Sebija All about
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7026 Re: Sebija All about
pa nemoj rezat vene huuuuu
-
Heller
#7027 Re: Sebija All about
Jest odvratna.
-
addy_sa
#7028 Re: Sebija All about
Heroina bila u posjeti Sarajevo Taxi-u
(?)
(?)
- Dozer
#7029 Re: Sebija All about
Danas u 4 taxija bio, i u svakom joj taxista handri sve redom. I njoj i Bakiruaddy_sa wrote:Heroina bila u posjeti Sarajevo Taxi-u
(?)
-
bluesjunior
#7030 Re: Sebija All about
pa ne mogu da vjerujem...a ograničili godišnji odmor na max. 30 dana...pinkman wrote:Clan 169. Zakona o radu:
(1) Radnik koji je kandidat za neku od javnih dužnosti u organe Bosne i Hercegovine, Federacije, kantona, grada i općine ima za vrijeme predizborne kampanje pravo na neplaćeno odsustvo u trajanju do dvadeset radnih dana.
-
addy_sa
#7031 Re: Sebija All about
Cisto radi pojasnjenja, svaki zaposlenik organa svih nivoa ima inace pravo na neplaceno odsustvo do godinu dana, na licni zahtjev.bluesjunior wrote:pa ne mogu da vjerujem...a ograničili godišnji odmor na max. 30 dana...pinkman wrote:Clan 169. Zakona o radu:
(1) Radnik koji je kandidat za neku od javnih dužnosti u organe Bosne i Hercegovine, Federacije, kantona, grada i općine ima za vrijeme predizborne kampanje pravo na neplaćeno odsustvo u trajanju do dvadeset radnih dana.
Prava i obaveze iz radnog odnosa u tom slucaju miruju i nema finansijskih obaveza za poslodavca
- jazzer
#7032 Re: Sebija All about
Usmjeri Boze kakav meteor i sve nas pobij. Nista bolje nismo ni zasluzili.Sebija Izetbegović, u pratnji ministra policije, posjetila “Sarajevo taxi”?!
Danas je Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a i druga na listi SDA za federalni nivo, posjetila rukovodstvo „Sarajevo taxija“.
Osim zvaničnog, izgleda da se dogodio i nezvanični dio sastanka, gdje su Izetbegović i Aljoša Čampara, ministar FMUP-a i kandidat SDA za Skupštinu KS, kod pojedinaca navodno lobirali da taksisti svojim putnicima govore loše stvari o njihovoj političkoj konkurenciji.
Zanimljivo je da ovu posjetu uopće za sada nisu objavili režimski mediji i da su se trudili da je i sakriju.
Znajući sarajevske taksiste, koji su poznati promotori grada, i njihovu sklonost ka pravdi, teško je uopće pomisliti da je Sebijina i Aljošina misija bila uspješna.
- ultima_palabra
#7033 Re: Sebija All about
jazzer wrote:najući sarajevske taksiste, koji su poznati promotori grada, i njihovu sklonost ka pravdi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7034 Re: Sebija All about
Takmičenje u brukanju.
Taksi, prvi sloj ceste, kontejneri...doduše, obraz je đon od hatezjeke, ide sve.
Taksi, prvi sloj ceste, kontejneri...doduše, obraz je đon od hatezjeke, ide sve.
- Filter
#7035 Re: Sebija All about
j...mti ko ce predurat jos dvije hefte, sta li ce im jos naumpasti
- oldtajmer
#7036 Re: Sebija All about
ultima_palabra wrote:jazzer wrote:najući sarajevske taksiste, koji su poznati promotori grada, i njihovu sklonost ka pravdi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7037 Re: Sebija All about
hljeba ti, gdje si ovo pokupio?jazzer wrote:Usmjeri Boze kakav meteor i sve nas pobij. Nista bolje nismo ni zasluzili.Sebija Izetbegović, u pratnji ministra policije, posjetila “Sarajevo taxi”?!
Danas je Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a i druga na listi SDA za federalni nivo, posjetila rukovodstvo „Sarajevo taxija“.
