ajd da i ti nešto pametno napišešPoint. wrote:To ti je kad lazu sami sebe. Znas ono, ufate ih sa rukom u tegli dzema, a oni se poslije tjese da im je sve namjesteno. To je uvijek bila klasicna prica i izvlakusa kriminalaca.
Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#7026 Re: Serie A
- Atticus Finch
#7027 Re: Serie A
Nije mi jasno šta vas boli q šta Juve slavi? Opušteno ba, nije dobro za zdravlje.
Lazio i Milan na tv-u oni gledaju proslavu šampiona. Nuff said.
Lazio i Milan na tv-u oni gledaju proslavu šampiona. Nuff said.
- ortodont
#7028 Re: Serie A
Još se skupi ekipa da ližu rane. Još Don Vito sa novim V fali da zabava bude potpuna.
19/19
102
32
Opustite se, nije dobro za zdravlje.
19/19
102
32
Opustite se, nije dobro za zdravlje.
- relativno84
#7029 Re: Serie A
Napolitanac kampuje u Hrasnici, zvizdi Papetuortodont wrote:Još se skupi ekipa da ližu rane. Još Don Vito sa novim V fali da zabava bude potpuna.
- mumi80
#7030 Re: Serie A
http://www.legaseriea.it/en/serie-a-tim/albo-d-oro
Il ja ne znam brojati il ovu stranicu uređuje amater
Sto se titule tice cestitao bih ja vama, al treba malo da odstoji, da vidimo da li su ovolike sudijske greške u korist jubentusa samo greške ili će na vidjelo izać kakav dokaz
Il ja ne znam brojati il ovu stranicu uređuje amater
Sto se titule tice cestitao bih ja vama, al treba malo da odstoji, da vidimo da li su ovolike sudijske greške u korist jubentusa samo greške ili će na vidjelo izać kakav dokaz
-
Juvelandia
#7031 Re: Serie A
mumi80 wrote:Mislio sam da im je ovo 32. titula, al provjerio sam na zvanicnoj stranici lige i ovo im je 30. titula tako da mi nije jasno
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- 45

Fali ti @svemirko da phatetic club ima prvu postavu sa selektorom @donVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
Hejteri svih zemalja ujedinite se.... pazite na krvni pritisak

- FIDELCA
#7032 Re: Serie A
Pha dobro mozete biti prvaci u nikad goroj Serie A, dok predjete granicu spuste vas ULTRA MEGA GIGA JAKI KOPENHAGEN i GALATASARAY

- mumi80
#7033 Re: Serie A
Jarane ja ne sporim da ste bili bolji od nas za tih 45 bodova, al kakve veze to ima sa mojim pitanjem???
- tovarish
#7034 Re: Serie A
PARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
EVROPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
7 GODINA ČEKANJA JE PROŠLOOOOOOOOOOOOOOOO
- mumi80
#7035 Re: Serie A
Svaka čast zasluženotovarish wrote:PARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- tovarish
#7036 Re: Serie A
Hvalamumi80 wrote:Svaka čast zasluženotovarish wrote:PARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
i naravno:
Parma u Evropi nakon sedam godina čekanja!
Večerašnjim utakmicama završena je još jedna uzbudljiva sezona Serije A. Zadnje kolo nam nije donijelo mnogo uzbudljivih utakmica, jer se jedino borba vodila za 6. mjesto, posljednje koje vodi u evropska takmičenja.
Kao što smo i najavili, najveća bitka je vođena između Parme i Torina. Dok je Parma u mirnoj utakmici protiv fenjeraša Livorna rutinski stvar privela kraju, u Firenzi smo svjedočili triler završnici.
Nakon što je Fiorentina dva puta bila u vodstvu, Bikovi su to uspijevali anulirati i čak u posljednjoj minuti meča su preko Cercija imali fantastičnu priliku za pobjedu. Nakon faula u 16 metara ispred gola Fiorentine, sviran je penal kojeg Cerci nije uspio realizirati.
