FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#7026 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša :-)

Sramota je šta rade dvije ekipe koje bi trebale biti uzor kako se igra fudbal... prevazišli su i Engleze i Talijane. Jedna ekipa kao da je izašla na uličnu tuču, a druga na časove glume :-) Fuj, čast izuzecima koji se trude da igraju fudbal kako treba, a i njih je sve manje... mislim da ću ovaj meč bojkotovati do daljnjeg.
Charuga
Globalni moderator

#7027 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša :-)
Tek sad ti sega? Dobrodosao u klub ... 8-)
ultima_palabra

#7028 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:Šega mi kad vidim koliko se neki od vas nalože na tekmu 1500 km odavde... hajd većinom su djeca ali ima i standardnijih forumaša :-)
Tek sad ti sega? Dobrodosao u klub ... 8-)
Eh da nam je takvih bilo u ratu... do Vladivostoka bi dogurali :mrgreen:
Better Man

#7029 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

Ako nisu mogli pobjediti Barcelonu koja još nije ušla u punu formu, šta onda mogu očekivati kad Barcelona bude u punoj formi? Real je jednostavno slabija ekipa od Barcelone i nemaju šta tražiti protiv iste i imaju odavno nabijen kompleks od njih.
mrtva kokoš

#7030 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

eno kaze guardiola da nije smio ubaciti sancheza u igru jer se bojao da ce dozivjeti ozljedu... :lol: :lol:
fidoremilienko

#7031 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

Better Man wrote:Ako nisu mogli pobjediti Barcelonu koja još nije ušla u punu formu, šta onda mogu očekivati kad Barcelona bude u punoj formi? Real je jednostavno slabija ekipa od Barcelone i nemaju šta tražiti protiv iste i imaju odavno nabijen kompleks od njih.
Ma daj, to su priče za malu djecu!
fixer

#7032 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Sramota je šta rade dvije ekipe koje bi trebale biti uzor kako se igra fudbal... prevazišli su i Engleze i Talijane. Jedna ekipa kao da je izašla na uličnu tuču, a druga na časove glume :-) Fuj, čast izuzecima koji se trude da igraju fudbal kako treba, a i njih je sve manje... mislim da ću ovaj meč bojkotovati do daljnjeg.
Tekma jest daleko, ali Sudnji dan mozda nije toliko :D :D :D :D Oj TIto, ima ih koji ce tad o Realu razmisljat. Sta je fudbal :D
Spaha car, a ovi mesari. :roll: A da nam Marcelo igra u reprezentaciji bio bi majstor. Jebes ti ove i njihove prosudbe. (Cast Chmolji koji je uvijek govorio da bi se najradije Spahica rijesio.)
ultima_palabra

#7033 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Marcelo je nervozan izišao na teren... publika ga je vrijeđala na rasnoj osnovi, mada to ne može biti opravdanje za onakav start.
fixer

#7034 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:Marcelo je nervozan izišao na teren... publika ga je vrijeđala na rasnoj osnovi, mada to ne može biti opravdanje za onakav start.
Ja mislim da je on mislio da starta na Alvesa, ali, ili ga je dobro "fulio", ili nije bilo vremena da mu vrati pa se istresao na ovom. A Alvesu je, siguran sam, htio da vrati nakon onog hvatanja za vrat.
Obuca9

#7035 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

Imal negdje da se pogleda snimak one makljaže na kraju, ne upratih sinoć, poslije drugog gola Messija sam se okrenuo i igrao tavle, nisam vise ni gledo tekmu :D
todd_smith

#7036 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

hz__semir wrote:Imal negdje da se pogleda snimak one makljaže na kraju, ne upratih sinoć, poslije drugog gola Messija sam se okrenuo i igrao tavle, nisam vise ni gledo tekmu :D

Obuca9

#7037 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

Hvala. Kad su uopšte Real i Barca zadnji put odigrali tekmu, a da nije bilo marisane :D

I uvijek isti likovi, Marcelo i Pepe kod Reala, a onaj rezervni golman kod Barce. Frajera izgleda čuvaju na klupi, samo da se ima ko pobiti s ovim grmaljima iz Madrida, kad zagusti :D
Charuga
Globalni moderator