Osim zvaničnog, izgleda da se dogodio i nezvanični dio sastanka, gdje su Izetbegović i Aljoša Čampara, ministar FMUP-a i kandidat SDA za Skupštinu KS, kod pojedinaca navodno lobirali da taksisti svojim putnicima govore loše stvari o njihovoj političkoj konkurenciji.
Zanimljivo je da ovu posjetu uopće za sada nisu objavili režimski mediji i da su se trudili da je i sakriju.
Znajući sarajevske taksiste, koji su poznati promotori grada, i njihovu sklonost ka pravdi, teško je uopće pomisliti da je Sebijina i Aljošina misija bila uspješna.
- JThomas
#7038 Re: Sebija All about
koliko god i sda ponižavala našu inteligenciju, ovo ipak samo u avazu može nastati. onako tehnički i sa stanovišta ljudskih resursa...
-
addy_sa
#7039 Re: Sebija All about
da, online izdanje ima i slikaJThomas wrote:koliko god i sda ponižavala našu inteligenciju, ovo ipak samo u avazu može nastati. onako tehnički i sa stanovišta ljudskih resursa...
-
dezurni_ucenik
#7040 Re: Sebija All about
Dozer wrote:To ces tesko negdje procitati, a i cuti
Pa, ne zove se ona dzaba Sebija, nastalo od sebi + ja
Tzv opticka varka.
Dozer wrote:Danas u 4 taxija bio, i u svakom joj taxista handri sve redom. I njoj i Bakiruaddy_sa wrote:Heroina bila u posjeti Sarajevo Taxi-u
(?)![]()
- jazzer
#7041 Re: Sebija All about
@ chmoljoJThomas wrote:koliko god i sda ponižavala našu inteligenciju, ovo ipak samo u avazu može nastati. onako tehnički i sa stanovišta ljudskih resursa...
A koce drugi nego taj smetljarski portal.
Nisam htio postavljati link da jos vise ljudima ne ogadim ovo predizborno vrijeme
-
dezurni_ucenik
#7042 Re: Sebija All about
Israfile de puhni vise.
- Logovan
#7043 Re: Sebija All about
jazzer wrote:Usmjeri Boze kakav meteor i sve nas pobij. Nista bolje nismo ni zasluzili.Sebija Izetbegović, u pratnji ministra policije, posjetila “Sarajevo taxi”?!
-
addy_sa
#7044 Re: Sebija All about
"... Svjedoci ste svih pozitivnih promjena koje sam uvela prvo u Opcoj bolnici, a potom i u Klinickom centru. Mnogi od vas su mi cestitali na tome. Znam da vasa podrska dolazi iz srca, zbog cega mi je posebno znacajna i draga."
Iz obracanja Heroine Sebije predstavnicima Udruzenja Sarajevo Taxi u prostorijama udruzenja danas.
Izvor: sluzbeni FB S.I.
Iz obracanja Heroine Sebije predstavnicima Udruzenja Sarajevo Taxi u prostorijama udruzenja danas.
Izvor: sluzbeni FB S.I.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7045 Re: Sebija All about
Vidis ti da ih je ovaj zhbir jthomas odmah provaliojazzer wrote:@ chmoljoJThomas wrote:koliko god i sda ponižavala našu inteligenciju, ovo ipak samo u avazu može nastati. onako tehnički i sa stanovišta ljudskih resursa...
A koce drugi nego taj smetljarski portal.
Nisam htio postavljati link da jos vise ljudima ne ogadim ovo predizborno vrijeme
- spreca
#7046 Re: Sebija All about
Boze nismo ni mi shugavi pa nas zaobilazis ...mi smo vise zasluzili nego japanci......a njima stalno nesrto saljaes...to zemljotres to cunami...de i nama malo ali sto puta jace...nije zbog raje ..nego zbog Sebije(uzmi)
- JThomas
#7047 Re: Sebija All about
ranije sam bio otvorio članak. i mislim čisto na stil i kvalitet članka...
- Rockefeller
- HAVANA
#7049 Re: Sebija All about
Jebla mater nece valjda i kod mene doc.Moram titinu sliku sklonit iz biroa.
- kmirsad
#7050 Re: Sebija All about
Imam ja jednu lijepu Homeinijevu... iz studententskih dana... nako kul...hipi...