Riječ je bila o HD paketu kanala.diablobih » Today, 3:17 pm
Telemach wrote:
@Radar71
Koje informacije smo ostali dužni?
Da li ste upravo rekli da necemo izgubiti AMC kanale kao i ostale clanice UG?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#70176 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Telemach
#70177 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@strider_sm
Javimo vam se nakon provjere sa kolegama.
Javimo vam se nakon provjere sa kolegama.
-
Mustang1
#70178 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cijeli dan hodam po komsiluku resetujem resivere, ubuduce ako vam se desi ovo hocu naknadu 
- crnivrag
#70179 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pošto su ostala još 4 dana, mislim da bi bilo fer i pošteno da se oglasite zvanično po pitanju kanala iz AMC grupacije, i zvanično kažete da li će kanali (AMC, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, CBS Reality, Extreme Sports i Outdoor Channel HD) ostati dio Telemach digitalne sheme, ili će biti uklonjeni 27.08.2018.?Telemach wrote:
Riječ je bila o HD paketu kanala.
- semirsar
#70180 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I koja ti je satisfakcija da ti kaze sad ili se sam uvjeris za tih nekoliko dana?crnivrag wrote:Pošto su ostala još 4 dana, mislim da bi bilo fer i pošteno da se oglasite zvanično po pitanju kanala iz AMC grupacije, i zvanično kažete da li će kanali (AMC, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, CBS Reality, Extreme Sports i Outdoor Channel HD) ostati dio Telemach digitalne sheme, ili će biti uklonjeni 27.08.2018.?Telemach wrote:
Hoces li donijeti konacnu odluku, jer, sazn'o sad ili kasnije nece ti biti nista lakse.
- crnivrag
#70181 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Želim da nađem smiraj, ovoj svojoj napaćenoj dušisemirsar wrote: I koja ti je satisfakcija da ti kaze sad ili se sam uvjeris za tih nekoliko dana?
Hoces li donijeti konacnu odluku, jer, sazn'o sad ili kasnije nece ti biti nista lakse.
-
zdruzdjo
#70182 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav.
Mozda je bilo ali fakat da sad nadjem u moru postova bi bas bilo.....
Kako se u eon aplikaciji za mobitel pokrene neka od ovih serija iz video kluba.
Kad pokrenem neku epizodu napise mi
"niste pretplaceni na ovaj katalog".
Katalog?????
Katalog?????
-
hipija
#70183 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U zadnjem cjenovniku kod SBB-a nigdje obavijesti o ukidanju HD paketa kao sto je kod nas slucaj.
Opet kod njih zvanicna obavijest o ukidanju AMC kanala a kod nas ne.
- fusion_ba
#70184 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moras biti pretplacen na HBO ili Pickbox videoteku da bi mogao gledati.zdruzdjo wrote:Pozdrav.
Katalog?????
Meni je btw sve do nedavno bilo otkljucano ali sam bio prijavio neki kvar i pri rjesavanju su izgleda uvidjeli i taj propust pa su zakljucali i HBO i Pickbox na EONu.
- crnivrag
#70185 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
SBB je prešao na potpunu HD platformu još u decembru 2016-te godine, kao što možeš vidjeti i priložene obavijesti sa njihove zvanične web stranice: https://sbb.rs/a13007/podrska/vesti-i-i ... formu.htmlhipija wrote:U zadnjem cjenovniku kod SBB-a nigdje obavijesti o ukidanju HD paketa kao sto je kod nas slucaj.
- fusion_ba
#70186 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
u to vrijeme je i Total TV ukunuo HD paket i sve prebacio u osnovni i prosireni (extra)
-
hipija
#70187 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za Total sam upratio ukidanje hd paketa ali za SBB nisam. Sad se stvarno potvrdjuje teza da neki noviteti u Telemach BiH ili uopce ne dolaze ili debelo kasne u odnosu na druge clanice SBB. S druge strane kad lete kanali iz ponude tu smo ravnopravni sa ostalima iz UG.
- fusion_ba
#70188 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jos veci paradoks je sto je Total BIH navodno pod upravom Telemacha a isto dobija novitete kad i ostali, a Telemach koji upravlja Totalom te novitete ne dobija
- Telemach
#70189 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Blagovremeno ćemo vas obavijestiti o svim eventualnim izmjenama. Hvala unaprijed na razumijevanju.crnivrag » Today, 7:39 pm
Telemach wrote:
Pošto su ostala još 4 dana, mislim da bi bilo fer i pošteno da se oglasite zvanično po pitanju kanala iz AMC grupacije, i zvanično kažete da li će kanali (AMC, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, CBS Reality, Extreme Sports i Outdoor Channel HD) ostati dio Telemach digitalne sheme, ili će biti uklonjeni 27.08.2018.?
-
kakaljin
#70190 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:I onda kad se desi neko major shit, onda se kaže da se to radi na nivou grupe, a kad treba da se uvedu novosti "na nivou grupe", onda mi tu uvijek budemo izostavaljenichakany wrote:
Posljednjih par mjeseci nešto se tu čudno dešava. SCI FI HD su sve članice United Grupe uvele osim Telemach BiH. Onda, sve članice su obavijestile da ukidaju AMC kanale osim Telemach BiH i Total TV BiH.
