FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- UnKnownBA
#70201 Re: FK Željezničar
Ja se baš i ne bih složio da su glavni razlog neosvajanja titule utakmice sa Zrinjskim, pa mi 6 utakmica nismo u stanju nikoga pobjediti. Sve što se dešavalo u utakmicama sa Zrinjskim se moglo nadoknaditi u tih 6 utakmica ali jok, mi od mogućih 18 osvojimo tri boda. Uvjeren sam da smo titulu izgubili u njima. Jednom klubu koji ima ambicije osvajanja titule se to ne smije desiti u bilo kojem trenutku tokom sezone, da nije u stanju bar tri pobjediti od tih 6. Najviše zbog toga Adžem mora otkaz dobiti! Dobio ga je i Dino one sezone zbog iste stvari, na isti način smo titulu popušili.
Ja se slažem da je Adžem krivac ali isto tako je kriv i onaj ko ga je kao takvog neiskusnog postavio da se uči na našem klubu znajući da nam je cilj bila titula. Kriviti Adžema za kojeg se znalo da ne zna a ne kriviti one koji su ga kao takvog postavili dovoljno samo po sebi govori kako se svjesno to isbjegava. Nije Adžem prvi slučaj, to je praksa u našem klubu postala. Ostali smo bez Evrope sa jednim takvim (Mulalić), drugu nam je usrao sličan takav (Kostić) i ovo je treći slučaj da pušimo zbog takvih odluka. Ako je neko kriv onda treba reći da jeste a ne štititi ih šutnjom. Ja nisam za smjenu uprave ali ako se ova praksa nastavi vjerovatno ću biti. Nije problem što oni ne znaju, problem je što se petljaju tamo gdje im nije mjesto i što im nije u opisu posla.
Ja se slažem da je Adžem krivac ali isto tako je kriv i onaj ko ga je kao takvog neiskusnog postavio da se uči na našem klubu znajući da nam je cilj bila titula. Kriviti Adžema za kojeg se znalo da ne zna a ne kriviti one koji su ga kao takvog postavili dovoljno samo po sebi govori kako se svjesno to isbjegava. Nije Adžem prvi slučaj, to je praksa u našem klubu postala. Ostali smo bez Evrope sa jednim takvim (Mulalić), drugu nam je usrao sličan takav (Kostić) i ovo je treći slučaj da pušimo zbog takvih odluka. Ako je neko kriv onda treba reći da jeste a ne štititi ih šutnjom. Ja nisam za smjenu uprave ali ako se ova praksa nastavi vjerovatno ću biti. Nije problem što oni ne znaju, problem je što se petljaju tamo gdje im nije mjesto i što im nije u opisu posla.
Last edited by UnKnownBA on 20/05/2018 10:07, edited 1 time in total.
-
lakilaka
#70202 Re: FK Željezničar
mudro zboris.celava_dlaka wrote:Inace forumi su relevantna stvar i imaju uticaj na vanjska desavanja
-
lakilaka
#70203 Re: FK Željezničar
previse si iznio licnih stavova. kontraargumenti su ti na presici misimovica. a to da li ces ti biti za smjenu uprave, toliko je relevantno kao lanjski snijeg. za sportske rezultate su zaduzeni sportski direktor i sef strucnog staba a uprava im je obezbijedila sve preduslove za dobar sportski rezultat. da ironija bude veca, ovaj isti adzem poprska husrefa tri puta u ovoj, po nekima, katasrofalnoj sezoni. veoma brzo kada se ugrade brojaci za navijace, promijenimi trava i ugrade grijaci sa drenazom i natkrije istok, za mene je to vaznije od osvojene titule u prvenstvu. jer kada imas zdrave osnove, tada je puno lakse napraviti iskorak u sportskom segmentu. podrska upravi. ovo misli preko 95% onih koji vole zelju.UnKnownBA wrote:Ja se baš i ne bih složio da su glavni razlog neosvajanja titule utakmice sa Zrinjskim, pa mi 6 utakmica nismo u stanju nikoga pobjediti. Sve što se dešavalo u utakmicama sa Zrinjskim se moglo nadoknaditi u tih 6 utakmica ali jok, mi od mogućih 18 osvojimo tri boda. Uvjeren sam da smo titulu izgubili u njima. Jednom klubu koji ima ambicije osvajanja titule se to ne smije desiti u bilo kojem trenutku tokom sezone, da nije u stanju bar tri pobjediti od tih 6. Najviše zbog toga Adžem mora otkaz dobiti! Dobio ga je i Dino one sezone zbog iste stvari, na isti način smo titulu popušili.