#7038 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:Marcelo je nervozan izišao na teren... publika ga je vrijeđala na rasnoj osnovi, mada to ne može biti opravdanje za onakav start.
Onda su vjerovatno vrijedjali i Alvesa, posto je i on tamnoputi brazilac kao i Marcelo .. 8-)
ultima_palabra

#7039 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
Onda su vjerovatno vrijedjali i Alvesa, posto je i on tamnoputi brazilac kao i Marcelo .. 8-)
Pa možda su indirektno uvrijedili par milijardi ljudi, ali se taj zvuk čuo jedino kad Marcelo ima loptu ;-)
Charuga
Globalni moderator

#7040 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:
Pa možda su indirektno uvrijedili par milijardi ljudi, ali se taj zvuk čuo jedino kad Marcelo ima loptu ;-)
Zvizdanje je krenulo nakon nekog grubog starta koji je napravio a prije toga nisam uopste cuo da mu neko zvizdi. Nema tu nista na rasnoj osnovi ..
ultima_palabra

#7041 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:Zvizdanje je krenulo nakon nekog grubog starta koji je napravio a prije toga nisam uopste cuo da mu neko zvizdi. Nema tu nista na rasnoj osnovi ..
Ja sam čuo ono "hu hu" pred kraj utakmice, nije cijeli stadion ali se solidno čulo.
Obuca9

#7042 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

@ultima
Zar si zaboravio, 1500 kilometara... :D
ultima_palabra

#7043 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

hz__semir wrote:@ultima
Zar si zaboravio, 1500 kilometara... :D
Ma nisam, just stating the facts :) Bolje mi je da se posla uhvatim...
Korisnicko ime

#7044 Re: FC Barcelona

Post by Korisnicko ime »

Neko napisa da su frankisti cijelu predsezonu spremali za Super kup i opet popusise. Tacno. Smrad im je tempirao formu za ove dvije tekme kao da je rijec o zavrsnici Lige prvaka i Primere a ne o dvije prve zvanicne utakmice u sezoni. Zna Special smrad da protiv Barce ima sanse samo u ovakvim takmicenjima kup formata gdje odlucuju jedna ili dvije utakmice. Napeli su se k'o treger da odmah dostignu vrhunac forme pa su na pripremnim utakmicama igrali kao da im se o zivotu radi. Onda dodje Messi s plaze i pokaze im gdje im je mjesto. I klubu i Kristini i Special smradu...

A covjek je stvarno sramota za nogomet. Vidi izjave nakon meca i zavrtanja uha Barcinom pomocnom treneru. Kompletan idiot...
Mourinho also got involved, appearing to tweak the ear of Barcelona assistant coach Tito Vilanova.

When asked about the incident, Mourinho replied: "I have been polite and played like a man and not fallen to the ground at the first touch. I don't know who Vilanova is."

Procitah jutros dobar komentar. Barca ga je stvorila, Barca ce mu svojim uspjesima protiv Reala i doci glave...

A mentoli poput Pepea i Marcella nisu vrijedni za komentarisanje na ovom topicu. Ima li podforum o psihijatriji?

Btw, osvajanjem ovog trofeja, Barca se izjednacila sa frankistima po broju osvojenih trofeja (prvaci Svijeta, Evrope i Spanije, ostali UEFA kupovi, kup i super kup Spanije)...sada je 79:79.
Sta znaci kad nema Generalisimusa da naredi ko ce da osvaja trofeje...
Last edited by Korisnicko ime on 18/08/2011 11:18, edited 1 time in total.
elSaik

#7045 Re: FC Barcelona

Post by elSaik »

Sve čekam da sc.sport objavi vijesti "Murinjo povuko Tita za uho"... :mrgreen:
ultima_palabra

#7046 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Korisnicko ime wrote:Neko napisa da su frankisti cijelu predsezonu spremali za Super kup i opet popusise. Tacno. Smrad im je tempirao formu za ove dvije tekme kao da je rijec o zavrsnici Lige prvaka i Primere a ne o dvije prve zvanicne utakmice u sezoni. Zna Special smrad da protiv Barce ima sanse samo u ovakvim takmicenjima kup formata gdje odlucuju jedna ili dvije utakmice. Napeli su se k'o treger da odmah dostignu vrhunac forme pa su na pripremnim utakmicama igrali kao da im se o zivotu radi. Onda dodje Messi s plaze i pokaze im gdje im je mjesto. I klubu i Kristini i Special smradu...

