Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ismija se na sabahu nisam dugo ovako, hvala ti milojice za ovaj dar divan dar predivan dar
cuj kralja upalio mod vaskovic i avdo avdic
decko_sa_kovaca wrote:Zeljo na strani nema poraza a kuci nema pobjede
Jah, Čelik je sporadični incident .
Ne znam , ali ne mogu se oteti dojmu da je u Tomu ušao neki pitarski šejtan neki bivši rukovodilac i ugledni društveni radnik , iz samoupravnog i socijalističkog društva.
Biće lahko biće brutalno 0 :2 , ne isključujem opciju da nam pred kraj uđe naka specifična i prepoznatljiva husrefić frljoka .
Vanilla Sloboda iznad svega
decko_sa_kovaca wrote:Zeljo na strani nema poraza a kuci nema pobjede
Jah, Čelik je sporadični incident .
Ne znam , ali ne mogu se oteti dojmu da je u Tomu ušao neki pitarski šejtan neki bivši rukovodilac i ugledni društveni radnik , iz samoupravnog i socijalističkog društva.
Biće lahko biće brutalno 0 :2 , ne isključujem opciju da nam pred kraj uđe naka specifična i prepoznatljiva husrefić frljoka .
Vanilla Sloboda iznad svega
sto ti ne napisa ono saopstenje manijaka, vidis kako ti to lijepo
jelde da se Toma nesto promijenio? valjda otkako su na prvom mjestu
zato ih nastrumfajte na derbiju
samo pazite da vam sad igraci ne ulete na tribine da vas biju
Tomahawk11 wrote:Ma ja, najlakše je po maksumu
Toma je oprezan, neće najavljivati ništa, imaš mahanje sa zapadnog djela zapada
Ili je sjeverni
Srednji , tamo je najslađe može se reć tik ispod hadžija nad hadžijama - vpp (vrlo poganih persona) ložionice mada kontam ovaj derbi bit bliže Jugu , nisam više u formi ko nekad .
Ja maksumčića baš se nasmijah .....boj se ovna boj se .....kad ću ja da živim ?
Nek me bubaju , moja ti , samo da uzmemo napuhane balončiće
plain vanilla wrote:Čelik - Radnik 1 ili ce i njih Robijasi da biju
Krupa - Sloboda 2 cisto navijacki, propali smo ko kauc
Sloga - GOSK Gabela 1
Zvijezda 09 - Zrinjski 2 lako je bilo sa Zeljom
Sarajevo - Željezničar 2 Krpic junak utakmice
Široki Brijeg - Mladost DK 1
skoro pa isto samo se ne slažem sa Zvezdarom , nabijem im one dresove moro sam opsovat , pruge protiv kockica će bolje proć.Ćunćunčić guzovače bodova , Baki .
manijak1 wrote:
skoro pa isto samo se ne slažem sa Zvezdarom , nabijem im one dresove moro sam opsovat , pruge protiv kockica će bolje proć.Ćunćunčić guzovače bodova , Baki .
mi smo bili prve zrtve etno sela
popravljali gol razliku na nama
manijak1 wrote:
U nezgodan čas su se dozvali i ušli u seriju. Vi ste samo žrtve te serije
manijak1 wrote:
U nezgodan čas su se dozvali i ušli u seriju. Vi ste samo žrtve te serije
u narodu smo poznati kao seftedzije
mislim da je i Mladost proradila na nama
sve je to od nedosuđenog penala protiv nas , koji opet ponavljam , nije bio, jer nije dosuđen
Hajmo Zvezda dole Zrinja
Vanila ja nikad trebama nisam palio sefte znaš ono poslije šišanja , friziranja , vako nako kontam isfrustriraćemo pitare ko nikad , možda bude ko onaj elklasiko
manijak1 wrote: sve je to od nedosuđenog penala protiv nas , koji opet ponavljam , nije bio, jer nije dosuđen
Hajmo Zvezda dole Zrinja
Vanila ja nikad trebama nisam palio sefte znaš ono poslije šišanja , friziranja , vako nako kontam isfrustriraćemo pitare ko nikad , možda bude ko onaj elklasiko
ne spominji mi vas da se opet ne ljutim dJabe
cuj elklasiko, nema sanse da im date pet golova. Trica ce da bude, Krpic dva i jedan Zec (mora i Zekonja napokon pogoditi)
plain vanilla wrote:
ne spominji mi vas da se opet ne ljutim dJabe
cuj elklasiko, nema sanse da im date pet golova. Trica ce da bude, Krpic dva i jedan Zec (mora i Zekonja napokon pogoditi)
onda možemo reći da će to biti i osveta za one dvije frljoke vama od njih i za sijaset sudijskih nepravdi koje ste doživjeli na Koševu od ovih napuhanih husrefića.Jesi vidjela sve nake smicalice šaltaju koje im se , naposljetku kako bi to kazali zrinjčići , razbiju o tintaru, ovaj put triput jelte .
A za humor Komonvelt je duhovitiji od njih .
Tomahawk11 wrote:Je li ovo solidarisanje na konto remija sa Slobodom na Grbavici
ma jok
na racun sto je manijak1 sladak
vanilla je još slađa tomo moš pričat samo kontra svojih i .....bezuspješno se uvaljivat Sloboda navijačima .
Kažem ti ja , mora da se licenciro u pauzi , konta zamijeniće Husrefa poslije derbija .Čuj mu iskaza , ni Slavko nije bolje šalto .
Nenamjerno napisah Huserfa
Majstore, meni je server u Tuzli, pa ti vidi
Bogme je meni vanilla obećala kolače kad bahnem gdje u Tuzlu, a nešto ne vidim da si ti dotle došao
Zasad si samo sladak
Nemamo mi šta mijenjati Husrefa poslije derbija, bježimo vam dovoljno, dakle opušteno