- UnKnownBA
#70204 Re: FK Željezničar
Na koje kontraargumente konkretno misliš? Misimović je na istoj rekao da oni postavljaju trenera, da je on doveo Zajmovića (ranije Lendrića) u prevodu da oni dovode igrače. Sportskog direktora nismo ni imali donedavno a ova izjava Misimovića o postavljanju trenera i dovođenju igrača ti dovoljno govori koliko se on šta pita u svoj priči. Možda sam manjina, ali nije baš da je moje mišljenje nebitno kao lanjski snijeg, ja imam glas na skupštini. Od tih 95% koje pominješ pola gubi strpljenje i vjeruj ako se nastavi ovako vjeruj da me nebi čudilo da u decembru na skupštini na dnevnom redu bude stavka o smjeni uprave.
- ultima_palabra
#70205 Re: FK Željezničar
Posjeta na stadionu govori suprotno. Siroki, Zrinjski, finale Kupa i derbi - sve skupa 17.000.
Nekad bi to bilo 50.000.
Nekad bi to bilo 50.000.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#70206 Re: FK Željezničar
O sportskom segmentu
ocjenu daje tabela i broj navijača na tribini.
Mi smo u zadnje dvije sezone drugi, dakle tapkamo u mjestu. S tim da je Zrinjski osvojio titulu 3 kola prije kraja, pa se može reći i da nazadujemo. Da ne govorim o rezultatima u LzP.
13 bodova u 10 kola je za Bogu plakati. Letili bi i veći magovi od Adzema nenadjebivog.
Broj navijača u zadnjih 5 kola na Grbavici govori da je nešto truhlo u državi Danskoj.
4000 ljudi na derbiju
Nije to ništa što jedan medijski boom o krovu na Istoku ili videu o izgledu budućeg Juga ne mogu oprati i skrenuti priču u drugu stranu
Nego, jesu li bageri na terenu već?
Mi smo u zadnje dvije sezone drugi, dakle tapkamo u mjestu. S tim da je Zrinjski osvojio titulu 3 kola prije kraja, pa se može reći i da nazadujemo. Da ne govorim o rezultatima u LzP.
13 bodova u 10 kola je za Bogu plakati. Letili bi i veći magovi od Adzema nenadjebivog.
Broj navijača u zadnjih 5 kola na Grbavici govori da je nešto truhlo u državi Danskoj.
4000 ljudi na derbiju
Nije to ništa što jedan medijski boom o krovu na Istoku ili videu o izgledu budućeg Juga ne mogu oprati i skrenuti priču u drugu stranu
Nego, jesu li bageri na terenu već?
-
lakilaka
#70207 Re: FK Željezničar
ako ti imas glas na skupstini i ovako razmisljas, onda se namece logicno pitanje: kako dobi tu privilegiju i mogucnost??????? moje neko laicko i misljenje nekoga ko voli zelju, bez trazenja neke kontrausluge, je da si iz klana zujo-violina. a takvi su najveca opasnost po fk zeljeznicar.UnKnownBA wrote:Na koje kontraargumente konkretno misliš? Misimović je na istoj rekao da oni postavljaju trenera, da je on doveo Zajmovića (ranije Lendrića) u prevodu da oni dovode igrače. Sportskog direktora nismo ni imali donedavno a ova izjava Misimovića o postavljanju trenera i dovođenju igrača ti dovoljno govori koliko se on šta pita u svoj priči. Možda sam manjina, ali nije baš da je moje mišljenje nebitno kao lanjski snijeg, ja imam glas na skupštini. Od tih 95% koje pominješ pola gubi strpljenje i vjeruj ako se nastavi ovako vjeruj da me nebi čudilo da u decembru na skupštini na dnevnom redu bude stavka o smjeni uprave.
btw- izgleda da u svakom zitu ima kukolja, pa i u nasoj skupstini, na zalost.