Nekoliko trenutaka kasnije odsviran je kraj meča Fiorentina – Torino, a veliko slavlje je započelo na Tardiniju gdje su igrači i navijači Parme proslavili povratak njihove ekipe u evropska takmičenja, gdje je Parma 90-tih godina prošlog stoljeća ostavila dubok trag.
Igračima Parme, zajedno sa svim ostalim italijanskim timovima, želimo sve najbolje u narednoj evrospkoj sezoni i da dobrim igrama konačno vrate Seriju A u sami vrh evropskog fudbala. A tamo joj je i mjesto.
calcio-balkan.com
- Point.
#7037 Re: Serie A
Hah, vidi ovih pet-sest juventina, nemaju zajedno 40 godina, pa razumijem ove fazone sa gifovima, zdravlje, hejteri fejkeri maderfakeri i te skolske fazone sa velikog odmora.
A ne sad fakat, zanima me kako tako jedan veliki klub kao sto je Juventus, da dopusti sebi da slave nepostojece titule? Vjerujem kad bi fino priznali, jest grijesili smo, namjestali, krali, kupovali, sorry za to odradili smo kaznu i nastavimo dalje, znaci kad bi se koristili tom postenom filozofijom, vjerujem da bi ih i ostali makar vise postovali, ovako ispadaju samo budaletine koji ne mogu prihvatiti vlastitu gresku i zive u nekom svom paralelnom svijetu. A u tom svijetu je Moggi trebao dobiti Nobelovu nagradu za postenje, ona druga njuska Giraudo za cestitost a sudiju De Santisa postaviti za uvazenog, dozivotnog predsjednika Juventusa. I naravno, sve je ovo maslo tog Masona, Slobodnog Zidara i talijanskog clana Skulls and Bonesa, Massima Morattija. Taj gad!
A ne sad fakat, zanima me kako tako jedan veliki klub kao sto je Juventus, da dopusti sebi da slave nepostojece titule? Vjerujem kad bi fino priznali, jest grijesili smo, namjestali, krali, kupovali, sorry za to odradili smo kaznu i nastavimo dalje, znaci kad bi se koristili tom postenom filozofijom, vjerujem da bi ih i ostali makar vise postovali, ovako ispadaju samo budaletine koji ne mogu prihvatiti vlastitu gresku i zive u nekom svom paralelnom svijetu. A u tom svijetu je Moggi trebao dobiti Nobelovu nagradu za postenje, ona druga njuska Giraudo za cestitost a sudiju De Santisa postaviti za uvazenog, dozivotnog predsjednika Juventusa. I naravno, sve je ovo maslo tog Masona, Slobodnog Zidara i talijanskog clana Skulls and Bonesa, Massima Morattija. Taj gad!
- Cyrax
#7038 Re: Serie A
Izvini stariji covjece
Ne valja u poznim godinama oko lopte da se sekiras. Pretjerana sekiracija je kratica do dijabetesa i visokog pritiska.
Dobit ce i nazio neku plaketu ili pohvalnicu eventualno
Ne valja u poznim godinama oko lopte da se sekiras. Pretjerana sekiracija je kratica do dijabetesa i visokog pritiska.
- burgundy
#7039 Re: Serie A
Juventin se vise raduje sto Milana nema na mapi, nego sto slavi titulu,jos se nazivi uz to dodaju.To ja zovem kaka od navijaca.
- Logovan
#7040 Re: Serie A
tovarish wrote:PARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Drago mi je što su se probili na Europska takmičenja.
