"električna" verzija
Moderator: Chloe
Može se preko neta naručiti, ja sam naručio jednu od S.Kinga Alnari izdanje preko neke firme iz Banja Luke (zaboravio sam detalje), došla je knjiga uredno na vrata i platio sam poštaru, OK je cijena bila ali je to bilo onako, davno.jasko_ba wrote:Gdje kupiti knjige "jeftino"?
vidim na algoritam.hr, gospodar prstenova jedna knjiga 29 kuna, sto je super cijena. Koliko bi to sve izaslo (postarina i ostalo) na kraju, ako ima neko ko je vise upoznat sa time?
Kakva je situacija kod nas ovdje, narudzbe preko neta i sl.
Pozz
Imam ja tu knjigu, ali je nikad nisam pročitao. O čemu je? Mislim suštinski, bez previše detalja...znanstvena fantastika ili?Black swan wrote:
ne znam koji put... 3 ili 4
A evo vidio sam na wiki, sve sam pročitao, samo...ima li se nabaviti kod nas svi dijelovi? U antikvarnicama?Black swan wrote:pa klasični SF... daleka budućnost pješčana planeta na kojoj se prirodnim putem proizvodi melanž koji je potreban za svemirska putovanja...i intrige oko nje
budućnost, politika, mitologija, korupcija, muptikorporacije, tehnokracija, religija, misticizam, feudalizam, mitovi i legende, genetički inženjering...
inače to ti je treći dio prve knjigeima ih još tri + 2 +2 +2 + gomila nastavaka i prikvela koje su mu napisali sin i kolega mu
vrijedi čitati samo 6 + 2
Misliš te 3 knjige sadrže 6 dijelova kronike?Black swan wrote:imaš svuda pješčanu
možda ti je najbolje nabaviti 3 knjige iz alnarijeve produkcije da pokriješ 6 knjiga iz polarisa ili kentaura