- UnKnownBA
#70208 Re: FK Željezničar
Kako to razmišljam? Tako što kažem da se uprava ne treba petljati u imenovanje trenera i dovođenje igrača (što im nije u opisu posla), što se ispostavlja kao loše iz sezone u sezonu? Nije Željo igrica Football Manager pa da svako ko nikad loptu nije šutnuo glumi stručnjaka.
Ma ja, svi smo mi Žuje, Violine ... a ova uprava je izglasana sa 100% većinom od strane iste te skupštine. Beze ta priča, treba poštovati i tuđa mišljenja a ne nazor nametati i tražiti od drugih da razmišljaju isto. Uprava je birala članove skupštine a njih su predlagali navijači odnosno članovi kluba. Glasaće se onako kako se dogovore raja koja ima člana u skupštini, koja su ga i predlagala. Raja su nezadovoljna i razočarana bez obzira kako ti mislio da bi oni trebali razmišljati.
Ma ja, svi smo mi Žuje, Violine ... a ova uprava je izglasana sa 100% većinom od strane iste te skupštine. Beze ta priča, treba poštovati i tuđa mišljenja a ne nazor nametati i tražiti od drugih da razmišljaju isto. Uprava je birala članove skupštine a njih su predlagali navijači odnosno članovi kluba. Glasaće se onako kako se dogovore raja koja ima člana u skupštini, koja su ga i predlagala. Raja su nezadovoljna i razočarana bez obzira kako ti mislio da bi oni trebali razmišljati.
-
salle_eh1986
#70209 Re: FK Željezničar
kolika je posjeta kod šampiona...treći put u nizu ?ultima_palabra wrote:Posjeta na stadionu govori suprotno. Siroki, Zrinjski, finale Kupa i derbi - sve skupa 17.000.
Nekad bi to bilo 50.000.
- ultima_palabra
#70210 Re: FK Željezničar
Pa nece nam valjda vjestacki klub biti mjerilo sto se tice posjetesalle_eh1986 wrote:kolika je posjeta kod šampiona...treći put u nizu ?ultima_palabra wrote:Posjeta na stadionu govori suprotno. Siroki, Zrinjski, finale Kupa i derbi - sve skupa 17.000.
Nekad bi to bilo 50.000.
-
lakilaka
#70211 Re: FK Željezničar
ti da se izvadis ( ako je to moguce ) ti se jos vise ukopa. ne treba ti to. uprava itekako se pita, preko svojih organa, za dovodjenje i imenovanje trenera. tako je svugdje normalno u svijetu. uprava se pitala i pomogla kod dovodjenja lendrica i kod povratka naseg igraca zajmovica. i nije pogrijesila ni u jednom slucaju. ostala dovodjenja, koja ti spominjes, su u domenu spekulacija i ti kao clan skupstine ne bi trebao biti podlozan tome. inace je lose onda. za dovodjenje igraca prijedlog daje trener a sportski direktor, shodno budzetu, realizuje iste. nije valjda da tebe kao clana skupstine o tome treba uciti jedan obican forumas.UnKnownBA wrote:Kako to razmišljam? Tako što kažem da se uprava ne treba petljati u imenovanje trenera i dovođenje igrača (što im nije u opisu posla), što se ispostavlja kao loše iz sezone u sezonu? Nije Željo igrica Football Manager pa da svako ko nikad loptu nije šutnuo glumi stručnjaka.
da zujo,i violina i njihova druzina su najvece zlo koje se moglo desiti fk zeljeznicar.
kazes da je raja nezadovoljna i razocarana? po meni odgovoricu ti sa " ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsi ......" i sa drugom konstatacijom da ja nemam takvu informaciju da je raja nezadovoljna i razocarana klubom, nego trenerom adzemom. mozda su nezadovoljni i razocarani zujo i violina i njihova druzina jer se stvara stabilan zeljo. ali ko takve je.be.
