Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
chakany

#70001 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Bukvalno se ništa ne dobija sa CineStar Comedy kanalom, jer sve ono što je već bilo na prvom CineStar kanalu sada će se emitovati na CineStar Comedy. Prebacivanje filmova sa jednog na drugi kanal, kao što i Pimkići rade. Ali eto jedini plus je što je u pitanju filmski kanal, pa filmova nikad dosta :D

Po meni najbolji regionalni filmski kanal je Kino TV, a serijski Doma TV.
MTV

#70002 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Na balkanu svi sljede piMk :mrgreen:
chakany

#70003 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Ma nemam ja ništa protiv tih Pimkića, ali da čovjek fino plati nekoga da mu prevodu te filmove i sve ostalo, kao i što svi filmski kanali to praktikuju.
Druga stvar je i što mi je nekako slika na tim kanalima poprilično loša, tako da nisam puno filmova pogledao dok su bili u promo periodu šest mjeseci.
Draži su mi kanali Prve TV, samo zbog kvaliteta slike i normalnog prevoda, a ne skinutog sa interneta.
MTV

#70004 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Valja Zadrugu 2 napraviti, *ebes placanje kad ima prevod na netu :lol: :mrgreen:
chakany

#70005 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

MTV wrote:Valja Zadrugu 2 napraviti, *ebes placanje kad ima prevod na netu :lol: :mrgreen:
Prije pet minuta bila reklama za Zadrugu 2 na ovom našem Pimkiću BH :lol:
Spominje se nekakva Venecija i Firenca u najavi :lol: Nekakve nošnje, i tako to. Cirkus živi :pisnuo: Kao ovi što će biti u Zadruzi će se osjećati kao da su u Veneciji i Firenci, ja oplakao kad sam čuo :pisnuo:
MTV

#70006 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

chakany wrote:
MTV wrote:Valja Zadrugu 2 napraviti, *ebes placanje kad ima prevod na netu :lol: :mrgreen:
Spominje se nekakva Venecija i Firenca u najavi :lol: Nekakve nošnje, i tako to. Cirkus živi :pisnuo: Kao ovi što će biti u Zadruzi će se osjećati kao da su u Veneciji i Firenci, ja oplakao kad sam čuo :pisnuo:
Aha da. Ima i tekst za leteca odijela, nekoliko oltajmera i da ce na imanju biti 45 zadrugara i da Miki ima posebni zadatak...
NAJZAHTEVNIJI PROJEKAT U ISTORIJI SVETSKE TELEVIZIJE! ZADRUGA 2 - TV Imaginarijum uskoro počinje! (FOTO) - http://www.pink.rs/tv2/84171/najzahtevn ... cinje-foto
fusion_ba

#70007 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

chakany wrote: Draži su mi kanali Prve TV, samo zbog kvaliteta slike i normalnog prevoda, a ne skinutog sa interneta.
Ista stvar. Kad vidim taj neprofesionalizam i nemar prema korisnicima nema šanse da pogledam nešto, odbojno je. Kanali Prve su premium za Pink.
Sreća pa nam makar odlazi ovaj Pink BH u prošlost i nema rijalitija kao u komšiluku.
chakany

#70008 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

MTV wrote:
chakany wrote:
Aha da. Ima i tekst za leteca odijela, nekoliko oltajmera i da ce na imanju biti 45 zadrugara i da Miki ima posebni zadatak...
NAJZAHTEVNIJI PROJEKAT U ISTORIJI SVETSKE TELEVIZIJE! ZADRUGA 2 - TV Imaginarijum uskoro počinje! (FOTO) - http://www.pink.rs/tv2/84171/najzahtevn ... cinje-foto
Meni je ta Zadruga nešto najodvratnije što postoji, kao i oni Parovi. Dobro je pa je fino RAK donio odluku da toga nema u popodnevnim satima :D
Ja više volim Survivor, to je moj omiljeni reality show :D
Rugafet

#70009 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Ja opet jedva cekam da pocne zadruga...Danas i juce malo vise gledam pink horor i tacan je sad epg u minutu barem na ovom kanalu ne znam za ostale pinkove
PhilCou

#70010 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PhilCou »

Ko uživa gledajući zadrugu i ostale takve debilane, taj je mentalni invalid. Hajde da ti u tom realityju imaš neke normalne face (mada, niko normalan neće pristati na to), pa da malo pogledaš. Umjesto toga, narod jadni i bijedni, bez grama mozga uživa gledajući raspalog Slobu, Lunu i ostala ljudska smeća. A tako nam i treba, neka svi mediji pišu i promovišu to, meni ne smeta, sve dok je ovog mutavog naroda kojima je to užitak gledati ebote. Ma jok, bolje je gledati kako je Luni ispala sisa, nego pogledati neku edukativnu i zanimljivu emisiju na Discoveryju recimo.
Ne mogu vjerovati gdje živim..
Rugafet

#70011 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

:lol:
MTV

#70012 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Veca bi se frka digla da se ukinu kanali gdje se emituje Zadruga i Parovi nego da se ukinu svi Discovery kanali.

