sencobih wrote:Samo je Dzemica neuništiv. Na kraju će nam i trener biti.
Slika govori više od hiljadu riječi!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
sencobih wrote:Samo je Dzemica neuništiv. Na kraju će nam i trener biti.
moj najveci strahsencobih wrote:Samo je Dzemica neuništiv. Na kraju će nam i trener biti.
Reglan wrote:Dzemo na Etehijatu
Neke klubove treba odjebati, ne treba primati svakoga.Qoom wrote:Ok emocije, sve jasno, ali komercijalizacija jedinog UEFA certificiranog trening centra u BiH je vrlo bitna.
Uslovi kompletne infrastrukture u Butmiru trebaju da budu na raspolaganju svima koji su spremni iskeširati. Mislim, ako već pričamo o samoodrživosti.
Nema veze odakle dolaze, nego njihovo ponasanje nakon nase pobjede jer su ostali bez hercegovacke love. E gospodo mars u hercegovinu pa trenirajte u kampu listice. Sramotan potez uprave.leškarenje wrote:Je li ono bijaše da je Sarajevo treniralo u Partizanovom kampu na putu za Tursku, je li vama taj potez Uprave Partizana bio OK ili su nam trebali jebati nanu zato što smo klub iz Bosne. Logika 0 boba, jesu li nas iz Famosa trebali nabiti nogom u guzicu samo zato što smo klub iz Federacije i što smo trenirali na istom terenu gdje je i Slavija trenirala u Vojkovicima?
Očito se nakupilo u raji negative,čeka se prigoda da se iskali na nekome.... a Boga mi Dino je na ziceru odavno,mada i Edis lagano ulazi u uži izbor
Meni je Ješa na piku, samo čekam prvi zijan i donji jeleškarenje wrote:Očito se nakupilo u raji negative,čeka se prigoda da se iskali na nekome.... a Boga mi Dino je na ziceru odavno,mada i Edis lagano ulazi u uži izbor
Emerson Reis Luiz.Nadzorna_ploca wrote:Ko ce nam kreirati igru u drugom dijelu polusezonu? Jacu vezu od nas ima i NK Brijesce.
leškarenje wrote:I da dodam jos ovo, najbolje vrijeme je bilo ono tek poslije rata, lagano se spremiš i na tekmu, bez foruma, bez mobitela,bez puno toga i kenjanja oko svega. Ko gdje trenira, ko igra, puši li neko, pije li.... koga je bolio kurac, samo tekma, samo Sarajevo. Vjerovatno je ovako bilo i prije rata, ali ne znam za taj period. Sad bi svi da se pitaju za sve, ko ce igrati, ko trenirati, ama bas sve bi da se pitaju.
Pa kad je tamo bilo normalno igrati, šta si se uhvatio prošle godine. Pitam te znaš li da ti na derbiju iz loze dobacuju iste opaske ko tamo. Bio, čuo i vidio.
E meni nedostaju ta prijeratna vremena. Upravo je tako bilo kako si napisao. Moj cilj bio je otici na utakmicu, kupiti novine prije tekme, procitati najavu utakmice i kupiti novine poslije tekme i procitati izvjestaje, pregledati tabelu i naci neki simpatican klub u republickoj ligi koji cu pratiti i gledati rezultate.leškarenje wrote:I da dodam jos ovo, najbolje vrijeme je bilo ono tek poslije rata, lagano se spremiš i na tekmu, bez foruma, bez mobitela,bez puno toga i kenjanja oko svega. Ko gdje trenira, ko igra, puši li neko, pije li.... koga je bolio kurac, samo tekma, samo Sarajevo. Vjerovatno je ovako bilo i prije rata, ali ne znam za taj period. Sad bi svi da se pitaju za sve, ko ce igrati, ko trenirati, ama bas sve bi da se pitaju.