Zanimljivo je kako na EON-u imamo SCI FI HD, a preko D3, SCI FI SD. Sve mi je to nekako čudno.Također su sve članice imale AMC HD kanal, dok mi jedini imamo AMC SD kanal.![]()
![]()
A kada ja to kazem onda me neki ovdje smatraju trolom.
Hvala Crni sto si ponovio ono sto ja vec mjesecima govorim.
-
hipija
#70191 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta znaci blagovremeno?Telemach wrote:Blagovremeno ćemo vas obavijestiti o svim eventualnim izmjenama. Hvala unaprijed na razumijevanju.crnivrag » Today, 7:39 pm
Telemach wrote:
Pošto su ostala još 4 dana, mislim da bi bilo fer i pošteno da se oglasite zvanično po pitanju kanala iz AMC grupacije, i zvanično kažete da li će kanali (AMC, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, CBS Reality, Extreme Sports i Outdoor Channel HD) ostati dio Telemach digitalne sheme, ili će biti uklonjeni 27.08.2018.?
Da saznamo sta se sprema prije samih izmjena ili da se dese izmjene pa da tek onda uslijedi obavijest?
- fusion_ba
#70192 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Blagovremeno na dan izbacivanja 
-
hipija
#70193 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo kako ce biti: @crni vrag ce prvi objaviti izmjene a mi
sve to prokomentarisati na nekih desetak stranica ovdje, pa tek onda je valjda ocekivati da se zvanicno oglase i iz Telemacha.
sve to prokomentarisati na nekih desetak stranica ovdje, pa tek onda je valjda ocekivati da se zvanicno oglase i iz Telemacha.
-
sencobih
#70194 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da ne bude scenarij, kao ostavicemo navedene kanale, ali nažalost moramo povećati cijenu za tri marke zbog većih troškova. Hvala na razumijevanjuhipija wrote:Evo kako ce biti: @crni vrag ce prvi objaviti izmjene a mi
- aditon
#70195 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
i kad se cijena usluge diže..hipija wrote:Za Total sam upratio ukidanje hd paketa ali za SBB nisam. Sad se stvarno potvrdjuje teza da neki noviteti u Telemach BiH ili uopce ne dolaze ili debelo kasne u odnosu na druge clanice SBB. S druge strane kad lete kanali iz ponude tu smo ravnopravni sa ostalima iz UG.
- Telemach
#70196 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate mogućnost provjeriti našu programsku shemu za Start, Osnovni i Prošireni paket kanala (https://telemach.ba/televizija/kanali), te uporediti broj kanala i cijenu paketa sa ponudom SBB. Vjerujemo da ćete rezultatima usporedbe biti zadovoljnihipija » Yesterday, 8:35 pm
Za Total sam upratio ukidanje hd paketa ali za SBB nisam. Sad se stvarno potvrdjuje teza da neki noviteti u Telemach BiH ili uopce ne dolaze ili debelo kasne u odnosu na druge clanice SBB. S druge strane kad lete kanali iz ponude tu smo ravnopravni sa ostalima iz UG.
Kao jednu od prednostri naše ponude izdvojit ćemo broj i kvalitet sportskih kanala.
Last edited by Telemach on 24/08/2018 08:53, edited 1 time in total.
- Telemach
#70197 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uvijek vas obavijestimo prije nego se dese izmjene. Drago nam je što se interesujete za sve detalje naše ponude, i potrudit ćemo se da informacije dobijete što prije.hipija » Yesterday, 10:44 pm
Evo kako ce biti: @crni vrag ce prvi objaviti izmjene a mi
-
kakaljin
#70198 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poštovani,Telemach wrote:da provjeri koliko kanala mi dajemo u start, osnovnom i prosirenom paketu, a koliko SBB. Takodje, neka.hipija » Yesterday, 8:35 pm
provjere cijenu HD paketa u SBB. A posebno neka usporede sportske kanale u Telemachu i u SBBu. Vjerujemo da smo dovoljno bogati sadrzajima:)
Imate mogućnost provjeriti našu programsku shemu za Start, Osnovni i Prošireni paket kanala (https://telemach.ba/televizija/kanali), te uporediti broj kanala i cijenu paketa sa ponudom SBB. Vjerujemo da ćete rezultatima usporedbe biti zadovoljni
Kao jednu od prednostri naše ponude izdvojit ćemo broj i kvalitet sportskih kanala.
kada ce te napraviti da tacno vidimo razliku izmedju start, osnovni i prosireni paket jer je to ranije moglo, ali kada ste uradili redizajn stranice to se vise ne moze vidjeti, da budu dodatni kanali u osnovnom i prosirenom paketu u odnosu na start paket detaljno vidljivi a ne kao sada svi kanali skupa pa da trazimo koja je razlika paketa.
-
zastavnik22
#70199 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach,
Razmisljate li o opciji dokupa brzine interneta ili povecanja brzine interneta za duo-tel pakete senior?Bilo bi jako zgodno da se uzme u razmatranje da se za par KM poveca sa 256kB na par MB.
LP
Razmisljate li o opciji dokupa brzine interneta ili povecanja brzine interneta za duo-tel pakete senior?Bilo bi jako zgodno da se uzme u razmatranje da se za par KM poveca sa 256kB na par MB.
LP
- Telemach
#70200 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakaljin
Proslijedit ćemo vaš prijedlog
Proslijedit ćemo vaš prijedlog