Evo u hrvatskoj Max TV (oko 400 000 korisnika) i Vip/bnet (oko 300 000 korisnika) ukinuli sve do jednog Discovery i Eurosport kanala.
Kao zamjene ubacili Planet Earth, Woman, Dr Fit, H2, BBC Earth, Kino TV, M1, M1 Gold (sve ove kanale u SD i HD) i sta se desilo?! NISTA!
zateznistub

#70013 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

MTV wrote:Veca bi se frka digla da se ukinu kanali gdje se emituje Zadruga i Parovi nego da se ukinu svi Discovery kanali.

Evo u hrvatskoj Max TV (oko 400 000 korisnika) i Vip/bnet (oko 300 000 korisnika) ukinuli sve do jednog Discovery i Eurosport kanala.
Kao zamjene ubacili Planet Earth, Woman, Dr Fit, H2, BBC Earth, Kino TV, M1, M1 Gold (sve ove kanale u SD i HD) i sta se desilo?! NISTA!
:thumbup:
fusion_ba

#70014 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

MTV wrote:Veca bi se frka digla da se ukinu kanali gdje se emituje Zadruga i Parovi nego da se ukinu svi Discovery kanali.
Tacno, a to samo govori u kakvoj zatucanoj rupi zivimo.
Rugafet

#70015 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Pa više no dobre kanale su im ubacili kao zamjenu zato se i nije desilo ništa,.
MTV

#70016 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Ma nije to poenta poenta je prva recenica :mrgreen:
drug_profi

#70017 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Ako cemo pravo i Discovery grupa je postala samo jos jedan reality. Sve manje dokumentaraca, a sve vise nastimanih aukcija, lovaca na ovo i ono, nekakvih "ratova" a vrh su spice. Svaka ista. Protagonisti se slikaju okrenutih ledja i prekrstenih ruku.
Vrijedja inteligenciju.
Rugafet

#70018 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Vala bas
fusion_ba

#70019 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Jeste skoro sve iscenirano kao sto je iscenirano i sve na Pinku, ali nema vulgarnosti i prostakluka kao kod ovih rijalitija i postoji neki koncept, tako da nisu ni za poredjenje. Jedina slicnost je sto je sve unaprijed odredjeno.
Maharadza

#70020 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Ma jedini pravi doku kanali su još uvijek viasat history i explorer, ostalo je sve reality šund sa nimalo drugačijim facama i ljudskim šljamom nego što ih imaš u toj zadruzi, samo eto što govore engleski. :P
fusion_ba

#70021 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Da, eto House Hunters i Parovi su isto. 8)
drug_profi

#70022 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Ma nisu isti kvalitet ali su daleko od onoga sto bi publika odrasla na Opstanku htjela gledati.
Ima na H2 onaj serijal izgubljenih snimaka iz rata uz svjedocenja. Impresivno.
BBC Earth zasad medju najboljim za te stvari.
PhilCou

#70023 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PhilCou »

Baš vala, mnogo gori uticaj ima Edd China iz Wheeler Dealersa nego ebeni invalid zvani Sloba.. :-)

Uzeo sam Discovery za primjer, ima tu još dobrih kanala koji su u istom ili sličnom formatu. Bitna je poenta, koja je nažalost surova istina. Baš me zanima taj mentalni sklop, ali nejse, nije to tema.
drug_profi

#70024 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Poenta je da se produkcija priklanja ukusu mase. U USA je valjda to ukus publike i jbt ga. Na Balkanu je ovo. A sve u svemu zaglupljivanje samo sa rzlicitih pocetnih pozicija.
Nestala u reakciji

#70025 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Nestala u reakciji »

PhilCou wrote:Ko uživa gledajući zadrugu i ostale takve debilane, taj je mentalni invalid. Hajde da ti u tom realityju imaš neke normalne face (mada, niko normalan neće pristati na to), pa da malo pogledaš. Umjesto toga, narod jadni i bijedni, bez grama mozga uživa gledajući raspalog Slobu, Lunu i ostala ljudska smeća. A tako nam i treba, neka svi mediji pišu i promovišu to, meni ne smeta, sve dok je ovog mutavog naroda kojima je to užitak gledati ebote. Ma jok, bolje je gledati kako je Luni ispala sisa, nego pogledati neku edukativnu i zanimljivu emisiju na Discoveryju recimo.
Ne mogu vjerovati gdje živim..
To je ipak tvoje misljenje samo.Nekom je mentalni invalid onaj sto samo kuka po forumima i provodi na istim svoje slobodno vrijeme.Sto se samog projekta tice za svaku je pohvalu jer tako nesto ti nece pruziti ni jedna televizija iz bosne.Sto se ucesnika tice opet je pink taj koji realizuje sve a vjerovatno se pokazalo dobro cim zadruga dva krece uskoro.Neko voli serije da gleda,neko sport,neko zadrugu a nazivat nekoga invalidom samo zato sto gleda nesto sto se tebi ne svidja dovoljno govori o tebi a ne o gledaocu.
Locked