- UnKnownBA
#70212 Re: FK Željezničar
Nemam se ja šta vaditi, tako ti je kako je i napisano i nisam ja samo pojedinac, prazna Grbavica ti govori kakvo mišljenje o svemu imaju ostali. Nije tačno da se uprava pita za trenera, u tom slučaju ne bi ni postojao opis posla sportski direktor. Oni se samo pitaju i njihov posao je imenovanje direktora koji će isključivo njima odgovarati za sve vezano za ono čega su direktori. U našem slučaju SD se postavlja kao pravan, kao maskota kluba. Sportski direkto treba da se najviše pita oko dolaska igrača i postavljanje trenera, to je njegova odgovornost ali našim donedavno SD nije ni trebao jer koji će im kada smo igrače dovodili po dobro ustalčjenoj proceduri.lakilaka wrote:ti da se izvadis ( ako je to moguce ) ti se jos vise ukopa. ne treba ti to. uprava itekako se pita, preko svojih organa, za dovodjenje i imenovanje trenera. tako je svugdje normalno u svijetu. uprava se pitala i pomogla kod dovodjenja lendrica i kod povratka naseg igraca zajmovica. i nije pogrijesila ni u jednom slucaju. ostala dovodjenja, koja ti spominjes, su u domenu spekulacija i ti kao clan skupstine ne bi trebao biti podlozan tome. inace je lose onda. za dovodjenje igraca prijedlog daje trener a sportski direktor, shodno budzetu, realizuje iste. nije valjda da tebe kao clana skupstine o tome treba uciti jedan obican forumas.UnKnownBA wrote:Kako to razmišljam? Tako što kažem da se uprava ne treba petljati u imenovanje trenera i dovođenje igrača (što im nije u opisu posla), što se ispostavlja kao loše iz sezone u sezonu? Nije Željo igrica Football Manager pa da svako ko nikad loptu nije šutnuo glumi stručnjaka.
da zujo,i violina i njihova druzina su najvece zlo koje se moglo desiti fk zeljeznicar.
kazes da je raja nezadovoljna i razocarana? po meni odgovoricu ti sa " ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsi ......" i sa drugom konstatacijom da ja nemam takvu informaciju da je raja nezadovoljna i razocarana klubom, nego trenerom adzemom. mozda su nezadovoljni i razocarani zujo i violina i njihova druzina jer se stvara stabilan zeljo. ali ko takve je.be.
Dalje, to što se Misimović pohvalio na onoj skupštini za Lendrića koji je bio pogodak i sada na press-u što je doveo Zajmovića a prešutio gomilu ostalih promašaja za koje je zaslužan dovoljno govori da ne gledaš dalje od onoga što ti servira govornik. Bog samo zna koliko puta je griješio ali to se ne pominje ...
Ne znam štza si se uhvatio Žuje, zaboli me za Žuju, on ti je u skupštini kao i ostali koji imaju svoje mišljenje. Svi razmišljaju i glasaju kako oni misle da treba, na osnovu rezultata čiji rad ocjenjuju.
Ja se slažem sa tobom da uprava radi odlično u organizacionom smislu a ti ih podržavaš zbog gradnje. Ako ćemo tako onda da promijenimo predznak u GP Željezničar? Nigdje ne pominješ kako loše stojimo na zelenom terenu i tako sezonama jer se slažeš sa tim. To i ja govorim, gledam Želju sa fudbalske strane. Sa te strane Željo loše stoji! Prema tome, koliko god im ti pluseva davao zbog gradnje oni isto toliko minusa imaju sa sportske strane. Ja im a rekao nebi da su to greške sportskog direktora ali ne, za to odgovara uprava jer su oni ti koji diriguju tim segmentom i trebaju da snose krivicu. 100 puta sam rekao da nisam za smjenu uprave ali ako se ovako nastavi vjerovatno ću biti.