-
Max Bunker
#7041 Re: Serie A
Kako imam prijatelja (i to bliskih) Italijana, samo ti mogu reci da su Italijani pravi Balkanci koji jos nisu otkrili "cari" folk muzike. Sve ostalo je isto (slazi, prevari, emotivci, nastimaj...ovi na sjeveru se malo manje vole tuci).Šibicar wrote:Joj Fiorentine i štimanja 7+,Italija je to,drugi Balkan.![]()
- relativno84
#7042 Re: Serie A
15 godina bas u covjeku nakupi dosta bolaPoint. wrote:Hah, vidi ovih pet-sest juventina, nemaju zajedno 40 godina, pa razumijem ove fazone sa gifovima, zdravlje, hejteri fejkeri maderfakeri i te skolske fazone sa velikog odmora.![]()
A ovo boldirano je posebno tuzno, znaci mojih 30god. + "5" ostalih koji imaju po 2god
Na stranu suplja i presipanje iz supljeg u prazno, nije frka hejterima Juventusa sto su oborili sve rekorde u nikad slabijem prvenstvu

- Point.
#7043 Re: Serie A
Vide, vide, imamo ovdje i lokalnog saljivdziju, amaterskog hecima, sve upakovano u jednog insana. Aferim brate i hvala na savjetu oko sikiracije, evo citave sezone nisam oka sklopio zbog stare gospoje iz Torina.Cyrax wrote:Izvini stariji covjece![]()
Nu, koja ono bijase titula da se slavi, sokole? 38?
-
groove
#7044 Re: Serie A
svaka cast parmi.
cassano ozivio ovaj klub
cassano ozivio ovaj klub
- Point.
#7045 Re: Serie A
Fino si ti ovo sastavio, onako poetski, may I say ali bojim se da si fulio poentu, uvazeni kolega. Niko odje ne spori ovosezonske bravure i rekorde stOre dame iz Torina, nego cavrljamo o tom porivu negiranja krivice i slavljenja i prisvajanja pravno oduzetih titula. Kontas?relativno84 wrote:15 godina bas u covjeku nakupi dosta bolaPoint. wrote:Hah, vidi ovih pet-sest juventina, nemaju zajedno 40 godina, pa razumijem ove fazone sa gifovima, zdravlje, hejteri fejkeri maderfakeri i te skolske fazone sa velikog odmora.![]()
A ne sad fakat, zanima me kako tako jedan veliki klub kao sto je Juventus, da dopusti sebi da slave nepostojece titule? Vjerujem kad bi fino priznali, jest grijesili smo, namjestali, krali, kupovali, sorry za to odradili smo kaznu i nastavimo dalje, znaci kad bi se koristili tom postenom filozofijom, vjerujem da bi ih i ostali makar vise postovali, ovako ispadaju samo budaletine koji ne mogu prihvatiti vlastitu gresku i zive u nekom svom paralelnom svijetu. A u tom svijetu je Moggi trebao dobiti Nobelovu nagradu za postenje, ona druga njuska Giraudo za cestitost a sudiju De Santisa postaviti za uvazenog, dozivotnog predsjednika Juventusa. I naravno, sve je ovo maslo tog Masona, Slobodnog Zidara i talijanskog clana Skulls and Bonesa, Massima Morattija. Taj gad!ne mogu reci da znam kako ti je
ali vjerujem da svega ima osim sna
![]()
A ovo boldirano je posebno tuzno, znaci mojih 30god. + "5" ostalih koji imaju po 2godako nista moras priznati da su juventini napredni dvogodisnjaci, snalaze se ko veliki
Na stranu suplja i presipanje iz supljeg u prazno, nije frka hejterima Juventusa sto su oborili sve rekorde u nikad slabijem prvenstvu, nego vas boli sto i iduca sezona ce imati vrlo slican kraj, ali to nije razlog da se ne radujemo pobjedi Italije na svjetskom. Ipak kostur tima cine Juventusovi igraci
- Dr. Kuca
#7046 Re: Serie A
Koja patetika covjece
... roma na -17
, sudije su pomogle. Jbga, imamo para za sudije i da kupujemo najbolje igrace rpotivnickih klubova. Juve 
