U ban od mjesec dana da se kladimo da ce Kosovo provuci kroz pricu.Dodik je istakao da nema namjeru da prilikom susreta sa papom prenosi neka pitanja koja su od njega tražila neka bošnjačka udruženja, naglašavajući da i Republika Srpska ima svoja udruženja.
"Ja sam na poziv pape 26. aprila u Vatikanu i tamo ćemo razgovarati u formatu sastanaka predsjednika država budući da Vatikan, kao država, ima određene uticaje na globalnom nivou vezano za politiku koja se vodi u svijetu i biće mi interesanatno da razgovaram sa svetim ocem i o tim pitanjima", rekao je Dodik novinarima na Kozari.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Maraschino
#70026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- spreca
#70027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I da ce se prekrstiti sa cijelom shakomMaraschino wrote:U ban od mjesec dana da se kladimo da ce Kosovo provuci kroz pricu.Dodik je istakao da nema namjeru da prilikom susreta sa papom prenosi neka pitanja koja su od njega tražila neka bošnjačka udruženja, naglašavajući da i Republika Srpska ima svoja udruženja.
"Ja sam na poziv pape 26. aprila u Vatikanu i tamo ćemo razgovarati u formatu sastanaka predsjednika država budući da Vatikan, kao država, ima određene uticaje na globalnom nivou vezano za politiku koja se vodi u svijetu i biće mi interesanatno da razgovaram sa svetim ocem i o tim pitanjima", rekao je Dodik novinarima na Kozari.
- SaraFina
#70028 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Postoji mogućnost da Miletu i presjedne put. Šta ako Papa počne o genocidu i stradanjima u EX Yu?
Hoće i Franju nabiti nogom do B.A odakle došao, kao onomad onoga veleposlanika?
- SmokingMan
#70029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A postoji li mogučnost da Guardiana otmemo negdje na pola puta do Bograda,kako bi smo pomrsili račune beogradskim sendvičarima?
- Maraschino
#70030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Miting i kontra miting...samo ih pustiti i taj radSmokingMan wrote:A postoji li mogučnost da Guardiana otmemo negdje na pola puta do Bograda,kako bi smo pomrsili račune beogradskim sendvičarima?
-
svi u napad
#70031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mozemo se mi zajebavati koliko hocemo al Dodik radi na svojoj stvari. Mogu vam samo reci da ova posjeta ne donosi nista dobrog BiH al jednog dana kad nam na Vracama bude cerinska kontrola docemo sebi. Nek nas dragi Bake i ostala govnarija uzivaju u tufahijama mi obicni cemo platiti cijenu njihovog ne rada i gluposti. Kad bi samo neko nekad objasnio Baketu da se sudbina BiH ne rjesava u Sarajevu mozda bise nesto i pokrenulo. Zivjeli.
- SmokingMan
#70032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako treba,past će mrtva glava zbog srpstva.Ono je trenutno bitnije u Srbiji nego euroatlasnke integracije.Maraschino wrote:Miting i kontra miting...samo ih pustiti i taj radSmokingMan wrote:A postoji li mogučnost da Guardiana otmemo negdje na pola puta do Bograda,kako bi smo pomrsili račune beogradskim sendvičarima?
-
archi_a
#70033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prije 27 godina su sa velikom kolicinom oruzja pokusali da naprave carinu na Vracama. Ne samo da nisu uspjeli, vec su i sa Vraca spusteni na drugu stranu. Hajde, mozda druga, treca sreca. Mozda im je tad falio milorad. Evo, sad ga imaju, pa to je to, vErovatno. 
-
splinter
#70034 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prije 27 godina nisu pravili nikakve carine, niti su ih carine na tom dijelu zanimale. Pokušali su da zauzmu čitavo Sarajevo i da ga proglase glavnim gradom svoje "republike". Carine su vjerovatno zamišljali negdje na granicama prema Hrvatskoj.archi_a wrote:Prije 27 godina su sa velikom kolicinom oruzja pokusali da naprave carinu na Vracama. Ne samo da nisu uspjeli, vec su i sa Vraca spusteni na drugu stranu. Hajde, mozda druga, treca sreca. Mozda im je tad falio milorad. Evo, sad ga imaju, pa to je to, vErovatno.
Popušili, popušiće opet ako pokušaju.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#70035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote:Kakve su ovo provokacijeU Banjoj Luci otvoren novi Američki kutak
To je ustvari kutak za najmlađe iz šumske gdje se djeca uče univerzalnim civilizacijskim vrijednostima i usput poigraju.Zove se "Američki kutak"
jer su tu obješene gumene lutke svih američkih ambasadora koje je Guardian nabio nogom i hrakno u usta,jedna lutka čak ima ugrađen softwer
pomoću kojega govori i sere nešto o nekakvoj crkvi.
zabavi klince pokazujući koje poteze treba raditi na lutkama,te prepričavajući svoje anegdote i nebrojene bitke protiv imperijalističkih
ambasadora.Najpopularnija među djecom je ženska lutka kojoj djeca priđu i ponude ruku lafo da se rukuju,a kad lutka pruži ruku djeca svoju
povuku i napravi budalom američku lutku što izaziva ogromno oduševljenje i vrhunski užitak svih prisutnih.
SaraFina wrote:archi_a wrote:E sa´Š vratit orden!Biskup Komarica
Očekujem da Papa pita Dodika gdje je 95 posto katolika u RS
Čuj đe su?
svoju imovinu napismeno ostavljali slobodarskoj šumskoj,bio rat i ljudi odoše u strahu od ustaša i muĐahedina.
Na kraju krajeva,ako Svetog Oca baš tačno zanima šta je bilo sa tih 95% katolika,Guardian će osnovati međunarodnu komisiju eksperata da
to istraži tačno kako je bilo.Izrael iz Izraela,Lorenco iz Italije,Srboljub iz Srbije,Dževad iz BiH i za godinu-dvije sve će se tačno znati.
Ja!U pravu je kolega,Komarica oreden da vrati i neka se ne pravi budala.
- mO k3
#70036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da da taj komarica primio orden i sada posrao se po njemu 
- problemnatravunu
#70037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čuj šta, pa zna se kakav će biti precenikov odgovorSaraFina wrote:Postoji mogućnost da Miletu i presjedne put. Šta ako Papa počne o genocidu i stradanjima u EX Yu?

