Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
SmokingMan

#70051 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Maraschino wrote:
SmokingMan wrote:Nisam li ovo već nekada negdje čuo?Više puta?.... :sabur:
"Jedno odjeljenje je u Tirani, jedno u Podgorici. Oni evidentiraju ljude iz vladinih i nevladinih organizacija, ljude u institucijama, i, koliko znam, više od 300 ljudi ima na tom spisku koji šire ruski utjecaj. Ja se nalazim vjerovatno na tom spisku", rekao je Dodik srbijansku TV Happy.
A Tuzla, dje je tu hotel Tuzla? :shock:
Tizla "leži" na liniji između dvije obavještajne struje,tako da je ona presedan u tim krugovima. :D

Dobro jutro Srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpska.....

Tomahawk11
Globalni moderator

#70052 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Image
SmokingMan

#70053 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Nekako mi ne stoji da je taj isti Mektić previše "dobar" za BIH,niko ne zna šta čuči ispod njegove kože.
DonieBrasco

#70054 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Samo pazite kad Mektica smjene a onda ce da Dodik/Covic postave svog covjeka.

Moje misljenje u vezi Mektica je da je on informisan o mnogim stvarima koje slijede ili koje treba da se dese a iza kojih stoji neko mnogo veci i jaci (citaj strani faktor). Jer dotakli smo dno dna po pitanju kriminala na svim razinama u kompletnoj drzavi, a pogotovo ovo otvoreno rusenje drzave i institucija prije svega koje dolazi iz RS.
SmokingMan

#70055 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Mi mislimo da nešto "znamo",ne znamo mi gotovo ništa osim onoga što do nas dođe kroz medije....Od nečega se mora napraviti priča,prvo od segmenata,onoga što je neko negdje "čuo",pretpostavki.Previše je Avdo dugo u životu za svu ono količinu "istine" koju iznosi,"dokaza" i svjedoka sa kojima je on u "kontaktu".A inače u stvarnosti iznošenje istine sa sobom nosi stvarne posljedice.a kada postoji namjera,onda nema odgode....

https://www.haaretz.com/world-news/euro ... -1.6133887
mO k3

#70056 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:Image
Ubica se vraća na mjesto ubojstva ....

Dodik je karina u svemu ovome , pravi baja je jutros vidjen na mjestu zločina , Lukač .....
džakailibu

#70057 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by džakailibu »

dobar je mektic samo da jos nauci pisati pravilno!
mO k3

#70058 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

džakailibu wrote:dobar je mektic samo da jos nauci pisati pravilno!
Koga briga gramatika u ovome trenutku ?
archi_a

#70059 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

.
džakailibu

#70060 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by džakailibu »

mO k3 wrote:
koji trenutak? ono cetnici silaze niz vraca? sa ovim likovima ce uvijek biti neki trenutak da se ne bi zapitao kako je moguce da je drzavni ministar nepismen.
mO k3

#70061 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

džakailibu wrote:
mO k3 wrote:
koji trenutak? ono cetnici silaze niz vraca? sa ovim likovima ce uvijek biti neki trenutak da se ne bi zapitao kako je moguce da je drzavni ministar nepismen.
Lol pokaži mi jednog pismenog ?? :)

Nego ubise krunica pokoj mu duši , kada su njega roknuli onda su u stanju sve i svakoga
Tomahawk11
Globalni moderator

#70062 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

džakailibu wrote:
Iznenadio bi se sve ko je nepismen.

Pošto sam iz te sfere, uzmi par knjiga profesora sa EFSA. Uglavnom nepismena djela.
Opet, to ne znači da nećeš naučiti osnove ekonomike, finansija, makro ili mikroekonomije (lupam random!).

Onda je nikakvo čudo da je ministar sigurnosti nepismen.
Tipicoti

#70063 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

Ovo je jos jedan dokaz da je potrebna reforma policije u BiH tj. samo jedan MUP.... MUP BiH bez entitetskih policija vec jedna policija za sve.
mO k3

#70064 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Tipicoti wrote:Ovo je jos jedan dokaz da je potrebna reforma policije u BiH tj. samo jedan MUP.... MUP BiH bez entitetskih policija vec jedna policija za sve.
Kasno Marko na Kosovo stiže !!
Zahvali se lijepom ..., jebo on sve svoje
Roccohljup

#70065 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

ihh....prošo brzi voz za to..... :-) :-)
elcaliente

#70066 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by elcaliente »

Mi sve sto znamo je ono sto Dodik zeli da znamo. Pusti nam informaciju pa nas posmatra kao pacove u pokusnom labaratoriju.

Zamislite ovog pajdu sto su roknuli kako su to detaljno isplanirali i sada nam jedan po jedan balon pustaju a mi se ljepimo za to.

Sve uhodana praksa. BIA in the house.