-
Juvelandia
#7047 Re: Serie A
Postavlja se jos jedno pitanje a sto prosjecnog navijaca Lazia, Milana ili bilo koga drugog brine koji broj titula slave navijaci Juventusa, da sutra neki drugi tim slavi neki broj titula koji njemu godi ja se sigurno ne bi uzjebao zbog toga, sta me birga nek slave sta hoce, al kod vas je to neka bolna tacka cim spominjete.Point. wrote: A ne sad fakat, zanima me kako tako jedan veliki klub kao sto je Juventus, da dopusti sebi da slave nepostojece titule? Vjerujem kad bi fino priznali, jest grijesili smo, namjestali, krali, kupovali, sorry za to odradili smo kaznu i nastavimo dalje, znaci kad bi se koristili tom postenom filozofijom, vjerujem da bi ih i ostali makar vise postovali, ovako ispadaju samo budaletine koji ne mogu prihvatiti vlastitu gresku i zive u nekom svom paralelnom svijetu. A u tom svijetu je Moggi trebao dobiti Nobelovu nagradu za postenje, ona druga njuska Giraudo za cestitost a sudiju De Santisa postaviti za uvazenog, dozivotnog predsjednika Juventusa. I naravno, sve je ovo maslo tog Masona, Slobodnog Zidara i talijanskog clana Skulls and Bonesa, Massima Morattija. Taj gad!
p.s. a Juventus slavi te titule upravo zbog toga sto boldano nije tacno, niti je sud to utvrdio, al da ne duzim, mi slavimo sta hocemo a vi mozete da se pitate do sutra sto kako, vas problem.
- relativno84
#7048 Re: Serie A
SlaboPoint. wrote:Fino si ti ovo sastavio, onako poetski, may I say ali bojim se da si fulio poentu, uvazeni kolega. Niko odje ne spori ovosezonske bravure i rekorde stOre dame iz Torina, nego cavrljamo o tom porivu negiranja krivice i slavljenja i prisvajanja pravno oduzetih titula. Kontas?
Jer tvoja poenta je bila da smo djetinjasti doktori koji se vole giftovno izrazavati
A kad vam covjek dokumentuje sve oko tog slucaja(ima sve na ovoj temi , vrati se unazad ako te bas zanima) na koji se pozivas a i drugi onda ide druga prica. Tako da je suvisno pisati o tome, jer su dva pogleda na istu stvar.
Jedino bitno jeste da Juve slavi novu titulu
- Atticus Finch
#7049 Re: Serie A
Milion puta objašnjeno zašto se Juventus ne odriče titula koje su osvojili i opet nekima nije jasno. Uredu, vaša stvar, imate pravo na vlastita ubjeđenja, ali ostavite i drugima to pravo bez nepotrebnog ponavljanja već prežvakane teme. Kamo sreće da možemo argumentima, ali ne ide, već par puta pokušano, svaki put je završilo trol festom, stoga bolje ne započinjati.
Šta neko slavi, je isključivo njegova stvar i onih koji isto misle. Ta vrsta dušebrižništva i forumskog moralisanja je toliko izlizana, da već dismr na patetiku. Ciklično se ponavljate bez nekog većeg razloga, a to, kako je već utvrđeno, ne vodi ničemu, bar kada su u pitanju ove forumske diskusije.
Eto, do sljedećeg skudeta, kada ćemo ponovo o ovome.
Šta neko slavi, je isključivo njegova stvar i onih koji isto misle. Ta vrsta dušebrižništva i forumskog moralisanja je toliko izlizana, da već dismr na patetiku. Ciklično se ponavljate bez nekog većeg razloga, a to, kako je već utvrđeno, ne vodi ničemu, bar kada su u pitanju ove forumske diskusije.
Eto, do sljedećeg skudeta, kada ćemo ponovo o ovome.
- devito
#7050 Re: Serie A
Zbog ovakve lige(karinaske), ni jedan klub nece ni prdnut u evropi. 
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2