Ti očito furaš neku svoju tematiku i očigledno ti nije ni bitno drugo i drugačije mišljenje i poštovanje istog tako da nema smisla dalje diskutvati.
Tebi je bitno kukolje, Žujo, Violina i dalje od njih ne vidiš ...
Last edited by UnKnownBA on 20/05/2018 12:37, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#70213 Re: FK Željezničar
Prema procedurama to ide ovako: onaj igrac koji se pokaze uspjesnim, njega je odabrala uprava... onaj koji bude promasaj, njega je odabrao jedan od trenera/kurbana.
-
FreakyStyley
#70214 Re: FK Željezničar
@UnKnown
Kakve i kolike ovlasti, u praksi, ima Sasa Papac? On nije neko kome treba novac, a i ne djeluje kao neko ko bi se tek tako kompromitovao i klimao glavom. Uostalom, to je i pokazao ranije.
Ako ce on birati strucni stab, ali zaista birati, onda ima barem 1% nade da ce izabrati kako treba, jer ovi to sasvim sigurno ne znaju. On, mozda, zna.
Koliko sam mogao primjetiti, botovi uprave plasiraju glasine o Mehi i Mesi. To bi bilo samoubistvo i sa titulom bi se oprostili odmah.
Kakve i kolike ovlasti, u praksi, ima Sasa Papac? On nije neko kome treba novac, a i ne djeluje kao neko ko bi se tek tako kompromitovao i klimao glavom. Uostalom, to je i pokazao ranije.
Ako ce on birati strucni stab, ali zaista birati, onda ima barem 1% nade da ce izabrati kako treba, jer ovi to sasvim sigurno ne znaju. On, mozda, zna.
Koliko sam mogao primjetiti, botovi uprave plasiraju glasine o Mehi i Mesi. To bi bilo samoubistvo i sa titulom bi se oprostili odmah.
- UnKnownBA
#70215 Re: FK Željezničar
Saša je tek nedavno postavljen o njegovim ovlastima se još ne može govoriti ali nakon izlaganja sa press-a o postavljanju trenera i dovođenju igrača ne izgleda da će imati neku značajniju ulogu. To za mentalitet Saše si u pravu ali sve ovisno o tome kako su se dogovorili kada su potpisivali.
Sportski direktor je odgovorna pozicija, možda ne kod nas ali u svijetu fudbala svakako. Ima tolike ovlasti da komotno može svojevoljno (u okvru budžeta kojeg mu uprava odobri) dovesti kompletan igrački kadar i postaviti tenara po želji i reći mu imaš ovaj igrački kadar, ne možeš dovoditi nikoga, mora ti u timu biti bar dvojica omladinaca, uslov ti je titula i kraj priče. On je odgovoran za rezultate, za igrače (promašaje), trenera i on polaže račun upravi koja mu je dala povjerenje. Takav bi Amar bio vjerovatno odnosno nebi dozvoljavao da mu neko govori šta i kako će raditi pa možda zato i ne odgovara opisu SD-a kakvog treba trenutni Željo. Njega sam naveo kao odličan primjer, mislim to je u normalnom svijetu tako ali kod nas je sve izvrnuto da izvrnutije ne može biti.
Sportski direktor je odgovorna pozicija, možda ne kod nas ali u svijetu fudbala svakako. Ima tolike ovlasti da komotno može svojevoljno (u okvru budžeta kojeg mu uprava odobri) dovesti kompletan igrački kadar i postaviti tenara po želji i reći mu imaš ovaj igrački kadar, ne možeš dovoditi nikoga, mora ti u timu biti bar dvojica omladinaca, uslov ti je titula i kraj priče. On je odgovoran za rezultate, za igrače (promašaje), trenera i on polaže račun upravi koja mu je dala povjerenje. Takav bi Amar bio vjerovatno odnosno nebi dozvoljavao da mu neko govori šta i kako će raditi pa možda zato i ne odgovara opisu SD-a kakvog treba trenutni Željo. Njega sam naveo kao odličan primjer, mislim to je u normalnom svijetu tako ali kod nas je sve izvrnuto da izvrnutije ne može biti.
