kiligonzales wrote:
Cijeli svijet vidio krađu, samo mi se pravimo slijepi. Evo sudiji meča Barka - PSG odzvonilo što se tiće evropskih utakmica... Uefa nezadovoljna njegovim suđenjem. Što li?
što naši znaju preuveličati, pa to nema niđe na bijelom svijetu. nema šta neće napisati samo da im članak bude posjećen. više kukaju što je barcelona prošla dalje, nego kada nas je onaj sudija iz novog zelanda pokrao protiv nigerije.
dobro se sjećam utakmice man united - real madrid, kada je čakir pokazao naniju crveni karton i real prođe dalje. upravo na ovom forumu je bilo stanje kao i u ovih par dana, da je real nezasluženo prošao, krađa, lopovluk, drži - ne daj i obrati se javnosti kolina i reče da je trebao i ferdinandu dati crveni zbog psovki i prigovaranja. i na kraju ispade sve regularno, a čakir i dan danas jedan od najboljih sudija na svijetu.
barcina utakmica se odlično analizirala, postoje svi snimci i analize. sve se lijepo vidi i ko se iole razumije u fudbal sve mu je jasno. po meni je još bila ruka mascherana i prekršaj na neymaru koji se nije svirao - sve u šesnaest metara.
ponovo ponavljam, niko nije kriv igračima psga kriv što su igrali mesarski i kršili barcine igrače na svakom busenu terena. previše agresivna igra, a igrači barce nisu naivni da to ne znaju iskoristiti i pasti kada treba.
zasluženo je barca prošla, a psg, što se mene tiče neka se ugasi jer je taj klub sramota za svjetski fudbal.