
#7046 Re: FC Barcelona
Korisnicko ime wrote:Neko napisa da su frankisti cijelu predsezonu spremali za Super kup i opet popusise. Tacno. Smrad im je tempirao formu za ove dvije tekme kao da je rijec o zavrsnici Lige prvaka i Primere a ne o dvije prve zvanicne utakmice u sezoni. Zna Special smrad da protiv Barce ima sanse samo u ovakvim takmicenjima kup formata gdje odlucuju jedna ili dvije utakmice. Napeli su se k'o treger da odmah dostignu vrhunac forme pa su na pripremnim utakmicama igrali kao da im se o zivotu radi. Onda dodje Messi s plaze i pokaze im gdje im je mjesto. I klubu i Kristini i Special smradu...
A covjek je stvarno sramota za nogomet. Vidi izjave nakon meca i zavrtanja uha Barcinom pomocnom treneru. Kompletan idiot...Mourinho also got involved, appearing to tweak the ear of Barcelona assistant coach Tito Vilanova.
When asked about the incident, Mourinho replied: "I have been polite and played like a man and not fallen to the ground at the first touch. I don't know who Vilanova is."
- veljaca
#7047 Re: FC Barcelona
- Zasluzen jos jedan "trofejcic" ....
- igraci reala kada igraju protiv Barcelone - kao da su hipnotisani i vidi im se u pogledima da su iskompleksirani i upravo to im ne dozvoljava da pobijede .....
- zao mi je Casillasa - uz ovakvu odbranu i kretena od trenera - poceo covjek da prica sam sa sobom - kao da je skrenuo ( zao mi ga je - jedini koji vrijedi u ekipi iz madrida ) .....
- zao mi sina ( on navija za madridjane )
- onaj KRETEN od trenera iliti MISTER FIVE - pa taj ce unistiti real i solidne igrace a njegovo povlacenje pomocnog trenera Barcelone je za svaku osudu ( volio bih da je tako pokusao povuci Guardiolu - pa Guardiola bi pomeo teren sa njime ) ....
- o pepeu i marcelu - dva lika za zatvora - samo da im se kao i mister FIVE-u sjetim sestara i majki ....
BARCA FOR EVER ....
- igraci reala kada igraju protiv Barcelone - kao da su hipnotisani i vidi im se u pogledima da su iskompleksirani i upravo to im ne dozvoljava da pobijede .....
- zao mi je Casillasa - uz ovakvu odbranu i kretena od trenera - poceo covjek da prica sam sa sobom - kao da je skrenuo ( zao mi ga je - jedini koji vrijedi u ekipi iz madrida ) .....
- zao mi sina ( on navija za madridjane )
- onaj KRETEN od trenera iliti MISTER FIVE - pa taj ce unistiti real i solidne igrace a njegovo povlacenje pomocnog trenera Barcelone je za svaku osudu ( volio bih da je tako pokusao povuci Guardiolu - pa Guardiola bi pomeo teren sa njime ) ....
- o pepeu i marcelu - dva lika za zatvora - samo da im se kao i mister FIVE-u sjetim sestara i majki ....
BARCA FOR EVER ....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7048 Re: FC Barcelona
ultima_palabra wrote:Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša![]()
Sramota je šta rade dvije ekipe koje bi trebale biti uzor kako se igra fudbal... prevazišli su i Engleze i Talijane. Jedna ekipa kao da je izašla na uličnu tuču, a druga na časove glumeFuj, čast izuzecima koji se trude da igraju fudbal kako treba, a i njih je sve manje... mislim da ću ovaj meč bojkotovati do daljnjeg.
-
jahjah
#7049 Re: FC Barcelona
zahvalio bih se marcelu jer buduci da je nba liga odgodjena za neko vrijeme nisam mislio da cu u skorije vrijeme vidjet skok-sut ali marcelo me ipak pocastio...nije da su u barci sve neke moralne velicine jer i u barci igraju ljudi(za messija nisam siguran) a to odma znaci da su pogani ali ipak ima barcelona svojih majstora kao sto je abidal npr sinoc kad je napravio piruetu covjek odmah ustaje i nastavlja igrat...pojedinci na obje strane nazalost jedva cekaju da se uhvate za neki dio tijela i da se valjaju ali sta se moze...veliki je pritisak na igrace sto od strane novinara sto od strane navijaca pa cak i od nas navijaca udaljenih svjetlosnim godinama od pirinejskog poluotoka...
alonso za divno cudo sinoc neprimjetan
alonso za divno cudo sinoc neprimjetan
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7050 Re: FC Barcelona
Ovi dueli Barselone i Reala sve vise podsjecaju na NHL ligu...red golova,red makljaze...jedino sto ovdje ima i ciganluka,ubadanja prstom u oko,pljuvanja i slicnih fakinluka.
Oni se u NHL-u barem frajerski posaketaju fer i korektno...a ne ko ovi pljuni ga,ubodi ga prsto u oku,pocupaj ga za kosu i sl.

Oni se u NHL-u barem frajerski posaketaju fer i korektno...a ne ko ovi pljuni ga,ubodi ga prsto u oku,pocupaj ga za kosu i sl.
Last edited by -LIBERO- on 18/08/2011 13:09, edited 1 time in total.