A covjek je stvarno sramota za nogomet. Vidi izjave nakon meca i zavrtanja uha Barcinom pomocnom treneru. Kompletan idiot...
Mourinho also got involved, appearing to tweak the ear of Barcelona assistant coach Tito Vilanova.

When asked about the incident, Mourinho replied: "I have been polite and played like a man and not fallen to the ground at the first touch. I don't know who Vilanova is."

Procitah jutros dobar komentar. Barca ga je stvorila, Barca ce mu svojim uspjesima protiv Reala i doci glave...

A mentoli poput Pepea i Marcella nisu vrijedni za komentarisanje na ovom topicu. Ima li podforum o psihijatriji?

Btw, osvajanjem ovog trofeja, Barca se izjednacila sa frankistima po broju osvojenih trofeja (prvaci Svijeta, Evrope i Spanije, ostali UEFA kupovi, kup i super kup Spanije)...sada je 79:79.
Sta znaci kad nema Generalisimusa da naredi ko ce da osvaja trofeje...
:lol: Aha i evo i Orwellovog i Hemingwayevog saborca iz građanskog rata... Boga ti, kako je bilo na Ebru? :-D
veljaca

#7047 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

- Zasluzen jos jedan "trofejcic" ....
- igraci reala kada igraju protiv Barcelone - kao da su hipnotisani i vidi im se u pogledima da su iskompleksirani i upravo to im ne dozvoljava da pobijede .....
- zao mi je Casillasa - uz ovakvu odbranu i kretena od trenera - poceo covjek da prica sam sa sobom - kao da je skrenuo ( zao mi ga je - jedini koji vrijedi u ekipi iz madrida ) .....
- zao mi sina ( on navija za madridjane )
- onaj KRETEN od trenera iliti MISTER FIVE - pa taj ce unistiti real i solidne igrace a njegovo povlacenje pomocnog trenera Barcelone je za svaku osudu ( volio bih da je tako pokusao povuci Guardiolu - pa Guardiola bi pomeo teren sa njime ) ....
- o pepeu i marcelu - dva lika za zatvora - samo da im se kao i mister FIVE-u sjetim sestara i majki ....

BARCA FOR EVER ....
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7048 Re: FC Barcelona

Post by Velkoski »

:thumbup:
jahjah

#7049 Re: FC Barcelona

Post by jahjah »

zahvalio bih se marcelu jer buduci da je nba liga odgodjena za neko vrijeme nisam mislio da cu u skorije vrijeme vidjet skok-sut ali marcelo me ipak pocastio...nije da su u barci sve neke moralne velicine jer i u barci igraju ljudi(za messija nisam siguran) a to odma znaci da su pogani ali ipak ima barcelona svojih majstora kao sto je abidal npr sinoc kad je napravio piruetu covjek odmah ustaje i nastavlja igrat...pojedinci na obje strane nazalost jedva cekaju da se uhvate za neki dio tijela i da se valjaju ali sta se moze...veliki je pritisak na igrace sto od strane novinara sto od strane navijaca pa cak i od nas navijaca udaljenih svjetlosnim godinama od pirinejskog poluotoka...
alonso za divno cudo sinoc neprimjetan :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7050 Re: FC Barcelona

Post by -LIBERO- »

Ovi dueli Barselone i Reala sve vise podsjecaju na NHL ligu...red golova,red makljaze...jedino sto ovdje ima i ciganluka,ubadanja prstom u oko,pljuvanja i slicnih fakinluka. :-)
Oni se u NHL-u barem frajerski posaketaju fer i korektno...a ne ko ovi pljuni ga,ubodi ga prsto u oku,pocupaj ga za kosu i sl. :lol: :lol:
Last edited by -LIBERO- on 18/08/2011 13:09, edited 1 time in total.
Post Reply