-
Itsoktobealone
#70216 Re: FK Željezničar
Kako se moze postati clan skupstine u Zelji? Vidim svakakvih profila ima pa hocu i ja da pokusam 
- Ricken
#70217 Re: FK Željezničar
Ti si dobar, kod mene je lista zamjerki Misktu dosta duža:ganjeta wrote:ultima_palabra wrote:Kup nije za baciti, pise se kanta za istoriju... ali po meni je ova titula bila prevazna sa svakog moguceg aspekta... finansijskog, psiholoskog, emotivnog nakon onakve prosle sezone. Moralo se uraditi sve da je osvojimo, a nekako se sve prepustilo slucaju, sreci i vanjskim faktorima... ali eto, to je vec sto puta ispricana prica.
Titulu je popušio Adžem, onih 0-3 i 3-3 je bio kraj. Misketu zamjeram jedino što tad nisu otjerali Adžema, da su ga onda otjerali uzeli bi titulu, ili poslije derbija 0-0.
FreakyStyley wrote:Ma podjele, jasta nego podjele. Na ss.ba 99% likova pise po zadatku (ukupno na temi pise jednocifren broj ljudi, bez pretjerivanja), Misketa i upravu krivi i za bombardovanje Sirije.
S1 tzv. lobotomija je najmasovniji otvoreni forum i iako Ima botova, spin doktora, nije da nema - nije bas tako kako se cesto predstavlja, ni blizu.
Dakle, dvije krajnosti. Mjesta koja bukvalno 10-ak ljudi pokvari jer ima licne, direktne ili indirektne koristi, od Zelje. To su navijaci uprava, bivsih i sadasnje, ne Zeljeznicara. Ovaj forum bi trebalo da je neka sredina, evo i ja sam ovdje 10 godina, ali sta ces kad je tema polumrtva.
Mali je ovo grad, pa nervoza i sitni interesi, podrivanja, spinovanja...sve se lako prenese na tribine, pa onda u svlacionicu. Naravno da to ne krece samo sa interneta, ali doprinosi sve sto se pise na forumima i na drustvenim mrezama. Takve stvari samo rezultat moze da utisa. O tome zasto rezultata kakve bi svi mi htjeli nema napisano stotine postova, pa nema potrebe...
Ova uprava ce otici kad-tad. Otici ce, uvjeren sam, ne jer ce ih neko tjerati, nego jer ce bukvalno sami sebe nogirati. Neke stvari rade fantasticno, neke toliko lose da ne mozes vjerovati da uopste sebi zele dobro.
1) Imenovanje Adžema,
2) Mješanje u rad struke (to je priznao, čovjek doveo i ove godine po kojeg igrača),
3) Odnos prema legendi kluba kakav je Amar,
4) Manjak osjećaja za trenutak kada napraviti pozitivan šok i smjeniti trenera, ne bi mi ispušili titulu da smo nakon Širokog na Grbavici imenovali bilo koga, pa taman i Joldića,
5) Tolerisanje raznih sranja na relaciji igrači šef, i ovo nije prva sezona,
6) Nikakav uticaj u savezu i šiljenje u ključnim tekmama za direktne protivnike.
Zna se šta nam ostaje poslije ovoga. Nije dovoljno.
O nekom načinu vođenju kluba ne bih ni pričao, jer je to manje bitno.
Potpuno je ne bitno šta rade fascinantno kada ono što trebaju rade očajno. I dosta doprinose podjelama. Hvala im za sve, ali ne vidim kako mogu donijeti napredak!