Za 10 godina jos cemo ovdje kuckati o Mici i previdjati mu propast na sljedecim izborima.
Tomahawk11
Globalni moderator

#70067 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Slažem se, naivčine all over Baščaršija.
Ovakvi kao PreCjednik ne silaze s trona tako što će propasti na izborima.
To se, jednostavno, ne može desiti.
animus

#70068 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

mO k3 wrote:
Tipicoti wrote:Ovo je jos jedan dokaz da je potrebna reforma policije u BiH tj. samo jedan MUP.... MUP BiH bez entitetskih policija vec jedna policija za sve.
Tako je jedna policija kojom ce neki dodikov ili covicev covjek upravljati. Nesta kao Sipa. Mogu misliti kako bi nas tada jebavali. Trebamo svi da zahvalimo nasem dr. Harisu sto to nikad nece biti.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#70069 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Ljudi teško žive, ali vole Srpsku :srce: :mrgreen:

“Ja kad sretnem čovjeka, vidim da ne živi dobro,u teškoj je situaciji,kad se pozdravim sa njim osjetim mu dlanove koji su grubi jer radi
teške poslove, ali ja ga pitam kako si, a on mi kaže: Odlično, samo ne daj Republiku Srpsku”.

Vijesti Republika Srpska Utorak, 23.04.2019. | 21:17

Predsjedavajući Predsjendištva BiH Milorad Dodik, gostujući sinoć u emisiji Ćirilica, koja se emituje na beogradskoj TV Hepy, ovim je pokušao
da dočara i očara publiku u Srbiji kako srpski narod u Srpskoj iako teško živi voli Republiku Srpsku.

Koji budalaš je izmislio ono da se od ljubavi ne živi? :-) Nema se koječega,djeca pište i kmeče ali sjetiš se majke šumske i
život ne može biti bolji. :izet:
Ne samo da ljudi vole šumsku,već je ta ljubav permanentna.Bez šumske nema porodičnog života i bez šumske ostaju prazni prostori jer BiH
nikome ništa ne garantuje. 8-)

Novinari pilećeg mozga naveliko pišu kako narod masovno odlazi iz šumske!? :? Budalaši!Ne odlaze oni iz šumske,već iz BiH! :mrgreen:
spreca

#70070 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

džakailibu wrote:
mO k3 wrote:
i clan predsjednistva drzave iz reda istog naroda jos nepismeniji krkan i bandit
spreca

#70071 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

I onda ti po rotaciji dodje Lukac na prestol...ne hvala,neka ga tamo gdjeje
spreca

#70072 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

mO k3 wrote:
lijepog nema vec lijep vakat, a mi sve brze i brze tonemo
spreca

#70073 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

prljavi Hare wrote:
Ljudi teško žive, ali vole Srpsku :srce: :mrgreen:

“Ja kad sretnem čovjeka, vidim da ne živi dobro,u teškoj je situaciji,kad se pozdravim sa njim osjetim mu dlanove koji su grubi jer radi
teške poslove, ali ja ga pitam kako si, a on mi kaže: Odlično, samo ne daj Republiku Srpsku”.

Vijesti Republika Srpska Utorak, 23.04.2019. | 21:17

Predsjedavajući Predsjendištva BiH Milorad Dodik, gostujući sinoć u emisiji Ćirilica, koja se emituje na beogradskoj TV Hepy, ovim je pokušao
da dočara i očara publiku u Srbiji kako srpski narod u Srpskoj iako teško živi voli Republiku Srpsku.

Koji budalaš je izmislio ono da se od ljubavi ne živi? :-) Nema se koječega,djeca pište i kmeče ali sjetiš se majke šumske i
život ne može biti bolji. :izet:
Ne samo da ljudi vole šumsku,već je ta ljubav permanentna.Bez šumske nema porodičnog života i bez šumske ostaju prazni prostori jer BiH
nikome ništa ne garantuje. 8-)

Novinari pilećeg mozga naveliko pišu kako narod masovno odlazi iz šumske!? :? Budalaši!Ne odlaze oni iz šumske,već iz BiH! :mrgreen:
Ma to je izmislila sirotinja ,da moze za dzabalesku da guzi :mrgreen:
Altsa

#70074 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Altsa »

Ha Mile opet testira med. zajednicu i ceka da li ce ga natjeerati da povuce odluku o rezervi ili ce spavac Inzko to stopirati. Ako niko nista ne uradi valja rjesavati bosansko pitanje na drugi nacin.
Tipicoti

#70075 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

spreca wrote:
I onda ti po rotaciji dodje Lukac na prestol...ne hvala,neka ga tamo gdjeje
Ma jok, kakav Lukac, SDA, HDZ, SNSD itd.
Na celu treba da bude stranac iz EU ili USA.

Image
Image
Image

Uniforme i automobili kao u Distriktu Brcko.....to bi bio kraj Dodiku. S tim sve pada u vodu i ``nezavisnost`` i price o Drini i Zapadna Srbija i ``Drzava`` i rezervni sastav policije, naoruzavanja, dilanja drogom, reketiranja i privatne policije.
Svima dati istu platu (1000 - 1500 KM) i nece biti lopovluka i problema.... samo policiju zajednicku uspostaviti i to je to. THE END
Locked