- mayab
#70038 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Na Vučićevu opasku da je "samo jedna stvar skuplja od glave, a to je obraz", Mektić je napisao "nemoj o obrazu, ne foliraj".
Prokomentirao je i Dodikovu poruku u Beogradu "Srbija je naš primarni osjećaj identiteta", te je napisao "kriminal je naš primarni osjećaj identiteta".
- problemnatravunu
#70039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Treba vrlo jasno istaći da je Milorad Dodik svojom voljom pristao da bude obična moneta u dnevnopolitičkim potkusurivanjima u Srbiji. Dakle, pretvorio je sebe u najobičnijeg satelita i trabanta trenutnog režima u Srbiji, to je svima jasno. Ne samo u regionu, već i u Evropi i svijetu. Moram reći da takvim svojim neodgovornim ponašanjem sasvim sigurno narušava i dignitet funkcije koju trenutno obavlja u organima BiH, ali zato prije svega snosi odgovornost on. Na kraju krajeva, svojim izjavama i postupcima on šteti svim građanima i narodima BiH i otvoreno ruši sve ono što jesu i zakonske norme i ono što su usvojili zakonski nadležni organi BiH u različitim strategijama ili zakonskim aktima - rekao je Bećirović.
Prema njegovim riječima, Dodik nema pravo u ime BiH provoditi ličnu ili entitetsku politiku.
- I večeras u Beogradu govori o tome da manji bh. entitet neće u NATO i tako dalje, a nema pravo da govori to kao član Predsjedništva BiH, te odluke su zakonska kategorija u našoj zemlji. Ako ih i kada ih neko promjeni u nadležnim organima onda to može govoriti, sve dok se to ne promijeni on je dužan da provodi legalnu politiku države BiH, koju su utvrdili jednoglasno legalni organi države BiH. To što se Dodik na takav način ponaša veliki dio odgovornosti ima i Međunarodna zajednica. Nedopustivo je da on na takav jedan faktivan način kako on i izjavama i ali i postupcima vrlo ozbiljno dovodi u pitanje mir i sigurnost i kompletan Dejtonski sporazum - zaključio je Bećirović.
- mayab
- vatrogasac
#70041 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I oni Pravdaši kažu da nema pravne države kod Dodika? A ne znam što im je krivo ako zapečate firmu frizeru i pekaru, a ne benzinsku pumpu ili hotel.

428 prekršajnih naloga
Zbog neizdavanja računa zapečaćeno 150 radnji u RS-u

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U međuvremenu...mayab wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dragan Bursać
15. April u 20:29 ·
“Plan je bio da Bošnjaci malo odu iz Srebrenice, pa da se poslije rata vrate. Što da ne, bio je rat!”
Neki “ekspert” na RTRS-u objašnjava “tu i tamo zločin”.
Zemljo otvori se, Bože budi efikasan!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- mayab
#70044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://www.tacno.net/banja-luka/glup-k ... XeoWfmKCbM

E pa, gospodo belosvećani, ne morate da tražite: evo vam Milorad Dodik, jebo vas on, ni od koga prinuđen i nateran sve snimio, zabeležio i uredno klasifikovao za sećanje i istoriju, pa ako šta ostane i za vas, nije beg cicija. Možda glup, ali ne i cicija.
- kmirsad
#70045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.6yka.com/novosti/biznismen-i ... vu-zajedno
Biznismen iz Banja Luke Slaviša Krunić, poručio Dodiku: Ja sam Bosanac i hoću da gradimo državu zajedno
Biznismen iz Banja Luke Slaviša Krunić, poručio Dodiku: Ja sam Bosanac i hoću da gradimo državu zajedno
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... fcpCxlwu50
ponedjeljak
22. April 2019.
Ubijen Slaviša Krunić u Banjoj Luci
U klasičnoj sačekuši u automobilu ubijeni Slaviša Krunić i njegov pratilac a poginuo je jedan od napadača
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#70046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kmirso, to ti nešto imputiraš našem PreCjedniku 
- SmokingMan
#70047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nisam li ovo već nekada negdje čuo?Više puta?....
"Jedno odjeljenje je u Tirani, jedno u Podgorici. Oni evidentiraju ljude iz vladinih i nevladinih organizacija, ljude u institucijama, i, koliko znam, više od 300 ljudi ima na tom spisku koji šire ruski utjecaj. Ja se nalazim vjerovatno na tom spisku", rekao je Dodik srbijansku TV Happy.
- kamen spoticanja
#70048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile zavrsava pripreme za nadolazecu pizdariju
- Maraschino
#70049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A Tuzla, dje je tu hotel Tuzla?SmokingMan wrote:Nisam li ovo već nekada negdje čuo?Više puta?....![]()
"Jedno odjeljenje je u Tirani, jedno u Podgorici. Oni evidentiraju ljude iz vladinih i nevladinih organizacija, ljude u institucijama, i, koliko znam, više od 300 ljudi ima na tom spisku koji šire ruski utjecaj. Ja se nalazim vjerovatno na tom spisku", rekao je Dodik srbijansku TV Happy.
- kamen spoticanja