- mali_milojica
#70218 Re: FK Željezničar
Boli me Q kolika je posjeta kod Zrinjskog, Sarajeva, Celika, MU, Barcelone ili Juventusa. Prosjek se u odnosu na prošlu godinu popolovio. I to nešto govori, naravno, onome ko želi da vidi.salle_eh1986 wrote:kolika je posjeta kod šampiona...treći put u nizu ?ultima_palabra wrote:Posjeta na stadionu govori suprotno. Siroki, Zrinjski, finale Kupa i derbi - sve skupa 17.000.
Nekad bi to bilo 50.000.
- mali_milojica
#70219 Re: FK Željezničar
Član si skupštine? OkUnKnownBA wrote:Kako to razmišljam? Tako što kažem da se uprava ne treba petljati u imenovanje trenera i dovođenje igrača (što im nije u opisu posla), što se ispostavlja kao loše iz sezone u sezonu? Nije Željo igrica Football Manager pa da svako ko nikad loptu nije šutnuo glumi stručnjaka.
Dali ste 100% podršku ovoj garnituri ljudi, vi ste ih izabrali. Snosite dio krivice za rezultate kluba.
Osjećaš li moralnu obavezu da ponudis ostavku na mjesto člana i hoćeš li to uraditi?
Hvala
- Kinaski
#70220 Re: FK Željezničar
Upravi svaka cast! Najbolji segment FK Zeljeznicara ukljucujuci i navijace medju ostalim segmentima
- ganjeta
#70221 Re: FK Željezničar
Ako se već tjera mak na konac svaki put kad se mješao u rad struke je pogodio, čitaj Zajmović i Lendrić, ili se još mješao?
Koliki je Adžem stručnjak dovoljno govori da je najboljeg igrača našeg u lzp htio poslati na posudbu.
Opet o posjeti, kolika je bila posjeta na zadnjoj tituli sa Amarom, i to kad je odbranjena titula? Ko juče na derbiju, i to valjda nešto govori ili ne govori
.
Koliki je Adžem stručnjak dovoljno govori da je najboljeg igrača našeg u lzp htio poslati na posudbu.
Opet o posjeti, kolika je bila posjeta na zadnjoj tituli sa Amarom, i to kad je odbranjena titula? Ko juče na derbiju, i to valjda nešto govori ili ne govori
- ultima_palabra
#70222 Re: FK Željezničar
On kaze da je pogodio. I ne pominje neke slucajeve kad mozda nije pogodio.ganjeta wrote:Ako se već tjera mak na konac svaki put kad se mješao u rad struke je pogodio, čitaj Zajmović i Lendrić, ili se još mješao?
Opet o posjeti, kolika je bila posjeta na zadnjoj tituli sa Amarom, i to kad je odbranjena titula? Ko juče na derbiju, i to valjda nešto govori ili ne govori.
A sta to govori, bas me interesuje?
- ganjeta
#70223 Re: FK Željezničar
Niđe veze priča, mogao je komotno reći da je on doveo Miru, Graovca, Zakaru.ultima_palabra wrote:Prema procedurama to ide ovako: onaj igrac koji se pokaze uspjesnim, njega je odabrala uprava... onaj koji bude promasaj, njega je odabrao jedan od trenera/kurbana.
-
Bambino Blu
#70224 Re: FK Željezničar
Ma bitno je da je Adzem zadovoljan sezonom, kup 3x pitari hahaha a titula ce biti kaze

- ganjeta
#70225 Re: FK Željezničar
Pa koje je doveo, odnosno koje je fulio, eto ja ne znam, samo čitam i slušam šta on kaže. Reci ti meni, koje je doveo igrače?
Vezano za posjetu, kažeš nekad bi bilo 50 milja u zadnjih 4-5 tekmi a ja ti kažem da nebi, jer na zadnju proslavu titule došlo 5 milja plafon. Nešto govori da je bilo trulo u državi Danskoj, znači nije do trofeja raja ne dolazi.
Vezano za posjetu, kažeš nekad bi bilo 50 milja u zadnjih 4-5 tekmi a ja ti kažem da nebi, jer na zadnju proslavu titule došlo 5 milja plafon. Nešto govori da je bilo trulo u državi Danskoj, znači nije do trofeja raja ne dolazi.